link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Schimbarea stilului de viaţă şi steatoza hepatică non alcoolică
de ePufu la: 23/07/2011 06:22:24
taguri: steatoza hepatica Diverse 
Conform studiilor publicate în Journal of Hepatology de către Dr. Michael Trenell, Newcastle University, scăderea în greutate şi

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Schimbarea stilului de viaţă şi steatoza hepatică non alcoolică"

Cum storcatorul de fructe Hurom m-a ajutat sa imi schimb stilul alimentar de viata
Cum storcatorul de fructe Hurom m-a ajutat sa imi schimb stilul alimentar de viata
Steatoza hepatica
Steatoza hepatica - informatii complete.
Evoluţia tehnologiei şi stilul de viaţă din comunităţile ecologice şi cele spirituale
Evoluţia tehnologiei şi stilul de viaţă din comunităţile ecologice şi cele spirituale
Schimba stilul cu pantofii originali marca Flow's Shoe Store
Schimba stilul cu pantofii originali marca Flow's Shoe Store
Cum putem adopta un stil de viaţă sănătos prin combinatia corecta a alimentelor?
Cum putem adopta un stil de viaţă sănătos prin combinatia corecta a alimentelor?
Naivitatea ca stil de viață
Naivitatea este o trăsătură pozitivă? Mai ales atunci când domină și definește personalitatea? În condițiile în care falimentul individual și colectiv ar trebui să semnaleze faptul că situația este nefuncțională. Specia umană este credulă din naștere, având mecanisme eficiente și inconștiente de formare a convingerilor. Acestea se formează prin repetiție, prin procedee automate de tip pavlovian. Drept urmare, ființa umană tinde să creadă în informații pe care le primește de un număr suficient de ori, pe căi diferite. În consecință, mașinăria care generează convingeri poate fi păcălită cu ușurință.

Întotdeauna cei cu influență, fie din lumea politică, fie din cea religioasă folosesc un asemenea mecanism de a crea convingeri false și de a induce un simulacru de realitate. Acest tip de credulitate este o acceptare pasivă a informației venită pe căi legitime, reprezentând un eșec dramatic al inteligenței. [...]
Diabetul si steatoza hepatica
Diabetul si steatoza hepatica
Prediabetul impune schimbarea stilului de viata
Prediabetul impune schimbarea stilului de viata
richonly.ro - pentru un stil de viaţă luxos
richonly.ro - pentru un stil de viaţă luxos
Alege un stil de viață distractiv și plin de mișcare folosind cel mai popular gadget din toată lumea
Alege un stil de viață distractiv și plin de mișcare folosind cel mai popular gadget din toată lumea
Horoscop Leu 2017
Starea de sănătate continuă să fie un reper central în 2017. Pluton în Capricorn şi a şasea casă a Leului te îndrumă să-ţi îmbunătăţeşti tonusul fizic şi psihic, astfel încât să te bucuri din plin de existenţă. Chiar dacă nu-ţi este uşor să-ţi schimbi stilul de viaţă şi eforturile tale în această direcţie nu-şi arată efectele în scurt timp, este necesar să pui capăt unor obiceiuri ori tabieturi dăunătoare, autodestructive.
Horoscop Leu ianuarie 2018
Ești preocupat, mai mult decât de obicei, de starea de sănătate. Te poți convinge să-ți faci o examinare medicală completă, să îți schimbi stilul de viață printr-un nou regim alimentar și/sau un program de exerciții fizice regulat. Aceste tendințe sunt accentuate pe 17 ianuarie 2018, sub vibrațiile Lunii noi din Capricorn. Ai posibilitatea să descoperi o modalitate inedită, ieșită din comun, de a-ți optimiza tonusul fizic și psihic!
Despre bolile ficatului
Informeza-te cum poti preveni afectiunile hepatice, steatoza hepatica , ciroza.
Ce beneficii aduc tabere copii in viata lor?
Tu, adultule, îți mai amintești când mergeai în tabere copii? Ce clipe minunate...Taberele sunt de fiecare dată pline de activități și oameni care rămân mult timp în mințile copiilor. Sunt amintiri pe care le vom povesti cu drag și sunt experiențe din care o mulțime de lucruri poti invata. Timpul petrecut în compania altor copii și departe de părinții lor, îi determină pe cei mici să învețe lucruri noi despre oamenii din jurul lor, dar și despre ei înșiși.
Când să-i trimiți în tabere copii? Copiii sunt pregătiți să plece în momentul în care pot face față dormitului în altă casă, fără părinții lor. De exemplu, dacă au dormit la un prieten și totul a fost în regulă, putem lua în considerare plecatul în tabără. Taberele sunt un bun exercițiu prin care copiii își pot dezvolta abilitățile de luare a unor decizii pe cont propriu.

