link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscopul Bivolului in anul chinezesc 2012
de godessdiana88 la: 26/11/2011 20:23:06
In 2012 , anul Dragonului negru de apa , horoscopul Bivolului lasa sa intrezareasca o stare de tensiune in viata sociala si profesionala , ce va lasa loc , treptat , unor perspective extrem de favorabile.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscopul Bivolului in anul chinezesc 2012"

Horoscop Chinezesc 2012
Horoscop chinezesc 2012. Citeste ce iti rezerva anul 2012 chinezesc. Horoscop chinezesc 2012 pentru nativii zodiacului chinezesc.
Horoscop chinezesc 2012 pentru vedete: dragonii Al Pacino şi Roberta Anastase
Într-un an aflat sub semnul Dragonului, cei mai avantajaţi vor fi, desigur, cei născuţi sub acelaşi semn. Care sunt, aşadar, vedetele care se vor bucura de cel mai mare succes în anul dragonului 2012?
2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn
Acest articol despre 2014, Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn, reprezinta o avanpremiera a Horoscopului chinezesc 2014 ce urmeaza a apare in curand pe Blogul Dianei. Noul an incepe pe 31 ianuarie 2014 si se incheie pe 18 februarie 2015. Calul este cea de-a saptea zodie din astrologia chinezeasca si este un simbol al nobletei, elegantei si hotararii.
Horoscop chinezesc 2012 – anul dragonului de apa
În horoscopul chinezesc, 2012 este anul dragonului de apa – unul din cele mai bune semne din zodiacul chinezesc, recunoscut pentru modul inteligent, calculat, în care ştie să îşi folosească puterea. Anul dragonului de apa începe pe data de 21 ianuarie 2012 şi se încheie pe 9 februarie 2013, durând, aşadar, mai mult decât un an calendaristic de 365 de zile.
Horoscop chinezesc 2012 - Sarpe
Potrivit horoscopului chinezesc 2012, Sarpele va avea de intampinat dificultati minore , de scurta durata , in noul an, care nu ii vor disturba peste masura maniera calma si calculata de a aborda viata , bazata pe subtila lui intuitie si intelepciunea sa naturala.
2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscopul anului chinezesc 2015 este promitator avand in vedere ca acest an este al Oii sau Caprei de Lemn, un consacrat simbol chinezesc al pacii, armoniei si seninatatii. Desi provocarile razboiului se fac simtite si auzite in numeroase parti ale lumii in prezent, inclusiv in imediata noastra apropiere, se pare ca anul 2015 este rezervat pacii, compromisurilor si unei relative acalmii in conflictele armate de pe glob.
2016 - Anul chinezesc al Maimuţei de Foc | Previziuni horoscop 2016
2016 este anul chinezesc al Maimuţei de Foc. Început pe 8 februarie 2016 şi încheiat pe 27 ianuarie 2017, acest nou an chinezesc este asociat cu elementul primar al focului şi cu culoarea roşie. Pe de altă parte, nu trebuie să fie neglijat că Maimuţa este cel nouălea semn zodiacal chinezesc, iar cifra 9 este corelată cu ambiţia, activitatea, isteţimea, neastâmpărul şi aventura.
2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa
Anul Sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se incheie pe 31 ianuarie 2014. Elementul primar specific acestui an chinezesc este APA, caracterizata prin mobilitate, dinamism si schimbare, iar culoarea-i reprezentativa este NEGRU, tonalitatea cromatica a spatiului cosmic ori a abisului, a noptii polare si a adancilor, nepatrunselor ape oceanice.
Afla care sunt semnificatiile anului chinezesc 2016 si ce iti aduce maimuta de foc!
Afla care sunt semnificatiile anului chinezesc 2016 si ce iti aduce maimuta de foc!
Afla care sunt caracteristicile zodiei Bivol in zodiacul chinezesc de pe Zenivers.ro!
Afla care sunt caracteristicile zodiei Bivol in zodiacul chinezesc de pe Zenivers.ro!
Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa
Daca anul Dragonului din 2000 - 2001 a fost inconjurat cu o aura de teama sau chiar panica , ca efect al profetiilor (false) legate de sfarsitul lumii , anul Dragonului de apa din 2012 – 2013 este unul pe care omenirea nu il va mai trai daca este sa ne luam dupa interpretarile tendentioase ale calendarului mayas sau va fi anul judecatii de apoi sau al Armageddonului , conform unor decodari controversate ale Manuscriselor de la Marea Moarta.
Horoscop Chinezesc 2012
Conform calendarului chinezesc antic, anul 2012 va fi guvernat de un personaj mitic, puternic si sclipitor – Dragonul de Apa. Vrei sa aflii mai multe?
Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile
Horoscop si previziuni fundamentate pe interpretarea evenimentelor astrale din anul 2012, din perspectiva astrologiei chinezesti. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.
Horoscop chinezesc 2012 - Cocos
Cocosul este o zodie chinezeasca caracterizata de o extraordinara agilitate si capacitate de a-si mobiliza fortele, fapt ce ii permite sa infranga cu usurinta chiar si cele mai mari dificlutati ivite in calea sa. Singurul lucru esential de care are nevoie este un scop clar in viata, in caz contrar existand tendinta de a pierde intelesul actiunilor sale si a-si bloca evolutia personala.
