link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
In Timisoara noi spatii industriale sunt scoase la vanzare
de geo3000 la: 17/09/2012 15:09:42
Pe fairsolve.com un spatiu de a 22.053 mp a fost scos la licitatie pentru suma de 115.500 EUR.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"In Timisoara noi spatii industriale sunt scoase la vanzare"

24.000 de locuinte scoase la vanzare la Targul National Imobiliar. Vezi lista proiectelor noi si preturile
24.000 de locuinte scoase la vanzare la Targul National Imobiliar. Vezi lista proiectelor noi si preturile
Inchiriere spatii industriale Bihor
Spatii industriale de inchiriat, in municipiul Oradea si judetul Bihor.
Apartamente in Splaiul Independentei cu 3 camere sunt scoase la vanzare de Novuminvest.ro
Apartamente in Splaiul Independentei cu 3 camere sunt scoase la vanzare de Novuminvest.ro
Spatii industriale de vanzare in judetul Bihor
cele mai interesante oferte de spații industriale de vânzare, în județul Bihor.
Bilete de avion scoase la vanzare pe ebay.com
Bilete de avion scoase la vanzare pe ebay.com
1500 adrese de email scoase la vanzare pe piata neagra
1500 adrese de email scoase la vanzare pe piata neagra
Cea mai scumpa casa din SUA, scoasa la vanzare
Cea mai scumpa casa din SUA, scoasa la vanzare
Pensiunea La Rotaru scoasa la vanzare prin licitatie pe Fairsolve.com
Fiind situata pe Strada Patriei in apropiere de Colegiul National "Ion Luca Caragiale", Pensiunea La Rotaru va permite accesul facil spre centrul orasului.
Detalii:
CORP A:compus din 11 camere:8 mobilate din lemn masiv,grupuri sanitare;o camera receptie, 2 camere utilizate ca si spatii birouri;vestiar personal.Alaturat corpului A,este construita locuinta cu doua apartamente a cate 80mp compuse din camera,sufragerie,bucatarie si baie;demisol:cu camera frigorifica functionala,fosta carmangerie.
CORP B:parter+etaj,bar-restaurant;parterul este compus din bucatarie,sala de mese cu 25 de locuri iar etajul:sala de mese de 45 de locuri.
Amenajari interioare locuinte, amenajari interioare spatii comerciale, amenajari interioare birouri
Firma noastra proiecte de succes in urmatoarele domeni:
- amenajari interioare locuinte
- amenajari interioare spatii comerciale
- amenajari interioare spatii industriale
- amenajari interioare birouri
- amenajari zone speciale
- amenajari interioare cabinete medicale
- amenajari interioare zone de productie
- amenajari exterioare locuinte
- amenajari exterioare spatii comerciale
- amenajari exterioare spatii industriale
- amenajari exterioare cladiri de birouri
Montaj tavane casetate, spatii comerciale, birouri, case
Echipa noastra asigura servicii de montaj tavane casetate in spatii de birouri, spatii comerciale, spatii industriale si nu numai. La cerere putem asigura si materialele de executie. Mentionam ca avem contracte cu firme de distributie materiale de constructii, de aceea obtinem preturi sub media pietei pentru toate tipurile de tavane casetate.

