link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
BitDefender a obţinut un procentaj de detecţie de 100%
de ovidiud la: 09/02/2011 03:37:13
BitDefender anunţă că produsul BitDefender Internet Security 2011 a obţinut certificarea AV-Test, în urma testărilor care s-au desfăşurat în ultimul trimestru al anului 2010. BitDefender a primit punctaje foarte mari la toate cele patru categorii: capacitatea de protecţie, dezinfecţie împotriva malware, repararea sistemului după o infecţie, precum şi uşurinţa în utilizare.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"BitDefender a obţinut un procentaj de detecţie de 100%"

VIDEO: Britanicul Ben Southall a obţinut “cel mai bun job din lume”
VIDEO: Britanicul Ben Southall a obţinut “cel mai bun job din lume”
Box Office > Interstellar, al șaptelea film în topul încasărilor obținute în weekendul de debut în 2014
Box Office > Interstellar, al șaptelea film în topul încasărilor obținute în weekendul de debut în 2014
UpDate la PageRank! ProBloggerMD a obţinut PR-3
A avut loc UpDate-ul la Google PageRank, deşi butonul de PageRank de la Situri.md arată 0, blogul ProBloggerMD a primit de la Google un PageRank egal cu 3. După prognoza lui INconstantIN PageRank-ul trebuia să fie ~4,
Alegeri parlamentare 2008: Lista candidaţilor care au obţinut peste 50% din voturi
Alegeri parlamentare 2008: Lista candidaţilor care au obţinut peste 50% din voturi
Alegeri parlamentare 2008: candidatul PD-L, Eugen Tomac, a obţinut cele mai multe voturi într-un colegiu uninominal din afara României
Alegeri parlamentare 2008: candidatul PD-L, Eugen Tomac, a obţinut cele mai multe voturi într-un colegiu uninominal din afara României
Alegeri parlamentare 2008: candidaţii care au obţinut mandatele de senator în Bucureşti
Alegeri parlamentare 2008: candidaţii care au obţinut mandatele de senator în Bucureşti
Alegeri parlamentare 2008: candidaţii care au obţinut mandatele de deputat în Bucureşti
Alegeri parlamentare 2008: candidaţii care au obţinut mandatele de deputat în Bucureşti
HBO a obţinut drepturi exclusive de televizare a deschdierii ceremonii de învestire a lui Barack Obama
HBO a obţinut drepturi exclusive de televizare a deschdierii ceremonii de învestire a lui Barack Obama
The Help a obținut cele mai multe nominalizări la SAG Awards
În această seară, 14 decembrie 2011, s-au anunțat nominalizările pentru cea de-a 18-a ediție a Screen Actors Guild (SAG) Awards. Astfel, cele mai multe nominalizări au trecut în contul filmului The Help: pentru cea mai bună distribuție, pentru cea mai bună actriță în rol principal – Viola Davis și pentru cea mai bună actriță în rol secundar – Jessica Chastain și Octavia Spencer.
Exclusiv!!!Oprişan a obţinut la CJ şi în CL-uri un rezultat mai prost decat în 2008
Rezultatele definitive ale alegerilor locale în Vrancea arată o situaţie pană acum greu de crezut la Consiliul Judeţean, avand în vedere căderea PDL. Cu toate acestea, adevăratul pierdant nu este fosta putere, ci PSD, pentru că în cazul în care USL se va sparge se poate face oricand o nouă majoritate.
OANA ZĂVORANU, în EXTAZ! A obținut în sfârșit certificarea oficială Facebook
Pagina de Facebook a Oanei Zavoranu a fost in sfarsit certificata oficial!
Schimbarea valorii gramaticale, Formarea cuvintelor prin conversiune, Substantive, adjective, adverbe şi prepoziţii obţinute prin conversiune
Schimbarea valorii gramaticale Schimbarea valorii gramaticale sau conversiunea este mijlocul intern de îmbogăţire a vocabularului prin care se formează ...
Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută - especial
Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută - especial
Ai probleme cu reţinutul feţelor?
Probleme cu memoria am de mai multe feluri şi ăsta este şi motivul pentru care am scris articolul De ce uităm. Totuşi am făcut un test de pe situl BBC şi am rămas şocat de rezultat: în 91% din cazuri am reţinut corect feţele. De fapt sunt două punctaje, la primul am obţinut 91% şi la al doilea 92%. Din păcate am uitat ce reprezentau fiecare hihihi.
Condiţii pentru obţinerea unui credit bancar « România Blog
Creditele bancare se acordă în general pe baza unui scoring realizat de către bănci. Acesta este bazat atât pe elemente ce depind de veniturile obţinute ...
Un fost sef al spionajului rus si summitul NATO
Victoria rusă în cadrul summitului Rusia-NATO de la Bucureşti este doar aparentă, având în vedere că Georgia şi Ucraina au obţinut promisiunea că vor fi primite în Alianţă în viitor, SUA fiind astfel unul dintre câştigători, scrie intr-un articol in cotidianul rus Kommersant fostul premier, ministru de externe, general KGB si sef al FSB, Evgheni Primakov.
Concurs de la Vacante.md
Prin numeroasele e-mailuri care îmi vin pe cutia poştală din Gmail, am găsit un e-mail foarte interesant ce se ascundea prin SPAM. E bine că am năravul să trec cu ochiul şi mesajele marcate de Gmail ca SPAM. Iată acest mesaj:

