link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Examenul de bac si ... teoria conspiratiei
de nisi1t la: 03/07/2011 11:53:53
De 2 zile toate televiziunile arata tot felul de stiri despre Bac-ul din acest an si rezultatele sunt … mai mult decat dezastroase. Desi inca nu exista o statistica finala pana acum promovabilitatea este de 50% adica tot al doilea elev de liceu nu a luat examenul de bac.

Alte stiri aratau licee intregi in care nu a promovat nimeni si daca au promovat eveau note extrem de mici.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Examenul de bac si ... teoria conspiratiei"

Despre oamenii obsedati de conspiratii | Psihologia teoriei conspiratiei
Sunt sigura ca printre cunostiintele tale se numara cel putin o persoana care vede sau i se pare ca descopera conspiratii peste tot, chiar si in cele mai nevinovate evenimente ale lumii. Pentru fanii teoriei conspiratiei exista reviste, chiar si siteuri ori bloguri specializate in limba romana (cunoscatorii stiu la ce/cine ma refer). Nu am de gand sa le dau peste nas unor astfel de oameni, ci sa constat, pur si simplu ca, prin prisma psihologiei, ei nu sunt chiar nebuni, dar au nevoie totusi de nitel ajutor!
VOM DEVENI COBAI PENTRU TESTAREA VACCINULUI A H1N1: Teoria conspirației alimentată, The Times avertizează asupra testării virusului gripei porcine pe populație!
VOM DEVENI COBAI PENTRU TESTAREA VACCINULUI A H1N1: Teoria conspirației alimentată, The Times avertizează asupra testării virusului gripei porcine pe populație!
Francmasoneria, între adepţi şi teoria conspiraţiei
Termenul de francmasonerie își are originea în epoca medievală, când francezul francmacon, germanul freimaurer si englezul freemason insemnau acelasi lucru: zidar liber.
Aeroportul din Denver si Teoria Conspiratiei
Aeroportul din Denver si Noua Ordine Mondiala ...
teoria conspiratiei?
teoria conspiratiei?
3 elevi dau examen de BAC
3 elevi dau examen de BAC
orice ar fi, teoria conspiratiei!
orice ar fi, teoria conspiratiei!
Conspiratia reptilienilor | Cui ii este frica de reptilieni?
Ei sunt printre noi! Bautori de sange, canibali innascuti, reptilieni extraterestri cu forma umana avand un singur gand in capatanile verzi scaldate de sangele lor rece: sa inrobeasca rasa umana! Nu-i stii? Ei sunt conducatorii nostri, presedintii bancilor si institutiilor financiare internationale, vedetele de pe covorul rosu al premiilor Oscar. Ei si numai ei sunt de vina pentru holocaust, atacurile teroriste si toate marile dezastre din lume. Cel putin, asa incearca sa ne faca sa credem David Icke, fost comentator sportiv la BBC, devenit dintr-o data, in urma cu cativa ani, nu se stie cum si de ce, mare specialist in teoria conspiratiei reptilienilor.
Subiecte, stiri, examen bacalaureat - Modele de subiecte bac 2010 pentru proba orala
Au fost afisate modele de subiecte (proba orala) pentru examenul de bac din 2010. Mai jos le puteti vedea.
Subiecte, stiri, examen bacalaureat - Modele de subiecte bac 2010 pentru proba scrisa
Au fost afisate modele de subiecte (proba scrisa) pentru examenul de bac din 2010. Mai jos le puteti vedea.
Mituri literare şi teorii ale conspiraţiei bizare
Teoriile conspiraţiei: sunt atât de fascinante pe cât sunt de nebuneşti. Pentru fiecare idee ridicolă pe care ţi-o îndrugă aceeaşi persoană iar şi iar, există o teorie care pare foarte posibilă.
Rezultate BAC 2015: 57 de licee cu promovabilitate zero!
Vezi lista cu cele 57 de licee care au promovabilitate zero la examenul de BAC din acest an.
