link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Okian.ro intră pe piaţa cărţilor digitale cu 100.000 de ebooks
de ovidiud la: 09/02/2011 01:31:28
taguri: ebook carte digitala Diverse 
La şase luni după intrarea pe piaţa cărţilor în limba română, Okian.ro îşi face intrarea şi pe piaţa cărţilor digitale anunţând un portofoliu de peste 100.000 de ebooks de la peste 450 de edituri.

Secţiunea de cărţi digitale vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor de a avea la dispoziţie volume într-un timp foarte scurt. „Pentru mulţi dintre clienţii noştri, cartea înseamnă în primul rând informaţie. În condiţiile în care informaţia pe care o cauţi te desparte de finalul unui proiect, accesul imediat la aceasta se impune ca o necesitate”, a declarat Bogdan Colceriu, coordonatorul proiectului Okian.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Okian.ro intră pe piaţa cărţilor digitale cu 100.000 de ebooks"

Blogul Dianei / diane.ro se vinde cu 100.000 euro
Da, in urma unor furtunoase deliberari interioare si ca o consecinta a avalansei de mesaje ale cititorilor care ma sustin, am decis ca, daca cineva vrea intr-adevar sa imi cumpere micul site, diane.ro sau Blogul Dianei, ar trebui sa-mi ofere nici mai mult, nici mai putin, de 100.000 de euro.
100.000 de semnături pentru Roșia Montană
100.000 de semnături pentru Roșia Montană
https://salvatidelta.ro/numerele-focarului-de-coronavirus-continua-sa-urce-cu-peste-60-000-de-cazuri-si-aproape-1-400-de-decese/
https://salvatidelta.ro/numerele-focarului-de-coronavirus-continua-sa-urce-cu-peste-60-000-de-cazuri-si-aproape-1-400-de-decese/
Amenajare Apartament 2 camere la cheie-Materiale+Manopera de la 100 €
http://www.designtotal.ro/amenajare-apartament-2-camere-la-cheie-materialemanopera-de-la-100/
Design Total
Web: www.designtotal.ro
-Telekom: 0760.091.880
-Vodafone: 0724.743.935
-E-mail: contact@designtotal.ro

Daca esti proprietarul unui apartament cu 2 camere si te-ai hotarat ca pentru 2015 sa incepi amenajarea sau renovarea apartamentului tau? Firma noastra iti ofera cea mai simpla modalitate de plata pentru manopera si materialele necesare.

Daca doresti ca renovarea apartamentului tau sa fie STANDARD atunci pretul de manopera + materiale este de 100 euro pe metru patrat.

Iti detaliem mai jos ce lucrari si materiale intra in suma de 100 euro pe metru patrat.Pentru ca fiecare lucrare difera in felul ei nu ezita sa ne contactezi pentru a stabili o intalnire direct la locatie pentru ati intocmi un deviz cat mai exact in vederea reamenajari apartamentului tau.Ne poti gasi la urmatoarele numere de telefon sau prin e-mail:Design Total

-Telekom: 0760.091.880

-Vodafone: 0724.743.935

-E-mail: contact@designtotal.roLucrari de amenajare apartament incluse in suma de 100 euro – MP

-Scimbat instalatie electrica-Montat tablou electric-Schimat instalatii sanitare si termice-Decopertarea integrala a apartamentului-Dezavectat obiecte sanitare (CADA,WC CHIVETA ETC)-Aplicare glet grosier ( 1 strat)-Aplicare glet finisaj (2 straturi)-Aplicare plasa armare ( pentru peretii de zidarie)-Uniformizare gleturi prin slefuire-Aplicare amorsa pentru pereti si tavane-Aplicare vopsea lavabila (2 Straturi)-Montat faianta + chitire-Montat gresie + plinta-Montat parchet laminat + plinta-Montat aparate electrice ( intrerupatoare ,prize,corpuri iluminat)-Montat usi de interior + usa intrare (incluziv pervazele)-Montat glafuri de interior si exterior-Montat obiecte sanitare (wc,chiuveta,cada sau cabina dus + accesorii baie)-Montat calorifere + robineti-Turnat sapa autonivelata-Curatenie dupa constructor-Consiliere in achizitia materialelor necesare pentru renovarea apartamentului

Materiale ce sunt incluse in suma de 100 euro – MP


-Glet grosier gama ceresit – CT 126

-Glet finisaj gama ceresit – CT 127

-Plasa de armare

- Banda abraziva

-Colare de aluminiu

-Amorasa pereti,tavane gama ceresit – CT 17

-Vopsea lavabila SAVA sau APLA

-Coloranti vopsea (daca este cazul)

-Adeziv gresie,faianta gama ceresit – CM 9 SAU 11

-Distantieri faianta gresie

-Chituri rosturi

-Sapa Aurinivelanta

-Praguri trecere

-Aparate electrice – prize,intrerupatoare,corpuri iluminat

-Materiale pentru schimbarea instalatie electrice + tablou si sigurante

-Materiale pentru schimbarea instalatiilor sanitare

-Materiale pentru schimbarea instalatiilor termice

Materiale ce NU sunt incluse in suma de 100 euro /mp si tin strict de proprietarul apartamentului.


