link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pachetul salarial si autoritatea in multinationalele de audit
de planetacadourilor la: 31/03/2011 23:01:24
Cica daca ceream “pachet salarial” in loc de “salariu”, eram NOI avantajati. Mda, de parca multinationalele sunt “batute in cap”. Au venit si aici cu o solutie super ingenioasa. In pachetul salarial au inclus “beneficii nepalpabile” – chestii emotionale, lucru in echipa, apartenenta la un grup, respect, recunoastere, prestigiu, traininguri interne, team building ….. multe “softuri” netransformabile in cash. Si uite asa primei un “cash”care nu iti ajungea sa iti platesti ratele, insa un “pachet salarial” de toata lauda, de dorit, de invidiat.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Pachetul salarial si autoritatea in multinationalele de audit"

Bonusarea angajatilor cu tichete de restaurant
Numeroase companii au apelat deja la programe de motivare pentru angajati ce includ acordarea de tichete cadou si bonuri de masa. Indiferent de dimensiunea unei companii sau de numarul de salariati solutia introducerii bonurilor valorice in pachetele salariale aduce foarte multe avantaje atat de partea lucratorilor, cat si de cea a patronatului, tichetele fiind scutite de plata taxelor catre stat.
Sodexo a reinventat bonurile de cresa Primul Pass
Sodexo a reinventat tichetele de masa: aparitia tichetelor de cresa ajuta angajatii sa se reintoarca mai repede la munca dupa ce au devenit proaspat parinti. Alegerea acestor tichete inseamna 100% deducere. Astfel angajatii care primesc tichete de cresa beneficiaza de un pachet salarial atractiv deoarece pot avea simultan atat stimulentul lunar pentru reluarea activitatii, cat si bonurile de cresa!
Pachet de autor: Angela Carter (1+1 gratis)
Cunoscuta prozatoare, poeta, traducatoare si scenarista, Angela Carter (1940-1992) este considerata a fi unul dintre cei mai originali si tulburatori scriitori britanici. Este detinatoare a nenumarate premii, printre care John Llewellyn Prize, acordat in 1969 pentru romanul Magazinul magic de jucarii, precum si prestigiosul Somerset Maugham Prize, castigat in 1968.
Pachet de autor Amos Oz 2
Tel Ilan a fost intemeiat de colonisti cu un veac in urma. Un secol de istorie comuna cimenteaza o comunitate si creeaza echilibru, daca nu chiar armonie. De la o vreme insa, in acest microcosmos survin mici schimbari. Imperceptibile poate, dar nelinistitoare, ca o adiere care aduce cu sine prevestirea furtunii. Iar transformarile subtile se pot traduce in gesturi imprevizibile.
Succesul în Blogging E Autoritatea?
Pentru a deveni un blogger de succes trebuie să obţii autoritate, adică să demonstezi cunoştinţele tale într-un anumit domeniu. O întrebare firească este cum să obţii AUTORITATE? Ce factori îţi comunică faptul că au devenit un blogger autoritar?

