link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscopul zilei de azi 3 februarie 2011
de Gyony la: 02/02/2011 23:26:53
taguri: Horoscop zilnic urania Diverse 
Ai o atitudine pozitivă şi încrezătoare. E un moment bun pentru tine să cunoşti noi oameni şi să obţii sprijin şi recunoaştere pentru anumite proiecte creative....

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscopul zilei de azi 3 februarie 2011"

Horoscopul zilei de azi 3 martie 2011
Deşi e posibil ca astăzi să te laşi acaparat de emoţii, ar fi indicat să-ţi menţii mintea activă şi să fii atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău.
Horoscopul zilei de azi 3 aprilie 2011
Astăzi ai tendinţa să fii foarte deschis faţă de ceilalţi; eşti mai generos, mai bun la suflet şi reuşeşti să te eliberezi de un regret din trecut, prin înţelegere spirituală şi iertare.
Horoscopul zilei de azi, 3 mai 2011
Astăzi concurenţa este mai puţin importantă pentru dvs. Totuşi, chiar şi în aceste situaţii ar trebui să vă feriţi de dorinţa de face impresie în jurul vostru.
Horoscopul zilei de azi, 3 iunie 2011
Berbec
Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil astăzi, când vei primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată.
Horoscopul zilei de azi, 3 iulie 2011 | Horoscop Urania.org
Berbec
Aşteptaţi de mult ca situaţia dumneavoastră să se clarifice, iar azi lucrurile încep să se limpezească
Horoscopul zilei de azi 10 februarie 2011
S-ar putea să-ţi petreci cea mai mare parte a zilei visând la viitor. E posibil să descoperi că ai ajuns într-o situaţie dificilă din punct de vedere financiar; nu amâna problema pentru că se va agrava. Spre seară, petreci timp în compania persoanei iubite.
Horoscopul zilei de azi 4 februarie 2011
Puterea şi influenţa socială sunt elementele-cheie pentru tine în această perioadă. Astăzi vei reuşi să finalizezi o serie de proiecte la care ai lucrat în ultima perioadă, obiectivele tale fiind aduse la îndeplinire.
Horoscopul zilei de azi 5 februarie 2011
Eşti plin de compasiune şi duioşie, fiind puternic încărcat emoţional astăzi. De asemenea, imaginaţia ta este foarte activă; ai tendinţa de a visa cu ochii deschişi şi de a fi inspirat de tot felul de idei trecătoare.
Horoscopul zilei de azi 6 februarie 2011
Nevoia subită de mai multă libertate şi noutate, pe care o percepi acum, poate perturba status quo-ul într-o relaţie importantă. E posibil să intri în contact cu cineva care este foarte diferit de tine şi care te va provoca, surprinde, sau chiar supăra.
Horoscopul zilei de azi 7 februarie 2011
Astăzi vei fi tentat să citeşti mai mult printre linii şi să evadezi cu gândul în afara treburilor zilnice. Vei fi capabil să sesizezi noi alternative, care te vor ajuta să-ţi îndeplineşti obiectivele.
Horoscopul zilei de azi 8 februarie 2011
Dacă-ţi vei acorda puţin timp pentru meditaţie de dimineaţă, vei fi capabil astăzi să-ţi recâştigi liniştea interioară.
Horoscopul zilei de azi 9 februarie 2011
Astăzi ai tendinţa să fii cam încăpăţânat, aşa că ar fi bine să te abţii să-i sfătuieşti şi să-i direcţionezi pe ceilalţi, pentru că te vor percepe ca fiind manipulator.
Horoscopul zilei de azi 11 februarie 2011
Astăzi ţi se iveşte ocazia de a restabili o prietenie mai veche sau de a începe una nouă. Vei interacţiona cu persoane influente, iar aceasta te-ar putea ajuta în perspectivă. E indicat să fii cât mai sincer cu putinţă, în special la locul de muncă, întrucât o neînţelegere sau o confuzie ţi-ar putea ştirbi din reputaţie.
Horoscopul zilei de azi 12 februarie 2011
Astăzi îţi vei îndrepta atenţia în special spre distracţii şi activităţi creative, întrucât simţi nevoia să te reîncarci de energie în modul acesta.
Horoscopul zilei de azi 13 februarie 2011
Astăzi vei simţi o nevoie mai intensă de a medita. Încearcă să petreci o seară liniştită în compania unei persoane iubite pentru a te reîncărca emoţional şi pentru a-ţi recăpăta sentimentul de securitate.
Horoscopul zilei de azi 14 februarie 2011
Astăzi te simţi plin de curaj şi încerci să evadezi din zona ta de confort spre zone necunoscute. Vei petrece o seară romantică în compania persoanei iubite, care e posibil să te surprindă cu generozitatea sa.
Horoscopul zilei de azi 15 februarie 2011
Dacă eşti atent la emoţiile care pun stăpânire pe tine la un moment dat, vei reuşi să depăşeşti mai uşor unele momente dificile.
