link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Berbec noiembrie 2011
de godessdiana88 la: 19/10/2011 17:58:57
Horoscopul Berbecului din luna noiembrie 2011 anticipeaza un interval in general favorabil redesteptarii interesului pentru evolutia in viata , orientat catre valorificarea abilitatilor personale , mai ales in plan profesional si financiar.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Berbec noiembrie 2011"

Horoscop Berbec noiembrie 2014
Horoscopul Berbecului noiembrie 2014 prefigureaza tendinta de a te desprinde de monotonia cotidiana, a te descotorosi de formele fara fond ale existentei, a ajunge la esentele lucrurilor si oamenilor care te intereseaza, si a-ti largi perspectivele destinului prin experiente de viata directe si inedite.
Horoscop Berbec noiembrie 2015
Horoscopul Berbecului noiembrie 2015 pune accentul pe o intensă sensibilitate emoţională ce trebuie să fie ţinută sub control, pe o relaţionare efervescentă cu cei din preajma ta şi pe îmbunătăţirea relaţiilor de parteneriat. Este necesar uneori ca setea de a comunica cu ceilalţi să fie bine strunită, întâlneşti oportunităţi legate de studii şi călătorii, iar viaţa ta sentimentală este bogată în evenimente.
Horoscop Berbec noiembrie 2013
Horoscopul Berbecului noiembrie 2013 lasa sa se intrezareasca o necesara impacare cu tine insuti si cu oamenii, desprinderea de molcomele ritmuri cotidiene si avantarea catre noi si largi orizonturi existentiale. Se impune o atitudine cat mai calma si relaxata in contactul cu ceilalti, si o mare prudenta in dragoste.
Horoscop BERBEC noiembrie 2016
Conform horoscopului BERBECULUI noiembrie 2016, poţi să-ţi promovezi cu eficienţă obiectivele şi să ajungi, în mod constant, într-o poziţie de lider, ai ocazia să îţi descoperi oportunităţi inedite, despre tine şi despre lume, să îţi relevi trasee înnoitoare pe plan profesional şi social şi să pui baze solide vieţii sentimentale.
Horoscop Berbec septembrie 2011
Horoscopul lunii septembrie 2011 anunta pentru Berbec o vreme de oscilare intre nazuinta de a-si afirma individualitatea si necesitatea de a se lasa purtat de curentul opiniilor comune .Chiar daca esti doar un strop in oceanul imens al umanitatii , nu ai cum te implini atunci cand te simti fortat sa iti negi propriul sine
Horoscop Berbec octombrie 2011
In luna octombrie 2011, horoscopul Berbecului lasa sa se intrezareasca un interval strabatut de o mare incarcatura si excitabilitate emotionala , avand capacitatea de a te face foarte vulnerabil dar si de a-ti darui o viata amoroasa de exceptie.
Horoscop Taur noiembrie 2011
Horoscopul Taurului din luna noiembrie 2011 prefigureaza o perioada traversata de o intensa exaltare emotionala , avand potentialul de a te inalta spre culmile fericirii sau a te cobori in adancurile pesimismului si derutei.
Horoscop Gemeni noiembrie 2011
Horoscopul Gemenilor din luna noiembrie 2011 lasa sa se intrevada o perioada in care preocuparea pentru relatiile de parteneriat devine prioritara , o orientare benefica atat vreme cat nu anchilozeaza individualitatea si nu amorteste dorinta de afirmare.
Horoscop Rac noiembrie 2011
In luna noiembrie 2011 , horoscopul Racului anticipeaza un interval de orientare asupra responsabilitatilor si interactiunii sociale si profesionale , marcat si de o serioasa preocupare fata de starea de sanatate.
Horoscop Leu noiembrie 2011
In luna noiembrie 2011 , horoscopul Leului este marcat de eliberarea fericita a resurselor creatoare si de o viata amoroasa dulce-amara , lasand loc , totusi, adeseori, unor deznodaminte favorabile.
Horoscop Fecioara noiembrie 2011
In luna noiembrie 2011, horoscopul Fecioarei anunta o perioada de intensa preocupare fata de casa si familie , de-a lungul careia tensiunile provocate de tine insuti se impletesc cu nevoia de a-ti revarsa afectiunea si a asterne armonia peste relatiile cu oamenii dragi.
Horoscop Scorpion noiembrie 2011
In noiembrie 2011 , horoscopul Scorpionului lasa sa se intrezareasca o perioada de focalizare asupra laturii materiale a existentei , marcata mai ales de nevoia de regandire a modalitatilor de castigare si cheltuire a banilor.
Horoscop Sagetator noiembrie 2011
In luna noiembrie 2011, horoscopul Sagetatorului este strabatut de impulsul navalnic de transformare si afirmare a personalitatii, de o atitudine increzatoare si optimista , intovarasita de puternice efluvii ale intuitiei si creativitatii.
