link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Momente ce pot fi penibile într-o relaţie
de blog2in1 la: 07/11/2011 22:15:46
Daca nu vă puteţi trece simţul umorului în CV, atunci nu vă recomand acest text. Mark Twain spunea că “omul este singurul animal care înroşeşte”. În viaţa de cuplu, partenerii devin de multe ori ouă de Paşte. Galbeni, verzi, albaştri dar în primul rând roşii. Penibilul nu ne iartă fie că vorbim de o primă întâlnire sau de întâplări de după nunta de argint. Situaţiile jenante pentru oamenii care le privesc din exterior prind culoarea normalităţii sau a inevitabilului acceptat atunci când cercul se restrânge la doi

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Momente ce pot fi penibile într-o relaţie"

Care sunt acele nevoi care trebuie să fie satisfăcute într-o relație pentru ca ambii partneri să fie multumiți?
Care sunt acele nevoi care trebuie să fie satisfăcute într-o relație pentru ca ambii partneri să fie multumiți?
Care sunt cauzele apariției minciunii într-o relație?
Care sunt cauzele apariției minciunii într-o relație?
Upgrade Your Relation or Move On | Demnitatea paranoidă într-o relație- poveste adevărată
Am dat din casă, cum se spune, povestea lui Cosmin, pentru că este timpul să ne autoeducăm, băieti și fete!
Să începem să învățam, împreună, ce este o relație sănătoasă de cuplu, ce presupune ea, până unde putem negocia în iubire și cuplu, să construim împreună un fel de tehnici de supraviețuire cu partenerii noștrii, fiindcă de cele mai multe ori e greu..
Dar nu imposibil!
Realitate şi aparenţă într-o relaţie de iubire
Bărbaţii spun că femeile sunt misterioase, că niciodată nu ajungi să le cunoşti pentru a le înţelege.
Femeile spun la rândul lor că bărbaţii sunt superficiali şi uneori incapabili de trăiri intense; sunt nişte maturi cu suflet de copil şi toată viaţă au nevoie de aceea "căldură maternă".
Avocaţii şi Mediatorii – O relaţie imposibilă? « România Blog
Relaţia dintre avocaţi şi mediatori, două categorii profesionale importante în realizarea actului de justiţie, pare să fie din ce în ce mai încordată pe fondul ...
Dacă vrei să lucrezi într-o agenţie de publicitate AdRevolution 3 îţi deschide uşile, iar BOS te invită în “Expediţie în HR”!
Dacă vrei să lucrezi într-o agenţie de publicitate AdRevolution 3 îţi deschide uşile, iar BOS te invită în “Expediţie în HR”!
Victor Slav şi Anda Adam au sărbătorit patru ani de relaţie la Viena, la concertul Lady Gaga
Victor Slav şi Anda Adam au sărbătorit patru ani de relaţie la Viena, la concertul Lady Gaga
Elena Lasconi în spatele gratiilor într-o ediţie senzaţională a emisiunii ,,CrimeTime Live Show"
Elena Lasconi în spatele gratiilor într-o ediţie senzaţională a emisiunii ,,CrimeTime Live Show"
Alexandra Bădescu şi Alexandra Enăchescu vor defila într-o colecţie dedicată milionarilor din Marbella!
Alexandra Bădescu şi Alexandra Enăchescu vor defila într-o colecţie dedicată milionarilor din Marbella!
Sistemul nervos, nervii, sensibilitatea, funcţiile de relaţie
Sistemul nervos este format din encefal, măduva spinării şi nervi. Sistemul nervos coordonează activitatea ...
Ce să faci după o relaţie tâmpită? Te vindeci şi mergi mai departe!
Ce să faci după o relaţie tâmpită? Te vindeci şi mergi mai departe!
Sistemul nervos, Nervii, Sensibilitatea, Funcţiile de relaţie
Sistemul nervos Sistemul nervos este format din encefal, măduva spinării şi nervi. Sistemul nervos coordonează activitatea tuturor organelor din organism. ...
Paris – Jaf armat într-o agenţie de turism detoate.ga
Paris – Jaf armat într-o agenţie de turism detoate.ga
Paris – Jaf armat într-o agenţie de turism personalizat.10giga.space
Paris – Jaf armat într-o agenţie de turism personalizat.10giga.space
Paris – Jaf armat într-o agenţie de turism eperfect.marte.ro
Paris – Jaf armat într-o agenţie de turism eperfect.marte.ro
Sistemul nervos, Nervii, Sensibilitatea, Funcţiile de relaţie
Sistemul nervos Sistemul nervos coordonează activitatea tuturor organelor din organism. Sistemul nervos este format din encefal, măduva spinării şi nervi. ...
Suferi de gelozie?
Potrivit unui articol publicat de către doctorul Scott Halzman, într-o relaţie oamenii se bazează pe faptul că legătura dintre ei este suficient de puternică pentru a rezista tentaţiilor din exterior.
Atunci când o femeie vede o ameninţare în orice om cu care intră în contact partenerul, înseamnă că gelozia a pus stăpânire pe ea fără dar şi poate.

