link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Fecioara august 2012
de godessdiana88 la: 28/07/2012 10:52:19
Horoscopul Fecioarei din luna august 2012 prefigureaza o vreme de incapatanata afirmare a personalitatii, dar si ocazia de a fructifica noi oportunitati prin conlucrarea cu persoanele din imediata ta apropiere. Ai grija ca ambitiile sa nu iti incalce in picioare principiile si sentimentele, si ca nu cumva mandria sa ti se preschimbe in desarta vanitate!

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Fecioara august 2012"

Horoscop dragoste august 2012
Horoscop dragoste august 2012
Horoscop Berbec august 2012
Horoscopul Berbecului din luna august 2012 anticipeaza o dramatica oscilare intre o stare de armonie interioara si impartasire afectiva, pe de o parte, si o aproape incontrolabila emotivitate ori impulsivitate, pe de alta parte.
Horoscop Taur august 2012
Horoscopul Taurului din luna august 2012 vesteste o fertila deblocare a canalelor de comunicatie si o benefica descatusare a creativitatii, punand accentul pe importanta reconfigurarii relatiilor cu oamenii, in special cu cei din imediata ta apropiere.
Horoscop Gemeni august 2012
Horoscopul Gemenilor din luna august 2012 anticipeaza o vreme a regasirii autenticei tale fiinte in si prin ceilalti oameni, o perioada de recladire a fundatiilor destinului, cu precadere in mijlocul familiei sau alaturi de un partener de cuplu.
Horoscop Rac august 2012
Horoscopul Racului din luna august 2012 aduce in prim plan echilibrul dintre valorile veritabile ale sinelui si nevoia de integrare printre oameni, o intensa si contradictorie viata amoroasa, precum si o focalizare spre latura financiara a existentei.
Horoscop Leu august 2012
Horoscopul Leului din luna august 2012 anticipeaza un interval de timp dedicat transformarii felului cum esti perceput de ceilalti, unei benefice integrari in lume si unor tensiuni sau chiar crancene dispute in relatiile familiale.
Horoscop Balanta august 2012
Horoscopul Balantei din luna august 2012 marturiseste despre dorinta de a te bucura de viata si nazuinta de a descoperi cine iti sunt adevaratii prieteni sau oamenii apropiati avand potentialul de a te sprijini spre implinirea obiectivelor tale cele mai ambitioase.
Horoscop Scorpion august 2012
Horoscopul Scorpionului din luna august 2012 sta sub semnul unei cutezatoare afirmari in lumea sociala si profesionala, si a unei imperioase nevoi de promovare a valorilor unice ale personalitatii.
Horoscop Sagetator august 2012
Horoscopul Sagetatorului din luna august 2012 lasa sa se intrezareasca o perioada de exacerbare a emotivitatii si afectivitatii, dar si o perseverenta implicare in viata profesionala.
Horoscop Capricorn august 2012
Horoscopul Capricornului din luna august 2012 este caracterizat de o curajoasa relansare unor ambitioase initiative financiare, de posibilitatea initierii unor notabile transformari ale destinului personal si de o contradictorie , chiar framantata, viata amoroasa.
Horoscop Varsator august 2012
Horoscopul Varsatorului din luna august 2012 prefigureaza o perioada de invigorare a increderii in sine, strabatuta si de necesitatea de a face compromisuri in vederea unei fructoase colaborari cu partenerii din toate palierele vietii tale.
Horoscop Urania august 2012
Horoscop Urania pentru luna august 2012. Previziunile astrologice pentru luna august 2012.
Horoscop Pesti august 2012
Horoscopul Pestilor din luna august 2012 marturiseste despre o intensa preocupare fata de munca si starea de sanatate, exploatarea unei efervescente creativitati si nevoia, poate excesiva, de a te integra in lume.
Horoscop Fecioara august 2014
Horoscopul Fecioarei august 2014 lasa sa se intrezareasca o atitudine binevoitoare fata de lume, impulsul de a-i sprijini pe cei aflati la nevoie, dar si o invigorare a increderii in tine insuti si in convingerile tale, avand potentialul de a-ti darui numeroase oportunitati in interactiunea sociala si materializarea aspiratiilor tale.
Horoscop Fecioară august 2015
Horoscopul Fecioarei august 2015 sugerează o lansare fericită în viaţa socială, acompaniată de o reclădire viguroasă a încrederii în tine însuţi. Optimismul, gândirea pozitivă şi bunăvoinţa celor din jur îţi netezesc drumul spre mari împliniri, îndeosebi dacă reuşeşti să-ţi menţii o perspectivă amplă asupra existenţei, eşti perseverent, ştii să-ţi recunoşti priorităţile şi nu-ţi neglijezi sclipirile intuiţiei.
Horoscopul Dianei: august 2012 - Toate zodiile
Previziuni astrologice inspirate de conjuncturile astrale din luna august 2012. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.
Horoscop Fecioara august 2011
In luna august 2011 , Fecioara ajunge sa constate ca norocul apare atunci cand stradaniile se intalnesc cu oportunitatile.Importanta interactiunii cu oamenii si a modului cum pot fi acestia influentati se intrepatrunde cu nazuinta implinirii ca fiinta individuala.
Horoscop Fecioara ianuarie 2012
In luna ianuarie 2012, horoscopul Fecioarei pare a fi strabatut de aspecte favorabile fata de sanatate si cariera, dar si de o reevaluare atenta a vietii profesionale, sociale si personale.
Horoscop Fecioara februarie 2012
In luna februarie 2012, horoscopul Fecioarei anunta o perioada marcata de transformari, redefiniri si regasiri prin intermediul si pentru relationarea cu cei din jur, in special cu acele persoane de care esti legat printr-un parteneriat.
Horoscop Fecioara martie 2012
In luna martie 2012, horoscopul Fecioarei aduce in prim plan lupta si conlucrarea dintre emotivitate si ratiune, o relatie ce pare a fi departe, in aceasta perioada, de o adevarata armonie a contrariilor.
Horoscop Fecioara aprilie 2012
In luna aprilie 2012, horoscopul Fecioarei anticipeaza regasirea benefica a motivatiilor si resurselor interioare, dorinta de a trai in viabrante si incitante dimensiuni ale existentei, dar si o agitata sau imprevizibila viata amoroasa.
Horoscop Fecioara mai 2012
Horoscopul Fecioarei din luna mai 2012 anticipeaza o vreme a regasirii sensurilor autentice ale destinului si o focalizare vadita catre profesiune sau scoala.
Horoscop Fecioara iunie 2012
Horoscopul Fecioarei din luna iunie 2012 anticipeaza o perioada dedicata mai ales sferei profesionale si sociale, inchegarii de noi relatii si contacte, si regasirii autenticitatii sinelui prin contactul nemijlocit cu oamenii.
Horoscop Fecioara iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Fecioarei anticipeaza initial o fericita descatusare a fiintei, urmata de o perioada de punere la incercare a intuitiei, capacitatii de adaptare si vigorii emotionale.
Horoscop - 13 august 2012
Horoscop zilnic - 13 august 2012. Horoscopul zilei de luni, 13 august 2012.
Zodiac, horoscop: 24 august 2012
Previziunile astrologice generale ale zilei de 24 august 2012.
Horoscop 25 august 2012
Previziunile astrologice generale ale zilei de 25 august 2012.
Horoscop 28 august 2012
Previziunile astrologice generale ale zilei de 28 august 2012.
Horoscop 29 august 2012
Previziunile astrologice generale ale zilei de 29 august 2012.