link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Echipamentul potrivit pentru siguranta unui electrician
de chironescul la: 02/08/2012 11:30:22
Echipamentul corect pentru un electrician rareori se limitează doar la o pereche de mănuși de protecție.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Echipamentul potrivit pentru siguranta unui electrician"

Echipamentul potrivit pentru siguranta unui constructor
Elementul primordial pentru siguranța la locul de muncă este echipamentul de protecție.
Cum sa Alegi Echipamentul de Snowboard
Vrei sa inveti cat mai bine sa te dai cu placa? Atunci merita sa investesti intr-un echipament potrivit, sa te simti cat mai confortabil pe placa si pe zapada.
Afla cum sa lucrezi in siguranta cu echipamentele electrice
Principalele pericole asociate cu electricitatea se refera la socurile electrice si la incendiu. Socul electric apare atunci cand corpul care necesita curent devine parte a circuitului electric, fie atunci cand cineva vine in contact cu ambele fire ale unui circuit electric sau cu o parte metalica care a fost conectata cu un conductor electric.
Severitatea si efectele unui soc electric depind de o serie de factori, precum cantitatea de curent, durata de expunere si daca pielea care intra in contact este umeda sau uscata. Apa este un mare conductor de electricitate, permitand curgerii curentului mai usor in conditii umede si prin pielea umeda. Efectul socului poate varia de la o usoara furnicatura pana la arsuri severe pana la stop cardiac.
In plus, fata de pericolele de electrocutare, scanteile provenite de la echipamentele electrice pot servi drept sursa de aprindere pentru vapori explozibili sau materiale combustibile. Pierderea energiei electrice poate crea situatii periculoase. Vaporii inflamabili sau toxici pot fi degajati sub forma de substante chimice. In aceste situatii este recomandat sa apelezi la un electrician Bucuresti pentru a te ajuta sa previi situatiile periculoase pentru tine si pentru cei din jur.
Socul electric
Socul electric este un alt pericol comun pentru multe echipamente. Orice dispozitiv alimentat electric care este supus la substante chimice sau apa sau care prezinta semne de uzura excesiva, trebuie utilizat cu atentie.
Socuri electrice apar atunci cand circuitul electric intalneste partea umana. Un mod in care acest lucru se poate produce este prin contactarea unei parti metalice dintr-un echipament care a primit energie prin contactul cu un conductor electric.
O victima a socului electric ar putea fi lovita inconstienta. Daca victima este inca in contact cu sursa de alimentare in direct, opriti sursa sau apasati butonul de intrerupere de urgenta inainte de a administra ajutor. Nu atingeti pe nimeni care este inca in contact cu o sursa de alimentare sub tensiune, pentru ca ati putea fi electrocutat.
Surse de aprindere prin scanteie
Motoarele de inductie ar trebui utilizate in locul motoarelor electrice cu serie, care genereaza scantei din contactele periilor de carbon. Este vitala utilizarea motoarelor fara scanteie in piese de echipament care duc la cantitati considerabile de vapori. Echipamentele obisnuite sau alte articole cum ar fi aspiratoare, burghie, fierastraie rotative sau alte echipamente electrice nu sunt potrivite pentru a fi utilizate in laboratoarele in care sunt folositi solventi. Aprinderea prin scanteie poate provoca daune electrice de incendiu in laborator. Exista diferite modalitati de a proteja oamenii impotriva pericolelor cauzate de electricitate, inclusiv impamantarea si dispozitivele de protectie electrica.
Izolatia cablurilor
Toate cablurile electrice trebuie sa aiba o izolatie suficienta pentru a preveni contactul direct cu firele. Intr-un laborator, este deosebit de important sa verificati toate cablurile inainte de fiecare utilizare, deoarece substantele chimice sau solventii corozivi pot eroda izolatia. Cablurile deteriorate trebuie reparate sau scoase din functiune imediat, in special in medii umede, cum ar fi incaperile reci si in apropierea bailor.
Protejarea echipamentelor electrice
