link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Posturi titularizare 2012
de subiect.exam la: 02/03/2012 15:17:20
Acum cateva zile a fost lansat site-ul oficial pentru examenul de titularizare 2012. Momentan au fost afisate posturile disponibile anul acesta pentru concurs. Pentru a le putea vedea, intrati pe judetul care va intereseaza.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Posturi titularizare 2012"

Subiecte matematica - titularizare 2012
Subiectele care au fost date la examenul de titularizare 2012, la disciplina matematica, sunt afisate mai jos. Este afisat si baremul de notare corespunzator.
Subiecte invatatori - titularizare 2012
Subiectele care au fost date la examenul de titularizare 2012, la disciplina limba si literatura romana (invatatori), sunt afisate mai jos. Este afisat si baremul de notare corespunzator.
Subiecte educatori - titularizare 2012
Subiectele care au fost date la examenul de titularizare 2012, la disciplina limba si literatura romana (educatori), sunt afisate mai jos. Este afisat si baremul de notare corespunzator.
Subiecte limba romana - titularizare 2012
Subiectele care au fost date la examenul de titularizare 2012, la disciplina limba si literatura romana, sunt afisate mai jos. Este afisat si baremul de notare corespunzator.
Subiecte biologie - titularizare 2012
Subiectele care au fost date la examenul de titularizare 2012, la disciplina biologie, sunt afisate mai jos. Este afisat si baremul de notare corespunzator.
Subiecte chimie - titularizare 2012
Subiectele care au fost date la examenul de titularizare 2012, la disciplina chimie, sunt afisate mai jos. Este afisat si baremul de notare corespunzator.
Subiecte fizica - titularizare 2012
Subiectele care au fost date la examenul de titularizare 2012, la disciplina fizica, sunt afisate mai jos. Este afisat si baremul de notare corespunzator.
Subiecte geografie - titularizare 2012
Subiectele care au fost date la examenul de titularizare 2012, la disciplina geografie, sunt afisate mai jos. Este afisat si baremul de notare corespunzator.
Subiecte istorie - titularizare 2012
Subiectele care au fost date la examenul de titularizare 2012, la disciplina istorie, sunt afisate mai jos. Este afisat si baremul de notare corespunzator.
Subiecte limba engleza - titularizare 2012
Subiectele care au fost date la examenul de titularizare 2012, la disciplina limba engleza, sunt afisate mai jos. Este afisat si baremul de notare corespunzator.
Posturi titularizare 2014
Posturi titularizare 2014
Rezolvare subiect model istorie - titularizare 2012
O varianta de rezolvare a subiectelor model de la titularizare 2012, disciplina istorie, puteti vedea aici.
Subiecte si bareme - titularizare 2012
Au fost afisate subiectele extrase pentru examenul de titularizare din 2 august 2012. Le puteti descarca cu tot cu baremele de notare de la link-ul urmator.
Rezidentiat 2012 - Alegere locuri si posturi ~ Noutati Medicale
In urma confirmarii rezultatelor concursului de rezidentiat, candidatii care au obtinut punctaj de promovare se vor prezenta pentru alegerea locurilor, a posturilor si a centrelor de pregatire in centrele universitare in care au sustinut concursul, in ziua de duminica, 02.12.2012, incepand cu ora 9.00.
Titularizare 2010 - doar 15% din locuri scoase la concurs
In acest an, doar 15% din posturile vacante din scoli vor fi scoase la concurs.
Elevii vor avea mai putini profesori. Anul acesta vor fi scoase la concurs doar 15% din posturile vacante din invatamant. Sindicatele din Educatie avertizeaza ca titularizarea este blocata in proportie de 85%.
Listele posturilor si a centrelor de concurs 2013
Au fost afisate listele cu posturile pentru titularizare 2013 cu tot cu centrele de concurs. Puteti sa vizualizati listele, accesand judetul dorit.
Lista finala - posturi si centre de examen 2013
Lista finala posturilor pentru examenul de titularizare a fost publicata. Sunt publicate si centrele de concurs.
Puteti sa vedeti listele de la link-urile urmatoare, accesand judetul dorit.
Eurovision 2012 Selectia nationala
S-au ales piesele pentru selectia nationala de la Eurovision 2012 din Romania. Selectia va fi in data de 10 martie 2012, ora 21 si va fi difuzata in direct pe posturile TVR1, TVR HD si TVR International. Piesa castigatoare va reprezenta Romania anul acesta la Eurovision, in finala de la Baku, Azerbaidjan.
Piesele care au intrat in concurs pot fi ascultate mai jos :
Niste belgieni anunta ca internetul va lua sfasit in 2012
Niste belgieni anunta printr un filmulet ca in 2012 internetul va lua sfarsit , va fii restrictionat, veti avea acces decat la cateva mari site-uri iar daca vrei sa accesezi alte site-uri mai micute va trebui sa platesti in plus pentru acea conexiune .Ei sustin ca au niste surse sigure ,si ca aceasta modificare va fii cu siguranta aplicata
Site pe care puteti urmari online cateva posturi tv
Vizionati online diverse posturi tv (romanesti, muzica, divertisment, generale, economie, lifestyle, filme, stiri, diverse, religie, educatie).
Sfarsitul lumii - 2012 « Abrupt Blog
Cu toate ca suna a titlu de “Libertatea”, sfarsitul lumii, asa cum o cunoastem, nu este neaparat ceva rau. Nu, nu sunt sadic. Sunt cateva evenimente, care printr-o coincidenta bizara vor avea loc (sau nu) in 2012. Sa analizam situatia.
Sorin Cerin - Revelatii 21 Decembrie 2012
Sorin Cerin - Revelatii 21 Decembrie 2012, ultima carte scrisa de Sorin Cerin care ne vorbeste prin aforisme despre faptul ca in 2012 vom muri.
Apocalipsa vine in 2012, iar pe marele ecran in toamna lui 2009
Acum 1 an sau doi, a aparut peste tot in lume o stire care a facut valuri. Calendarul mayas prezice sfarsitul lumii in 2012. Stirea a fost imediat data la gunoi si considerata drept speculatie. regizorul Roland Emmerich n-a uitat-o si s-a gandit sa o transpuna intr-un film, ce va avea premiera in toamna acestui an.
Volvo va lansa un hybrid in 2012
Volvo a anuntat astazi ca va introduce primul sau model hibrid plug-in pana in anul 2012. Compania afirma ca noul hibrid plug-in va fi capabil sa acopere nevoile zilnice de mers cu masina consumand doar curent electric. Pentru distante mai lungi, noul model va beneficia si de
Nou model Volkswagen Beetle in 2012
Ultimele zvonuri spun ca Volkswagen va lansa nou model Volkswagen Beetle in 2012, model care va beneficia de un spatiu interior marit.
Noua Editie Dodge Viper in 2012
Oficialii de la Chrysler au anuntat ca urmatoarea editie a modelului Dodge Viper va fi dezvaluita in 2012..
Audi e Tron vine in 2012
Constructorul german a declarat ca supercarul electric Audi e Tron va fi produs incepand cu anul 2012 doar pe baza comenzilor primite.
2012 Apocalypse
Urmareste online filmul 2012
Volkswagen Passat 2012 detalii
Volkswagen Passat 2012 detalii ............. ................. ............... ................ ...........................