link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Un teren din comuna Glina se vinde pe Fairsolve.com cu 33000 euro
de geo3000 la: 04/09/2012 10:26:21
Fairsolve a scos la licitatie un teren in comuna Glina in valoare de 33000 euro.
Proprietatea este situata in com. Glina, jud.Ilfov pe str.Libertatii nr.71, cvartal 2, parcelele 25-30, aproape de soseaua de centura a Bucurestiului. Zona este rezidentiala, cu proprietati predominant case si vile.
Proprietatea se compune din teren 1467 mp (1652,36 mp conform masuratorilor cadastrale), este acoperit cu platforma betonata iar constructiile existente pe teren conform documentatiei cadastrale nu mai existau la data efectuarii evaluarii (aprilie 2012), terenul fiind considerat liber.
Intrarea pe teren se face si din strada Ciresilor, asfaltata.
Utilitati: apa potabila si curent electric.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Un teren din comuna Glina se vinde pe Fairsolve.com cu 33000 euro"

Un teren din comuna Glina se vinde pe Fairsolve.com cu 28600 euro
Fairsolve a scos la licitatie un teren in comuna Glina in valoare de 28600 euro.
Proprietatea este situata in com. Glina, jud. Ilfov, str Libertatii nr. 73, cvartal 2, parcelele 37-38, langa Sos. de centura a Bucurestiului. Zona este una predominant rezidenatiala cu proprietati de tip case si vile. Proprietatea este compusa din: teren 1126 mp (1154,97 mp conform masuratorilor cadastrale) acoperit cu platforma betonata si constructii edificate, respectiv constructie pentru birouri cu suprafata 61,591 mp, hala 1 pe structura de beton armat cu suprafata utila de 250,881 mp, hala 2 pe structura de beton armat cu zidarie din BCA avand suprafata utila de 181,211 mp. La momentul evaluarii (martie 2012) constructiile erau demolate partial.
Cat costa o casa la curte in Bucuresti
Pe Fairsolve.com o casa veche se vinde cu 30000 euro.
Imobilul este situat in str. Varasti nr. 58 sector 3 Bucuresti si este inscris in CF 51933 nedefinitiva a mun. Bucuresti sector 3, cu nr.cad. 7470/1, compus din: teren intravilan in suprafata de 280 mp cu acces direct la str. Varasti (lotul de teren are forma dreptunghiulara cu deschidere la strada de cca. 10 m si adancime de cca. 28 m); casa in suprafata construita de cca. 50 mp., regim de inaltime P, acoperis tabla, an 1960, structura din paianta, tencuiala la exterior, lipsa finisaje-constructia este in stare tehnica subsatisfacatoare; magazie (dependinta izolata) in suprafata construita de cca. 10 mp, regim de inaltime P, an 1960-constructia este in stare tehnica subsatisfacatoare.
Licitatii de milioane de euro se efectueaza acum online
Pe fairsolve.com a fost scos la licitatie un imobil in valoare de 4 milioane euro.
Imobilul este format din teren in suprafata totala de 42.798 mp si constructiile edificate pe acesta, situat in Splaiul Unirii nr. 15 (tarlaua 3, parcela 61/3), comuna Popesti Leordeni, jud. Ilfov (intravilan). Imobilul este compus din :
1. teren in suprafata de 3.798 mp (lot 1) si constructia edificata pe acesta in suprafata de 1.357,5 mp (din acte) reprezentand “hala B” in suprafata construita de 1.431,10 mp si suprafata construita desfasurata de 2.860,20 mp;
2. teren in suprafata de 39.000 mp (lot 2) si constructia edificata pe acesta in suprafata de 2.715 mp (din acte) reprezentand “hala A” in suprafata construita de 2.814,37 mp si suprafata construita desfasurata de 5.628,74 mp;
Imobilul a fost racordat la utilitati (apa, canal, energie electrica), in prezent contractele de furnizare servicii fiind anulate pentru neplata.
Cum poti cumpara o hala industriala in judetul Sibiu ?
Site-ul fairsolve.com scoate la licitatie o hala industriala plus teren in comuna Viile Sibiului , judetul Sibiu.
Cei interesati sa inceapa o afacere sau sa isi extinda afacerea pot achizitiona prin licitatie online o hala industriala compusa din cladire de 1323 MP si terenul aferent de 2.736 MP. Cladirea este amplasata in zona industriala.