Piesele sub tensiune ale echipamentelor electrice care functioneaza la 50 de volti sau mai mult trebuie protejate de contactul accidental. Scuturile din plexiglas pot fi utilizate pentru a proteja impotriva pieselor expuse.
Dispozitive de protectie a circuitelor
Dispozitivele de protectie a circuitelor sunt proiectate pentru a limita sau opri automat fluxul de energie electrica in cazul unei defectiuni la sol, a unei suprasarcini sau a unui scurtcircuit in sistemul de cabluri. Sigurantele si intrerupatoarele de circuit impiedica supraincalzirea firelor si a componentelor care ar putea crea altfel pericole de incendiu. Acestea deconecteaza circuitul atunci cand acesta este supraincarcat. Aceasta protectie la suprasarcina este foarte utila pentru echipamentele care sunt lasate pe perioade indelungate de timp la sursa de energie.
Urmatoarele practici pot reduce riscul de ranire sau incendiu atunci cand lucrati cu echipamente electrice:
Pastrati departe de circuitele sub tensiune sau incarcate. Sursele de electricitate si circuitele expuse trebuie protejate.
Deconectati dispozitivul de la sursa in perioada de service sau de intretinere a dispozitivului.
Deconectati sursa de alimentare inainte de a repara echipamentul electric.
Manevrarea echipamentului conectat, daca este necesar, mainile sau piesele de contact trebuie sa fie uscate si sa se poarte manusi.
Daca este sigur sa lucrati cu o singura mana, tineti cealalta mana departe de orice material conductor.
Utilizarea echipamentelor electrice in incaperile reci trebuie redusa la minimum din cauza problemelor de condensare.
Daca dispozitivul interactioneaza cu apa sau alte substante chimice lichide, echipamentul trebuie sa fie oprit la intrerupatorul principal sau intrerupatorul si sa fie deconectat.
Defectiuni la instalatiile electrice? 6 detalii care sa te ajute sa alegi electricianul potrivit
Este esential sa pastrezi sistemul electric din casa in siguranta si functional. Totusi, cand ceva nu merge bine, vrei sa lucrezi cu un expert pentru o solutie sigura si eficienta. Exista pe piata multe firme de instalatii electrice si electricieni autorizati anre dintre care poti sa alegi. Astfel poate fi destul de greu sa iei o decizie daca nu stii care sunt aspectele pe care trebuie sa le iei in considerare.
Autorizarile si certificarile
Este important ca un electrician sa fie autorizat si sa poata dovedi acest lucru. Majoritatea firmelor au pe site-ul lor certificarile necesare pentru a putea interveni in siguranta. Acest lucru te protejeaza de costuri inutile si de stres, mai ales ca este vorba despre instalatiile electrice. De asemenea, orice electrician autorizat trebuie sa aiba si pregatirea practica necesare, in plus si experienta in domeniu.
Singur sau in echipa
Multi electricieni lucreaza ca parte a unei echipe sau a unei companii care poate fi formata din aparaturi electrice, electricieni autorizati profesionisti sau incepatori. In cazul unor companii mari de instalatii electrice, daca primesc prea mult de munca, acestea pot subcontracta alti electricieni autorizati pentru a finaliza munca in zilele aglomerate. Este bine sa stii cu exactitate cine va participa la proiectul tau atunci cand contactezi o astfel de firma.
O reputatie buna
Ca in orice alt domeniu, recenziile si parerile persoanelor care au apelat la un electrician autorizat sunt deosebit de importante. Daca ai primit o recomandare pentru un anumit electrician, este o valoare buna a calitatii si serviciilor lui.
Poti, de asemenea, sa solicitati personal un contractant electric pentru o recomandare. Acest lucru este ideal daca esti in cautarea de ajutor pentru un proiect electric mai mare, unde este necesara experienta unui instalator priceput si care are clienti multumiti.
Obtine o estimare de pret
Nimic nu ii sperie pe proprietarii care vor sa apeleze la un electrician mai mult decat costurile ridicate si taxele excesive de la sfarsitul lucrarii. Este necesar sa stii cat se cere pe piata si sa intrebi inca de la inceput care ar fi costul estimativ al lucrarii cerute. Astfel vei stii de la inceput daca vrei sau nu sa apelezi la serviciile acelui electrician.
Unii electricieni profesionisti care isi cunosc munca atat de bine, pot oferi chiar si garantii pentru lucrarile efectuate.

