link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
BitDefender Internet Security 2011 FREE
de danblogro la: 18/12/2010 04:17:34
BitDefender vine cu o oferta de sarbatori: BitDefender Internet Security 2011 GRATUIT ! ...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"BitDefender Internet Security 2011 FREE"

BitDefender Internet Security 2011 – procentaj de 100% în blocarea URL-urilor infectate | Laptop News
BitDefender, liderul pieţei locale de securitate a informaţiilor, anunţă că produsul BitDefender Internet Security 2011 a blocat în procentaj de 100%. 
Kaspersky Internet Security 2011 – scor maxim
Cel mai bun? Kaspersky Internet Security 2011 a primit premiul Platinum Self-Protection Award din partea Anti-Malware Test Lab, obtinand un scor maxim de 100 de puncte.
Bitdefender Internet Security
Îţi doreşti un antivirus ieftin cu licenţă? Bitdefender Internet Security este cea mai bună alegere. Bitdefender Internet Security O simplă privire pe ...
Bitdefender Internet Security 2013 – noua suită antivirus în variantă BETA
Bitdefender Internet Security 2013 – noua suită antivirus în variantă BETA
Kaspersky.Internet.Security.2011+Trial.Resetter
Kaspersky.Internet.Security.2011+Trial.Resetter
Bitdefender Internet Security 2013 « Magazine Online Virtuale
O simplă privire pe anumite statistici vă poate convinge de eficienţa sa ...
Setare FTP la Total Commander in combinatie cu COMODO Internet Security
COMODO Internet Security blocheaza FTP-ul de la Total Commander
ASBIS Romania introduce AVG 2011 Enhanced Internet Security
ASBIS Romania, unic distribuitor local al produselor AVG, introduce noua soluţie AVG 2011 Enhanced Internet Security.
Comodo Internet Security 3.8.61948.459 Beta
Total protection for your PC–Comodo Internet Security´s award-winning Comodo Firewall with HIPS and Antivirus software defends your PC against over 1billion executables, including viruses, root-kits, Trojans, and zero-day attacks. Join the more than 10 million PC users worldwide recommending and using this easy-to-install and configure suite. Comodo puts Internet safety on your desktop FREE.
Comodo Internet Security 3.8.65951.477
Total protection for your PC--Comodo Internet Security´s award-winning Comodo Firewall with HIPS and Antivirus software defends your PC against over 1billion executables, including viruses, root-kits, Trojans, and zero-day attacks. Join the more than 10 million PC users worldwide recommending and using this easy-to-install and configure suite. Comodo puts Internet safety on your desktop FREE.
Kaspersky Internet Security 2009 versiunea v8.0.0.506
Kaspersky Internet Security & Kaspersky Anti-Virus 2009 v8.0.0.506

Link Kaspersky Internet Security 2009 v8.0.0.506 (XP, Vista) final

http://www.uploadmirrors.com/download/5CPTBOAU/KAP_v8.0.0.506.final.rar
sau
http://rapidshare.com/files/238617807/KAP_v8.0.0.506.final.rar
sau
http://www.megaupload.com/?d=MKBOSOUH

Link Medicamente actualizate 28.05.2009

http://www.uploadmirrors.com/download/YCJCBHK9/Working_KAP_Keys.rar
sau
http://rapidshare.com/files/238618651/Working_KAP_Keys.rar.html
sau
http://www.megaupload.com/?d=N8YLG7M2
Avast Internet Security
Avast Internet Security acum disponibil ultima versiune numai pe Newr1..Poti downloada pentru test si pentru a proba
Kaspersky Internet Security 2012
Acum poti sa descarci cel mai nou produs de la kaspersky
Microsoft Security Essentials - FREE AntiVirus
Microsoft Security Essentials - FREE AntiVirus
BitDefender a obţinut un procentaj de detecţie de 100%
BitDefender anunţă că produsul BitDefender Internet Security 2011 a obţinut certificarea AV-Test, în urma testărilor care s-au desfăşurat în ultimul trimestru al anului 2010. BitDefender a primit punctaje foarte mari la toate cele patru categorii: capacitatea de protecţie, dezinfecţie împotriva malware, repararea sistemului după o infecţie, precum şi uşurinţa în utilizare.
Tu ne dai idei, noi te premiem (concurs)
Ne facem mari, implinim 10 luni si vrem ca tu sa ne dai idei si noi sa te premiem (concurs)-Ne spui gandurile, feedback-ul si ideile tale despre Laptop News - noi te premiem cu Bitdefender Internet Security 2011!
Concurs Tehnopol si BitDefender….
A aparut un concurs care are ca tema piratarea softurilor sau cumpararea acestora. Daca vreti sa primiti o licenta BitDefender cititi mai jos:

“Castiga 5 licente antivirus valabile 365 de zile! Tot ce trebuie sa faci este sa-ti postezi opiniile in forum-ul Tehnopol, pe tema

“Software Antivirus : Cumparam sau piratam?”