Shakespeare a numit fenomenul "monstrul cu ochi verzi", iar o dată ce acesta şi-a înfipt dinţii într-o relaţie, sunt şanse mari ca aceasta să se termine.

Dar care este cauza geloziei?

Dacă aveţi sentimente puternice de gelozie, mai mult ca sigur încrederea în partener nu este prea mare. Lipsa încrederii poate avea la origine patru motive:

1. Sunteţi nesigure. În acest caz, ori vi s-a spus acest lucru, ori ceva în mintea voastră crede că nu vă ridicaţi la nivelul aşteptărilor partenerului. Pentru că nu vă iubiţi prea mult, nu puteţi crede că alţii v-ar putea iubi. De aceea trăiţi cu teama că partenerul v-ar părăsi.

2. Aveţi tendinţa de a vă înşela partenerul. Fiind conştiente de faptul că sunteţi capabile de aşa ceva, proiectaţi comportamentul vostru asupra partenerului.

3. Nu v-aţi dat seama până în prezent cum să creaţi o legătură în cadrul relaţiei de cuplu. A realiza acest lucru înseamnă a construi un fel de casă, în jurul dragostei, cu ferestre care permit celorlalţi oameni să facă parte din viaţa voastră, dar nu cu uşi care ar facilita intrarea amanţilor în relaţia voastră.
Horoscopul zilei de azi 6 februarie 2011
Nevoia subită de mai multă libertate şi noutate, pe care o percepi acum, poate perturba status quo-ul într-o relaţie importantă. E posibil să intri în contact cu cineva care este foarte diferit de tine şi care te va provoca, surprinde, sau chiar supăra.
Cum cuceresti barbatul Taur
Barbatul Taur e destul de răbdător şi se implică greu într-o relaţie, mai ales pe plan afectiv. Înainte de a-şi permite s se îndrăgostească, vrea să afle cât mai multe amănunte despre posibila parteneră. Odată ce s-a implicat în relaţie, devine posesiv şi gelos.
Barbatii sufera din dragoste in functie de zodie
În ciuda aparenţelor, şi bărbaţii suferă din dragoste şi nu doar în cazuri extreme, când sunt ori părăsiţi, ori înşelaţi. Într-o relaţie de cuplu, bărbatul poate ajunge să sufere din diverse motive, care ţin de zodia lui. Află cum îţi răneşti iubitul, poate fără să-ţi dai seama, în funcţie de semnul lui zodiacal.
Serviciu anti-singurătate care te ajută să iți gasești perechea potrivită
RomanticDate este un serviciu de dating offline, singurul serviciu de acest gen din Romania și noi credem că este și cel mai complet și natural mod de a aduce oamenii împreună, într-o relație cu fundamente solide de caracter si personalitate.
The Babysitters – Bone după miezul nopții (2007)
Deşi are numai 17 ani, liceana Shirley Lyne ştie că pentru a putea merge la un colegiu are nevoie de bani. Astfel, îşi ia o slujbă part-time de babysitter, dar se îndrăgosteşte nebuneşte de Michael, tata a doi copii de care are grijă în mod regulat. Într-o seară, Michael şi Shirley sunt complici printr-un sărut interzis, iar el o compensează cu un bonus frumuşel pe lângă salariul ei de babysitter. Prietenii căsătoriţi ai lui Michael şi-ar dori şi ei o astfel de relaţie, iar Shirley întrevede posibilitatea de a-şi dezvolta o afacere, prin angajamente amoroase între prietenele ei şi capii de familie din cartier. Un flirt nevinovat se transformă într-o relaţie care nu aduce decât belele.
Horoscop Scorpion decembrie 2015
