link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Capricorn decembrie 2011
de godessdiana88 la: 29/11/2011 20:31:22
In decembrie 2011, horoscopul Capricornului anunta o perioada de oscilare intre extreme , intre succese notabile si esecuri cutremuratoare .Tocmai de aceea , nativii acestei zodii trebuie sa isi pastreze mereu calmul si sa isi mentina un stabil echilibru interior in tot ceea ce fac si simt.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Capricorn decembrie 2011"

Horoscop Capricorn decembrie 2014
Horoscopul Capricornului decembrie 2014 anticipeaza o benefica improspatare a imaginiii personale oferite lumii si a tipului de abordare a oamenilor. Ai prilejul de a-ti impune personalitatea, a te mobiliza asupra telurilor tale si a te face placut si apreciat de cei din jurul tau. Mai mult decat atat, relatia cu famila se amelioreaza si iti ofera astfel inca o promisiune a unor sarbatori de iarna fericite.
Horoscop Capricorn decembrie 2015
Horoscopul Capricornului decembrie 2015 anticipează o intensă activitate socială, abilitatea de a-ţi promova cu succes personalitatea şi interesele, o atmosferă armonioasă în familie, înclinaţia de a-i ajuta pe cei din preajma ta şi o viaţă sentimentală promiţătoare.
Horoscop Capricorn decembrie 2013
Horoscopul Capricornului decembrie 2013 marturiseste despre impunerea personalitatii in viata sociala si personala, clarificarea si ameliorarea relatiilor cu oamenii din imediata ta propiere, precum si despre o dramatica ori contradictorie viata amoroasa si profesionala.
Horoscop Capricorn octombrie 2011
In luna octombrie 2011 , horoscopul Capricornului sta sub semnul sperantei si al prieteniei , al bunavointei si conlucrarii si a unei fericite integrari in mijlocul oamenilor.
Horoscop Berbec decembrie 2011
In decembrie 2011 , horoscopul Berbecului prefigureaza o perioada inceputa sub auspicii vag contradictorii , care tind insa sa se imprastie in preajma Craciunului, lasand loc unor oportunitati promitatoare atat in dragoste cat si in plan financiar.
Horoscop Taur decembrie 2011
In decembrie 2011, horoscopul Taurului anticipeaza initial o paguboasa stare de exacerbare emotionala si angare prea pripita in fapte si vorbe , dar apropierea Craciunului prilejuieste o recucerire a bastioanelor personalitatii, o invigorare spirituala si sufleteasca ce readuce increderea intr-un destin fericit si norocos.
Horoscop Gemeni decembrie 2011
In decembrie 2011, horoscopul Gemenilor lasa sa se intrezareasca o perioada traversata de ezitari si nesiguranta , de-a lungul careia necesitatea de a gasi un echilibru in relatia cu ceilalti si cu propria persoana trebuie sa devina o prioritate.
Horoscop Rac decembrie 2011
In luna decembrie 2011 , horoscopul Racului prefigureaza un ciclu al vietii in care legaturile cu oamenii pot inclina balanta destinului spre fericire ori melancolie, incredere sau nesiguranta , autenticitate sau dedublare a fiintei.
Horoscop Balanta decembrie 2011
In decembrie 2011 , horoscopul Balantei anunta o perioada caracterizata de nevoia de redefinire si regasire in relatiile cu oamenii, de construire a unei personalitati in care independenta nu exclude, ci incurajeaza o autentica impartasire a viselor si sentimentelor.
Horoscop Scorpion decembrie 2011
In decembrie 2011, horoscopul Scorpionului marturiseste despre o adevarata revolutie a sinelui , de regasire si reinvigorare a personalitatii , avand drept surse necesitatea indeplinire a unor inalte idealuri si aventurarea spre noi orizonturi ale existentei.
Horoscop Sagetator decembrie 2011
In decembrie 2011, horoscopul Sagetatorului marcheza o etapa din viata orientata spre potentarea resurselor interioare si necesitatea de a castiga mai multi bani, doua aspecte ce pot da nastere , adeseori, unor conflicte ireconciliabile.
Horoscop Pesti decembrie 2011
In luna decembrie 2011 , horoscopul Pestilor lasa sa se intrevada un ciclu al vietii dedicat prieteniei si oamenilor apropiati , de-a lungul caruia pretuirea propriei fiinte are loc in functie de felul cum ea se reflecta in ochii si mintea celorlalti.
Horoscop Capricorn decembrie 2012
Horoscopul Capricornului din decembrie 2012 prefigureaza o prima perioada marcata de meditatie, analizarea sinelui si investigarea subconstientului, urmata de una de navalnica afirmare a personalitatii si intensa integrare printre oameni.