Iată câteva motive pentru care tabere copii sunt mereu o idee bună în ceea ce privește dezvoltarea sănătoasă a copilului nostru:
1. Activitatea fizică
Astăzi, din ce în ce mai puțini copii fac sport. Majoritatea timpului îl petrec stând jos, cu ochii în telefon, calculator, televizor și de multe ori activitatea fizică se rezumă la orele de sport de la școală. În tabere copii, sportul este una dintre activitățile principale. Copiii își consumă energia jucându-se, practicând diverse sporturi de echipă, sau plimbându-se, toate aceste activități fiind oportunități de mișcare.
2. Creșterea încrederii în sine
Fiind un altfel de mediu decât cel cu care s-au obișnuit copiii în viețile lor de zi cu zi, taberele le oferă ocazia de a socializa, de a-și face prieteni noi și de a participa la diverse concursuri și activități. Toate acestea pot oferi copiilor posibilitatea de a învăța lucruri noi și de a excela în activitățile pe care le practică, având parte de reușite care le vor spori încrederea în ei înșiși.
3. Dezvoltarea anumitor abilități
Prin programele lor, taberele pun la dispoziția copiilor activități, cursuri și echipamente care le sunt utile pentru a-și dezvolta abilitățile sportive, spiritul de aventură sau chiar diverse talente. Varietatea de activități oferă copiilor posibilitatea de a descoperi ce le place să facă și la ce activități se pricep cel mai bine.
4. Socializarea
Taberele sunt mediul perfect de interacțiune, comunicare și socializare. Plecarea în tabără presupune formarea unei comunități, ai cărei membri trebuie să trăiască în același loc pentru câteva zile, trebuie să învețe să se respecte unii pe ceilalți, să comunice și să lucreze împreună.
5. Conectarea cu natura
În tabere copiii au prilejul de a se reconecta cu natura, de a petrece mai mult timp în aer liber, făcând diverse activități, și învățând din acestea să prețuiască natura. Aceasta este o schimbare față de stilul de viață obișnuit și are un efect benefic în ceea privește dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a copiilor.
Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le pot avea taberele pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Putem spune astfel că taberele sunt un prim pas spre dobândirea independenței.
Imaginea chiar contează
Frumuseţea poate fi un termen, o stare… chiar o coafură, de ce nu? Cu toţii, indiferent de sex, vârstă, vrem să arătăm bine, să fim remarcaţi şi apreciaţi. Uneori este uşor de spus, însă greu de realizat… Nu şi dacă ai prin preajmă specialişti care te pot ajuta. Vă invităm să-l cunoaşteţi pe Laurent Tourette, ambasador oficial al L'Oreal Professionnel, campion al Franţei la coafură, precum şi campion european şi mondial.