Salut,

Deoarece ai comentat pe blogul vacante.md acum ai posibuilitatea sa cistigi o vacanta la mare.

Primul pas l-ai facut (ti-ai manifestat interesul fata de acest blog), urmeaza sa faci cunostinta cu conditiile de participare la concurs

Succes si te astept la concurs!!!

Am accesat acest linkul propus şi iată ce detalii am obţinut despre concurs:
Inteligenta e unilaterala?
Întrebare de 100 de puncte: inteligenţa e unilaterală? E posibil ca un om considerat “deştept” pentru că a obţinut rezultate bune în vreun anumit domeniu să fie lipsit de ceea ce numim “nivel ridicat al IQ-ului”?

Nu, deci nu mă refer la lipsa de cunoştinţe într-o specialitate oarecare. Sau la faptul că fiind profilat pe electronică, să zicem, eşti cam nepriceput în domeniul construcţiilor. Nu, nu asta. Hai să fiu explicit!
ANALIZĂ - Criza gazelor scoate la lumină deficienţele reţelei de gazoducte din UE
Europenii, care nu au obţinut încă reluarea livrărilor de gaze naturale ruseşti, rămân cufundaţi într-o criză care scoate la suprafaţă deficienţele unei reţele de gazoducte fragmentate şi lipsa cronică de investiţii cheie pentru acest domeniu, comentează AFP.
Tichetele de vacanta - norme metodologice adoptate
Guvernul a aprobat în şedinţa de ieri normele metodologice privind acordarea tichetelor de vacanţă. Hotărârea de Guvern prevede că modul de acordare a tichetelor de vacanţă se stabileşte prin regulament de ordine interioară de către angajatorii care au obţinut în anul fiscal anterior profit sau venit, împreună cu organizaţiile sindicale legal constituite sau cu reprezentanţii angajaţilor.
Greva profesorilor
… a fost un fâs. O grămadă de elevi şi-au făcut speranţe marţi că nu s-ar face ore. Unii n-aveau chef de teze unice, alţii de profi. Şi degeaba, greva s-a amânat. N-au obţinut nimic, decât au mai dat ceva subiecte de ştiri.
Valorile tenisului romanesc
Momentan sunt trei la număr, pentru că atâţia sunt în mare formă şi care au obţinut ceva rezultate notabile în ultimul timp. Asta în timp ce fotbalul românesc este poluat cu chemări pe la DNA, arestări preventive şi alte prostii.
Beneficiarul nerezident (persoana juridica sau fizica) si sfera dividendelor
Pentru veniturile obţinute sub formă de dividende de persoane fizice şi juridice nerezidente din România cota de impunere este de 16%.
Ponta- Micul Titulescu al PSD, noua conducere determinand scindarea partidului
In urma votului sustinut in cadrul Congresului Extraordinar al PSD, a fost desemnat ca presedinte al partidului Micul Titulescu, Victor Ponta. Ponta a obţinut un prim mandat
Somah permite conservarea organelor pentru transplant timp de 10 zile | TransMix
Rezultatele obținute de profesorul Hemant Thatte de la Universitatea Harvard fac ca scenarii văzute în Science Fiction să se apropie de realitate. El a pus la punct un amestec de 21 de substanțe chimice pe care l-a denumit Somah (un cuvânt sanscrit care s-ar putea traduce prin "ambrozia reîntineririi". Folosind Somah, Thatte și echipa lui au efectuat experimente cu rezultate uimitoare asupra unor inimi de porc: au reușit păstrarea acestora în stare viabilă pentru transplant pentru un interval de 10 zile de la recoltare: incredibil de mult dacă ne gândim că limita actuală din spitale este de numai patru ore. Mai mult, conservând cu Somah la temperaturi scăzute o inimă extrasă post-mortem dintr-un porc, ei au reușit apoi să o facă să bată în laborator după 24 de ore.
Falimentul moral al presei
Narcisistă dincolo de orice limită, obsedată de influenţă, putere şi senzaţional, agresivă în tentativele constante de a impune o agendă progresistă, presa şi-a uitat misiunea fundamentală: să relateze fapte.