Utilitati : retea de energie electrica, retea de apa, retea de canalizare
Descrierea constructiei : structura din stalpi de beton , zidarie portanta din caramida, acoperisul este cu cadre de beton acoperit cu tabla placi azbociment ondulat, tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan

Pretul de deschidere a licitatiei : 119.441,81 EURO fara TVA
In Hunedoara preturile terenurilor au scazut cu 10%
Un astfel de exemplu il gasim pe site-ul de licitatii fairsolve.com.
Terenul este situat in intravilanul Municipiului Hunedoara , Bulevardul Dacia nr. 26 B , Cartier Buituri in suprafata de 7.201 mp, inscris in Cartea funciara 20/N/a sub numarul cadastral 413/1/2/1.
Categoria de folosinta : teren arabil
Caracteristici favorizante :
- Dubla deschidere la B-dul Dacia si Aleea Biciclistilor
- Zona in dezvoltare urbanistica cu vecinatati cu functiuni comerciale si locative : Penny Market , Pensiunea Tiffany ;
- Plan urbanistic de detaliu avizat tehnic pentru un proiect de dezvoltare de spatii comerciale si de servicii , precum si de locuinte colective
In Bucuresti tot mai multe afaceri se inchid
Pe fairsolve.com apar a licitatii tot mai multe active ale firmelor care intra in insolventa.
Acestea se compun din: teren intravilan de 1001,94 mp (1036 mp din masuratori), 5 apartamente si hala P+1.
Licitaţiile online câştigă teren
Bunurile executate silit se pot cumpăra printr-un singur click prin selecţii competitive şi pe internet.


În ultimii ani au fost executate silit foarte multe bunuri, ceea ce a dus la apariţia a numeroase licitaţii, iar mai nou acestea au loc şi în spaţiul virtual.

În ciuda faptului că în cadrul vânzărilor organizate de practicieni în insolvenţă se găsesc preţuri mai mici decât pe piaţă, ofertanţii nu se prea înghesuie să apară deoarece licitaţiile nu sunt suficient de transparente. „Publicul nu are acces la informaţii şi nu este informat cu privire la procedurile de organizare a licitaţiilor. Oamenii au prejudecăţi în cazul licitaţiilor", a declarat pentru „Adevărul" Florian Mateiţă, expert în insolvenţă.

Mărfuri de la 38 de euro

În condiţiile în care trăim într-o eră digitalizată, în mod inevitabil şi licitaţiile au ajuns în mediul virtual. Aşa că a apărut site-ul fairsolve.com, unde se realizează tranzacţii cu bunuri rezultate în urma procedurilor de insolvenţă şi executare silită. Cel mai scump bun scos la licitaţie pe site-ul fairsolve.com este un teren de 43.000 de metri pătraţi pe care sunt amplasate două hale. Preţul de pornire este de 3,71 milioane de euro, iar proprietatea se află în Ilfov, la Popeşti-Leordeni. Licitaţia va avea loc pe 11 septembrie. O altă proprietate imobiliară scoasă la licitaţie este un teren de 1.036 de metri pătraţi, unde sunt aplasate un imobil cu cinci apartamente şi o hală. Licitaţia va porni de la 1,25 milioane de euro, pe data de 7 septembrie. Cu 600.000 de euro, puteţi participa la licitaţia pentru un penthouse amplasat în zona Plevnei. Licitaţia va avea loc pe data de 18 septembrie.

La polul opus, cel mai ieftin bun care va fi scos la vânzare astăzi cu 38 de euro, şi este vorba despre un încălzitor de ceară. Cu 41 de euro puteţi licita pentru o cutie cu parafină SPA, pe data de 5 septembrie. Iar cu 55 de euro, tot astăzi, puteţi participa la licitaţia pentru un sterilizator.