Într-o lume în care suntem bombardaţi zilnic cu informaţii privind noile coordonate ale frumuseţii, cu fel şi fel de imagini ale unor modele, cât de importantă este o coafură pentru o femeie, dar pentru un bărbat?
Imaginea fiecăruia dintre noi este foarte importantă, ne reprezintă, constituie o prelungire a personalităţii umane, indiferent dacă ne referim la coafură, machiaj sau vestimentaţie. În prezent, atât femeile, cât şi bărbaţii au la îndemână o gamă variată de produse de îngrijire şi de înfrumuseţare, prin urmare dacă ar fi să definim „frumuseţea” primul lucru pe care trebuie să-l avem în vedere este îngrijirea. Un păr curat, corect îngrijit este un prim pas în atingerea frumuseţii. Bineînţeles că o tunsoare sau o coafură bine realizată, în armonie cu trăsăturile feţei, cu stilul de viaţă, completează etapele frumuseţii.
Cristina
Estte blogul meu propriu si personal. Sper sa va placa. Probabil ca voi mai schimba stilul de postare de-a lungul timpului.
Curentul “emo” e vechi de 234 de ani
Presa din România a descoperit Emo Kids şi, după ce o fetiţă de 12 ani s-a sinucis, toată lumea îşi dă cu presupusul despre ce vrea să zică această modă, toti vin cu idei si conceptii despre acest curent. Cu toţii cred că e ceva de dată foarte recentă, o nouă alienare la care au ajuns tinerii de astăzi, influenţaţi de internet şi jocuri video. In primul rand, emo nu există de ieri, de azi. Nici măcar în forma de care vorbim acum. Povestea nu porneste de la internet si jocuri video, ci de la muzică. Totul se trage din muzica punk-rock a anilor ‘80, cand filonul emo a început să se dezvolte. Oricum, este evident că ceea ce astăzi numim “emo” este din acelaşi film cu muzica şi apoi stilul de viaţă punk.
Numaram pana la opt!
Robert, ca un prieten devotat, trimite spre mine acea leapşă cu "Opt lucruri despre tine!"

Ce se poate spune despre Ovidiu Dărămuş? Ia să vedem!

1. Urăsc oamenii cu prejudecăţi, oamenii care gândesc limitat, care nu înţeleg termenul de "diversitate în gândire", oamenii care ar vrea să te convingă cu forţa ceva, care nu ştiu să aprecieze frumosul, maneliştii, oamenii care pretind că au o oarecare inteligenţă, deşi ultima carte citită a fost "şeptarul de ghindă", oamenii beţi, scandalagii, cei care apreciază că forţa pumnului decide "cine e cu adevărat bărbat", inculţii, oamenii care sub haina prieteniei încearcă să profite de tine şi în sfârşit orice categorie sau subcategorie care nu poate purta pe drept numele de om.

2. Aş vrea din tot sufletul să fac o operaţie estetică peste câţiva ani să scap de cele două cicatrici mari de pe faţă rămase în urma accidentului de maşină avut acum unsprezece ani. Când eram mic aveam reale complexe de inferioritate din cauza lor.

3. Sunt interesat de orice are legatură cu online-ul, blogging-ul, fenomenul de web 2.0 şi SEO. E foarte posibil să urmez o facultate de web-design. Dar pentru asta, probabil că o să am nevoie în aceşti doi ani rămaşi până atunci de ceva pregătire în particular. Pregătire care să mă ajute să înţeleg bazele programării. Visul de a reuşi în viaţă prin informatică îl am de la cinci ani.

4. Nu am fost şi nu sunt genul de om care adoră reţelele de socializare online, gen hi5. Le consider o totală pierdere de timp, sau mai rău, mijlocul prin care oamenii pierd rămăşiţele de creier ce le mai aveau. De asemenea, nu sunt adeptul schimburilor de ID-uri, sau de liste pe Y!M, doar pentru a "cunoaşte oameni noi". Apropo de messenger, urăsc mass-urile stupide şi urăsc să fiu nevoit să ţin în listă oameni de care mă lovesc în fiecare zi, dar care nu prea ştiu ce înseamnă "bunul simţ online".

5. Contrar mersului general al societăţii, sunt un om care încă citeşte. Într-un secol, când lumea a uitat de mult ce înseamnă CARTE, sunt un tânăr, care îşi găseşte plăcere în a se opri cu răbdare asupra unei povestiri în trei volume. Şi din analizele mele, nu am decât de câştigat din faptul că în fiecare an, notez în carneţel câte 20-30 de opere citite.

6. Nu sunt disperat după jocurile pe calculator, cel puţin nu mai sunt în ultima vreme. În nici un caz nu petrec ore în şir în compania atât de popularului Counter Strike, sau a FIFA. Câteva joculeţe tip browser şi atât. Mai bine dorm, sau citesc o carte (mai nou am început să citesc şi online, dar nu e aceeşi experienţă ca şi cea clasică).