Faptele nu sunt nici democratice, nici dictatoriale. Realitatea nu ar trebui să fie nici supusă la vot, nici impusă prin decret. Unii dintre noi care îşi mai amintesc cum creştea producţia şi nivelul de trai în paginile Scînteii şi la televizor în timp ce ştiuleţii erau legaţi cu sârmă în lan iar vacile (aceleaş) erau plimbate de la o fermă la alta pentru vizitele prezidenţiale şi cum ne cocoţasem „pe noi culmi de civilizaţie şi progres” în timp ce stăteam la coadă la brânză, încă mai reuşesc să înţeleagă pericolele pe care le presupune alterarea realităţii în funcţie de imperativele ideologice. Şi, cu toate astea, ne aflăm în plină epocă a refuzului deliberat şi sistematic al faptelor. Câteva exemple.

Agenţia Reuters a difuzat zilele trecute mai multe fotografii cu incidentul de pe nava Mavi Marmara preluate dintr-o sursă turcă în care apare un soldat israelian întins pe punte. Deşi pe sursele originare, soldatul este plin de sânge şi alături de el poate fi observat un „activist umanitar” cu un cuţit în mână, din fotografia difuzată de Reuters au dispărut şi sângele şi cuţitul. Reuters, ca de alfel mai toate mass-media „mainstream” nu a lăsat ca faptele să stea în calea teoriei oficiale potrivit căreia israelienii însetaţi de sange i-au masacrat pe bieţii activişti nevinovaţi. Nici măcar nu e prima oară când se întâmplă aşa ceva. Astă iarnă, France2 a difuzat un reportaj despre un presupus carnagiu comis în Gaza de un bombardament israelian. Zeci de cadavre, femei smugându-şi hainele de durere, ce mai, scenele binecunoscute. Dintr-un motiv rămas necunoscut, imaginile difuzate erau, ce-i drept din Gaza, dar de la un incident din 2005 în care un camion plin cu muniţie al Hamas explodase omorând zeci de oameni.