http://iddconstruct.com/2014/12/21/montaj-tavane-casetate-spatii-comerciale-birouri-case/
racire terase, climatizare exterioara, umidificare industriala
Instalatii de racire exterioara, climatizare exterior, racire terase, climatizare terasa, umidificare, racire terasa, racire a aerului exterior, brumificare, outdoor cooling sau misting systems, climatizare industriala, instalatii de racire cu vapori de apa, controlul si reducerea prafului prin umidificare, neutralizarea mirosurilor neplacute, controlului climatic al crescatoriilor de pasari si animale, umidificare si climatizare pentru sere, pepiniere, ciupercarii, fesh market pentru prospetimea legumelor din aprozare si supermaket-uri, luptam impotriva tantarilor din gradini cu mister mosquito, racim spatii industriale de mari dimesiuni intr-un mod economic, umidificam crame si pivnite, santiere si fabrici, racim terase si restaurante, pulverizare cu apa in arhitectura si peisajistica, racire si climatizare spatii de odihna si relaxare, piscine, gradini, inchiriem sisteme de racire exterioara evenimentelor in aer liber, oferim decoratiuni pentru exterior, avem produse de calitate pentru orice aplicatie industriala, rezidentiala si comerciala.
Parchet masiv Jatoba
Jatoba, numit uneori cireşsul de diamant (diamond cherry) provine din America Centrala si de Sud. In comparatie cu lemnul de cires autohton este intr-adevar dur precum diamantul. Lemnul este foarte trainic, are o foarte mare rezistenta naturala la conditiile atmosferice nefavorabile, la descompunerea cauzata de ciuperci si microorganisme, precum si la insecte. Gratie calitatilor sale naturale, parchetul exotic Jatoba isi indeplineste cu usurinta cerintele de exploatare nu numai în locuinte, ci si in spatii industriale si in aer liber.
Cadastru si intabulare. Pret cadastru
Intabulare apartamente Bucuresti si lucrari de cadastru apartamente sunt realizate de persoane autorizate, ingineri, experti autorizati etc. Pentru cadastru apartament, cadastru Bucuresti, cadastru sector 1, cadastru sector 6, cadastru sector 5, cadastru sector 4, trasare teren sau cadastru si intabulare, putetii apela la expertii si specialistii de la Cadastru (www.cadastru.biz).
Intabularea dreptului de proprietate trebuie realizata pe perioada desfasurarii lucrarii de cadastru. Cadastru are rol de evidenta tehnica, economica si juridica si reprezinta un plan obligatoriu prin care este realizata identificarea, masurarea si delimitarea pe harti a terenurilor, apartamentelor, spatiilor comerciale, depozitelor, spatiilor industriale birourilor etc.
Siguranta imobilului tau este importanta iar dreptul de proprietate depinde de realizarea cadastrului si intabulare. Pentru cadastru si intabulare trebuie pregatite: documentele de propietate in copie legalizata la notar, copii dupa cartile de identitate ale proprietarilor si certificatul de atestare fiscala (cu specificatie pentru cadastru si intabulare) care se obtine de la „Taxe si impozite locale” (unde platiti si impozitul anual). In momentul in care doriti sa realizati planul cadastral, se recomanda sa fiti la zi cu plata impozitului.
Pe www.cadastru.biz gasiti o lista detaliata cu actele necesare, cand doriti sa apelati la serviciile unui astfel de specialist.
I. Acte in copii legalizate ( dupa caz )
1. Contract de vanzare cumparare
2. Contract de vanzare cumparare cu plata in rate
3. Contract de construire