2019: Anul chinezesc al Porcului de Pământ
În astrologia chinezească, 2019 este Anul Porcului de Pământ, unul posterior celui al Câinelui de Pământ (2018) și anterior celui al Șobolanului de Metal (2020). Ce ne rezervă, drept urmare, horoscopul chinezesc din 2019? Desigur, cu excepția faptului, că pe Pământul Românesc, Porcul va fi o raritate, o specie pe cale de dispariție!
2020: Anul chinezesc al Șobolanului Alb de Metal
Nu trebuie ignorat faptul că Șobolanul este prima zodie din astrologia chinezească, și că, de aceea, anul 2020 marchează intrarea într-un nou ciclu al horoscopului chinezesc, unul al unor alegeri și decizii radicale, cu bătaie lungă în viitor Din acest motiv, este necesar să ne menținem mai mereu prudența atunci când ajungem la răspântii importante de drumuri, să ne ascultăm mesajele intuiției și nu neapărat pe cele aparent raționale. Se spune, de altfel, că toate hotărârile pe care le luăm în cel dintâi an al unui nou ciclu astrologic chinezesc, ne vor influența vreme de încă 12 ani!
Horoscop zilnic Urania, 7 iunie 2012
Horoscop zilnic Urania, 7 iunie 2012.
Horoscop Urania zilnic, 8 iunie 2012
Horoscop Urania zilnic, 8 iunie 2012.
Horoscopul zilei de 10 iunie 2012
Horoscopul zilei de 10 iunie 2012.
2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc
În 2017, Cocoşul ne îndrumă să ne focalizăm pe punctualitate, sincronizare a acţiunilor noastre majore şi consecvenţă, să ne smulgem din inerţie, să ne trezim dintr-o relativă letargie, din somnul obişnuinţelor şi tabieturilor noastre, şi să nu mai amânăm de azi pe mâine demersurile noastre decisive, să prindem din zbor orice oportunitate fugară ivită în faţa ochilor şi să fim vigilenţi, atenţi la tot ceea ce se petrece în jurul nostru.
2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ
Potrivit astrologiei chinezeşti, Câinele este conectat cu aspectul masculin, maroniul, culoarea pământului şi, din această pricină, are legătură cu munţii. În acelaşi timp, zodia Câinelui conţine puţin metal şi foc. Câinele masculin de pământ din 2018 sugerează doi munţi alăturaţi, ceea ce ne semnalează oportunităţi ţinând de terenuri, agricultură, mediul exterior, zone religioase ori spirituale.
Structura anului şcolar 2012-2013
Structura anului şcolar 2012-2013
Horoscop chinezesc 2011 - Bivolul in anul Iepurelui
Bivolul a trebuit , vrand-nevrand, sa evolueze de-a lungul anului 2010.Momentele dinamice si dramatice ale acestui an l-au fortat sa isi adapteze gandirea si sa invete ce este oportunismul (intr-un sens benefic). Unii dintre nativi nu apreciaza , insa, in mod deosebit felul in care au decurs lucrurile in 2010 si isi indreapta , cu speranta , privirile catre 2011.
Horoscop chinezesc 2012 - Tigru
Potrivit horoscopului chinezesc , Tigrul se va simti in elementul sau in jungla anului 2012 .Acestei zodii ii place sa se implice cu tot sufletul in tot ceea ce face , iar provocarile vietii ce ii sunt destinate in noul an sunt in masura sa ii ofere noi sanse de a-si demonstra remarcabilele abilitati
Horoscop chinezesc 2012- Iepure
Horoscopul chinezesc din 2012 , anul Dragonului Negru de Apa , anticipeaza vesti bune pentru nativii din zodia Iepurelui.Ei nu se vor lovi de tot atatea dificultati precum celelalte semne zodiacale , reusind sa se bucure de succes in masura in care isi doresc acest lucru.
Horoscop chinezesc 2012 - Maimuta
Horoscopul 2012 al Maimutei anunta un an plin de impliniri, de-a lungul caruia ritmurile trepidante ale existentei exterioare se vor armoniza cu cele interioare, intr-un dans triumfator, nestingherit de nici un major obstacol.
Horoscop chinezesc 2012 - Dragon
Desi anul 2012 poarta amprenta zodiei sale , Dragonul pare a se confrunta in aceasta perioada cu numeroase probleme si dificultati.Asa cum toate celelalte semne zodiacale se bizuiesc in acest an pe marea responsabilitate a Dragonului , la fel el nu se poate indeparta de prioritatile sale esentiale.
Horoscop chinezesc 2012 - Caine
In 2012, anul Dragonului Negru de Apa, Cainele se va simti relaxat si plin de vitalitate, gata oricand sa se implice in proiecte necesitand dedicare si perseverenta. Noul an ii va darui Cainelui tot atatea beneficii materiale si sociale cate teluri isi asuma cu responsabilitate si realism.
Horoscop chinezesc 2012 - Cal
Nativii din zodia chinezeasca a Calului se vor adapta cu usurinta noilor tendinte si evenimente din 2012. Asemeni Dragonului Negru de Apa , ei adora paradele, sarbatorile, procesiunile publice si onorurile, si sunt in stare sa treaca peste orice pentru a-si asigura triumful personal .