Horoscopul zilei de azi 16 februarie 2011
Te aşteaptă o zi destul de aglomerată, aşa că pentru a putea aborda multitudinea de sarcini care te aşteaptă va trebui să te bazezi în principiu pe o foarte bună organizare.
Horoscopul zilei de azi 17 februarie 2011
Astăzi ai parte de ceva neînţelegeri cu persoana iubită pentru că te deranjează faptul că ia hotărâri fără a ţine cont de sentimentele tale; încearcă totuşi să găseşti echilibrul emoţional. La locul de muncă, totul decurge perfect atâta timp cât îţi desfăşori activitatea într-o atmosferă liniştită.
Horoscopul zilei de azi 18 februarie 2011
Te confrunţi cu unele îndoieli astăzi. Vei căuta să îmbini noile idei cu realitatea actuală, astfel încât să poţi împărtăşi celorlalţi din experienţele tale şi să asculţi totodată şi viziunile lor.
Horoscopul zilei de azi 19 februarie 2011
Astăzi vei avea o atitudine uşor rebelă, aşa că îţi va fi mai greu să te supui regulilor şi să urmezi anumite direcţii stabilite. Ar fi bine să nu mai fii egoist şi să începi să fii mai atent şi la nevoile altora; în acest fel, poate nu vei mai reacţiona la absolut orice.
Horoscopul zilei de azi 20 februarie 2011
Astăzi te bucuri în mod special de relaţiile tale cu cei din jur; pui deoparte o serie de sarcini şi te bucuri de activităţi sociale distractive. Un flirt neaşteptat te va surprinde şi te va face să te simţi dintr-o dată foarte atractiv. Acasă, e posibil să te confrunţi cu unele situaţii mai tensionate, aşa că vei simţi nevoia să evadezi.
Horoscopul zilei de azi 21 februarie 2011
După o săptămână plină de transformări, vei fi în sfârşit pregătit să faci un pas înainte. E posibil ca unele solicitări sau invitaţii neaşteptate să-ţi schimbe planurile, însă nu e cazul să te plângi, pentru îţi vor face ziua mai distractivă.
Horoscopul zilei de azi 22 februarie 2011
Deşi te strădui să-ţi recapeţi echilibrul, vei mai avea de aşteptat cel puţin câteva zile. Ai suficiente informaţii pentru a putea pregăti un plan de acţiune, însă n-ar strica să-ţi pui ideile pe hârtie în caz că va fi nevoie să faci unele ajustări mai târziu.
Horoscopul zilei de azi 23 februarie 2011
Alegerile pe care le vei face astăzi vor avea impact pe termen lung, aşa că optează pentru stabilitate şi evoluţie treptată şi nu pentru recompense imediate. Te bucuri azi de mai mult noroc; dacă ai ocazia să te implici într-un concurs şi să câştigi nişte bani, mergi înainte.
Horoscopul zilei de azi 24 februarie 2011
Alegerile pe care le vei face astăzi vor avea impact pe termen lung, aşa că optează pentru stabilitate şi evoluţie treptată şi nu pentru recompense imediate. Te bucuri azi de mai mult noroc; dacă ai ocazia să te implici într-un concurs şi să câştigi nişte bani, mergi înainte. Ar fi indicat să nu dezvălui nimănui un secret preţios pe care ţi l-a împărtăşit o persoană apropiată; vei realiza mai târziu cât de preţioasă a fost tăcerea ta. Vei fi nevoit să accepţi interacţiunea cu alte persoane, aşa că fii relaxat. Unele rude mai în vârstă e posibil să aibă aşteptări exagerate de la tine.
Horoscopul zilei de azi 25 februarie 2011
Astăzi eşti pus în situaţia de a cheltui nişte bani pe care i-ai economisit în alt scop. Relaţiile tale se vor dezvolta surprinzător, datorită nivelului tău ridicat de angajament sentimental. Eşti nevoit să păstrezi un secret pe care ţi-l împărtăşeşte un prieten apropiat şi asta nu ţi se pare deloc uşor, însă e absolut necesar. Spre deosebire de ieri, astăzi eşti mult mai în formă pentru a-ţi putea îndeplini sarcinile de pe ordinea de zi.
Horoscopul zilei de azi 26 februarie 2011
Pentru a evita să-ţi faci griji inutile astăzi, tratează cu interes prezentul şi încearcă să-ţi regăseşti încrederea în tine şi să elimini teama pentru viitor. Eşti destul de confuz în ceea ce priveşte direcţia pe care trebuie să o urmezi în viitor, de aceea e indicat să faci un efort să înţelegi lucrurile clar. Eşti acaparat în special de probleme financiare şi încerci să lansezi noi proiecte.
Horoscopul zilei de azi 27 februarie 2011
Astăzi te vei baza destul de mult pe intuiţie; eşti hotărât să faci un angajament. Latura sentimentală îşi face simţită prezenţa astăzi mai mult ca oricând şi asta te poate ajuta să priveşti relaţia de cuplu dintr-un alt unghi, mult mai obiectiv.