Horoscopul Scorpionului decembrie 2015 lasă să se întrezărească regândirea imaginii tale exterioare, o efervescenta activitate mentală şi o interacţiune socială alertă, oportunităţi rare în sfera financiară şi o viaţă sentimentală prielnică atât pentru nativii singuri cât şi pentru cei statorniciţi într-o relaţie de cuplu.
Horoscop chinezesc 2016: Cal
Horoscopul chinezesc al Calului din 2016 sugerează obţinerea de beneficii importante graţie inventivităţii şi agerimii minţii şi necesitatea de a-ţi struni cu grijă ambiţia astfel încât să nu le aduci prejudicii celor din jurul tău. În anul Maimuţei de Foc sunt avantajaţi mai ales Caii implicaţi într-o relaţie de cuplu, iar sfera profesională şi cea financiară îţi sunt înconjurate de bune auspicii atâta timp cât nu eziţi să-ţi pui umărul la treaba şi nu te aventurezi în întreprinderi riscante.
Pantofii din vise | Interpretare şi semnificaţie vise
Dacă ai visat cum îţi schimbi apantofii, acest lucru indică o transformare a implicării în existenţă, un rol nou sau responsabilităţi noi pe care ţi le asumi. Poţi trece printr-o schimbare majoră, eventual în profesie sau într-o relaţie umană, dar şi printr-o perspectivă diferită despre un om ori o conjunctură.
Osho despre dezamăgire
Înainte de a-i da cuvântul lui Osho, ţin să-ţi amintesc că problema dezamăgirii îşi are soluţia în însăşi cuvântul românesc care o desemnează. Dezamăgirea presupune o amăgire anterioară. Indiferent dacă este vorba despre un ţel al tău, un necaz ivit într-o prietenie ori într-o relaţie de dragoste, dezamăgirea apare ca urmare a unei amăgiri, iluzionări. În consecinţă, dezamăgirea este o vindecare, o revenire la realitate, o lepădare de iluzii...
Horoscop Pești februarie 2018
Horoscopul Peștilor din februarie 2018 indică o integrare fericită în sfera socială, șansa de a te evidenția și a-ți crea alianțe de nădejde pe termen lung. Viața amoroasă este de bun augur atât pentru nativii singuri, cât și pentru cei angajați într-o relație de cuplu.
Manipulări subtile sau cum să-ți ieși din minți lângă partenerul ”perfect”
Toată lumea este de părere că a avea alături de tine o persoană așa cum este partenerul tău perceput, e chiar cel mai mare noroc și cu toții te felicită și te invidiază pentru omul care-ți stă alături. Este tot timpul calm și vorbește frumos, pare înțelegător și suportiv. Și totuși pe tine te scoate din minți! Cum? Habar nu ai! Nu poți preciza cu exactitate cum anume ajungi în această stare de nervi. Începi să-ți pui întrebări despre propria ta implicare în relație și uneori chiar sănătatea ta mentală este sub semnul întrebării.

Ești sau ai fost într-o asemenea situație? Există posibilitatea ca cel cu care relaționezi să fie ”sub acoperire”, călăul deghizat în binefăcător, pasiv-agresivul! Cum spuneam și în articolul despre alte roluri jucate în cuplu, scorpia deghizată în zâna cea bună!
Relaţia dintre jurnalist şi sursele sale: un dans pe sârmă
Când intri într-o redacţie, ca jurnalist la început de carieră, simţi imediat ce înseamnă să nu ai surse. Şeful îţi cere să afli o informaţie. Cauţi toată ziua, dai telefoane, trimiţi emailuri şi nimic. Cu cinci minute înainte de închiderea ediţiei, un coleg se amuză pe seama ta. Dă un telefon şi află tot ce n-ai reuşit să afli tu toată ziua. Apoi îţi şopteşte la ureche un sfat care pare incontestabil: “încearcă să câştigi prietenia surselor, dacă vrei să te descurci!”.