link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Capricorn august 2012
de godessdiana88 la: 29/07/2012 10:33:24
Horoscopul Capricornului din luna august 2012 este caracterizat de o curajoasa relansare unor ambitioase initiative financiare, de posibilitatea initierii unor notabile transformari ale destinului personal si de o contradictorie , chiar framantata, viata amoroasa.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Capricorn august 2012"

Horoscop Capricorn august 2014
Horoscopul Capricornului august 2014 da cale libera explorarii si invigorarii motivatiilor si valorilor personale, elocventei verbale, regasirii sinelui prin studiu si prin calatorii, desprinderii de monotonele ritmuri ale cotidianului si orientarii catre aventurile si placerile autentice ale vietii.
http://www.diane.ro/2014/07/horoscop-capricorn-august-2014.html
Horoscop Capricorn august 2015
Horoscopul Capricornului august 2015 lasă să se întrevadă o însănătoşire a relaţiilor de prietenie, o deschidere amplă şi promiţătoare către lume ce îţi îngăduie să îţi măreşti rândurile susţinătorilor şi aliaţilor. Se anticipează o transformare de anvergură a existenţei, facilitată de atitudinea ta pozitivă, nevoia de a te perfecţiona, ieşirea din inerţia cotidiană, călătorii şi şansa de a cunoaşte oameni cu totul deosebiţi de tine.
Horoscop Capricorn august 2016
În horoscopul Capricornului august 2016 se remarcă nevoia unei relative însingurări, afluxul intens al fanteziei şi intuiţiei, inapetenţa faţă de traiul cotidian, şansa de a călători şi a-ţi îmbogăţi cunoaşterea şi o viaţă sentimentală inedită, ieşită din tipare.
Horoscop dragoste august 2012
Horoscop dragoste august 2012
Horoscop Capricorn ianuarie 2012
In luna ianuarie 2012 , horoscopul Capricornului anticipeaza o redefinire realista a telurilor, asociata cu tendinta de a intelege in profunzime ceea ce te implineste cu adevarat in viata de zi cu zi.
Horoscop Capricorn februarie 2012
In luna februarie 2012, horoscopul Capricornului vesteste o influenta neptuniana nu tocmai favorabila, ce pare a fi cumva anulata de energiile planetare tinzand sa stimuleze gandirea si sa dea frau liber comunicarii si aspiratiei de a invata noi lucruri despre lume.
Horoscop Capricorn martie 2012
In luna martie 2012, horoscopul Capricornului anticipeaza o preocupare constanta pentru camin si familie, dar si o tentativa de a-ti regasi autenticitatea fiintei tale atat in lumea interioara , cat si in cea exterioara.
Horoscop Capricorn aprilie 2012
In luna aprilie 2012, horoscopul Capricornului prefigureaza o confruntare acerba intre o fericita deschidere spre lume si tendinta de a pune la indoiala autenticitatea sinelui ori a celor din jur.
Horoscop Capricorn mai 2012
Horoscopul Capricornului din luna mai 2012 faciliteaza o mare adaptabilitate la cerintele vietii zilnice si o perseverenta implicare in cariera.
Horoscop Capricorn iunie 2012
Horoscopul Capricornului din luna iunie 2012 prefigureaza o benefica focalizare asupra zonei profesionale si a ameliorarii relatiilor cu oamenii, dar si o paguboasa nerabdare de a te implini si a-ti impune opiniile.
Horoscop Capricorn iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Capricornului marturiseste despre necesitatea de a sorta telurile autentice de cele conventionale sau superficiale , si de a te afirma in fata lumii prin ceea ce te reprezinta cu adevarat.
Horoscop Berbec august 2012
Horoscopul Berbecului din luna august 2012 anticipeaza o dramatica oscilare intre o stare de armonie interioara si impartasire afectiva, pe de o parte, si o aproape incontrolabila emotivitate ori impulsivitate, pe de alta parte.
Horoscop Taur august 2012
Horoscopul Taurului din luna august 2012 vesteste o fertila deblocare a canalelor de comunicatie si o benefica descatusare a creativitatii, punand accentul pe importanta reconfigurarii relatiilor cu oamenii, in special cu cei din imediata ta apropiere.