Gresie si Faianta
Parchet laminat + plinta + burete
Usi de interior + Usa de intrare
Obiectele sanitare (cada,wc,chiuveta+ bateri, accesori baie)
Platforma Magazin online de la 123market.ro
Vrei un magazin online la preturi bune, cu peste 100 de optiuni care vor duce afacerea ta spre succes.
123market.ro iti ofera platforma magazin online cu preturi de la 100 lei pe luna.
Profita de oferta nostra.
Ameninţările prezente, tendinţele viitoare ale retailului
Piaţa românească de retail a cunoscut o reală expansiune în ultimii ani, fiind într-o permanentă schimbare a modelelor de business în special ca urmare a transformării clientului român. Începând cu acest articol vom prezenta care sunt principalele coordonate evolutive ale sectorului.

Conform experţilor imobiliari, România se află în Top 10 în Europa în ceea ce priveşte dezvoltările noi de spaţii comerciale cu termen de livrare în perioada imediat următoare, respectiv în intervalul 2011-2012. Piaţa autohtonă continuă să fie atractivă chiar dacă din punct de vedere economic condiţiile sunt poate cele mai severe comparativ cu alte ţări din Europa Centrală şi de Est. România, cu cele 25 de oraşe ce au peste 100.000 de locuitori, permite o dezvoltare organică pentru majoritatea reţelelor internaţionale atât în domeniul de fashion, cât şi în cel al alimentaţiei.
Carucioare copii
Prima achizitie, facute de proaspetii parinti, este indispensabilul carucior . Multitudinea de carucioare existente pe piata dau uneori batai de cap parintilor. Ce fel de carucior trebuie sa alegem? Ce buget avem alocat pentru achizitia acestuia? Acestea sunt doar cateva din intrebarile parintilor. Magazinul online www.bebebliss.ro vine cu solutii inteligente pentru nevoile parintilor. Cu peste 6.000 de articole pentru copii si o echipa de mamici si viitoare mamici, Bebebliss vine in ajutorul dvs. cu cele mai bune oferte de pe piata!
Hotelul Adam & Eve
In statiunea Belek din Turcia, Hotelul Adam & Eve dispune de o suprafata de 100.000 mp si este o buna unitate de cazare. Clientii se pot bucura de un Centru Spa, piscine sis ala de conferinte, iar http://www.sparesorts.ro/adam--eve_148.html ofera informatii complete cu privire la acest hotel.
Proiecte de Amenajare Spatii Comerciale
http://www.designtotal.ro/proiecte-de-amenajare-spatii-comerciale/

Design Total
Web: www.designtotal.ro
-Telekom: 0760.091.880
-Vodafone: 0724.743.935
-E-mail: contact@designtotal.ro
Ne concentrăm asupra nevoilor clienților noștri și cerințele lor, proiect unic în toate fazele de lucru. Noi susținem în mod constant cele mai înalte standarde de excelență serviciu și au dezvoltat o reputatie de muncă de înaltă calitate, design inovator și bine gândit și servicii pentru clienți nostri.

Serviciile noastre comerciale contractante General include:
• amenajari birouri și locuri de afaceri (la cheie)

• Servicii de Office & construcții renovari, proiectare și restaurare

• Amenajari cladiri comerciale si spatii de birouri

• Managementul proiectului / management in constructii

• Servicii de intretinere construcții comerciale

• consultare construcție terță parte și evaluare
myCanvas Ploiești | Fototapet si tablouri canvas personalizate la comanda
myCanvas Ploiești este un producător local de tablouri canvas personalizate și fototapet adeziv, efectuate pe o pânză canvas de o calitate superioară. Preluam comenzi via email office@mycanvas.ro, Facebook, Whatsupp 0721929343 sau prin intermediul website-ului nostru: www.mycanvas.ro
Tablourile pot fi executate cu imagini trimise de catre dumneavoastra, sau va putem ajuta sa alegeti din portofoliul nostru sau de pe site-urile partenere, unde gasiti peste 100.000.000 imagini.
Va asteptam
Echipa myCanvas Ploiesti
17 octombrie: Ziua Internațională pentru Eradicarea Sărăciei
Ziua Internațională pentru Eradicarea Sărăciei are loc anual pe 17 octombrie, începând cu 1987, când la Paris, Franța, s-au adunat în Piața Trocadera (acolo unde în 1998 a fost semnată Declarația Drepturilor Omului) peste 100.000 de persoane pentru a manifesta pentru drepturile și libertățile umane și a comemora victimele sărăciei, foametei, violenței și înfricoșării la inaugurarea plăcii comemorative create de Joseph Wresinsiki, fondatorul Mișcării Internaționale ATD Lumea a Patra.
Cum să desfiinţezi statul: Mic ghid de gherilă libertariană
Statul minimal, taxarea redusă şi libertatea de piaţă sunt singurele soluţii care mai pot ajuta România. Cu o condiţie: să aibă cine le dicta!