Cum se licitează online

Ofertanţii află toate detaliile de pe site despre bunul în cauză şi achită o garanţie de 10% din valoarea produsului pentru a se înscrie. Se validează înscrierea de către executor prin predarea unui cod, cu ajutorul căruia va licita din faţa calculatorului.
O familie cu trei copii a căzut cu maşina în râul Dâmboviţa
O familie cu trei copii a făcut un popas neaşteptat, în apele reci ale Dâmboviţei. Chiar la intrare în Bucureşti, au ajuns cu maşina direct în râul Dâmboviţa. Accidentul de sâmbătă seară s-a petrecut pe Spaiul Unirii, la intrarea în Bucureşti, dinspre comuna Glina.
Tot mai multe imobilele scoase la licitatie
O vila in valoarede 110000 euro a fost scoasa la licitatie pe Fairsolve.com
Imobilul (bunul) care face obiectul licitatiei este format din teren suprafata de 860 mp si costructia D+P+E edificata pe acesta in suprafata construita de 280 mp, inscris in CF 4938 a loc. Balotesti, avand numar cadastral 1942/3 si cota indiviza de 1/4 din drumul de servitute in suprafata de 462 mp, respectiv suprafata indiviza de 115,5 mp, inscris in CF 1165 a loc. Balotesti, avand numar cadastral 1942/5. Imobilul este situat in comuna Balotesti, sat. Dumbraveni, jud. Ilfov.
Precizam ca imobilul a fost racordat la utilitati (energie electrica), in prezent contractul de furnizare fiind anulat pentru neplata.
Spatiile comerciale au inceput sa fie scoase la licitatie
Pe fairsolve.com un spatiu comercial situat în Galati pe str. Victor Vilcovici a fost scos la vanzare cu 211000 euro. Proprietatea supusă evaluării se compune din : constructia cu destinatia de spatiu comercial, regim de inaltime P+D, cu suprafata totala construita de Sc = 518 mp, suprafata utila Su = 423.5 mp.
Parterul este compus din 6 camere cu suprafata construita de Sc = 194.18 mp si demisolul compus din 10 camere cu suprafata construita de Sc = 323.82 mp, impreuna cu dreptul de coproprietate fortata si perpetua in cota indiviza de 20.37% asupra spatiilor auxiliare, dotarilor si utilitatilor care prin natura lor nu pot fi folosite decat in comun si dreptul de folosinta asupra terenului aferent, in suprafata de 87.28 mp.
In Bucuresti preturile caselor inca au preturi mari
Un astfel de exemplu este aceasta casa din cartierul Giulesti scoasa la licitatie pe site-ul fairsolve.com.
Situata pe Str. Agnita, casa se vinde cu 73000 euro.
Casa are un teren in suprafata de 260 mp (din masuratorile cadastrale 264 mp), deschidere 10,51 ml, format din doua constructii: C1 de 31,06 mp si C2 de 70,51 mp, bransate la toate retelele de utilitati necesare unui imobil.
Licitatie pentru o fabrica de mobila pe Fairsolve.com
O fabrica de mobila se vinde la licitatie pe www.fairsolve.com.
CANADIAN HOME 2000 comercializeaza mobilier personalizat, in conformitate cu necesitatile si dorintele fiecaruia. Gama de produse cuprinde:
mobila de living, mobila de dormitor, mobila de bucatarie, mobila de hol, mobilier de sufragerie, sifoniere, comode tv , biblioteci, stocare documente, etajere, mese de bucatarie, bucatarii drepte, bucatarii in forma de L sau U, masute de living, mobilier de tineret, paturi suprapuse, paturi matrimoniale, mobila de birou, compartimentari birouri, mobila pentru sedii de firme, birouri, bibliorafturi, mese de consiliu, receptie si altele.
In Galati vilele de lux sunt scoase la licitatie
Pe Fairsolve.com a fost scoasa la licitatie o proprietate imobiliara de tip rezidential situata in Str. Anghel Saligny nr. 67 (fosta Scinteii nr. 118) si str. Anghel Saligny (fosta Scinteii) nr. 69.
În zonă sunt amplasate preponderent case unifamiliale cu regim de inaltime
P+M, P; P+1E si blocuri locuinte P+4E; distanta fată de proprietăti complementare (magazine, institutii de învătământ, institutii de cult, etc.) este de cca. 50m;
In zona se mai afla: Complex Flora; Supermarket Billa, Stadionul Otelul, Spitalul Sf.Ioan, Liceul Traian Vuia.
Proprietatea este compusa din teren si casa unifamiliala formata din :
• Teren categoria de folosinta curti constructii, in suprafata totala de 655
mp real masurat (275 mp teren liber + 380 mp teren cu constructie);
• Locuinta, regim de inaltime P+2E, avand Ac=199.80mp;
A desf =799.20mp; Au=614.55mp; Constructie din zidarie, sarpanta din lemn,
invelitoare tabla lindab.
Site-urile de licitatii sunt pline de oferte imobiliare
Pe site-ul fairsolve.com a fost scoasa la licitatie o proprietate imobiliara situata in municipiul Galati, Zona Tirighina, formata din teren in suprafata totala St=4993.88 mp real masurat ( conform acte 5.000 mp ) tip arabil si constructiile edificate pe acesta:
- C1 – Sediu administrativ - cu suprafata construita la sol de Sc=267 mp,
