link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ce amenzi se aplica in cazul nedepunerii bilantului la 2010
de videoblog la: 01/03/2011 08:09:09
Potrivit art. 41 alin.2 lit.e) din Legea nr. 82/1991, legea contabilităţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare - cei care nu depun bilantul sunt pasibili de o serie de amenzi.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Ce amenzi se aplica in cazul nedepunerii bilantului la 2010"

Info - ce TVA se aplica in cazul donatiilor realizate prin telefon?
In conformitate cu prevederile Codului fiscal, donatiile in bani, inclusiv cele realizate prin intermediul operatorilor de telefonie, nu reprezinta operatiuni ...
Iata ce contine noua aplicatie pentru bilantul anului fiscal 2010
Programul de asistenţă, conţinând formularistica necesară şi programul de verificare cu documentaţia de utilizare aferentă pentru întocmirea bilantului la 2010 a fost postata pe site-ul ANAF.
O relatie programata
O tanara se adreseaza vanzatoarei de la un magazin de cosmetice:

As dori ca iubitul meu sa imi acorde mai multa atentie.Aveti cumva un parfum care miroase ca un computer?

Radeti, dar si eu sunt interesata de parfumul ala. Stiti zicala aia: nu-ti aduce munca acasa? Pai asta nu se poate aplica in cazul unui programator, nu? Sa-mi arate mie cineva daca mai exista vreo casa fara calculator si internet……
Cum a ajuns Franţa sora vitregă a României
În ultimii trei ani, relaţiile economice dintre ţara noastră şi Franţa au evoluat de la parteneriate strategice la amenzi-record primite de firmele franceze din România. Rând pe rând, companiile franceze se retrag sau sunt date la o parte din cele mai mari proiecte economice româneşti. Mediul privat este cel care plăteşte pentru această gâlceavă politică, iar de suferit au economiile ambelor ţări.

Relaţiile economice dintre România şi Franţa au avut o evoluţie foarte interesantă în ultimii trei ani. Au fost marcate de momente extreme, de la parteneriate uriaşe de infrastructură şi intenţia de atribuire fără licitaţie a contractului de 10 miliarde de euro pentru construirea celei de-a doua centrale nucleare până la amenzi-record aplicate companiilor franceze din România.

Cum s-a ajuns de la puternica prietenie economică la răcirea relaţiilor dintre cele două state? Cel mai atractiv domeniu din România pentru francezi a fost sectorul energetic, pe care de altfel au pus ochii şi alţi străini. Aceasta pentru că potenţialul de creştere este uriaş, România fiind una dintre puţinele ţări din Uniunea Europeană care este bogată în hidrocarburi, minereuri şi resurse alternative. Mai mult, faptul că ţara noastră este considerată emergentă, adică are nevoie de foarte mulţi bani, atrage ca mierea vânătorii de afaceri care sunt gata să investească acum pentru a scoate în câţiva ani de sute de ori mai mult. [...]
Cate puncte de penalizare primesc pentru
Săvârşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contravenţii atrage, pe lângă sancţiunea amenzii, şi aplicarea unui număr de puncte de penalizare, după cum urmează...
Reglementarile contabile ce se aplica la intocmirea bilantului
Situaţiile financiare pentru exerciţiul financiar 2009 se întocmesc conform reglementărilor contabile aplicabile...
Cum arata raportul intocmit de expert pentru bilant in caz de dezacord-incertitudine
Dupa modelele prezentate pana acum, articolul prezinta un nou model de raport, pentru o alta situatie posibila la certificarea bilantului.
Ce amenzi sunt posibile daca o firma nu depune bilantul?
Nedepunerea situaţiilor financiare anuale se sancţionează cu amendă dla fel ca si nepublicarea situaţiilor financiare anuale.
Exemplu de atestat intocmit de expertul contabil pentru bilant
Aveti in articol un model al raportului intocmit de expertul contabil care semneaza bilantul, pentru cazul in care nu are observatii suplimentare.
Ce amenda risca o firma daca nu depune bilantul la 30.06
Nedepunerea raportărilor contabile listate, semnate şi ştampilate sau a declaraţiilor de inactivitate sau de situatie in lichidare, după caz, se sanctioneaza cu amenda. Nivelurile amenzilor se gasesc in articol.
Aplicat tencuieli decorative preţuri, zugrăveli exterioare
Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0764.833.879

