link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Locuri, oameni si afectiune!
de artistu la: 26/01/2011 14:11:21
Nu pot sterge cu buretele amintirile copilariei, ale adolescentei si ale unei parti a tineretii. Plus ca nu pot schimba faptul ca ma indragostesc iremediabil de anumite locuri, doar pentru ca au existat niste amintiri pe care nu le pot sterge din “hard-ul” pe care il am in creieras!

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Locuri, oameni si afectiune!"

„Oameni şi locuri importante în cultura română” FENOMENUL BALCIC
„Oameni şi locuri importante în cultura română” FENOMENUL BALCIC
Oameni şi locuri
Uneori am impresia că toţi oamenii buni au plecat înspre toate cele patru zări. Şi chiar dacă e aşa nu putem trece pe lîngă meseriaşii adevăraţi fără să le salutăm munca şi existenţa.
Recesiunea ar putea lăsa peste 50000 de oameni fără locuri de muncă
Recesiunea ar putea lăsa peste 50000 de oameni fără locuri de muncă
Ce facem cu locurile de munca pentru toti oamenii
Ce facem cu locurile de munca pentru toti oamenii
Locuri care par de pe alta planeta
Eforturile oamenilor de stiinta de a demara noi misiuni de cercetare a planetelor apropiate sistemului nostru solar, in speranta ca vor identifica corpuri ceresti asemanatoare Pamantului nu mai sunt un secret pentru nimeni. NASA cauta deja de decenii o planeta care sa reproduca, chiar daca la o scara mai mica, conditiile de viata pe Terra. Insa cum ar fi daca am schimba regulile jocului si am cauta pe propria nostra planeta, locuri si conditii climatice care amintesc de ceea ce numim enigmatic peisaje… extraterestre?
Peruca pentru pisica ta! Oameni bolnavi?
Deci pentru ce iti poate trebui o peruca pentru pisica ta? Mie mi se pare o chestie inutila si pentru oameni bolnavi. Preturile sunt cam pe la 50 de dolari. Am pus niste poze...
“Atitudinea MUNTELE si OAMENII” sau “Fata’n fata, cu propriul psihic”
"Despre cum oamenii pot intina frumuseti reale!" Sau mai bine spus, "Despre cum romanii intaresc in fiecare zi vorba: FRUMOASA TARA E ROMANIA, PACAT CA E LOCUITA!"
Imagini realizate din oameni
Creatii realizate cu ajutorul oamenilor
Valentine’s Day nu este numai pentru oameni!
Da, Valentine’s Day nu este numai pentru oameni, pentru ca si sobolanii ies la o prajitura de Valentine’s Day.
Oameni fara viata
Oameni fara viata
Locuri de munca Arad
Nici în Arad situaţia locurilor de muncă nu este mai roz ca în altă parte. Din păcate foarte mulţi patroni fac reduceri de personal şi multi angajaţi îsi dau demisia pentru un alt job.
Locuri de munca in Madrid
Carrefour creează 75 noi locuri de muncă directe în Leganés. Femeile sunt in proportie este de 68% din personalul noului hipermarket.
Locuri de munca in Catalonia (Catalunya)
Catalonia (Catalunya) se va încheia 2009 cu crestere neta de 1.800 de locuri de muncă faţă de anul precedent, dar până în 2010, piaţa muncii va avea de suferit datorita impactului crizei economice si a situaţiei actuale: servicile de cercetare oferite de Caixa Catalunya arata pierdera a 94900 de locuri de muncă insemnad o reducere de 2,7%.
Locuri de munca in Austria
Daca sunteti in cautare de locuri de munca in Austria primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va adresati oficiului de forte de munca din acesta tara. Acolo veti gasi consultanta specializata din partea unui expert care va poate ajuta in demersul dumneavoastra in gasirea unui loc de munca.
Locuri de munca in Belgia
Cu toate ca Belgia este o tara mica, aceasta este o destinatie pentru cei aflati in cautarea de locuri de munca din Europa. Cei mai multi angajatori sunt interesati sa gaseasca angajati pentru urmatoarele domenii: dezvoltarea afacerilor, afaceri publice si politici sociale.
Locuri de munca in Milano
Pentru gasirea de locuri de munca pentru emigrantii romani din Milano guvernul italian in cooperare cu guvernul roman au discutat de un acord de colaborare pentru a organiza mai multe targuri de locuri de munca pentru acestia.
Locuri de munca in Germania
In anul 2010 se pare ca in Germania se vor crea cele mai multe locuri de munca noi. Acest lucru este valabil datorita faptului ca Germania este se pare tara care a rezistat cel mai bine recesiunii care a cuprins intreaga planeta.
Locuri de munca in Stuttgart
Orasul Stuttgart din Germania este unul din orasele din Europa care ofera cele mai multe locuri de munca in anul 2010.
Locuri de munca in Olanda
Piata locurile de munca din Olanda este accesibila deja si pentru cetatenii romani.
Olanda a impus un regim tranzitoriu în ceea ce priveşte accesul muncitorilor români pe piaţa forţei de muncă după aderarea României.
McLaren MP4 12C 4 locuri
McLaren MP4 12C 4 locuri ............ ............ ........... ............. ............... ............... ...............
McLaren MP4 12C 4 Locuri Negat Oficial
McLaren MP4 12C 4 Locuri Negat Oficial ....................... ................... ................... .....................
Mini SUV Cu 7 Locuri
Mini SUV Cu 7 Locuri ............... ............. ......... ............... .................. ........................
Locuri de munca pentru straini in Austria
Va prezentam in acest articol perspectivele locurilor de munca pentru straini in Austria.
Odata ce ati reusit sa obtineti toate documentele necesare pentru a putea lucra in Austria treburile se simplifica foarte mult si aveti sanse reale sa va gasiti un loc de munca.
Noi locuri de munca in Spania
Spania a organizat de curand o bursa a locurile de munca disponibile pentru romani. S-au cautat in special ingineri in domeniul telecomunicatiilor si domeniul IT. Cei care doresc mai multe informatii despre acest subiect pot consulta portalul online EURES.
Oamenii fericiti ii vad fericiti pe cei din jur
Cercetatorii au descoperit ca felul in care oamenii ii judeca pe ceilalti marturiseste mult despre starea lor lor de fericire . Tendinta de a-i considera pe cei din jurul tau drept fericiti , cumsecade , buni la inima si stabili din punct de vedere emotional reflecta propria ta fericire , buntate sau echilibru emotional.
"Perceptia ta despre ceilalti releva foarte mult din propria ta personalitate"
10 locuri spectaculoase - partea I
Mama Natura nu inceteaza sa ne uimeasca. In preumblarile mele prin lumea virtuala, printre multe altele, am dat si peste niste locuri de pe planeta noastra cat se poate de spectaculoase, care, pe mine una, m-au lasat paf.
Oamenii de stiinta au inventat "e-skin" sau piele electronica
Oamenii de stiinta de la Universitatea Stanford au inventat e-skin sau pielea electronica, care ar putea reda simtul tactil pacientilor cu membre artificiale.
10 locuri spectaculoase - partea II
Cum va spuneam si in prima parte Mama Natura nu inceteaza sa ne uimeasca. In preumblarile mele prin lumea virtuala, printre multe altele, am dat si peste niste locuri de pe planeta noastra cat se poate de spectaculoase, care, pe mine una, m-au lasat paf.
De ce exista oameni destepti ?
Pai, ca sa ii faca pe altii prosti banuiesc, nu ? Hai sa vedem niste poze cu oameni "destepti" >>