Acelaşi post TV difuzase anul trecut un reportaj cutremurător tot din Gaza despre cum israelienii îi înfometează pe bieţii palestieni.. Rafturi goale, oameni oameni disperaţi. Ce n-a văzut operatorul şi nici oamenii de la montaj era că toate bunurile din magazinul prezentat drept un monument al dezolării şi penuriei erau înghesuite pe nişte rafturi în spatele camerei care se vedeau foarte frumos în reflexia uşii de la frigiderul gol-goluţ. Dar de ce am lăsa faptele să stea în calea unei poveşti emoţionante?

Un alt exemplu. Ieri majoritatea mass-media au titrat că rezultatele alegerilor din Olanda au fost strânse pentru că liberalii (conservatori) au obţinut un mandat mai mult decât laburiştii (stânga socialistă). În realitate, alegerile au fost oricum, mai puţin strânse: Dreapta - liberalii, Partidul Libertăţii al lui Geert Wilders plus creştin-democraţii au obţinut 76 de mandate din 150, ceea ce, după aritmetică, înseamnă o victorie clară. Partidul lui Wilders, lângă care orice publicaţie „serioasă” nu uită să pună invariabil adjectivul „islamofob”, s-a clasat pe locul al treilea spre ororea „analiştilor”. Ceea ce nu veţi găsi în presa lumii este o explicaţie satisfăcătoare pentru care cea mai tolerantă ţară din lume acordă credit unui om politic taxat de toată lumea drept „extremist de dreapta” pentru că a îndrăznit să afirme deschis că Olanda are o mare problemă cu imigranţii musulmani. Pentru că este mai probabil că olandezii s-au smintit decât că Olanda are o mare problemă cu imigranţii musulmani, dintre care unul i-a tăiat gâtul lui Theo Van Gogh în 2006.

<a href="http://gandeste.org/general/apocalipsa-de-pe-ecrane/11384" target="_blank">(continuare)</a>


-------------------------------
intre ceea ce stii si ceea ce nu stii este ceea ce presupui
gandeste.org
-------------------------------
Murim sufocati in Galati
Orice gălăţean care doreşte să se mişte prin propriul oraş, se loveşte de imposibilitatea de a ajunge la timp datorită lucrărilor de toate tipurile realizate de firmele care au obţinut succese la licitaţiile făcute de primărie
Reclama porno cu blonda care promoveaza turismul romanesc – ciudata, dar destul de apreciata
Turismul românesc a obţinut o nouă formă de promovare. Canalul de “ştiri în pielea goală” Naked News a prezentat un reportaj despre România, în care îşi îndeamnă telespectatorii să vină să viziteze această ţară “de pe malul Mării Negre, unde estul întâlneşte vestul şi trecutul se întâlneşte cu modernul”, după cum spune blonda prezentatoare, complet goală. Reportajul a fost prezentat la rubrica Naked News Travel şi a fost postat şi pe site-ul porno PornHub . În mai puţin de două zile de la postarea materialului pe pornhub.com, aproape 60.000 de persoane au vizionat reportajul, care a strâns sute de voturi de apreciere.
Moartea lui Cezar
Complotiştii au hotărât să-l ucidă pe Cezar la idele lui Marte. În această zi trebuia să aibă loc şedinţa Senatului, la care se proiecta ca Iulius Cezar să fie proclamat rege al tuturor pământurilor din străinătate şi să i se permită să poarte coroană regală dincolo de hotarele Italiei.

Cu câteva zile înainte de aceasta un vrăjitor l-a preîntâmpinat pe Cezar să fie precaut la idele lui Marte. Deşi Cezar nu credea în spusele profeţilor, de data aceasta soţia sa, îngrijorată, l-a înduplecat să simuleze o boală şi să nu iasă din casă. Răzvrătiţii pricepeau că s-a aflat despre complot şi evitau amânarea şedinţei. Decimus Brutus, în care dictatorul avea atâta încredere, încât l-a desemnat chiar printre moştenitorii săi, s-a dus la Cezar.

— Tu, a spus el, prea des ai desconsiderat Senatul. N-are rost să faci aceasta acum, când senatorii au căzut de acord să te proclame rege.