Leacul pentru vindecarea cancerului a fost descoperit | TransMix
Perversă și devastatoare boală este cancerul! Deși tratabil într-un anumit procent în cazul descoperirii într-o fază incipientă, este greu sau aproape imposibil de diagonisticat cu ocazia unor analize obișnuite. Iar când începe să te doară este prea târziu pentru un tratament eficient, metastaza fiind deja instalată. Comunitatea oamenilor de știință depune eforturi susținute pentru identificarea și fabricarea unei metode eficiente de vindecare, deși nici în acest domeniu nu ducem lipsă de teoriile conspirației care propagă ideea că leacul împotriva cancerului a fost descoperit de ceva vreme dar marile corporații din industria medicamentelor refuză să-l susțină pe motiv că este mai profitabil pentru acestea să vândă în continuare produsele existente.
Dezvăluiri şocante despre grupul Bilderberg
Teoria Conspiraţiei, o realitate ? ...
Grupul Bilderberg in Elvetia: se decide soarta lumii?
Între 9 și 12 iunie 2011, hotelul Suvretta House din St. Moritz (Elvetia) găzduiește reuniunea anuală a Grupului Bilderberg, una dintre cele mai influente organizații din lume.
Grupul Bilderberg se reuneşte în Virginia, SUA
Între 30 mai şi 3 iunie, Grupul Bilderberg se reuneşte (teoretic, în secret)la hotelul Westfield Marriott, în statul Virginia, din Statele Unite ale Americii.
Se pare că nu este deloc o coincidenţă faptul că, în 2008, un alt an electoral în SUA, membrii grupului s-au întâlnit tot în Virginia, născând speculaţii referitoare la influenţa pe care au avut-o asupra soartei alegerilor.
Care sunt cele zece mistere nerezolvate şi teorii ale conspiraţiei din spaţiul cosmic?
Care sunt cele zece mistere nerezolvate şi teorii ale conspiraţiei din spaţiul cosmic?
Teoria si metodica educatiei fizice si sportului
O carte de Gheorghe Carstea, intitulata "Teoria si metodica educatiei fizice si sportului" pentru examenele de definitivat si gradul didactic II.
REZULTATE BAC 2016: Controversă la subiectul 3 bac română
La subiectul 3 bac romana, „Morometii” este un roman interbelic pentru multi elevi care au dat primul examen scris al maturitatii. Ramane sa vedem ce rezultate vor fi la romana la BAC 2016.
Subiecte BAC 2019 - istorie + matematica
Subiecte BAC 2019 - istorie + matematica
Invata sa copii la examene
Pentru cei care nu au chef de invatat si prefera sa copie la un examen, aveti aici cel mai bun exemplu de a va face o fituica
Spaga la BAC
Mai da cineva spaga la Bacul de anul asta? Un sondaj despre spaga la bac 2008.
S-au schimbat variantele pentru BAC 2008!
Ministerul a publicat astazi variantele finale pentru toate materiile de la BAC 2008. Schimbari majore au aparut cu predilectie la materii precum matematica (unde cica au scazut putin si nivelul de dificultate), fizica, chimie, etc.
Romanii, repetenti la examenul auto
La nivel national, doar 28% dintre cei care isi doresc sa devina soferi promoveaza examenul. Peste 86% dintre respinsi nu trec de proba teoretica.
Bac 2009: Modele de subiecte
Bac 2009: Modele de subiecte, calendar desfasurare probe
Nou termen pentru depunerea dosarelor pentru examenul de acces CECCAR
Termenul limita de depunere a dosarelor pentru inscrierea la examenul de admitere din sesiunea 05 si 12 iulie 2009 s-a prelungit pana la data de 15 iunie 2009.
Rezultate bac 2009
Si uite ca au scapat elevii de bac… O felicit pe sora mea Anca, am auzit ca are numai note peste 8… Cu ceva vreme in urma era comentatoarea numarul unu pe blogul meu, acum a disparut cu desavarsire.
Bibliografie si tematica examen consultant fiscal 2010
Tematica examenului pentru atribuirea calităţii de consultant fiscal - sesiunea martie 2010.
Fisiere utile pentru candidatii la examenele la CECCAR
Cu sprijinul membrilor contacafe_club articolul ofera o noua runda de fisiere pentru examen - mai exact adresele web necesare.