Garantiile oferite
Garantiile electricianului sunt un semn al unei manopere de calitate si a unui serviciu autentic pentru clienti. Profesionistii cu o experienta vasta in domeniu ofera garantii pentru activitatea lor. Deci, sunteti acoperit daca ceva nu merge bine dupa terminarea lucrarilor electrice. Astfel iti pot oferi mai multa incredere si sa apelezi mai degraba la serviciile lor.
Timpul de deplasare si de realizarea a serviciilor
La fel ca in cazul preturilor si a costurilor, intervalul de timp este un alt aspect de ingrijorare atunci cand vine vorba de alegerea unui electrician. Un electrician cu mai putina experienta sau de calitate inferioara poate solicita sa astepti ceva timp inainte de a putea oferi servicii. Electricienii de inalta calitate iti pot garanta servicii in aceeasi zi, astfel incat sa obtii o reparatie in timp util si eficienta de care ai nevoie. Unele firme pot sa ofere, de asemenea, servicii de urgenta 24/7 pentru momentul in care ai nevoie indiferent de zi si de ora de un electrician.
Gasirea unui electrician potrivit poate fi dificila atunci cand exista atat de multe optiuni de a alege, dar prioritizarea calitatii, sigurantei, eficientei si serviciilor te poate ajuta sa alegi electricianul autorizat potrivit pentru casa ta.
Echipamente sigure
Echipamente sigure
Echipamente sigure
Echipamente sigure
Echipament pentru alergat: cum sa iti alegi tricoul, pantalonii si incaltamintea potrivite
Stii cum sa iti mentii in forma fara un efort prea mare? Alergatul este o optiune foarte buna atat pentru a pune in miscare muschii si sangele, cat si pentru slabit si o stare de confort psihic. Nu crezi ca e mai bine sa alergi in parc sau pe poteci de munte decat sa stai intr-o sala de aerobic? In natura te bucuri de aerul proaspat de dimineata, de cantecul pasarilor, de razele soarelui.
Electrician Instalatii Si Echipamente Electrice
Electrician Instalatii Si Echipamente Electrice
Lucrul la inaltime si echipamentul de protectie necesar
Lucrul la înălțime este de regulă permis numai în cazul în care locul de muncă a fost amenajat și dotat din punct de vedere tehnic, astfel încât să prevină căderea de la înălțime a lucrătorilor.
Cu toate acestea, lucrul la înălțime e unul din mediile care pun în pericol viața muncitorilor, pentru că ei aleg să nu poarte echipamente de protecție potrivite.
Stii care gradinita este potrivita pentru copilul tau?
Gradinita este situatia noua cu care se confrunta copilul. Copilul accepta mai greu gradinita, dat fiind faptul ca ii este teama ca va fi parasit, ca mama nu va veni sa-l ia de la gradinita. Copilul este agitat, plange, se razvrateste pentru ca nu mai este in spatiu cu dragoste, siguranta, alint, intelegere, rabdare, cu care era obisnuit acasa.

Inainte de toate, trebuie sa fiti siguri ca este gradinita potrivita pentru copilul vostru si adaptarea la gradinita, atunci, va fi fireasca.
Siguranta celor din jur incepe cu protectia muncii si psi
Protectia muncii si psi cuprinde apararea impotriva incendiilor, a situatiilor de urgenta, precum si pastrarea securitatii si sanatatii in munca se poate face avand echipamente de protectie incendiu potrivite, achizitionate de la specialisti acreditati si calificati in domeniu.
Indiferent de domeniul in care activati sau de marimea spatiului pe care il detineti, protectia muncii si psi este exponentiala pentru siguranta angajatilor si a personalului dumneavoastra. Astfel, orice companie are nevoie obligatoriu de echipamente de prevenire si stingere incendii, cum ar fi un stingator de incendiu, detector de gaz, instalatii de stingere cu sprinklere, precum si mentenanta sisteme de stingere sau service echipamente stingere incendiu.
Orice activitate de productie este conditionata de obtinerea autorizatiei de functionare din punct de vedere a protectiei munci.
Protectia muncii si psi asigura: bune conditii de munca; apararea vietii si sanatatii in timpul muncii.
OBLIGATIILE ANGAJATORULUI.
- Sa obtina autorizatia privind protectia muncii;
- Sa faca periodic instruirea privind protectia muncii;
- Sa aplice solutii de protectie a muncii in echipamentele tehnice;
- Sa asigure masurile tehnice de protectie a muncii in ferma.
OBLIGATIILE ANGAJATULUI.
- Sa respecte normele de protectia a muncii;
- Sa lucreze in asa fel incit sa nu se expuna accidentelor;
- Sa aduca la cunostiinta conducatorului orce defectiune tehnica.