Horoscop Berbec decembrie 2011
In decembrie 2011 , horoscopul Berbecului prefigureaza o perioada inceputa sub auspicii vag contradictorii , care tind insa sa se imprastie in preajma Craciunului, lasand loc unor oportunitati promitatoare atat in dragoste cat si in plan financiar.
Horoscop Berbec noiembrie 2012
Horoscopul Berbecului din luna noiembrie 2012 anticipeaza o perioada favorabila dezvoltarii personale, strabatuta de o viata amoroasa pasionala si oportunitati financiare si profesionale.
Horoscop Balanta noiembrie 2011
In luna noiembrie 2011, horoscopul Balantei prefigureaza o perioada dedicata mai ales socializarii si comunicarii, pe parcursul careia mintea are la dispozitie un potential remarcabil , iar nevoia de studiu ori orientarea catre educatie constitue obiective prioritare.
Horoscop Varsator noiembrie 2011
In luna noiembrie 2011 , horoscopul Varsatorului anticipeaza o vreme de fericita comuniune cu prietenii apropiati si o relansare bine fundamentata a sperantelor intime legate de reusita in viata.
Horoscop Berbec februarie 2011
In luna februarie 2011 , Berbecul porneste cu cutezanta si mari sanse de succes in cariera si sfera profesionala, iar nevoia profunda de transformare care ii macina sufletul pare a-l sprijini ... pana intr-un anumit punct. Problema legata de schimbare este ca , odata ce o initiezi, iti poate scapa din maini si nu mai ai cum sa o controlezi in nici un fel !
Horoscop Berbec iulie 2011
In luna iulie 2011 , Berbecul face pasi remarcabili in afirmarea sa ca individualitate creatoare si se lasa antrenat in jocurile subtile ale dragostei care, in pofida unor vicisitudini , nu pot sa aduca in final decat satisfactii si delicii.
Horoscop Berbec august 2011
In luna august 2011 , Berbecul ia contact mai frecvent cu fiinta lui interioara si visele sale nemarturisite.Felul in care se poarta dialogul dintre zona lui superficiala si cea din profunzime poate da ghes sau nu inspiratiei si creativitatii sale.
Horoscop Berbec mai 2011
In luna mai , Berbecul ajunge sa creada ca , odata cu imbratisarea intima sperantei in sufletul sau , aproape orice este posibil.Pana la urma , speranta poate fi , totusi, singura noastra cale de a inainta prin viata.
Horoscop Berbec noiembrie 2017
Norocul este de partea în orice fel de întreprinderi legate de studii, învăţătură. Beneficiezi de o forţă de concentrare, memorizare ieşită din comun, ce te ajută să treci cu brio prin nişte teste, examene.
Horoscop Berbec noiembrie 2018
De asemeni, se pot ivi evenimente neașteptate, având capacitatea să destrame situații și conjuncturi care nu-ți permiteau să fii tu însuți, să îți exprimi deschis opțiunile, credințele, interesele. Poți să-i șochezi pe unii prin felul original, ieșit din tipare cum te comporți și îți pui în evidență personalitatea.
Horoscop Berbec ianuarie 2011
In ianuarie 2011 , Berbecul are o prezenta activa sau chiar remarcabila in societate si in sfera profesionala , dar acest aspect , impreuna cu aspiratia de a evada din cotidian , poate aduce prejudicii in viata personala.
Horoscop Berbec martie 2011
In luna martie 2011 , Berbecul rataceste intr-un labirint al oglinzilor in care propria-i persoana apare vrand -nevrand in relationare cu oamenii din jur. Desi este supus unei oscilatii ametitoare intre pesimism si optimism, constanta trairilor Berbecului pare a fi necesitatea de schimbare si transformare.
Horoscop Berbec iunie 2011
In luna iunie 2011 , Berbecul este cuprins de febra comunicarii si conectarii cu oamenii din jurul sau.Din pacate , uneori , cele mai importante lucruri sunt dificile de spus intrucat , prin transfomarea lor in cuvinte , risti sa le diminuezi valoarea.
Horoscop Berbec aprilie 2011
In luna aprilie , Berbecul navigheaza peste un ocean capricios, in care vremea buna alterneaza in mod neasteptat cu furtunile si involburarile apelor. Aceste contradictii nu ar trebui sa il faca sa bata in retragere , ci sa il conduca catre o evolutie a cunoasterii , marcand inca un pas in evolutia sa ca fiinta umana.
Horoscop 1 noiembrie 2011 | Horoscop Urania.org
Berbec:
Doreşti să ieşi în faţă şi să-ţi expui propriile idei şi proiecte. Este o zi minunată pentru a-ţi pune în valoare...
Horoscop 6 noiembrie 2011 | Horoscop Urania.org
Berbec:
O zi destul de dificilă, cu încărcătură emoţională puternică şi multe frământări interioare. Berbecii pot să se...