7. Aştept cu nerăbdare momentul în care voi împlini optsprezece ani, pentru a fi independent în mai multe chestiuni, dar în special pentru a putea conduce eu însumi un automobil. Şoferia e în general un lucru râvnit între adolescenţii de astâzi, aşa-i?

8. Nu în ultimul rând, sunt considerat poate un om de stil vechi, dar totuşi sunt unul din cei care consideră alcoolul şi tutunul o prostie, nu o virtute, un tânăr cu un limbaj mai curat (mă refer la lipsa înjurăturilor şi blestemelor atât de frecvente în jur) şi cu un stil de viaţă ciudat pentru ceilalţi, dar care mie îmi duce fericire şi sănătate.

Mulţumiţi?
e-Antioxidanti.ro - Sănătate și longevitate
Cercetările oamenilor de știință din ultimele decenii au făcut ca „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte” să nu mai fie numai un basm al copilăriei.

Antioxidanții, vitaminele, o dietă sănătoasă, un stil de viață activ sunt doar o parte din ingredientele basmului devenit realitate în zilele noastre: "Tinerețe fără bătrânețe"
Dependenți de „evadare”!
Părem a fi devenit o țară populată de zombi. Impasibili și fără reacție la dramele care ne populează prezentul. Printr-un ciudat mecanism de convertire, ne-am metamorfozat în umbre și nu în cetățeni! De ce părem cu toții ca fiind o masă de manevră repliată pe poziții de care ne simțim tot mai îndrăgostiți? Fără capacitate de reacție și fără dorință de implicare?! Mimând mișcarea, însă fără efecte?

Adevărul este că dispunem de sisteme de autoprotecție, multe dintre ele fiind atât de înrădăcinate în matricea vieții cotidiene, încât încercăm să le ținem sub control prin negare. Unul care deja ne domină devastator existența este RUTINA.

Ne-am învățat să ne tocim sentimentele, să refulăm, să proiectăm vinovăția asupra altora, să deviem, să ignorăm și toate cu un singur scop, acela de a evita contactul cu realitatea. Pentru a ne domina anxietatea avem nevoie de amortizor și acesta ni-l regăsim în forme surogat de anihilare a realității.