Horoscop Gemeni august 2012
Horoscopul Gemenilor din luna august 2012 anticipeaza o vreme a regasirii autenticei tale fiinte in si prin ceilalti oameni, o perioada de recladire a fundatiilor destinului, cu precadere in mijlocul familiei sau alaturi de un partener de cuplu.
Horoscop Rac august 2012
Horoscopul Racului din luna august 2012 aduce in prim plan echilibrul dintre valorile veritabile ale sinelui si nevoia de integrare printre oameni, o intensa si contradictorie viata amoroasa, precum si o focalizare spre latura financiara a existentei.
Horoscop Leu august 2012
Horoscopul Leului din luna august 2012 anticipeaza un interval de timp dedicat transformarii felului cum esti perceput de ceilalti, unei benefice integrari in lume si unor tensiuni sau chiar crancene dispute in relatiile familiale.
Horoscop Fecioara august 2012
Horoscopul Fecioarei din luna august 2012 prefigureaza o vreme de incapatanata afirmare a personalitatii, dar si ocazia de a fructifica noi oportunitati prin conlucrarea cu persoanele din imediata ta apropiere. Ai grija ca ambitiile sa nu iti incalce in picioare principiile si sentimentele, si ca nu cumva mandria sa ti se preschimbe in desarta vanitate!
Horoscop Balanta august 2012
Horoscopul Balantei din luna august 2012 marturiseste despre dorinta de a te bucura de viata si nazuinta de a descoperi cine iti sunt adevaratii prieteni sau oamenii apropiati avand potentialul de a te sprijini spre implinirea obiectivelor tale cele mai ambitioase.
Horoscop Scorpion august 2012
Horoscopul Scorpionului din luna august 2012 sta sub semnul unei cutezatoare afirmari in lumea sociala si profesionala, si a unei imperioase nevoi de promovare a valorilor unice ale personalitatii.
Horoscop Sagetator august 2012
Horoscopul Sagetatorului din luna august 2012 lasa sa se intrezareasca o perioada de exacerbare a emotivitatii si afectivitatii, dar si o perseverenta implicare in viata profesionala.
Horoscop Varsator august 2012
Horoscopul Varsatorului din luna august 2012 prefigureaza o perioada de invigorare a increderii in sine, strabatuta si de necesitatea de a face compromisuri in vederea unei fructoase colaborari cu partenerii din toate palierele vietii tale.
Horoscop Urania august 2012
Horoscop Urania pentru luna august 2012. Previziunile astrologice pentru luna august 2012.
Horoscop Pesti august 2012
Horoscopul Pestilor din luna august 2012 marturiseste despre o intensa preocupare fata de munca si starea de sanatate, exploatarea unei efervescente creativitati si nevoia, poate excesiva, de a te integra in lume.
Horoscop Capricorn septembrie 2012
Horoscopul Capricornului din luna septembrie 2012 anticipeaza finalizarea fericita a unei drame personale sau sociale, precum si o profunda si ambitioasa implicare in zona profesionala.
Horoscop Capricorn octombrie 2012
Horoscopul Capricornului din luna octombrie 2012 dezvaluie o binefacatoare regasire a sinelui in mijlocul oamenilor, o efervescenta integrare printre prieteni si o viata amoroasa contradictorie.
Horoscop Capricorn noiembrie 2012
Horoscopul Capricornului din luna noiembrie 2012 prefigureaza o perioada complexa, caracterizata de o fericita integrare printre prieteni, necesitatea reconfigurarii felului de abordare a existentei, vigoare in urmarirea telurilor, si o viata amoroasa plina de intensitate.
Horoscop Capricorn decembrie 2012
Horoscopul Capricornului din decembrie 2012 prefigureaza o prima perioada marcata de meditatie, analizarea sinelui si investigarea subconstientului, urmata de una de navalnica afirmare a personalitatii si intensa integrare printre oameni.
Horoscop Capricorn august 2013
Horoscopul Capricornului august 2013 reflecta dorinta nestavilita de nimic de a explora in profunzime realitatea, dandu-i deoparte superficala poleaiala. Indrazneala si o reinvigorata personalitate sprijina afirmarea propriilor interese atata timp cat nu incalca dreptul la opinie si mandria altora, iar puternica nevoie de transformare personala isi cauta cu persistenta implinirea.
Horoscopul Dianei: august 2012 - Toate zodiile
Previziuni astrologice inspirate de conjuncturile astrale din luna august 2012. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.