link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sun achiziţionează MySQL pentru 1 miliard de dolari
de john la: 17/01/2008 17:00:22
taguri: Tehnologie 

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Sun achiziţionează MySQL pentru 1 miliard de dolari"

SUN a cumparat mySQL pentru 1 miliard de dolari
SUN a cumparat mySQL pentru 1 miliard de dolari
Viacom da in judecata YouTube si cere 1 miliard de dolari
Modul in care milioane de oameni comunica si impart intre ei diverse informatii pe internet este amenintat de un proces pe motiv de incalcare a copyright-ului intentat de Viacom celor de la YouTube; miza acestui proces este de 1 miliard de dolari.
Facebook a câştigat aproape 1 miliard de dolari într-un proces împotriva unui spammer canadian
Facebook a câştigat aproape 1 miliard de dolari într-un proces împotriva unui spammer canadian
Achiziționează căști moto de calitate de la moto-supermarket
Achiziționează căști moto de calitate de la moto-supermarket
Statul a oferit OMV Petrom zăcăminte de 14 miliarde de dolari
România este fruntaşă în Uniunea Europeană la creşterea preţului benzinei. Carburanţii s-au scumpit de trei ori în doar zece zile, cel mai ieftin sortiment de benzină ajungând la un nou prag istoric de peste 5 lei/litru. În timp ce consumatorii de rând ameninţă cu protestele, Emil Boc, premierul României cere explicaţii instituţiilor abilitate. În urmă cu două zile, în cadrul unei emisiuni Boc a solicitat Consiliului Concurenţei să verifice dacă există o situaţie de monopol pe piaţa carburanţilor, cerând în acelaşi timp Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) să analizeze profitul companiilor din domeniu. Fără prea multă demagogie politică şi afirmaţii “curajoase” în prime time, calculul profitului unei companii de profil este simplu.