-Telefon vodafone: 0734.633.357

- E-mail : bucurestirenovari@yahoo.com

Aplicat tencuieli decorative preţuri, zugrăveli exterioare
Aplicat tencuieli decorative preţuri, zugrăveli exterioare
Ca şi în cazul vopselelor, pregătirea tencuielii decorative, ca produs, cât şi a suprafeţelor pe care va fi aplicată, reprezintă etape indispensabile pentru realizarea unor performanţe maxime. Trebuie avut în vedere ca tencuiala decorativă, – cu toate tipurile sale: Tencuiala Acrilica, Tencuiala Silicatica, Tencuiala Siliconica sau Tencuiala de Soclu – este un produs profesional, la a cărui aplicare trebuie să se ţină seama, cu rigurozitate, de toate instrucţiunile din fişa tehnică.
Cum aplici fardul de obraz in functie de forma fetei
Aplicarea fardului de obraz depinde foarte mult de forma fetei. Pentru fiecare tip de fata este necesar sa evidentieze sau, dupa caz, sa se estompeze anumite elemente astfel incat sa se obtina un machiaj impecabil.
Aplicat(tras) tencuieli decorative apartament 3 camere Bucuresti
Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0764.833.879

-Telefon vodafone: 0734.633.357

- E-mail : bucurestirenovari@yahoo.com

Tencuiala decorativa este un produs care se foloseste pentru a decora fatadele caselor. Este foarte rezistenta la intemperii si se poate spala destul de usor in caz ca s-a murdarit.
Pentru o aplicare corecta, suprafata trebuie sa fie neteda si inainte de tencuiala decorativa se va da o amorsa de culoarea tencuielie decorative.
5 Aplicatii Antivirus Gratuite pentru Tableta si Telefon
Desi pentru multi instalarea unui antivirus pe tableta sau pe smartphone pare putin exagerat, este totusi o idee foarte buna. Mai ales acum cand aplicatiile antivirus sunt tot mai avansate si pe deasupra majoritatea sunt si gratuite.

Dotarile acestor aplicatii de securitate sunt foarte practice, incepand de la scanarea aplicatiilor inainte de instalare, parolarea setarilor tabletei/telefonului, backup, firewall si pana la pornirea automata a GPS-ului/camerei video in cazul in care ai raportat tableta sau telefonul furat(pe site-ul aplicatiei).

Ca sa nu pierzi timpul instaland si dezinstaland antivirusi pana gasesti unu bun, ti-am pregatit un top 5 cu aplicatii antivirus pentru tableta sau telefon. Aplicatiile sunt toate gratuite.
Amenzile contraventionale platite la jumatate in 15 zile, nu doar in 48 de ore!
Amenzile contraventionale pot fi achitate pe jumatate intr-un termen de 15 zile de la momentul primirii procesului verbal, nu doar in 48 de ore. Acest lucru se aplica incepand de azi, asa cum prevede un act normativ.
Amenzile rutiere ar putea sa scada considerabil!
Amenzile rutiere ar putea sa scada considerabil, conform unui proiect de lege care a trecut tacit de Senat.

Modul de calcul al punctului-amendă ar putea fi schimbat, iar această modificare ar duce la reducerea nivelului amenzilor aplicate șoferilor pentru nerespectarea legislației rutiere în vigoare.
Dumitru Tinu este dezhumat (Cazul Tinu)
Dumitru Tinu a fost director al ziarului Adevarul si a decedat pe 1 ianuarie 2003 intr-un accident de masina pe DN1, în judeţul Prahova.

Pe 19 Noiembrie 2007 corpul lui Dumitru Tinu a fost exhumat pentru efectuare unor expertize medico-legale noi pentru a confirma sau a infirma ipoteza conform careia ziaristul nu ar fi murit in urma unui accident de circulatie. Solicitarea a venit de la fiul sau care crede ca a fost ucis, insa acesta nu a fost lasat sa participe la eveniment chiar daca avea doua motive serioase si anume ca este fiul lui si pentru ca face parte din dosar.