4. Contract de schimb/donatie
5. Contract de partaj
6. Contract de imprumut/rate
7. Titlu de proprietate
8. Adeverinta de achitare integrala
9. Certificat de mostenitor
10. Certificat de casatorie
11. Certificat de deces
12. Sentinta civila definitiva si irevocabila
13. Sentinta de divort
I. II. Documente in original
1. Contract de vanzare cumparare
2. Declaratie autentica (notariala) de transcriere ( dupa caz )
I. III. Documente in copii simple
1. Cartile de identitate / Buletine de identitate ale proprietarilor
2. Schita apartamentului
Informatiile despre pret cadastru pot varia, tipul, locatia si suprafata terenului sau imobilului fiind facturi importanti in stabilirea unui pret cadastru. Gasiti o lista completa a preturilor pe pagina http://www.cadastru.biz/preturi-cadastru.
Cadastru Bucuresti colaboreaza doar cu profesionisti si experti certificati si autorizati de catre Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI).
Tot la Cadastru Bucuresti apelati si in cazul in care imobilul dumneavoastra nu detine numar cadastral si v-ati hotarat sa intocmiti si avizati documentatia cadastrala, pentru a obtine un numar cadastral, necesar pentru intabulare in Cartea Funciara.
Cand aveti nevoie de cadastru si intabulare?
Cand doriti sa realizati o tranzactie la notariat in legatura cu imobilul.
Cand doriti sa ipotecati imobilul pentru a obtine un credit bancar.
Cand nu detineti siguranta propietatii sau delimitarea clara a acesteia.
Cand doriti sa modificati imobilul cu autorizatie de constructie.
Dca doriti sa intocmiti documentatia cadastrala, nu veti putea face acest lucru decat prin intermediul unui inginer cadastral specializat sau autorizat cadastru sau orice persoana autorizata sa faca acest lucru din cadrul unei firme cadastru Bucuresti.
Persoana autorizata efectueaza masuratorile cadastrale, intocmeste dosarul cu documentele necesare si depune si ridica acest dosar dupa avizare.
Numarul cadastral se obtine in aproximativ 30 de zile pentru termenul normal si 10 zile pentru urgente (daca se achita o taxa suplimentara).
Ce este caramida aparenta klinker si cum se monteaza
Placile de caramida aparenta klinker sunt foarte rezistente la inghet si diferente termice mari, sunt antiderapante, ceea ce le face foarte potrivite pentru placarile de exterior, dar si pentru zone foarte circulate, interioare de institutii, dar si holuri, bucatarii, zone cu trafic mare. Suprafata klinker-ului nu se uzeaza si nu isi pierde culoarea, in final, dau un aspect favorabil pentru valoarea cladirii. In functie de calitatile tehnice ale acestuia, cu klinker putem obtine suprafete rezistente la patare, produse chimice, acizi, detergent, impregnari de uleiuri, etc., de aceea poate fi folosit inclusiv in spatii industriale sau in garaje.
Top 10 laptop second hand ieftine
Laptop-urile refurbished sunt acele laptopuri folosite la prezentari la expozitii, testate de cateva ori, apoi scoase la vanzare cu un pret mai mic. Am alcatuit un top 10 de laptop-uri sh, care merita achizitionate.
Sute de apartamente de vanzare la Regatta
Compania Regatta ofera celor interesati in achizitionarea de proprietati imobiliare in zone centrale sau ultracentrale din Capitala apartamente cu finisaje moderne si locatie centrala, avand acces la metrou, mijloace de transport, fiind prevazute cu centrala termica, aer conditionat si multe alte amenajari de calitate.

