link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Balanta august 2012
de godessdiana88 la: 28/07/2012 14:26:16
Horoscopul Balantei din luna august 2012 marturiseste despre dorinta de a te bucura de viata si nazuinta de a descoperi cine iti sunt adevaratii prieteni sau oamenii apropiati avand potentialul de a te sprijini spre implinirea obiectivelor tale cele mai ambitioase.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Balanta august 2012"

Horoscop dragoste august 2012
Horoscop dragoste august 2012
Horoscop Berbec august 2012
Horoscopul Berbecului din luna august 2012 anticipeaza o dramatica oscilare intre o stare de armonie interioara si impartasire afectiva, pe de o parte, si o aproape incontrolabila emotivitate ori impulsivitate, pe de alta parte.
Horoscop Taur august 2012
Horoscopul Taurului din luna august 2012 vesteste o fertila deblocare a canalelor de comunicatie si o benefica descatusare a creativitatii, punand accentul pe importanta reconfigurarii relatiilor cu oamenii, in special cu cei din imediata ta apropiere.
Horoscop Gemeni august 2012
Horoscopul Gemenilor din luna august 2012 anticipeaza o vreme a regasirii autenticei tale fiinte in si prin ceilalti oameni, o perioada de recladire a fundatiilor destinului, cu precadere in mijlocul familiei sau alaturi de un partener de cuplu.
Horoscop Rac august 2012
Horoscopul Racului din luna august 2012 aduce in prim plan echilibrul dintre valorile veritabile ale sinelui si nevoia de integrare printre oameni, o intensa si contradictorie viata amoroasa, precum si o focalizare spre latura financiara a existentei.
Horoscop Leu august 2012
Horoscopul Leului din luna august 2012 anticipeaza un interval de timp dedicat transformarii felului cum esti perceput de ceilalti, unei benefice integrari in lume si unor tensiuni sau chiar crancene dispute in relatiile familiale.
Horoscop Fecioara august 2012
Horoscopul Fecioarei din luna august 2012 prefigureaza o vreme de incapatanata afirmare a personalitatii, dar si ocazia de a fructifica noi oportunitati prin conlucrarea cu persoanele din imediata ta apropiere. Ai grija ca ambitiile sa nu iti incalce in picioare principiile si sentimentele, si ca nu cumva mandria sa ti se preschimbe in desarta vanitate!
Horoscop Scorpion august 2012
Horoscopul Scorpionului din luna august 2012 sta sub semnul unei cutezatoare afirmari in lumea sociala si profesionala, si a unei imperioase nevoi de promovare a valorilor unice ale personalitatii.
Horoscop Sagetator august 2012
Horoscopul Sagetatorului din luna august 2012 lasa sa se intrezareasca o perioada de exacerbare a emotivitatii si afectivitatii, dar si o perseverenta implicare in viata profesionala.
Horoscop Capricorn august 2012
Horoscopul Capricornului din luna august 2012 este caracterizat de o curajoasa relansare unor ambitioase initiative financiare, de posibilitatea initierii unor notabile transformari ale destinului personal si de o contradictorie , chiar framantata, viata amoroasa.
Horoscop Varsator august 2012
Horoscopul Varsatorului din luna august 2012 prefigureaza o perioada de invigorare a increderii in sine, strabatuta si de necesitatea de a face compromisuri in vederea unei fructoase colaborari cu partenerii din toate palierele vietii tale.
Horoscop Urania august 2012
Horoscop Urania pentru luna august 2012. Previziunile astrologice pentru luna august 2012.
Horoscop Pesti august 2012
Horoscopul Pestilor din luna august 2012 marturiseste despre o intensa preocupare fata de munca si starea de sanatate, exploatarea unei efervescente creativitati si nevoia, poate excesiva, de a te integra in lume.
Horoscop Balanta august 2014
Horoscopul Balantei august 2014 insista asupra unei fericite interactiuni cu prietenii si oamenii apropiati, care tinde tutosi sa fie umbrita in cea de-a doua parte a lunii de impulsul de a te insingura si a te dedica revitalizarii sinelui si reconsiderarii aspectelor vietii care iti stanjenesc evolutia personala.
Horoscopul Dianei: august 2012 - Toate zodiile
Previziuni astrologice inspirate de conjuncturile astrale din luna august 2012. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.
Horoscop Balanta august 2011
In luna august 2011 , Balanta se trezeste in mijlocul unei zone crepusculare , in care finalizarea unor cicluri sa intrepatrunde strans cu noi inceputuri , iar intunericul indoielii se destrama sub razele stelare ale unor certitudini dand sa se nasca.
Horoscop Balanta ianuarie 2012
In ianuarie 2012 , horoscopul Balantei prefigureaza o etapa contradictorie din viata ta. Daca in cea mai mare parte a lunii , sprijinit de indrazneala si inspiratie , pari a fi impulsionat de dorinta de a te bucura din plin de viata , catre sfarsitul lui ianuarie , dificultati nepravazute sunt in masura sa iti taie avantul si sa iti intunece perspectiva despre lume si propria-ti fiinta.
Horoscop Balanta martie 2012
In luna martie 2012, horoscopul Balantei anticipeaza o perioada de focalizare asupra relatiilor cu oamenii in general, cu cei apropiati in special, de-a lungul careia sentimentele parcurg un amplu si contradictoriu registru, putandu-se inalta de la agonie la extaz.
Horoscop Balanta aprilie 2012
Daca in prima parte a lunii aprilie 2012, horoscopul Balantei marturiseste despre o balansare intre prioritatile personale si cele ale celorlalti oameni, cea de-a doua parte a lunii este consacrata revizuirii impulsurilor care iti guverneaza universul interior.
Horoscop Balanta mai 2012
Horoscopul Balantei din luna mai 2012 marturiseste despre necesitatea descifrarii alfabetului sentimentelor in limba aparent seaca a ratiunii si relevarii unei constante dimensiuni a sinelui in apele mereu noi ale fluviului trairii.
Horoscop Balanta iunie 2012
Horoscopul Balantei din luna iunie 2012 prefigureaza o concentrare asupra succesului social ori profesional, a adaptarii persoanei tale la ritmurile lumii exterioare, si o sporita preocupare fata de starea ta de sanatate.
Horoscop Balanta iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Balantei prefigureaza o acerba lupta intre tentatia de a-ti croi drum in viata de unul singur, fara a mai tine cont de oamenii din jur, si nevoia de impartasire si comunicare cu prietenii si fiintele dragi.
Horoscop - 13 august 2012
Horoscop zilnic - 13 august 2012. Horoscopul zilei de luni, 13 august 2012.
Zodiac, horoscop: 24 august 2012
Previziunile astrologice generale ale zilei de 24 august 2012.
Horoscop 25 august 2012
Previziunile astrologice generale ale zilei de 25 august 2012.
Horoscop 28 august 2012
Previziunile astrologice generale ale zilei de 28 august 2012.
Horoscop 29 august 2012
Previziunile astrologice generale ale zilei de 29 august 2012.
Horoscop 31 august 2012
Previziunile astrologice generale ale zilei de 31 august 2012.
Horoscop Balanta septembrie 2012
Horoscopul Balantei din luna septembrie 2012 anunta o oscilare dramatica intre o atitudine increzatoare, sociabila si grijulie fata de imaginea personala oferita lumii, pe de o parte, si predispozitia de a te insingura si a gafa in comunicarea cu oamenii, pe de alta parte.