Hedonismul, ca formă primitivă de escapism, a devenit nu doar un reflex de îndulcire al vieții, ci și o formă de etalare a sistemului nonvaloric care ne macină viața. De aceea unul ca Tălmăcean poate face carieră, fiindcă devine un simbol al modului nostru de a fi. Al cetățeanului care a renunțat la responsabilitate pentru a-și construi o lume personală în care efectele și dramele crizei să nu pătrundă. Drept urmare, încercăm să le depășim nu prin implicare, ci prin evadare! Hrănindu-ne cu „efecte magice” diversioniste și făcând din pasivismul nostru un alt stil de viață. Motiv pentru care nu mai avem reacții, nici conștiință și nici o imagine de ansamblu al rolului pe care îl avem de jucat în această societate. [...]
Horoscopul zilei de azi, 2 iunie 2011
Berbec
Ideile şi tehnologia care schimbă modul de viaţă al oamenilor sunt un punct central în viaţa ta. Nu vrei să stai deoparte şi să priveşti doar cum alţii muncesc.
Sfaturi pentru o inima sanatoasa
Bolile de inimă fac anual milioane de victime, iar îngrijirea acestui motor al vieţii ar trebui să devină o prioritate pentru toţi. Tot mai des auzim în jurul nostru de persoane care, deşi în floarea tinereţii, cad răpuse de infarct miocardic sau stop cardiac. Iată numai câteva sfaturi menite să vă ajute să evitaţi aceste boli ale zilelor noastre, datorate în principal stilului de viaţă.
Horoscop: 5 ianuarie 2012 | Horoscop Urania.org
Berbec:
Ceva nu funcţionează cum trebuie, iar lucrul acesta este posibil din cauza unui stil de viaţă neadecvat. Te afli...
Horoscop 12 martie 2012
Berbec:
O zi în care atenţia îţi este focalizată asupra relaţiilor sociale. Dorinţa de a schimba ceva în viaţa ta este
Cine se scoala de dimineata... departe ajunge
Dincolo de aceste mostre de folclor studențesc, trezirea de dimineață e unul dintre cele mai eficiente și mai puțin evidente secrete de Time Management. Vom înțelege beneficiile acestui stil de viață în timp ce vom parcurge împreună etapele prin care trebuie să trecem pentru a-l implementa.
Aparatura medicala pentru calcularea indicelui de masa corporala
Toate preocupările legate de un stil de viaţă sănătos încep cu măsurarea masei corporale şi monitorizarea continuă a evoluţiei acesteia, măsurătorile fiind indispensabile oricăror măsuri de ajustare a comportamentului alimentar şi a modificărilor stilului de viaţă.
Horoscop Gemeni martie 2014
Horoscopul Gemenilor martie 2014 anticipeaza un sporit simt practic in viata de zi cu zi, o fericita interactiune sociala, necesitatea de a-ti incerca norocul in cat mai multe directii ale existentei, a depasi limitarile cotidiene, a-ti schimba stilul de viata si a-ti revedea relatiile cu oamenii apropiati.
Horoscop Pesti iulie 2014
Horoscopul Pestilor iulie 2014 prefigureaza o constanta focalizare catre munca, sanatate si schimbarea stilului de viata, redefinirea si invigorarea credintelor personale, si un bogat aflux de creativitate indreptat in special spre o intensa si auspicioasa activitate profesionala.
Chestauto.ro, nr. 1 in chestionare auto online!
Conceptul http://chestauto.ro/ se invarte in jurul acestor chestionare auto DRPCIV. Aparute odata cu schimbarea stilului de examen teoretic de la varianta clasica pe hartie, la varianta pe calculator ce este mult mai eficienta atat pentru cei examinati cat si pentru examinatori, conform unor sondaje de opinie efectuate in 2013, aceste teste cresc rata de promovabilitate cu peste 70 %.
In acest scop, site-ul doreste sa puna la dispozitia viitorilor soferi o sursa sigura de autotestare ce este garantat identica cu testele oficiale, diferind doar ordinea intrebarilor. Astfel, dand o mare atentie calitatii testelor puse la dispozitia soferilor, administratorii site-ului urmaresc sa se promoveze prin eficienta, astfel incat rata de succes a celor care promoveaza examenul teoretic in urma pregatirii cu chestionare auto sa vorbeasca de la sine.
Avantajul principal al acestor teste este acela ca ele sunt verificate si reactualizate periodic in conformitate cu schimbarile aduse variantelor oficiale astfel incat sa nu apara intrebari cu raspunsuri gresite care sa induca in eroare viitorii soferi. Astfel de situatii au fost inregistrate de catre alte site-uri timpurii de acest gen, motiv pentru care site-ul nostru face eforturi sustinute pentru a evita orice posibilitate de a se confrunta cu asemenea erori.
Chestionarele auto de pe site sunt prezentate in format identic cu cel folosit chiar in timpul examenelor astfel incat vizitatorii isi pot testa nu doar pregatirea teoretica ci si rezistenta la stres si modul in care se comporta sub presiune. Cu ajutorul acestor simulari, viitorii soferi se pot obisnui sa reziste presiunii intrebarilor contra timp si sa isi mentina calmul pentru a-si mari sansele de reusita.
Pe langa sectiunea de chestionare auto pentru toate categoriile de permise, site-ul nostru pune la dispozitia viitorilor soferi informatie completa ce poate fi folosita pentru studierea aprofundata a legislatiei in vigoare si a Codului Rutier inainte de sustinerea examenului teoretic pentru carnetul de conducere.
Combinand testele practice cu informatia teoretica bogata si mereu reactualizata in conformitate cu schimbarile aduse legislatiei si Codului Rutier in vigoare, http://chestauto.ro/ reuseste sa se mentina una dintre cele mai bogate surse de informatie de pe internet, sursa dedicata viitorilor soferi, dar extrem de folositoare si soferilor cu experienta care doresc sa isi reimprospateze cunostintele in vederea unei participari cat mai corecte la trafic.