Oferta vasta de apartamente de vanzare la Regatta cuprinde sute de astfel de locuinte, cu preturi care pot atinge 3000000 euro.

Printre cele mai scumpe apartamente scoase la vanzare de Regatta se afla o locuinta de 12 camere situata in zona Nordului, beneficiind de 3 locuri de parcare, dressing, terasa, sauna si jacuzzi.
Optiuni de cumparare, pentru piese moto marca Honda
Piesele Honda sunt destul de usor de gasit pentru ca este o marca populara, recunoscuta peste tot in lume. De aceea este si destul de lejer sa gasesti piese de schimb cand se strica.

Cumparaturi online, o metoda simpla!

In magazinele online vei da de orice piese Honda, ceea ce inseamna ca este usor sa gasesti componentele de care ai nevoie.

Pe paginile magazinelor online gaseti si poze cu aceste piese Honda, astfel incat sa vezi exact componenta moto. Acolo exista si descrierea piesei, ceea ce inseamna o mana importanta de ajutor.

Piesele moto mai pot fi cumparate cu usurinta si de la magazinele de specialitate, insa acestea nu se gasesc in toate orasele.

Piesele Honda pot fi noi sau la mana a doua!

Ei bine, trebuie sa stii ca ai posibilitatea de a alege intre piese Honda noi si unele la mana a doua. Piesele moto second hand au pret mai mic decat al celor noi, insa nici calitatea nu este una de nota zece, pentru ca aceste component pot ave aun minim grad de uzura ori pot sa prezinte zgarieturi. Daca nu vrei piese second dar nu ai bani nici de unele noi, le poti lua pe cele noi in perioadele de reduceri.

Piesele la mana a doua destinate motoarelor, dar si masinilor, pot proveni de la dezmembrari motociclete, ceea ce inseamna ca sunt foarte sigure. Ele trec prin verificari cu de-amanuntul inainte de a fi scoase la vanzare.

Cand iei piese pentru motociclete, verifica daca este piesa de care ai nevoie, caci este posibil sa faci incurcaturi, mai ales daca vei cumpara online.
Un motor, ca si o masina ori un scuter sau bicicleta, are nevoie de ingrijire, este important ca piesele sa fie intretinute.

Trebuie sa acorzi mare atentie aspectului curatarii, cat si schimbarii lichidului de frana. Nu uita nici sa treci cu motocicleta pe la un service auto ca sa ii faci revizia tehnica, este un lucru necesar. In urma unor astfel de revizii se pot descoperi probleme legate de functionarea motorului, vei descoperi din timp anumite defectiuni, pe care nu le poti sesiza, de exemplu, in mers.
Bentley iti pregateste cel mai scump cadou si nu este vorba despre o masina. Priveste despre ce este vorba si cat te va costa acesta!
Intreg brandul Bentley este cunoscut pentru extravaganta, pentru masinile exotice si, pe de alta parte, pentru preturile practicate in vanzarea tuturor articolelor iesite din mainile producatorilor britanici.

Insa, Bentley a cucerit nu doar piata auto, ci si piata cadourilor personalizate. In ultimul timp, din ce in ce mai multe cadouri apar pe piata, purtand amprenta luxului si elegantei Bentley.

Totusi, despre ce este vorba, daca nu este o masina? Ce poate oferi Bentley pentru a cuceri inima fanilor si cunoscatorilor?

Cadoul personalizat de 3.500 de euro de la Bentley
Bentley a reusit sa atraga foarte multi utilizatori, fani si cunoscatori ai pietei de cadouri personalizate in ultima vreme, scotand la vanzare un minunat obiect, unic pe piata, cu o valoare de 3500 de euro.

Este vorba despre un set de sah, cu piese realizate din bucati slefuite ale pieselor auto din masinile Bentley de colectie. Un cadou unic, perfect pentru oamenii care se respecta, un gest onorabil si un adevarat simbol al respectului pentru conesseuri.

Primul set de acest tip a fost realizat in anul 1976, de catre echipa de styling Bentley, designerii fiind inspirati chiar de caroseria si elementele de baza ale unui automobil Mulsanne si a unui GT Speed.

Specificatii tehnice demne de Bentley si de cei 3500 de euro
Cadoul acesta este ceva cu adevarat unic. Tabla de sah este fabricata dintr-un lemn de cires cu un strat de placaj de artar Bird's Eye, Madrona si Burr Walnut, nuante care compun in detaliu interioarele celor mai scumpe modele de Bentley de pe piata auto.

De asemenea, piesele sunt croite din bucatile volanelor Mulsanne sau din piese hardware ale motoarelor GT. Fiecare set este diferit, insa pana la momentul actual nu au fost scoase la vanzare decat cateva.

Primul set a fost vandut in cadrul unei licitatii Bentley Bespoke, pentru a strange bani in spiritul unei donatii catre Trustul Prince, o organizatie caritabila ce se ocupa cu motivarea si reintegrarea in societate a tinerilor dezavantajati (minoritatile rasiale).