Sansele ca anchetatorii sa descopere ceva sunt foarte mici deoarece una dintre probe consta in recoltarea a ceea ce avea in stomac, acest lucru a fost uitat in 2003 de catre legist. Moartea lui Dumitru Tinu ramane un mister, de ce ar vrea cineva sa il ucida si cat de importante erau probele sale cu care s-a laudat familiei Iucinu?

Acu stau si ma gandesc la OTV, daca nu erau acum adanciti in cazul cu Elodia cred ca ar fi inceput si ei inca o mare telenovela. Acum pe Antena 3 in cadrul emisiunii”Sineza zilei” sunt invitati urmatorii analistul Bogdan Chirieac, Victor Ciutacu, redactor sef “Jurnalul National”, Alecu Racoviveanu, director Gardianul si analistul politic Ion Cristoiu.

Tema Emisiunii de pe Antena 3 este “Cazul Tinu, accident sau crima?” , domul Ion Cristoiu a inceput deja sa il ia la misto pe prezentator si sa spuna ca au luat-o pe urma OTV si ca fac o emisiune Otevista. De asemenea a incercat sa i-a pozitia lui Louis Lazarius spunand ca se va comporta ca acesta in cadrul acestei emisiuni. Domnul Victor Ciudatcu era foarte suparat de asemenea pe prezentator pentru tema emisiunii, facand comparatie cu OTV.

Am sa pun mai jos si alte comentarii de pe site-ul Antena 3 vis-a-vis de acest caz si emisiune....
Cazul Valiza
Dezvaluiri soc si marturiri care incrimineaza oameni din fotbal in cazul Valiza dar nimeni nu se sesizeaza
Informatii utile continut dosar bilant 31.12.2008
In articol veti gasi modele ale documentelor ce trebuie atasate odata cu depunerea bilantului de catre o societate comerciala.
Pentru generarea bilantului la 31.12.2009 vom folosi un fisier PDF
Pe site-ul oficial al ANAF a fost publicata aplicatia pentru generarea bilantului la 31.12.2009, actualizata în 15/01/2010, cu versiunea 1.0.0.
Experienta depunerii bilantului la ONRC - info
Am depus bilantul la ONRC, iar in link-ul urmator veti gasi detalii importante cu privire la continutul dosarului ce trebuie depus, costuri, dar si alte chestii.
Runda a doua de modele de note explicative pentru bilant lung
Notele 13, 14, 15, 16, 17 se intocmesc si se pun la dosarul situatiilor financiare de catre contribuabilii care depun bilant lung. Gasiti modelul pentru ele in acest articol.
Ce categorii de contribuabili sunt obligati sa depuna bilantul la MFP?
Articolul contine referiri la categoriile de SC care trebuie sa depuna bilantul al unitatile MFP.
Anexa nr. 5 la bilantul ce trebuie depus de un ONG
Cu sprijinul unui membru al contacafe_club am reusit sa facem rost de un model de note explicative ce trebuie intocmite si depuse odata cu bilantul la ONG.
Cum arata raportul expertului cand refuza atestarea bilantului?
Articolul prezinta modelul de raport pentru cazuistica prezentata in titlu, dar si o serie de linkuri catre modele necesare pentru dosarul de bilant.
A aparut Hotararea de Guvern cu noile norme de aplicare la CF
Textul integral al HG 791/2010 – norme metodologice aplicare Cod Fiscal (de fapt norme la OUG 58).
Unde si cum se depune bilantul pentru acest an?
Va prezentam in continuare prevederile ce se aplica la depunerea situatiilor financiare anuale la 31 decembrie 2010, avand in vedere OUG nr. 90/2010.
Am inceput seria notelor explicative pentru bilant lung
Va propunem in articol - modelul de note 11 (Stocuri) si 12 (Disponibilitati banesti) pentru dosar bilant 31.12.2010, note ce se intocmesc de regula pentru bilant lung.
Cum sa opresti download-ul unei aplicatii in iOS 4.3
Cum sa opresti download-ul unei aplicatii in iOS 4.3