Republica Minerva a fost singura încercare serioasă de societate libertariană. Câţiva entuziaşti s-au apucat să construiască din banii lor, în 1972, o insulă artificială pe un recif din Pacific. La doar câteva luni distanţă, Regatul vecin Tonga, un arhipelag polinezian cu doar 100.000 de băştinaşi, a declarat război: “acolo pescuiam noi”. Coloniştii s-au dat duşi fără violenţă. Morala: calculul economic dă cu virgulă printre băştinaşi. Asta a avut tot timpul Keynes şi n-a avut Hayek: people skills. 5 sugestii:

1. Nu uita că eşti o minoritate. Poate te duce capul mai mult decât pe oricine, poate înţelegi economia până la ultimul detaliu, dar eşti în postura din care nu poţi impune nimic, nimănui. Ia exemplu de la socialişti, ascultă ce spun oamenii şi fă-te că îţi pasă! Singura şansă este negocierea la sânge şi bătaia pentru fiecare palmă de loc. [...]
INconstantIN.ro de vânzare. Preţ de pornire: 100 de euro!
INconstantIN.ro de vânzare. Preţ de pornire: 100 de euro!
La 12 ani, are masina de 100 000 de euro!
La 12 ani, are masina de 100 000 de euro!
Guvernul a ridicat plafonul de garantare a depozitelor bancare la 50.000 euro
Guvernul a ridicat plafonul de garantare a depozitelor bancare la 50.000 euro
CONCURS: Cotnari premiază poze originale cu 100 de camere foto, 10 camere video şi 1 televiazor cu plasmă
CONCURS: Cotnari premiază poze originale cu 100 de camere foto, 10 camere video şi 1 televiazor cu plasmă
Alegeri locale cu 5 morţi şi circa 100 de răniţi în Turcia
Alegeri locale cu 5 morţi şi circa 100 de răniţi în Turcia
Contabilitate - sfaturi pentru corecta completare a declaratiei 100 pe trimestrul 2-2009
Dupa cum stiti, de la 01.05.2009 forfetarul este "foarte activ", asa ca la completarea D100 trebuie mare atentie.
Oamenii de Neanderthal foloseau machiajul inca de acum 50.000 de ani
Descoperirea a fost facuta de un grup de arheologi din Marea Britanie. Joao Zilhao, unul dintre membrii grupului, profesor la Universitatea Bristol, sustine ca au gasit dovezi importante conform carora oamenii de Neanderthal foloseau machiajul inca de acum 50.000 de ani.
Kristen Bell şi-a dorit de ziua ei apă de 100.000 de dolari
Kristen Bell şi-a dorit de ziua ei apă de 100.000 de dolari
NetCamp 2010: Tendinte in lumea digitala - Ian Broom
Ian Broom a creat primul site la varsta de 15 ani, prima companie la 17 ani, detine Weboo, fiind Co-Fondator al Launch48 in UK.
100.000 de download-uri pentru ringtonurile „In puii mei” in doar trei zile!
100.000 de download-uri pentru ringtonurile „In puii mei” in doar trei zile!
Titanic a fost urmărit de peste 3.000.000 de telespectatori la Pro TV
Titanic a fost urmărit de peste 3.000.000 de telespectatori la Pro TV
/cutremur-in-japonia-peste-300-de-morti-88-000-de-disparuti/
/cutremur-in-japonia-peste-300-de-morti-88-000-de-disparuti/
La marea finala “Dansez pentru tine” se vor imparti premii de peste 100 000 de euro
La marea finala “Dansez pentru tine” se vor imparti premii de peste 100 000 de euro
Lui Dan Aykroyd i s-au furat 21.000 de sticle de vodcă
Lui Dan Aykroyd i s-au furat 21.000 de sticle de vodcă
Afla ce vedeta a lasat un bacsis de 50.000 de dolari!
Afla ce vedeta a lasat un bacsis de 50.000 de dolari!
Hard Disk-uri de 4 TB - Western Digital
Hard Disk-uri de 4 TB - Western Digital
Alevia complex de slabit - Farmacie Catena
Daca vrei sa slabesti simplu si usor, intra pe farmacia online Catena si cumpara la un super pret complexul de stabit de la Alevia. Acum e mult mai simplu sa slabesti cu complexul de slabit Alevia.