link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
VIDEO!!! Un elev şi o profesoară- sărutul care aruncă în aer Colegiul Economic din Focsani
de chironescul la: 25/04/2012 17:45:12
Două fotografii în care se presupune că apar o profesoară de romană şi un elev de clasa a XII-a pun într-o situaţie foarte delicată Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” Focsani în prag de bacalaureat, dar aduc în discuţie şi relaţiile dintre profesor şi elev în „era Facebook” u elevii liceului s-au apucat pe spionat şi au dat în vileag o presupusă relaţie nepotrivită dintre cadrul didactic şi elev u elevii spun că profesoara şi-a favorizat la clasă

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"VIDEO!!! Un elev şi o profesoară- sărutul care aruncă în aer Colegiul Economic din Focsani"

VIDEO!!! Un elev şi o profesoară- sărutul care aruncă în aer Colegiul Economic din Focsani
VIDEO!!! Un elev şi o profesoară- sărutul care aruncă în aer Colegiul Economic din Focsani
Un elev din Slatina a fost bătut și umilit de colegi
Un elev din Slatina a fost bătut și umilit de colegi
Colegiul Economic Delta Dunarii Tulcea
SCOPUL urmarit de Colegiul Economic “Delta Dunarii”Tulcea – Scoala europeana il reprezinta formarea de competente pentru absolventii colegiului, competente care pot fi utilizate de acestia in economia de piata, in viata sociala si politica, precum si punerea in valoare a unor resorturi moderne de stimulare a creativitatii, initiativei si spiritului participativ al elevului in cuprinsul unei oferte educationale tot mai diversificate care sa-i permita accesul la munca in tarile U.E.
Uniune şi dezbinare europeană
Proiectul unificării parcurge, în clipa de faţă, un episod de disoluţie. Căsătoriei «raţionale» pare să-i urmeze un divorţ pasional.

În numărul său din 17 mai, „Der Spiegel” publică un eseu al scriitorului olandez Leon de Winter cu subtitlul „Pledoarie pentru desfiinţarea monedei euro”. Cu două săptămâni înainte, aceeaşi revistă avea pe frontispiciu o formulă terifiantă: „Euroland în flăcări. Un continent pe drumul spre faliment”. Până de curând, Europa trăia conflictul surd dintre ţările încă nemembre ale Uniunii (marcate de sentimentul excluziunii) şi ţările membre.

Acum, avem de a face mai curând cu un tot mai vocal conflict intra-european: „netrebnicia” noilor membri versus „aroganţa” exasperată a membrilor vechi. Între est şi vest a apărut o nouă diviziune: eficienţa economică. Dar la orizont se conturează şi ruptura dintre nord şi sud. Fostul premier spaniol Jose Maria Aznar deplângea, de curând, faptul că ţările septentrionului european dictează soluţii economico-financiare meridionalilor.

Spania şi Grecia trebuie să se conformeze unor „indicaţii” externe, nu neapărat în acord cu datele lor reale şi nu neapărat productive. La rândul lui, plătitorul de taxe german nu înţelege de ce trebuie să scoată bani din buzunar pentru a finanţa cele 14 salarii anuale ale grecilor, bonusul care li se acordă pentru punctualitate la locul de muncă, sau pensionarea lor timpurie de dragul unui spor de timp liber la vârste convenabile. „Nucleul european” tradiţional are, fireşte, motive, să fie plictisit de „problemele” pe care le creează ţările mai „boeme”, dar asta nu înseamnă că el deţine întotdeauna reţeta infailibilă a reformei şi a progresului. Joseph Stiglitz, laureat al premiului Nobel pentru economie, crede că măsurile de austeritate preconizate de ţările UE ca terapeutică a crizei sunt nu doar ineficiente, ci direct periculoase... <a href"http://gandeste.org/general/uniune-si-dezbinare-europeana/10998">[READ MORE]</a>
Parintii vor profesoare cu minijupe ca sa-i stimuleze pe elevi la invatat
Parintii vor profesoare cu minijupe ca sa-i stimuleze pe elevi la invatat
VIDEO!!! Profesoara “porno” de la Economic, sancţionată cu tăierea salariului
Profesoara de lb. romană acuzată că a avut relaţii indecente cu unul din elevii săi a fost sancţionată administrativ cu tăierea salariului, plus interzicerea unor drepturi u conform raportului de cercetare disciplinară, profesoara a fost găsită vinovată
Holocaustul in viziunea unei profesoare de istorie a fost un fenomen vezi video
S-a facut de ras in fata elevilor dupa ce le-a explicat ce inseamna holocaustul asa s-a intamplat la Targu Jiu la un liceu din oras . Este vorba despre o profesoara de istorie din Targu Jiu pentru care notiunile de istorie se pare ca au disparut in negura vremii sau se pare ca a uitat ca materia pe care s-a hotarat sa o predea toata viata are unele lacune . O definitie simpla, pe care o profesoara de istorie este imposibil sa nu o cunoasca, holocaustul a ajuns in zilele noastre sa fie folosit pentru a descrie uciderea a aproximativ sase milioane de evrei in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