Jurnalul Naţional vă prezintă afacerea secolului cu zăcămintele de petrol din România, în urma căreia vorbim de încasări minime de circa 14 miliarde de dolari ale OMV Petrom (SNP)! Dacă preţul barilului de petrol este de circa 90 de dolari, iar SNP PETROM SA are rezerve de circa 1 miliard de barili de petrol şi OMV Aktiengesellschaft Austria extrage barilul de petrol din România la un cost de circa 20 de dolari, rezultă că doar din vânzarea petrolului (fără produsele rafinate sau rezultate după rafinare) Petrom poate avea încasări de circa 14 miliarde de dolari! Toate acestea în condiţiile în care s-ar exploata doar 20% din capacitatea unui zăcământ. [...]
Un miliard de dolari de la chinezi pentru Moldova
Un miliard de dolari de la chinezi pentru Moldova
Emirates Airlines salveaza productia de Airbus A380 cu o comanda de 16 miliarde de dolari repere.xyz
Emirates Airlines salveaza productia de Airbus A380 cu o comanda de 16 miliarde de dolari - vezi mai multe detalii pe repere.xyz
Emirates Airlines salveaza productia de Airbus A380 cu o comanda de 16 miliarde de dolari bestthings.22web.org
Emirates Airlines salveaza productia de Airbus A380 cu o comanda de 16 miliarde de dolari - vezi mai multe detalii pe blogul bestthings.22web.org
Emirates Airlines salveaza productia de Airbus A380 cu o comanda de 16 miliarde de dolari laoferta.totalh.net
Emirates Airlines salveaza productia de Airbus A380 cu o comanda de 16 miliarde de dolari - vezi mai multe detalii pe blogul laoferta.totalh.net
Finantari de 1 miliard de euro: se acorda fonduri europene pentru IMM si granturi pentru investitii
Companiile mici si mijlocii primesc sprijin din partea Guvernului prin acordarea de fonduri europene si investitii IMM. Intreprinzatorii pot accesa fondurile europene nerambursabile pana la finalul anului 2020.
Statul roman a lansat noile masuri aferente Programului Operational Competitivitate 2014 – 2020, in contextul crizei COVID-19, precum si alte masuri in domeniul fondurilor europene. Proiectul contine 3 componente ce au in vizor microgranturi pentru firme si PFA, granturi de capital de lucru si granturi pentru investitii.
Accesarea fondurilor europene IMM
Fondurile europene pentru IMM se ofera pentru investitii ce au ca scop extinderea capacitatii de productie si serviciilor existente. De asemenea, acestea includ si crearea unor noi unitati pentru capacitatea de lucru existenta, construirea unei noi unitati de prestare servicii si modernizarea unitatilor in care se desfasoara activitatea curenta.
Finantari obtinute de Ministerul Economiei la Bruxelles
Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a detaliat la Digi24 cum vor fi ajutate companiile care au avut de pierdut in urma pandemiei create de noul coronavirus: „Este un ajutor complementar pentru capitalul de lucru al IMM-urilor si sper ca aceasta suma de bani sa o putem distribui in curand celor care se afla in dificultate. Noi am avut mai multe runde de negocieri cu Comisia Europeana, vestea cea buna este ca am definitivat aceste negocieri si ca fondul aprobat este de un miliard de euro, urmeaza ca la nivelul Guvernului sa fie adoptata o decizie cu privire la modalitatea in care acesti bani vor ajunge la IMM-uri”.
Suma totala pusa la dispozitie de stat este in valoare de 1 miliard de euro, aceasta fiind distribuita pentru fiecare segment in parte. Companiile primesc microgranturi in valoare de 2.000 de euro, granturi de capital de lucru cuprinse intre 2.000 si 150.000 de euro sau granturi pentru investitii de la 50.000 si pana la 200.000 de euro.
Conditii pentru a accesa fonduri europene pentru IMM
Pentru a accesa fondurile europene, antreprenorii trebuie sa indeplineasca anumiti termeni, printre care si: firma sa fie SRL sau SRL-D, sa fie activa de cel putin un an, iar dupa implementarea proiectului aceasta trebuie sa isi desfasoare activitatea minim trei ani.
Domenii compatibile pentru proiecte cu fonduri europene
Statul doreste sa ofere sprijin prin acordarea fondurilor europene nerambursabile celor care activeaza in domenii precum: silvicultura, agricultura, productie, tehnologie, servicii si comert. Insa cei care se incadreaza cel mai mult in aceasta perioada sunt cei care detin restaurante, hoteluri, cafenele (HORECA), servicii din domeniul transporturilor, agentii de turism, edituri / librarii / biblioteci.
Cheltuieli eligibile destinate granturilor pentru investitii
Cu aceste finantari patronii pot investi in achizitia terenurilor (maxim 10% din valoarea proiectului), mobilier, mijloace de transport pentru persoane si marfuri, promovare, crearea unor evenimente, conferinte, achizitionare cu echipamente IT, software sau utilaje, construirea unor noi cladiri sau proiectare si consultanta.
Cum obtii finantarea cu fonduri europene nerambursabile si granturi pentru investitii
Fondurile europene nerambursabile si granturile pentru investitii se acorda pe baza unui proiect depus de firma ce doreste finantare. Acesta trebuie sa fie aprobat de Ministerul Economiei si Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri (AIPPIMM).
Pentru realizarea dosarului de accesare fonduri europene, intreprinzatorii pot apela la un consultant de fonduri europene. Proiectul difera in functie de domeniul de activitate al fiecaruia, insa, in general, acesta contine un formularul de cerere pentru finantare, completat corect si complet, si documente anexa – conform Ghidului Solicitantului de Fonduri europene pe axa activitatii firmei.
Ce-am putea face de cele 33 miliarde de dolari cat valoreaza Facebook - Infografic
In timp ce stumble-uiam am gasit un infografic foarte bine facut, al unui tip de la Microsoft, in care vedem cam ce-am putea cumpara sau face de valoarea din prezent a Facebook. Cele 33 de miliarde de dolari ar putea finanta armatele combinate ale Pakistanului, Mexicului, Iranului si Israelului timp de un an..sau....
Numărul total de internauţi a trecut de pragul de 1 miliard
Numărul total de internauţi a trecut de pragul de 1 miliard
Eminem a depăşit 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Află cine va fi următorul artist!
Eminem a depăşit 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Află cine va fi următorul artist!
Companii franceze care au incheiat contracte de miliarde de dolari cu China
Airbus, Areva, Total, Alcatel sunt cateva dintre companiile mari franceze care au obtinut contracte de miliarde de euro.
Cum arata un om pe langa un teanc de 315 miliarde de dolari?
Poze cu diferite sume pe langa un om!
Yandex, Google-ul rusesc estimat la 5 miliarde de dolari. HotNews iar fură cu mici scăpări!
Yandex, Google-ul rusesc estimat la 5 miliarde de dolari. HotNews iar fură cu mici scăpări!
Italia va plăti cinci miliarde de dolari Libiei pentru perioada de colonizare
Italia va plăti cinci miliarde de dolari Libiei pentru perioada de colonizare
Wikimedia obţine un grant de aproape 1 milion de dolari pentru a atrage noi contribuitori pentru Wikipedia
Wikimedia obţine un grant de aproape 1 milion de dolari pentru a atrage noi contribuitori pentru Wikipedia
Amenda de 1 milion de dolari in Elvetia
Proprietarul (37 ani) unui Mercedes SLS AMG a fost prins pe autostrada ce leaga Berna de Laussane (Elvetia) ruland cu nu mai putin de >>
Sutienul de 1 milion de dolari, creat în Statele Unite
Sutienul de 1 milion de dolari, creat în Statele Unite
Șoferii teribiliști vor fi monitorizați din aer! Poliția Rutieră achiziționează drone!
Poliția londoneză a anunțat că va folosi drone pentru a-i identifica pe conducătorii deosebit de periculoși si soferii teribilisti. Șoferii care conduc agresiv, periclitând viețile celorlalți participanți la trafic, vor fi monitorizați din aer!