ACCIDENTUL DE MUNCA
- Este vatamarea violenta a organismului, precum si intoxicarea acuta
profesionala care are loc in timpul muncii.
- Accidentele de munca se clasifica in:
- cele care produc incapacitatea temporara de munca de minim 3 zile;
care produc invaliditate; -accidentele mortale; -colective, cind sint accidentati de aceiasi cauza in acelasi timp minim 3 persoane.
- Accidentul este comunicat imediat, se cerceteaza cauza, se intocmeste
procesul verbal, se inregistreaza si se raporteaza mai departe.
BOLILE PROFESIONALE
- Sint afectiuni produse in timpul lucrului de factori fizici, chimici,
biologici chiar daca nu produc incapacitate temporarara de munca.
- Declararea bolilor profesionale este obligatorie, si se comunica
inspectoratelor judetene de politie sanitara si medicina preventiva.
Siguranta celor din jur incepe cu protectia muncii Bucuresti
Protectia muncii Bucuresti cuprinde apararea impotriva incendiilor, a situatiilor de urgenta, precum si pastrarea securitatii si sanatatii in munca se poate face avand echipamente de protectie incendiu potrivite, achizitionate de la specialisti acreditati si calificati in domeniu.
Indiferent de domeniul in care activati sau de marimea spatiului pe care il detineti, protectia muncii Bucuresti este exponentiala pentru siguranta angajatilor si a personalului dumneavoastra. Astfel, orice companie are nevoie obligatoriu de echipamente de prevenire si stingere incendii, cum ar fi un stingator de incendiu, detector de gaz, instalatii de stingere cu sprinklere, precum si mentenanta sisteme de stingere sau service echipamente stingere incendiu.
Orice activitate de productie este conditionata de obtinerea autorizatiei de functionare din punct de vedere a protectiei munci.
Protectia muncii Bucuresti asigura: bune conditii de munca; apararea vietii si sanatatii in timpul muncii.
OBLIGATIILE ANGAJATORULUI
- Sa obtina autorizatia privind protectia muncii;
- Sa faca periodic instruirea privind protectia muncii;
- Sa aplice solutii de protectie a muncii in echipamentele tehnice;
- Sa asigure masurile tehnice de protectie a muncii in ferma.
OBLIGATIILE ANGAJATULUI
- Sa respecte normele de protectia a muncii;
- Sa lucreze in asa fel incit sa nu se expuna accidentelor;
- Sa aduca la cunostiinta conducatorului orce defectiune tehnica.