Timp de 7 zile, vor fi monitorizate toate mesajele indiferent din ce tabara sunt scrise! Cele mai interesante opinii, bine argumentate vor castiga premii oferite de BitDefender, dupa cum urmeaza:

Locul 1: 2x licenta “BitDefender Total Security 2008″ care poate fi instalata pe 3 calculatoare

Locul 2: 2x O licenta “BitDefender Internet Security 2008″ care poate fi instalata pe 3 calculatoare

Locul 3: 1x licenta “BitDefender Antivirus 2008″. De asemenea software-ul poate fi folosit pe 3 PC-uri.

Cele 5 licente poti fi instalate pe 3 calculatoare fiecare, protejand 15 PC-uri in total. Pentru a intra in posesia software-ului, fiecare castigator va primi un e-mail cu linkul de unde va descarca produsul precum si un serial key original oferit de BitDefender.

Mai multe detalii despre premii la adresa: http://www.bitdefender.ro/site/Buy/products/1/ .”
Ce antivirus sa folosesc ?
Multi si-au pus intrebarea asta: “Ce antivirus sa folosesc ?”. Am sa va fac o recomandare, bazata pe mai multe teste, in special teste personale …Va recomand sa folositi Comodo Internet Security. De ce ? In primul rand, pentru ca este FREE, iar dintre cele FREE testate pana la aceasta ora, acesta cred ca este cel mai bun. Pe urma, ruleaza atat pe Windows XP cat si pe Windows VISTA sau Windows 7. Personal folosesc acesta solutie de securitate, pe Windows 7 ULTIMATE.
antivirus,bitdefender,licenta antivirus,antivirus gratuit
Lăsaţi un comentariu în care să scrieţi antivirusul pe care îl folosiţi, şi dacă sunteţi mulţumit de el, dacă aveţi un astfel de program instalat în calculator/laptop . Atât !Duminică seara (18.03.2012), prin tragere la sorţi o să ofer ca premiu, un cd cu licenţă pentru un an de zile, pentru BitDefender Antivirus Pro 2011 unui comentator norocos.
Bitdefender 2014 cu tehnologie Photon si noua functie Wallet
Bitdefender a anuntat lansare versiunii pilot a produsului Bitdefender Total Security 2014 care aduce un redesign de interfata si o tehnologie adaptiva.
Free Audio Editor - poti sa scoti coloana sonora dintr-un clip
Free Audio Editor o sa va ajute destul de mult, mai ales daca voiati sa scoateti coloana sonora dintr-un clip YouTube si nu gaseati o solutie potrivita. Aplicatia suporta o multime de formate output, de la mp3 si pana la ogg. Free Audio Editor este un program pentru editarea audio ... ofera taiere, copiere, alipire audio, efecte cum ar: fi ecou, amplificare si reductie de zgomot.
Bitdefender lansează noua generație de produse 2013
Bitdefender a anunțat azi lansarea în România a generației de produse 2013. Noul antivirus va proteja utilizatorii în orice situație și va veni cu module ca Safepay, Anti-Theft și aplicația Parental Control.
Bitdefender 2013, Acum Si In Windows 8 Store
Bitdefender aduce o plus de siguranță sistemului de operare Windows 8 prin funcții inovative precum Bitdefender Safepay, bun pentru plățile online și Autopilot care eficientizează la maxim protecția. Lansarea Bitdefender 2013 în Windows Store aduce multor utilizatori de calculator cele mai performante produse de securitate.
Cele mai bune aplicaţii făcute de români
Sistemul de operare Android a cunoscut o ascensiune puternică în România în ultimii ani, generată parţial de faptul că acesta este disponibil pe o gamă variată de smartphone-uri, inclusiv pe modele cu preţ accesibil. Inevitabil, succesul acestui sistem de operare i-a determinat pe programatorii români să realizeze aplicaţii româneşti pentru Android, iar în ultima perioadă inclusiv companiile şi publicaţiile renumite s-au orientat puternic spre acest OS.

De aceea, este momentul potrivit să-ţi prezentăm o listă cu cele mai interesante aplicaţii Android făcute de romani. Suntem siguri că vei fi surprins să descoperi că vei regăsi aplicaţii mature din numeroase domenii de activitate, indiferent că vorbim despre aplicaţii de ştiri, aplicaţii financiare sau chiar antiviruşi.
Tutorials CiupyX
Tutorials CiupyX
15 unelte de securitate pentru sistemele Linux
sunt prezentate 15 aplicatii de securitate pentru Linux, ce pot fi utilizate pentru scanarea de vulnerabilitati, recuperarea parolelor, interceptarea traficului / sniffing etc
Cel mai bun antivirus (Noiembrie 2013) « Wellcome.ro
Cine poate spune care este cel mai bun antivirus? Probabil că nimeni nu poate stabili global un antivirus ca fiind perfect şi asta mai ales pentru că sunt ...
AVG antivirus 2011 - download free
AVG 2011 Antivirus este una dintre cele mai populare solutii antivirus gratuite. Personal il folosesc de multi ani, e limpede de ce, plus ca nu stiu sa fi luat vreodata un virus.
ATV manuals for free, on the internet
ATV manuals for free, on the internet