Horoscop Fecioara decembrie 2011
In decembrie 2011 , Fecioara trebuie sa isi supravegheze cu atentie pornirile impulsive , sa aiba taria de a recunoaste oportunitati in aspectele amare ale existentei si sa guste din plin , fara a se ineca , din deliciile si fagaduintele dragostei.
Horoscopul Dianei : decembrie 2011 - Toate zodiile
Previziuni astrologice inspirate de interpretarea evenimentelor astrale din luna decembrie 2011.
Horoscop Capricorn iunie 2011
In luna iunie 2011 , Capricornul isi aduce aminte ca cea mai mare avere a omului este sanatatea si isi da seama ca cel mai bun mijloc de a-si aprecia munca este sa se imaginezi fara nici un fel de slujba.
Horoscop Capricorn iulie 2011
In luna iulie 2011 , Capricornul isi revarsa energiile catre senzualitate si necesitatea de a -si revolutiona fiinta pornind de la interior catre exterior.
Horoscop Capricorn august 2011
In luna august 2011 , Capricornul trece cu succes peste o perioada de cautari si regasiri , pentru a se deschide apoi intru totul catre lume si a incerca sa se aventureze in placeri ce depasesc zona cotidiana a responsabilitatilor.
Horoscop Capricorn februarie 2011
In luna februarie, Capricornul porneste cu dreptul in viata dar ajunge , cu timpul, pe un camp de lupta contradictoriu , in mijlocul unor rafale incrucisate , care il obliga sa paseasca cu prudenta si sa fie atent la tot ce se intampla inlauntrul si inafara sa. Desi caile comunicarii i se deschid larg si ii dau sansa sa scape nevatamat , spre sfarsitul lunii ajunge la incrucisare de drumuri care il poate impulsiona sau deruta in functie de felul cum s-a conformat pana acum credintelor sale interioare.
Horoscop Capricorn martie 2011
In luna martie, Capricornul este nevoit sa faca cateva dusuri scotiene care ii desteapta nevoia de a reevalua si reinsufleti viata de acasa , dar si de a-si redefini si regandi viata interioara.
Horoscop Capricorn aprilie 2011
In luna aprilie , Capricornul isi doreste sa construiasca o fortareata in jurul caminului , familiei sau persoanei iubite dar uita ca , uneori , dusmanii se pot afla inlauntrul si nu in afara unei cetati.
Horoscop Capricorn decembrie 2016
Este vremea să duci la bun sfârşit acţiuni ambiţioase, să fructifici proiecte în care ai investit timp şi mari eforturi. Poţi, aşadar, să petreci Crăciunul cu inima împăcată, bucurându-te de împliniri însemnate!
Horoscop Capricorn decembrie 2017
In prima decadă a lunii poți fi înclinat să te însingurezi, să-ți restrângi activitatea socială. Ai cele mai bune idei și rezultate când te dedici unor acțiuni pe cont propriu. Câteodată, pari să te ferești să-ți împărtășești gândurile, opiniile, din pricina senzației că poți fi greșit înțeles, interpretat.
Horoscop Capricorn decembrie 2018
Ești străbătut de idei originale, inovatoare, pe care nu te poți opri să ți le verifici în discuții cu cât mai numeroși oameni. Odată confirmate, ajustate, nu-ți mai rămâne decât să le pui grabnic în aplicare!
Horoscop Capricorn decembrie 2019
În luna premergătoare noului an te remarci prin impactul sporit pe care-l ai asupra oamenilor, vitalitate și încredere în propriile forțe.
Horoscop Capricorn septembrie 2011
Horoscopul lunii septembrie 2011marcheaza pentru Capricorn un interval de timp in care preocuparea pentru sfera profesionala si sociala tinde sa acapareze gandurile si potentialul creativ , indiferent daca acest lucru este dorit sau nu.
Horoscop Capricorn mai 2011
Pe 3 mai , Luna noua se iveste pe taramurile Taurului , daruindu-si din plin efluviile creativitatii.Resursele reinnoirii primavaritice , ale veseliei si vitalitatii isi fac aparitia in aproape toate aspectele vietii tale .Se evidentiaza mai ales nevoia ta de aprobare si interactiune cu cei din jur , prin care se manifesta cu precadere impactul revarsarii inspiratiei tale.Reincrederea in tine insuti se cladeste statornic , facandu-te sa radiezi in mijlocul celorlalti.
Horoscop 1 Decembrie 2011 | Horoscop Urania.org
Berbec:
În prima parte a zilei pot apărea unele fluctuaţii în plan financiar. Zona justiţiei este în continuare...
Horoscop 2 decembrie 2011 | Horoscop Urania.org
Berbec:
S-ar putea ca astăzi să faci mici gafe. Atenţie în continuare la raporturile cu justiţia.