regim de inaltime P+1E, suprafata construita desfasurata Scd = 535.90 mp
,fundatie de beton, constructie metalica.
- C2 – Hala de productie - cu suprafata construita la sol de Sc=650 mp,
regim de inaltime P, suprafata construita desfasurata Scd = 650 mp ,fundatie
de beton, constructie din tabla.
- C3 – Hala de productie - cu suprafata construita la sol de Sc=650 mp,
regim de inaltime P, suprafata construita desfasurata Scd = 650 mp ,fundatie
de beton, constructie din tabla.
Pe litoral vilele au inceput sa fie scoase la licitatie
Un astfel de exemplu este o vila din Navodari ce a fost scoasa la licitatie pe site-ul fairsolve.com.
Teren 151 mp si Sc 66,38 mp face parte dintr-un complex de 3 locuinte simple si 6 cuplate dezvoltat intr-o zona rezidentiala imprejmuita, localizata pe comunicatia Constanta - Navodari, in perimetrul Hanul Piratilor - Complex Scoica, intre sosea si malul marii, la aproximativ 150 m de plaja.
Cladirea este realizata pe fundatie continua din beton armat, cu structura pe stalpi si grinzi din beton armat cu zidarie portanta tip BCA, acoperis tip sarpanta metalica partiala cu invelitoare metalica tip tigla peste casa scarii si terasa circulabila cu hidroizolatie si gresie, cu finisaje exterioare tip tencuieli decorative usoare aplicate peste termosistemul din polistiren si finisaje lavabile la interior.
Clujenii au inceput sa-si scoata vilele la licitatie
Un astfel de exemplu il gasim pe site-ul fairsolve.com.
Imobilul este situat în Cluj-Napoca, str. Kelemen Lajos nr. 18, jud. Cluj, format din teren în suprafaţă de 213 mp pe care s-a edificat o casă, în regim de înălţime P+M, din cărămidă pe fundaţii din beton, planşeu din beton, sarpanta din lemn cu învelitoare din ţiglă, compusă din parter: o cameră de zi, bucătărie, baie, două holuri, casa scării şi un garaj, mansardă: două dormitoare, o baie, un dressing.
Lucrari deosebite din stampile
Artistul italian Federico Pietrella locuieste in prezent la Berlin si creeaza portrete uimitoare punand stampile cu date pe panza. Acesta se foloseste de stampile cu grosimi si date diferite pentru a pune cap la cap diferite scene sau portrete. Pietrella face astfel de lucrari de 15 ani, iar fiecare dintre ele are nevoie de o luna sau doua pentru a fi finalizate, insa artistul traieste comfortabil de pe urma lor, deoarece o singura lucrare se vinde cu circa 20.000 de euro.
teren de vanzare in comuna berceni super oferta
teren de vanzare in comuna berceni super oferta
Tehnologia revoluționare prin care Extratereștri comunica cu oameno
Programul SETI caută de zeci de ani dovezi ale semnalelor extraterestre, dar dacă folosim tehnologia greșită? Întrebarea dacă suntem singuri în Univers rămâne una dintre cele mai mari enigme ale timpului nostru. Deși pare aproape de neconceput că civilizația noastră să fie singura din Cosmos, rămâne totuși faptul că încă nu am văzut nicio dovadă concretă (unii spun că ar fi, iar acest dovezi sunt ascunse de autorităţi).
Tot mai multe terenuri sunt scoase la licitatie
Fairsolve a scos la licitatie un teren din judetul Sibiu in valoare de 48000 euro.
Proprietatea este situata in com. Glina, jud.Ilfov pe str.Libertatii nr.71, cvartal 2, parcelele 25-30, aproape de soseaua de centura a Bucurestiului. Zona este rezidentiala, cu proprietati predominant case si vile.
Proprietatea se compune din teren 1467 mp (1652,36 mp conform masuratorilor cadastrale), este acoperit cu platforma betonata iar constructiile existente pe teren conform documentatiei cadastrale nu mai existau la data efectuarii evaluarii (aprilie 2012), terenul fiind considerat liber.
Intrarea pe teren se face si din strada Ciresilor, asfaltata.
Utilitati: apa potabila si curent electric.
In Timisoara noi spatii industriale sunt scoase la vanzare
Pe fairsolve.com un spatiu de a 22.053 mp a fost scos la licitatie pentru suma de 115.500 EUR.
Ce acte sunt necesare pentru a incheia un contract de vanzare-cumparare pentru o casa, un apartament sau un teren?
Sunt analizate doua situatii: cand se vinde un teren liber de constructii si cand se vinde un teren cu constructii. In ambele situatii se detaliza documentele de care are nevoie notarul pentru a autentifica contractul de vanzare-cumparare.
Criza şi transportul în comun
De când a început semestrul 2, adică de aproximativ 3 săptămâni am reînceput să folosesc mijloacele de transport în comun. Spre surprinderea mea constat că numărul călătorilor este tot mai mare. Spre exemplu circul des cu troleul 14 şi nu prea mi s-a întâmplat să stau înghesuit, să mă chinui să îmi fac loc şi niciodata nu mi-am pus problema că nu pot urca în el pentru că e plin.