In viziunea ei Holocaustul un termen utilizat în general pentru a descrie uciderea a aproximativ şase milioane de cetateni evrei în marea majoritate din Europa în timpul celui de- al doilea razboi mondial ca parte din „soluţia finală a problemei evreieşti”, programul de exterminare a evreilor, plănuit şi executat de regimul national socialist din Germania , condus de dictatorul Adolf Hitler.

Liliana Paun, profesoara de istorie la Liceul Tehnic nr. 2 din Targu Jiu, a organizat o comemorare a holocaustului si i-a adunat pe elevi sa le vorbeasca. Definitia data insa de profa de istorie nu i-a lamurit nici pe departe pe elevi ei ramanand cu impresia ca Holocaustul a fost defapt un fenomen … si nimic altceva care a aparut din senin si a disparut ..
Profesoara care vrea sa faca sex cu elevul, este refuzata…
O parodie super tare
Generatia Youtube: elevii isi parasc profesorii pe Internet (VIDEO)
Generatia Youtube: elevii isi parasc profesorii pe Internet (VIDEO)
VIDEO: Un prof danseaza fara camasa in fata elevilor
VIDEO: Un prof danseaza fara camasa in fata elevilor
VIDEO: O profesoara, suspendata de la BAC dupa ce a aparut in ipostaze sexy
VIDEO: O profesoara, suspendata de la BAC dupa ce a aparut in ipostaze sexy
VIDEO!!! Elevi intoxicaţi cu bomboane cu… naftalină la şcoala din Garoafa, Vrancea
10 elevi din clasa a VIII-a de la Şcoala din comuna Garoafa au fost aduşi ieri dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani după ce au început să se simtă rău.
Elev filmat în timpul orelor, când se dezbrăca în faţa profesorului şi a colegilor - VIDEO
Elev filmat în timpul orelor, când se dezbrăca în faţa profesorului şi a colegilor - VIDEO
Ea este profesoara care-l terorizeaza si-l urmareste pe Mircea Badea (video)
Ea este profesoara care-l terorizeaza si-l urmareste pe Mircea Badea (video)
VIDEO Şoc şi groază! A apărut dansul găinii! India rullz!
Dansul pinguinului a murit. Protestele din 2012 din România se vor asemăna cu nunţile indiene, unde e o adevată modă să dansezi ca o… găină beată. Vă daţi seama ca distracţie va fi la viitoarele petreceri -logodne – nunţi – zile de naştere – greve – din România cu dansul găinii?
VEZI VIDEO INCENDIAR PE BLOG!
VIDEO : Tarzan de la volan, supărat că a apărut la ştiri
VIDEO : Tarzan de la volan, supărat că a apărut la ştiri
VIDEO: Dragobetele sărută fetele
VIDEO: Dragobetele sărută fetele
Cum faci trafic în România? Bagi un clip de pe YouTube cu o profesoară de istorie povestind în direct la OTV despre felaţia făcută unui elev
Cum faci trafic în România? Bagi un clip de pe YouTube cu o profesoară de istorie povestind în direct la OTV despre felaţia făcută unui elev
[VIDEO]Au apărut primele clipuri cu maşina Google, ce se conduce singură
Autovehiculul proiectat de Google, ce se poate conduce singur, a fost anunţat anul trecut, în luna octombrie. Firma americană a anunţat atunci că doreşte ca, în viitor, ca nici un autovehicul să nu mai necesite şofer.
Caz socant profesoara de romana lesbi iubire ascuna de 3 ani poze
Georgiana Munteanu o tanara aparent normala din Iasi in varsta de 19 ani face afirmatii socante, hotarand sa rupa tacerea fata de relatia ei din trecut cu doamna diriginta si profesoara de romana din clasa a opta . Scenele de iubire se consumau de multe ori acasa la fata sau invers astfel ca dintr-o eleva eminenta tanara Georgiana a ajuns in prag de exmatriculare si repetentie aducand-o intr-o stare pshihica derizorie .

Profesoara lesbi de romana, profesoara Dorina Raulet se apara si spune ca sunt doar acuze false si inventii ale fetei chiar daca in prezent adolescenta a acuzato pe profesoara de romana si fosta diriginta de hartuire sexuala cercetarile
Violenta elev-profesor
In ultimul timp, se pare ca nu profesorii sunt cei care ii agreseaza pe elevi, ci rolurile s-au schimbat. Tot mai frecvent apar cazuri de profesori agresati si chiar batuti de catre elevii lor. Cel mai proaspat caz sesizat , este o profesoara de limba romana, de la Grupul Scolar de Industrie Usoara Botosani care a fost batuta de un elev din clasa a XI- a, in timpul orei de curs.
repercursiuni pentru comportamentul imoral al elevelor din Falticeni
eleve ale Colegiului Tehnic "Mihai Băcescu" din Fălticeni au primit preaviz de exmatriculare şi nota trei
http://www.gerhald.ro/index.php/2011/09/05/video-romanii-au-talent-preselectii-timisoara/
“Românii au talent” e una dintre emisiunile cele mai bine mediatizate de la ora actuală. Chiar dacă la televizor, în presa scrisă şi pe o serie de site-uri au apărut ştiri vesele, poze colorate şi informaţii sclipicioase, realitatea de la preselecţii e alta. E jale!

Vezi FOTO si VIDEO pe blog!
Cum conectăm vechiul monitor la noile plăci video?
Cumpărând astăzi o placă video mai nouă şi mai performantă veţi vedea că vechiul conector VGA a dispărut iar altele noi i-au luat locul. Unele sunt ...
Skype acum cu suport pentru video de inalta definitie
Noul beta de Skype 3.6 pentru Windows oferă în premieră HQV (High Quality Video).
Video Blogging - de ce nu ma intereseaza asta?
Video blogging este un nou trend in blogosfera. Cu toate acestea am gasit cateva motive pentru care poate un asemenea sistem inca nu este cea mai buna idee.
Zvon: YouTube va acorda Serviciile de Video Uploading pentru Situri Terţe
Iată un zvon foarte intrigant: YouTube poate înb viitor va oferi terţelor părţi serviciile şi infrastructura sa pentru video uploading. După spusele Dan Frommer at SAI, o declaraţie oficială poate apărea deja săptămîna viitoare. Iniţial asemenea servicii a fost anunţat că sunt prestate de VideoEgg just got out of, dar după un timp VideoEgg a declarat că ei stopează oferirea a acestor servicii şi sau focusat asupra profitabilului business de video advertising. Acest pas de altfel are sens - VideoEgg s-a orientat în direcţia menţinerii infrastructurii şi a canalelor sale.
Google Video Ads pentru Google AdWords
Digital Inspiration oferă video publicitate pentru rezultatele căutării în Google. Un pas mai puţin aşteptat de la Google, dar dacă luăm în cosideraţie situaţia creată - cred că este un pas efectiv îndreptat spre redresarea situaţiei.
Video Tutorial: 28,000 de subscriberi în 35 de zile
Un video tutorial pentru a optine un spike imens la trafic catre blogul tau.