ACCIDENTUL DE MUNCA
- Este vatamarea violenta a organismului, precum si intoxicarea acuta
profesionala care are loc in timpul muncii.
- Accidentele de munca se clasifica in:
- cele care produc incapacitatea temporara de munca de minim 3 zile;
care produc invaliditate; -accidentele mortale; -colective, cind sint accidentati de aceiasi cauza in acelasi timp minim 3 persoane.
- Accidentul este comunicat imediat, se cerceteaza cauza, se intocmeste
procesul verbal, se inregistreaza si se raporteaza mai departe.
BOLILE PROFESIONALE
- Sint afectiuni produse in timpul lucrului de factori fizici, chimici,
biologici chiar daca nu produc incapacitate temporarara de munca.
- Declararea bolilor profesionale este obligatorie, si se comunica
inspectoratelor judetene de politie sanitara si medicina preventiva.
Protectia muncii Bucuresti - Siguranta, Calitate, Protectie
Protectia muncii Bucuresti cuprinde apararea impotriva incendiilor, a situatiilor de urgenta, precum si pastrarea securitatii si sanatatii in munca se poate face avand echipamente de protectie incendiu potrivite, achizitionate de la specialisti acreditati si calificati in domeniu.
Indiferent de domeniul in care activati sau de marimea spatiului pe care il detineti, protectia muncii Bucuresti este exponentiala pentru siguranta angajatilor si a personalului dumneavoastra. Astfel, orice companie are nevoie obligatoriu de echipamente de prevenire si stingere incendii, cum ar fi un stingator de incendiu, detector de gaz, instalatii de stingere cu sprinklere, precum si mentenanta sisteme de stingere sau service echipamente stingere incendiu.
Orice activitate de productie este conditionata de obtinerea autorizatiei de functionare din punct de vedere a protectiei munci.
Protectia muncii Bucuresti asigura: bune conditii de munca; apararea vietii si sanatatii in timpul muncii.
OBLIGATIILE ANGAJATORULUI
- Sa obtina autorizatia privind protectia muncii;
- Sa faca periodic instruirea privind protectia muncii;
- Sa aplice solutii de protectie a muncii in echipamentele tehnice;
- Sa asigure masurile tehnice de protectie a muncii in ferma.
OBLIGATIILE ANGAJATULUI
- Sa respecte normele de protectia a muncii;
- Sa lucreze in asa fel incit sa nu se expuna accidentelor;
- Sa aduca la cunostiinta conducatorului orce defectiune tehnica.

ACCIDENTUL DE MUNCA
- Este vatamarea violenta a organismului, precum si intoxicarea acuta
profesionala care are loc in timpul muncii.
- Accidentele de munca se clasifica in:
- cele care produc incapacitatea temporara de munca de minim 3 zile;
care produc invaliditate; -accidentele mortale; -colective, cind sint accidentati de aceiasi cauza in acelasi timp minim 3 persoane.
- Accidentul este comunicat imediat, se cerceteaza cauza, se intocmeste
procesul verbal, se inregistreaza si se raporteaza mai departe.
BOLILE PROFESIONALE
- Sint afectiuni produse in timpul lucrului de factori fizici, chimici,
biologici chiar daca nu produc incapacitate temporarara de munca.
- Declararea bolilor profesionale este obligatorie, si se comunica
inspectoratelor judetene de politie sanitara si medicina preventiva.
Cum sa-ti protejezi familia folosind echipamente de spionaj!
Echipamente de spionaj performante pentru siguranta familiei tale!
ECHIPAMENTE PENTRU CONSTRUCȚIA DE REȚELE EDILITARE
DACĂ EȘTI CONSTRUCTOR DE REȚELE EDILITARE,
ESTE POSIBIL SĂ FII ÎN SITUAȚIA ÎN CARE:

Ai de introdus țevi pe sub carosabil, cale ferată sau un râu
Ai probleme cu apa freatică în săpături
Ai de transportat și instalat cabluri și țevi și nu ai utilaje adecvate

Nu știi ce echipamente se potrivesc la lucrările tale
Dai lucrări la alții, astepți după ei și nu vin la timp
Îți dorești să poți finaliza lucrările la termen, chiar și în sezonul rece
Cursuri Electrician de Intretinere si Reparatie in Industria Mica,
Cursuri Electrician de Intretinere si Reparatie in Industria Mica,

Descrierea ocupatie:

