link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Aspecte astrologice in luna martie 2011
de godessdiana88 la: 02/02/2011 17:09:19
Evenimente astrale in martie 2011 , referitoare la conjunctura specifica fiecarei zodii.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Aspecte astrologice in luna martie 2011"

Aspecte astrologice in luna iulie 2011
Evenimente astrologice in luna iulie 2011 cu un mare impact asupra semnelor zodiacale.
Aspecte astrologice in luna mai 2011
Principalele evenimente astrale din luna mai 2011.
Aspecte astrologice in luna septembrie 2011
Evenimente astrale importante in luna septembrie 2011.
Aspecte astrologice in luna iunie 2011
Evenimente astrale cu un mare impact asupra semnelor zodiacale in iunie 2011
Aspecte astrologice in luna aprilie 2011
Evenimente astrale cu un mare impact asupra semnelor zodiacale in aprilie 2011.
Aspecte astrologice in luna ianuarie 2011
Evenimente astrale in inauarie 2011
Aspecte astrologice in horoscopul martie 2015
In horoscopul martie 2015, Mercur in Pesti ne indreapta spre lumea imaginatiei, intuitiei si comunicarii cu noi insine, Venus in Taur ne confera senzualitate, prudenta si chiar posesivitate in dragoste, in vreme ce Soarele in Berbec ne insufla spontaneitate, cutezanta si dorinta de a reusi cu orice pret. Tranzitul lui Mercur in Berbec si cel al lui Marte in Taur de la finalul lunii martie aduc in prim plan o confruntare intre impulsivitate si perseverenta ce se va manifesta indeosebi in aprilie 2015.
Aspecte astrologice în horoscopul martie 2016
Horoscopul lunii martie 2016 vesteşte oportunitatea de a ne dedica, sprijiniţi de intuiţie, unor ţeluri ambiţioase, temerare, ieşite din comun, dar şi înclinaţia de a ne lăsa purtaţi de iluzii, idealism si grabă.
Aspecte astrologice in luna septembrie 2010
Principalele evenimente planetare din luna septembrie 2010.
Aspecte astrologice in luna decembrie 2010
Evenimente astrale in luna decembrie 2010.
Aspecte astrologice in luna octombrie 2010
Miscarea , evolutia si intalnirile astrelor in luna octombrie 2010
Unde mergem in luna martie 2011?
Acus’ bate primavara la usa, iar luna aceasta vine cu o sumedenie de evenimente si spectacole, si mai ales martisoare muzicale, menite sa le scoata pe verze la distractie.
Aspecte astrologice in luna mai 2012
Evenimente astrale din luna mai 2012 cu un mare impact asupra semnelor zodiacale.
Aspecte astrologice in luna august 2010
Evenimente astrale in august 2010.
Aspecte astrologice in luna noiembrie 2010
Principalele evenimente astrale din noiembrie 2010.
Aspecte astrologice în horoscopul martie 2017
Prezenţa lui Marte în Taur ne înarmează cu o perseverenţă neostoită, chiar cu încăpăţânare, şi ne ispiteşte să subevaluăm opiniilor altora. Nu permitem ca nimeni şi nimic să ne invadeze spaţiul personal, să se bage neinvitat în treburile noastre, iar răbdarea ieşită din comun ne sprijină să ne focalizăm cu succes pe ţeluri pe termen lung.
Aspecte astrologice in martie 2013
Evenimente astrale, aspecte astrologice din luna martie 2013 anticipand potentiale schimbari majore ale destinului nativilor din toate zodiile.
Horoscopul Dianei : Martie 2011 - Toate zodiile
Previziuni astrologice bazate pe interpretarea evenimentelor astrale din luna martie 2011. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.
Horoscop Berbec martie 2011
In luna martie 2011 , Berbecul rataceste intr-un labirint al oglinzilor in care propria-i persoana apare vrand -nevrand in relationare cu oamenii din jur. Desi este supus unei oscilatii ametitoare intre pesimism si optimism, constanta trairilor Berbecului pare a fi necesitatea de schimbare si transformare.
Horoscop Taur martie 2011
In luna martie 2011 , Taurul incearca sa gaseasca un echilibru intre lumea exterioara si universul sau interior , astfel incat penduleaza intre o izolare necesara reevaluarii sale si o integrare efervescenta in viata sociala.
Horoscop Gemeni martie 2011
In luna martie 2011 , Gemenii se bucura din plin de beneficiile prieteniei si a unei efervescente vieti sociale, dar pot primi si o lectie usturatoare despre necesitatea de a nu neglija oamenii care le sunt aproape
Aspecte astrologice in august 2013
Evenimente astrale, aspecte astrologice din luna august 2013 avand potentialul de a genera importante schimbari ale destinului nativilor din toate zodiile.
Aspecte astrologice in septembrie 2013
Evenimente astrale, aspecte astrologice din luna septembrie 2013 avand potentialul de a da nastere unor notabile transformari ale destinului nativilor din toate zodiile.
Aspecte astrologice in mai 2014
Horoscopul lunii mai 2014 anticipeaza o atitudine spontana, chiar indrazneata in dragoste, o comunicare nemijlocita dar cumva superficiala in viata sociala, si o eliberare de o agresivitate ori incapatanare adeseori paguboasa. Daca aceste tendinte generale sugerate de aspectele astrologice ale lunii mai se reflecta (in mod diferit) asupra tuturor zodiilor, nativii din Berbec, Gemeni, Balanta, Scorpion si Taur sunt supusi unor sporite influente, ce le pot complica sau imbogati existenta.
Horoscop Fecioara martie 2011
In luna martie , Fecioara isi trage pe cap fesul interesului si , silita de constrangerile financiare sau de nevoia de a-si asigura o securitate materiala, calculeaza, socoteste , imparte si evalueaza aproape toate aspectele realitatii si se concentreaza mai mult pe necesitatea de se integra in social, dar si a nu depinde de cei din jur.
http://godessdiana88sex1.blogspot.com/2011/02/horoscop-fecioara-martie-2011.html
Horoscop Pesti martie 2011
In luna martie, Pestii se indreapta mai ales catre succesul lumesc si obtinerea de avantaje materiale. Uneori tind insa sa isi aminteasca ca nu exista castig material fara pierderi intr-un alt aspect , asa cum nu exista pierdere in lumea materiala fara un castig in plan spiritual.
Aspecte astrologice in mai 2013
Evenimente astrale, aspecte astrologice capabile a da nastere unor schimbari majore ale destinului nativilor din toate zodiile in luna mai 2013.
Aspecte astrologice in noiembrie 2013
Preambul al previziunilor astrologice si al horoscopului din noiembrie 2013, principalele evenimente si aspecte astrologice ce au potentialul de a genera semnificative schimbari in destinele nativilor din toate zodiile in urmatoarea luna.
Horoscop Sagetator martie 2011
In luna martie, Sagetatorul nu mai paseste pe carari batatorite si isi doreste sa isi croiasca drumul sau unic , mai ales in lumea virgina si magnifica a inspiratiei si creativitatii.Desi nu merge mereu in sensul curentului general, el se bucura de oameni la fel cum oamenii se bucura de prezenta lui, iar viata amoroasa , desi agitata, este gata de a-i darui nevisate satisfactii.