Opinia mea este că autoritatea este o călătorie continuă. Nu este o destinaţie finală în aceasta categorie, la care să ajungi şi să spui - “Gata, sunt un Blogger Autoritar”.
Audit SEO
Auditul este o procedură prin care sunt examinate anumite caracteristici ale unui proiect, începând cu dezvoltarea acestuia până la modul în care proiectul a fost administrat şi promovat.
Mai scump la pachet decat la bucata
Mai scump la pachet decat la bucata
Iar la posta cu un pachet, alt motiv de …
Iar la posta cu un pachet, alt motiv de nervi - lipsa de respect a functionarilor din companiile de stat
Audit - controlul conturilor (tehnici de control)
Informatii utile in cazuistica unui auditor.
Hertz da in judecata o firma de audit
Hertz Global Holdings Inc., cea mai mare companie de inchirieri masini, a anuntat ca au dat in judecata un analist pentru afirmatii legate de falimentul firmei. Aparent Audit Integrity Inc. a declarat ca Hertz "va declara cel mai probabil falimentul" in cel mult un an.
Actiuni in Adobe Photoshop - pachet 2
Actiuni in Adobe Photoshop - pachetul numarul 2 ce contine efecte pentru imagini: creionare fotografii, blur, vivid, diabolic, etc.
Fotografia și drepturile de autor
Legea drepturilor de autor în România o duce foarte prost din mai toate punctele de vedere iar la nivel online aproape că nici nu se mai ține cont, fie că e muzica, film sau fotografie se fură cu nesimțire iar nimeni nu este sancționat...
Amanarea platilor salariale deja castigate in instanta pentru bugetari
Drepturile salariale de drept ce urmau a fi platite in urma castigarii actiunilor in instanta de catre bugetari,
Pachet de picnic pentru Mini Countryman
Pachet de picnic pentru Mini Countryman ................... ................... .................. ..................... ................... .................... ...................
Skoda Fabia pachet Race
Skoda Fabia pachet Race ............... .................... ................ ................. ..........................
BMW Seria 5 2011 Pachet M Sport
BMW Seria 5 2011 Pachet M Sport ............. ............... ............... ..................... .......................
Audit energetic
Auditul energetic al unei cladiri este un studiu prin care se determina principalele caracteristici termice si energetice ale constructiei şi ale instalatiilor aferente acesteia şi se stabilesc, din punct de vedere tehnic şi economic soluţiile de reabilitare sau modernizare termică si energetica a constructiei si a instalatiilor aferente acesteia, pe baza rezultatelor obtinute din activitatea de analiza termica si energetica a cladirii.
Autoritatile Romane vs singura herghelie de cai salbatici din Europa
Autoritatile Romane vs singura herghelie de cai salbatici din Europa
Firme audit Iasi
Lista firmelor de audit de pe raza municipiului Iasi
Pachet ‘Istoria Cuceririi’
Pachetul contine titlurile:

Jean Claude Bologne – Istoria Cuceririi Amoroase
Jean-Noël Jeanneney – Istoria duelului. Pasiunea francezilor
Jonathan Black – Istoria secreta a lumii
Alberto Manguel – Istoria lecturii
Pachet ‘Jocurile iubirii’
Pachetul contine titlurile:
Alan H. Cohen – Viata ca o teapa
Antonia Kerr – Flori pentru Zoe
Alan H. Cohen – Iubirea ca o teapa
Helge Jespen – Jucariile femeilor (hardcover)
Baterii pentru Aparatele Auditive: Sfaturi Utile
Baterii si aparate auditive de cea mai buna calitate.
Smokey & KREM in turneu: „Aici sau la pachet?”
Smokey & KREM au început turneul de promovare al noului album „Aici sau la pachet?”. Primele orașe vizitate sunt Mamaia (Constanța), Râmnicu Sărat și Focșani.

Vineri, 14 iunie, Smokey & KREM, alături de Dj Undoo, vor fi prezenți în Gran Caffe Mamaia la concertul de lansare „Aici sau la pachet?”, începând cu ora 21:00.
Sâmbătă, 15 iunie, ora 21:00, vă așteptăm în Café Jurnal din Râmincu Sărat la concertul de lansare al aceluiași album.
Tot sâmbătă, 15 iunie, dar de la 22:00, în Focșani, Club VOX.
Pachet Sanctus pentru sot
Pachetul contine doua carti si un magnet, toate la un pret special: Sanctus, Iubire neasemuita si Magnet – unui om deosebit, sotul meu.
Pachet: Invata usor limba engleza
Un pachet in care se regasesc aproape toate verbele limbii engleze, regulate si neregulate, cu si fara particule adverbiale, avand traducerea in limba romana a tuturor sensurilor. In plus, ceea ce este deosebit de util, sunt prezentate cele patru forme de baza care folosesc la conjugarea unui verb englez la toate modurile si timpurile.
Pachet: Povesti de groaza, Povesti din lumea intreaga
Povesti de groaza cuprinde cele mai cunoscute povestiri ale genului horror, scrise de mari autori clasici (Edgar Alan Poe, Charles Dickens, Robert Louis Stevenson, Guy de Maupassant, H.P. Lovecraft, William Hope Hodgson si altii) si repovestite pentru copii.
Pachet Rosia Montana
Pachet Rosia Montana. Masivul Cetate: Documentar “Cetatea de aur“, cu Masivul Cetate, fratele geaman al Masivului Carnic.
Pachet Limba Franceza
Franceza se invata usor daca ai la indemana resursele potrivite. De mare ajutor iti vor fi aceste trei carti incluse in pachet.
Auditul stocurilor - un suport real pentru afacerea ta
Auditul stocurilor este unul dintre cele mai importante activitati pe care trebuie sa le realizeze o firma la sfarsit de an. Vezi cum te poate ajuta auditul stocurile!