Practicantii unei astfel de ocupatii instaleaza, întretin, testeaza si repara
echipamentele si sistemele electrice si electronice.
• Asambleaza, instaleaza si testeaza sistemul, echipamentul, aplicatiile si aparatura electrica si
electronica utilizând o gama variata de instrumente.
• Identifica defectiunile sistemelor, aparatelor si ale componentelor pentru a localiza si reabilita
pana de curent
• Conecteaza firele la întrerupatoare, transformatoare si la alte componente
• Verifica compatibilitatea si securitatea sistemului cu ajutorul voltmetrului si osciloscopului
• Realizeaza împamântari si conecteaza cabluri electrice la diferite echipamente si monteaza
panouri electrice
• Presteaza activitati fizice solicitante precum plasarea instalatiei si transportarea obiectelor grele.
• Verifica echipamentele, sistemele si componentele electrice în scopul identificarii posibilelor
accidente, defectiunilor
• Verifica necesitatea realizarii unor reparatii si se asigura de adecvarea sistemelor electrice la
coduri
• Coordoneaza si instruieste muncitorii în vederea instalarii, mentinerii si repararii sistemului electric
• Ia decizii în privinta gradului de pericol presupus de functionarea echipamentului electric
• Introduce tuburi în interiorul peretilor sau a segmentelor vizate si trage firele electrice prin aceste
tuburi pentru a configura circuitul electric.

Tipul programului de formare : Calificare
Pregatire minima pt.inscriere : Invatamantul minim obligatoriu
Varsta minima : 18 ani
Durata programului : 17 saptamani - 720 ore(240 ore teorie + 480 ore practica)

S.C. Tehno Art Solution S.R.L.

Str Matei Voievod Nr 116 Bucuresti
0761.102.433 0757143926 0734.392.311 Tel/Fax:0212522628
www.tehnosolution.ro office@tehnosolution.ro
Echipamente de joaca pentru copii
Echipamentele de joaca marca Art Decor au un design deosebit, sunt fabricate din material de calitate, sunt dotate cu elemente de siguranta si respecta toate standardele europene.
Magazin convertizoare de frecventa - motoare pas cu pas - sigurante automate
Va oferim o gama diversa de echipamente electrice de inalta calitate, la preturi avantajoase: variatoare, sigurante, servomotoare, si multe altele. Magazin administrat de Automatic Iasi.
Echipamente stomatologice de incredere
Instrumentarul stomatologic si echipamentele stomatologice de ultima generatie ca lampa de albire sunt de incredere, sigure si ofera rezultate bune. Cu ajutorul metodei de albire cu lampa de pot obtine dinti cu pana la opt nuante mai deschisecare dureaza un timp mai indelungat decat orice alta metoda de albire. Lampa de albire este folosita pentru a accentua procesul de albire al dintilor impreuna cu gelul aplicat pe suprafata externa a acestora.
Descopera cele mai sigure si avantajoase servicii de transport auto cu platforma
Multi romani aleg sa-si achizitioneze automobilul din strainatate. Motivele acestei alegeri sunt diverse- fie pentru ca unii considera ca preturile sunt mult mai avantajoase in ceea ce priveste raportul calitate-pret, fie pentru ca pur si simplu, unii romani au mai multa incredere in providerii straini. Indiferent de motivul fiecaruia, ceea ce este foarte important atunci cand decideti sa va achizitionati o masina din strainatate, sunt serviciile de transport auto prin platforma.
Sunt numeroase firmele care ofera o gama de servicii de transport auto prin platforma. Din pacate, insa, multe dintre aceste firme au esuat in a-si demonstra profesionalismul, transporturile dovedindu-se a fi un esec din diverse motive.
Noi va recomandam serviciile de transport auto prin platforma din Italia oferite de Romfour-Tur. Romfour-Tur este o firma de transport auto prin platforma din Italia, cu o experienta de 13 ani pe piata din Romania. De-a lungul celor 13 ani de activitate, firma de transport auto prin platforma din Italia a reusit sa-si dobandeasca notorietatea, dand intotdeauna dovada de profesionalism si calitate.
Si cum o firma care se respecta dispune de aparatura profesionala, care dovedeste performanta, nici Romfour-Tur nu face nota discordanta.

Transport sigur si rapid
Firma de transport auto prin platforma din Italia dispune de platforme cu lift, a caror capacitate este de 8 masini. Toata aparatura de care dispune firma de transport auto cu platforma din Italia este asigurata cu CMR.
Pentru ca firma de transport auto cu platforma din Italia pune foarte mare accent pe siguranta transporturilor, echipamentele sunt intretinute cu seriozitate. De asemenea, echipa firmei de transport auto cu platforma din Italia este pregatita intens. Astfel, nicio situatia neprevazuta nu este un obstacol pentru echipa Romfour-Tur.

Preturi accesibile oricui
Preturile serviciilor Romfour-Tur sunt cu adevarat competitive pe piata din Romania, atragand an de an tot mai multi clienti.
Pentru informatii suplimentare, va invitam sa accesati site-ul www.romfour-tur.ro.
Siguranta inainte de toate
Siguranta inainte de toate
Despre campaniile AdWords si cele mai potrivite tipuri de promovare pentru afacerea ta
Nu toata lumea stie cate tipuri de campanii AdWords exista si care este cea mai potrivita pentru afacerea ta. Majoritatea oamenilor se gandesc exclusiv la anunturile care apar in rezultatele din cautarile Google. Totusi, aceasta optiune este doar una dintre tipurile de campanii pe care AdWords le ofera. Alegerea tipului de campanie pe care o utilizezi depinde, in cea mai mare masura, de ceea ce vinzi si de piata vizata.

♦ Retea de cautare

Aici este locul in care majoritatea afacerilor incep, deoarece persoanele vad anunturile tale imediat ce au efectuat o cautare. Inainte, oamenii cautau ceea ce isi doreau in Pagini Aurii, in cadrul unei rubrici din agenda telefonica. Acum noi facem acelasi lucru, doar ca in plantforma Google. In plus, se poate viza ca acea cautare sa apara si pe siteurile partenere, cum ar fi Amazon, AOL si Ask.

♦ Reteaua de display

Aceasta retea cuprinde peste un milion de site-uri de stiri, bloguri, articole si alte site-uri care accepta anunturi text, bannere si anunturi video de la Google AdWords.

Acest tip de publicitate este deseori numit "marketing de intrerupere", deoarece intrerupe ceea ce face utilizatorul, mai degraba decat sa se afiseze atunci cand acea persoana cauta in mod activ. Aceasta inseamna ca pentru a avea succes in publicitatea din reteaua de display, anunturile si paginile tale de destinatie trebuie sa fie abordate cu atentie in acest scop, mai degraba decat să reutilizezi anunturile din reteaua de cautare.Acest tip de retea este cea mai potrivita pentru campaniile de brand awareness.

♦ Reteaua de cumparaturi

Reteaua de cumparaturi este echivalentul unui catalog online pentru acei clienti care vor sa isi finalizeze comenzile. Daca vinzi doar produse (exclusiv servicii) si ai si un site de comenzi online, atunci reteaua de cumparaturi Google este alegerea ideala pentru tine.

Anunturile tale vor aparea nu numai atunci cand utilizatorii cauta in mod special in reteaua de cumparaturi, ci si cand fac o cautare obisnuita care declanseaza rezultatele din Google Shop. Este permisa o imagine, un pret si un nume de produs, fara textul care insoteste un anunt de cautare. Asigura-te ca anuntul tau vorbeste de la sine!

♦ Reteaua video

Cu siguranta ai vazut acele videoclipuri publicitare inserate in videorile de pe YouTube. Aceste video-uri arata foarte mult ca si reclamele TV, insa, spre deosebire de difuzarea pe un post de televiziune, nu trebuie sa platesti de fiecare data cand incepe acel clip.

Anunturile anterioare afisarii ofera spectatorilor optiunea de a sari peste vizualizare. In plus, reteaua video utilizeaza un model de publicitate cu plata per vizionare (PPV). Avantajul unei astfel de campanii este ca difuzarea este ieftina, concurenta fiind mica si ajuta mult la cresterea brand awareness-ului.

♦ Reteaua de aplicatii de mobil

Aceasta optiune se refera, in special, pentru a face cunoscute aplicatiile de mobil si de a le descarca. Anunturile sunt afisate doar pe smartphone-uri sau tablete si redirectioneaza utilizatorul catre site-ul de descarcare a acestei aplicatii.

Gestionarea mai multor retele

Daca esti incepator si stii ca potentialii clienti cauta produsele sau serviciile tale pe Google, atunci iti recomand sa configurezi o campanie de cautare.
Daca ai o afacere de comert online, atunci reteaua de cumparaturi este o alta ocazie pentru a obtine o expunere suplimentara.
Odata ce campania de cautare si/sau cumparaturi functioneaza bine, te poti extinde prin reteaua de display pentru a ajunge in fata potentialilor clienți, in timp ce navigheaza pe internet, pe diferite site-uri.
De asemenea, daca ai resurse pentru a crea un anunt video, atunci reteaua video este o oportunitate excelenta, deoarece exista inca o concurenta foarte mica, ceea ce inseamna costuri reduse ale difuzarii anunturilor.

Indiferent de retelele pe care le alegi, asigura-te ca incerci diferite anunturi si pagini de destinatie pentru fiecare campanie. Doar daca o combinatie de anunturi si pagini de destinatie functioneaza bine in reteaua de cautare, nu inseamna ca va functiona bine si in reteaua de display sau invers.

Insa chiar daca ai ales una dintre aceste campanii si le-ai personalizat conform cerintelor afacerii tale, dar nu observi beneficii de pe urma strategiei pentru care ai optat, te sfatuiesc sa apelezi la serviciile unor profesionisti, care vor obtine rezultatele dorite de tine, la un cost mai redus!
Tweet
Distribuie
Servicii conexe:

Servicii AdWords
Preturi realizare si administrare campanii AdWords
Management campanii PPC

Articole conexe:

Google AdWords Keyword Tool - Cuvinte Cheie căutate pe Google
De ce este important sa apelam la serviciile unui expert AdWords?
Google AdWords pentru Afaceri din Romania
Top 6 motive pentru care să foloseşti servicii AdWords profesioniste

Pentru mai multe informatii apelati la un expert in Google AdWords:

0738 336 116
hello@optimpro.ro
Electrician Bucuresti
Electrician calificat si autorizat din Bucuresti execut lucrari electrice :montari-inlocuiri de tablouri electrice,prize,intrerupatoare,corpuri de iluminat.Remediez defectiunile de natura electrica ale instalatiei electrice.
Pariuri sigure sau Sure Bets
Afla cum poti paria sigur pe internet
Noi Sisteme De Siguranta Activa Audi
Noi Sisteme De Siguranta Activa Audi ........................ .................... .................... ...................
Siguranta sexuala
Esti cu partenerul si vreti un sex cat mai sigur? Tine cont de sfaturile de la mayra.ro si siguranta nu va mai consta doar intr-un prezervativ.
Zodiile si meseriile potrivite
Ia uitati ce se zice ca ni s-ar potrivi ca meserie, in functie de zodie (si caracteristicile ei):
Astrologia relatiilor - Partenera potrivita pentru un barbat
Astrologia relatiilor - Venus in astrograma unui barbat - Partenera potrivita pentru un barbat.
Exercitii fizice in casa fara echipament sau greutati
Exercitii fizice de facut in casa fara echipament sportiv sau greutati


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"sezonul 1"
"carlig auto opel astra"
"destinatia perfecta"
"variante rezolvate romana bac 2009"
"hot"
"http: www presaonline com comunicate metrajele-textile-de-la-sabaev-ro-pot-redecora-dormitorul-in-6-moduri-26154 html"
"de ziua ta mamico"
"port addressin"
"http: trilulilu-download com asculta 78471 paul-stanga---hore-si-sarbe html"
"statiuni ieftine in austria"
"MAGIA CU OU PENTRU ATRAGEREA PERSOANEI IUBITE"
"Magie de aducere %C3%AEnapoi a iubitului"
"Gasesti balerini de dama la reduceri doar la Walkin Incaltaminte"
"poiezi pentru barbat insurat"
"dezvoltare personala"
"frumusetea"
"iertare ep 19"
"raport de productie"
"muzica buna"
"retete"
"role pat"
"industria porno din rkamasutra videoomania"
"ghete dama"
"ce trebue sa spuna mos craciun"
"c dusmanului cu farmece de cutit"
"Apartamente de vanzare 3 camere, zona Piata Iancului Bucuresti"
"http: www romaniacarrentals com"
"www joburi-online ro"
"resetare cod siguranta c7 nokia nokia n8"
"sitate F Dostoevski-Amintiri din casa mortilor"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.