Temerile mi se adeveresc şi după cum spuneam de 3 săptămani circul înghesuit, mă înghesui ca o sarma, nu îmi vine să cred câtă lume circula mai nou. Plecând de la prezumţia că e criză şi că am început să strângem cureaua găsesc o explicaţie logică pentru ceea ce se întâmplă cu mijloacele de transport în comun. Am început să lăsăm maşinile deoparte şi iată-ne în plină criză cum profităm de ce apucăm.

Iniţial am crezut că RATT a redus numărul de autobuze, troleibuze etc dar se pare că nu e aşa. Administratorul forumului Ratt mi-a infirmat acest lucru printr-o monitorizare GPS a efectivului de troleibuze de pe linia 14. Ele circula tot la diferenţă maximă de 6 minute ca şi înainte de începerea crizei. Aveam impresia că metoda de a scăpa cât mai uşor din criză a Ratt-ului a fost reducerea numărului mijloacelor de transport în comun puse în slujba cetăţeanului. Bine că m-am înşelat. În mod cert Ratt are încasări mai mari datorită crizei. Oricum aştept o scumpire a tarifelor din partea lor.

Deci da, acesta este motivul pentru care ne înghesuim, ne-a atins criza pe toţi.
Demisia lui Marian Lupu din Partidul Comuniştilor
Demisia lui Marian Lupu din Partidul Comuniştilor
Spălare de bani şi nesimţire, comuna Prisăcani, judeţul Iaşi
Spălare de bani şi nesimţire, comuna Prisăcani, judeţul Iaşi
Esti iesit din comun
Eşti atât de ieşit din comun încât orice reacţie aş avea, o vei contracara într-un mod logic, ca eu s-o accept.
Diferenta dintre terenul intravilan si terenul extravilan
Terenul intravilan este acel teren care se află în localitate, aparține de casă sau se află în zona casei dumneavoastră; de regulă, astfel de terenuri sunt mai scumpe ca și preț.
Euro Insol vinde la licitatie Verdi Park Floreasca!
Activul imobil tip cladire aflat in proprietatea S.C. MERIDIAN LAND S.R.L. – in faliment este constituit garantie in favoarea ALPHA BANK ROMANIA SA.
Activul imobil tip teren se afla in proprietatea Alpha Bank Romania S.A.
Activul se va vinde in bloc, imobil plus teren, ca un bun unitar si nu „apartament cu apartament”.
Ansamblul rezidential Verdi Park este situat in Sectorul 2 al Capitalei, intre Parcul Verdi si Lacul Floreasca.
Pr Total comunicate de presa online, stiri Congresul Comun de Stomatologie – Editia 2013, 50 credite EMC
Pr Total comunicate de presa online, stiri Congresul Comun de Stomatologie – Editia 2013, 50 credite EMC