Inițiativa poliției metropolitane din Londra este tintirea șoferilor periculoși și a celor care iau parte la cursele de stradă.
Locuinta de doua miliarde de dolari
Locuinta de doua miliarde de dolari
Valoarea de piata a Facebook a ajuns la 33,7 miliarde de dolari
Analistii sunt de parere ca listarea Facebook la bursa va fi cea mai mare oferta publica initiala din sectorul IT de la cea efectuata de Google in urma cu sase ani.
Nintendo valorează 85 de miliarde de dolari
Călăre pe valurile succesului consolei Wii, compania Nintendo a ajuns în acest moment pe locul trei în topul celor mai valoroase companii din Japonia. Astfel, Nintendo se află în spatele celor de la Toyota Motor Corp şi al grupului financiar Mitsubishi UFJ.
Facebook = 15 miliarde de dolari
Facebook = 15 miliarde de dolari
Ai 10.000 de cutii: una te omoara iar restul au cate 1.000 de dolari fiecare. Cate cutii ai deschide?
Ai 10.000 de cutii: una te omoara iar restul au cate 1.000 de dolari fiecare. Cate cutii ai deschide?
Porsche ajunge la tribunal
Porsche este dat in judecata de un fond american care cere suma de 1 miliard de dolari pentru acoperirea daunelor produse.
Cat costa o bere in Zimbabwe
1 miliard de dolari zimbabwieni!
Studiu: peste 86.000 de laptop-uri pierdute intr-un an | Laptop News
Peste 300 de firme si institutii din SUA au pierdut peste 86.000 de laptop-uri intr-un singur an, ceea ce a dus la pierderi de circa 2.1 miliarde de dolari.

comentarii (2):

A mai fost postat - de adrianciocalau la: 17/01/2008 19:43:11
A mai fost postat
#857 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
Sorry - de john la: 18/01/2008 12:13:04
Ma uitasem dar nu am gasit.
#859 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul