link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Rac august 2012
de godessdiana88 la: 23/07/2012 20:16:53
Horoscopul Racului din luna august 2012 aduce in prim plan echilibrul dintre valorile veritabile ale sinelui si nevoia de integrare printre oameni, o intensa si contradictorie viata amoroasa, precum si o focalizare spre latura financiara a existentei.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Rac august 2012"

Horoscop Rac august 2014
Horoscopul Racului august 2014 insista asupra unei intense si fericite interactiuni cu lumea inconjuratoare, initierii de noi contacte umane, unui program zilnic foarte incarcat si a unor favorabile conjuncturi si evenimente din sfera financiara.
Horoscop Rac august 2015
Horoscopul Racului august 2015 anunţă o activitate mentală febrilă dar nu tocmai disciplinată, reclădirea încrederii în tine însuţi şi în valorile proprii, o interacţiune socială favorabilă, avantaje şi oportunităţi datorate comunicării, călătoriilor scurte, contactelor cu rudele şi prietenii, precum şi o viaţă financiară pe muchie de cuţit, ce impune cântărirea judicioasă a riscurilor şi câştigurilor, a avantajelor şi dezvantajelor demersurilor tale.
Horoscop Rac august 2016
În horoscopul Racului august 2016 predomină o comunicare eficientă, fertilă în viaţa socială şi cea amoroasă, o activitate mentală intensă, marcată de agilitate şi ingeniozitate, şi o implicare adâncă şi productivă în demersurile profesionale.
Horoscop dragoste august 2012
Horoscop dragoste august 2012
Horoscop Rac august 2013
Horoscopul Racului august 2013 anticipeaza o nemijlocita si intensa comunicare cu cei din jur, o fructuoasa si plina de evenimente viata sociala, precum si o constanta preocupare fata de aspectele financiare ale existentei.
Horoscop Rac ianuarie 2012
In luna ianuarie 2012, horoscopul Racului anticipeaza o perioada de oscilare intre interesele proprii si nevoia de a te plia cerintelor celor din jur.
Horoscop Rac martie 2012
In luna martie 2012, horoscopul Racului marturiseste despre o perspectiva rationala, lucida, chiar cinica asupra vietii, despre nazuinta de a fi eficient si a parasi taramul viselor frumoase dar greu de implinit.
Horoscop Rac aprilie 2012
In luna aprilie 2012, horoscopul Racului prefigureaza o perioada de neincredere si deruta in relatiile cu cei din jur, urmata de o deschidere treptata, benefica, spre lume si autenticele teluri personale.
Horoscop Rac mai 2012
Horoscopul Racului din luna mai 2012 prefigureaza o detasare aproape fortata de viata reala si responsabilitatile ce o insotesc, o perioada de recuperare a autenticitatii lumii interioare si de bilant al esecurilor si implinirilor.
Horoscop Rac iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Racului lasa sa se intrezareasca o etapa a vietii tale traversata de tensiuni si aspecte contradictorii, avand scopul de a-ti pune la incercare resursele interioare si a-ti testa capacitatea de a te adapta, cu realism, imprevizibilelor transformari ale lumii inconjuratoare.
Horoscop Berbec august 2012
Horoscopul Berbecului din luna august 2012 anticipeaza o dramatica oscilare intre o stare de armonie interioara si impartasire afectiva, pe de o parte, si o aproape incontrolabila emotivitate ori impulsivitate, pe de alta parte.
Horoscop Taur august 2012
Horoscopul Taurului din luna august 2012 vesteste o fertila deblocare a canalelor de comunicatie si o benefica descatusare a creativitatii, punand accentul pe importanta reconfigurarii relatiilor cu oamenii, in special cu cei din imediata ta apropiere.
Horoscop Gemeni august 2012
Horoscopul Gemenilor din luna august 2012 anticipeaza o vreme a regasirii autenticei tale fiinte in si prin ceilalti oameni, o perioada de recladire a fundatiilor destinului, cu precadere in mijlocul familiei sau alaturi de un partener de cuplu.
Horoscop Leu august 2012
Horoscopul Leului din luna august 2012 anticipeaza un interval de timp dedicat transformarii felului cum esti perceput de ceilalti, unei benefice integrari in lume si unor tensiuni sau chiar crancene dispute in relatiile familiale.
Horoscop Fecioara august 2012
Horoscopul Fecioarei din luna august 2012 prefigureaza o vreme de incapatanata afirmare a personalitatii, dar si ocazia de a fructifica noi oportunitati prin conlucrarea cu persoanele din imediata ta apropiere. Ai grija ca ambitiile sa nu iti incalce in picioare principiile si sentimentele, si ca nu cumva mandria sa ti se preschimbe in desarta vanitate!
Horoscop Balanta august 2012
Horoscopul Balantei din luna august 2012 marturiseste despre dorinta de a te bucura de viata si nazuinta de a descoperi cine iti sunt adevaratii prieteni sau oamenii apropiati avand potentialul de a te sprijini spre implinirea obiectivelor tale cele mai ambitioase.
Horoscop Scorpion august 2012
Horoscopul Scorpionului din luna august 2012 sta sub semnul unei cutezatoare afirmari in lumea sociala si profesionala, si a unei imperioase nevoi de promovare a valorilor unice ale personalitatii.
Horoscop Sagetator august 2012
Horoscopul Sagetatorului din luna august 2012 lasa sa se intrezareasca o perioada de exacerbare a emotivitatii si afectivitatii, dar si o perseverenta implicare in viata profesionala.
Horoscop Capricorn august 2012
Horoscopul Capricornului din luna august 2012 este caracterizat de o curajoasa relansare unor ambitioase initiative financiare, de posibilitatea initierii unor notabile transformari ale destinului personal si de o contradictorie , chiar framantata, viata amoroasa.
Horoscop Varsator august 2012
Horoscopul Varsatorului din luna august 2012 prefigureaza o perioada de invigorare a increderii in sine, strabatuta si de necesitatea de a face compromisuri in vederea unei fructoase colaborari cu partenerii din toate palierele vietii tale.
Horoscop Urania august 2012
Horoscop Urania pentru luna august 2012. Previziunile astrologice pentru luna august 2012.
Horoscop Pesti august 2012
Horoscopul Pestilor din luna august 2012 marturiseste despre o intensa preocupare fata de munca si starea de sanatate, exploatarea unei efervescente creativitati si nevoia, poate excesiva, de a te integra in lume.
Horoscop Rac septembrie 2012
Horoscopul Racului din luna septembrie 2012 avertizeaza asupra echilibrului fragil dintre aspiratiile intime si onestitatea oamenilor din imediata ta apropiere. Afectiunea lipsita de ratiune si ratiunea vaduvita de afectivitate sunt cai extreme ale esecului telurilor tale cele mai ambitioase.
Horoscop Rac octombrie 2012
Horoscopul Racului din luna octombrie 2012 prefigureaza o fericita deschidere catre prieteni, familie si partenerul de viata, oportunitatea de a-ti focaliza cu succes creativitatea spre teluri cat mai concrete, si un climat promitator in viata profesionala.
Horoscop Rac noiembrie 2012
Horoscopul Racului din luna noiembrie 2012 marturiseste despre eliberarea unei eficiente creativitati, despre implicarea hotarata in destinul personal dar si despre o fericita regasire a poftei de viata si iubire.
Horoscop Rac decembrie 2012
Horoscopul Racului din decembrie 2012 prevesteste o fertila interactiune cu oamenii apropiati, in special in relatiile de parteneriat, o constanta preocupare pentru sanatate si o implicare profunda in viata profesionala.
Horoscopul Dianei: august 2012 - Toate zodiile
Previziuni astrologice inspirate de conjuncturile astrale din luna august 2012. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.
Horoscop Rac februarie 2012
In luna februarie 2012, horoscopul Racului releva nevoia de implinire prin mijlocirea unor trasee spirituale sau inedite ale vietii, precum si nazuinta de modelare a unui destin statornic si ambitios.
Horoscop Rac august 2011
In luna august 2011 , Racul oscileaza intre o explorare benefica a lumii sale interioare si o deschidere ampla spre lumea din afara , prin intermediul comunicarii si integrarii .