Cezar n-a ţinut seama de sfatul soţiei sale şi a ieşit din casă. În drum spre curia lui Pompeius, unde urma să aibă loc şedinţa Senatului, ei au întâlnit profetul care-l preîntâmpinase pe Cezar despre pericol:

— De ce nu se împlineşte profeţia ta? a întrebat Cezar cu ironie. Idele lui Marte au venit, iar eu încă-s viu.

— Au venit, însă n-au trecut, a răspuns prezicătorul. Aceste cuvinte au devenit mai târziu proverbiale.

Când Cezar s-a apropiat de curie, unul dintre partizanii săi i-a înmânat un mic sul de papirus cu vestea despre atentatul ce se pregătea.

— Citeşte imediat aceasta, Cezar, a spus el, şi nu arăta nimănui. E ceva important pentru tine.

Însă mulţimea de simpatizanţi l-a distras pe dictator şi el a intrat în Senat, fără a citi cele scrise. Temându-se ca puternicul Antonius să nu-i împiedice pe ucigaşi, Decimus Brutus l-a reţinut cu vorba la intrarea în Senat.

Între timp, Cezar a intrat în curie şi toţi, stând în picioare, l-au salutat pe dictatorul atotputernic. Câteva zeci de complotişti au încercuit fotoliul lui Cezar. Unul din ei, Tullius Cimber, a început să-l roage insistent să-l reîntoarcă din exil pe fratele său. Când Cezar a refuzat, Tullius l-a înşfăcat pe dictator de marginea togii şi, trăgând cu putere, i-a dezgolit gâtul. Acesta a fost semnalul. Complotiştii, scoţând de sub mantii paloşele, s-au aruncat asupra dictatorului. Ei au convenit din timp că fiecare îi va pricinui lui Cezar cel puţin o rană, pentru ca nimeni să nu poată spune că nu e vinovat de cele întâmplate. S-a produs o încăierare şi, izbind în Cezar, complotiştii şi-au cauzat răni unul altuia. Din toate părţile paloşele erau îndreptate asupra lui Cezar. El s-a ales cu 23 de răni, însă numai două au fost mortale.

Senatorii priveau în tăcere la ceea ce se petrecea, fără să-i ia apărarea lui Cezar şi fără să cheme în ajutor. Dictatorul a cãzut însângerat la picioarele statuii lui Pompeius. Părea că Pompeius îl priveşte cu satisfacţie pe rivalul sãu, întins la picioarele lui. Când totul s-a sfârşit, Marcus Brutus a vrut să se adreseze cu un discurs Senatului, însă, dezmeticindu-se, senatorii au luat-o la fugă, răspândind prin oraş spaimă şi panică.

Cezar a murit în al 56-lea an al vieţii, trăind aproape cu patru ani mai mult decât Pompeius. El n-a ştiut să beneficieze de măreţia şi puterea la care a năzuit toata viaţa şi pe care le-a obţinut cu atâta greu. Însă nici complotiştii nu şi-au atins scopul; puterea Senatului nu a fost restabilită. Nici una dintre persoanele implicate în omorul lui Cezar n-a rămas în viaţă.


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"doi ursi sio vulpe fabula"
"referat tema dulciurile"
"leu"
"andrea mantea"
"aparat anti pipi"
"Parchetă suedeză, Parchetă panglică"
"accesorii ceai"
"http: datarecoveryuk co uk "
"ziua indragostitilor"
"germania"
""rodica munteanu" "om" "thebrightside""
"postare poze"
"succes"
"bon recoltare zilnica"
"fisa de inventar"
"maini"
"elodia a fost gasita"
"jessica-2004"
"plante folosite in magie"
"CAINE ro obosit"
"lentile pentru condus"
"zdraila florin"
"kpshunik maddy"
"muma paduri povestea"
"Magie de aducere %C3%AEnapoi a iubitului"
"buniesc"
"messenger"
"parintii"
"carti pdf"
"page rank"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.