Un astfel de cadou reprezinta un privilegiu chiar si pentru cel care il ofera. Imaginati-va cum ar fi sa va aflati in postura celui care il primeste.
Hale metalice de vanzare, cateva date
Daca te afli in cautarea de hale metalice de vanzare, afla ca le poti gasi la cele mai bune preturi daca te uiti cu atentie pe internet, dar si in rubricile de anunturi din presa locala.
Asta inseamna ca trebuie sa studiezi in fiecare zi anunturile din ziarele locale, dar si pe cele din ziarele care sunt distribuite la nvel national.
Halele metalice de vanzare pot fi dotate cu termopane
Multe dintre halele metalice de vanzare sunt dotate cu geamuri termopane, dar se bucuar asi de alte imbunatatiri. Astfel, aceste hale metalice de vanzare benefciaza de usi metalice si de sisteme de aer conditionat, dar au si central proprie pentru incalzirea pe timp de iarna.
Aceste hale industriale de vanzare pot avea si un sistem de alarma, astfel incat sa te asiguri ca bunurile pe care le vei depozita aici sunt ferite de hoti. De asemenea, halele metalice de vanzare care se intind pe mai multe etaje sunt dotate si cu lifturi moderne.
Ce poti amenaja intr-o hala metalica de vanzare
Intr-o hala industrial de vanzare pot fi amenajate nenumarate spatii, de la depozite, birouri, dar si mici ateliere de lucru. Sunt hale metalice de vanzare care pot adaposti cu usurinta o fabrica de confectii.
In ceea ce priveste pretul, halele metalice de vanzare costa de la cateva zeci de euro pe metrul patrat, pana la cateva sute de euro pe metrul patrat.
Pretul acestora se stabileste in functie de suprafata amenajata, de judetul in care se afla, dar si de cat de bine sunt construite si organizate. Cu cat sunt mai intinse si mai bine dotate, cu atat pretul lor creste, ceea ce este si normal. Conteaza mult si judetul in care sunt situate.
Foarte scumpe sunt halele metalice de vanzare din Ilfov, dar si cele din judetele Cluj, Brasov, Constanta, Timis, Bihor, Iasi, dar si cele situate in Capitala.
Mai ieftine sunt halele din judetele mai mici, cat si cele care se afla in comune unde accesul este mai greu. Asadar, cand te afli in cautarea unei haleindustriale trebuie sat ii cont de toate aceste aspect. La fel si daca vinzi un astfel de spatiu, trebuie sa stabilesti pretul in functie de mai multe criterii, astfel incat sa fie unul realist.
Pentru mentinerea curateniei in spatiile civile sau industriale, cumparati produse de curatenie de la Dacris94!
Pentru mentinerea curateniei in spatiile civile sau industriale, cumparati produse de curatenie de la Dacris94!
Spatiile comerciale au inceput sa fie scoase la licitatie
Pe fairsolve.com un spatiu comercial situat în Galati pe str. Victor Vilcovici a fost scos la vanzare cu 211000 euro. Proprietatea supusă evaluării se compune din : constructia cu destinatia de spatiu comercial, regim de inaltime P+D, cu suprafata totala construita de Sc = 518 mp, suprafata utila Su = 423.5 mp.
Parterul este compus din 6 camere cu suprafata construita de Sc = 194.18 mp si demisolul compus din 10 camere cu suprafata construita de Sc = 323.82 mp, impreuna cu dreptul de coproprietate fortata si perpetua in cota indiviza de 20.37% asupra spatiilor auxiliare, dotarilor si utilitatilor care prin natura lor nu pot fi folosite decat in comun si dreptul de folosinta asupra terenului aferent, in suprafata de 87.28 mp.
Show-uri fierbinti la un liceu din Timisoara
Astazi tabloidul Cancan ne dezvaluie o alta poveste incendiara cu profund caracter sexual, petrecuta la un liceu din Timisoara. Catedra din una din salile de curs a devenit spatiul de desfasurare a orgiei pornografice. Protagonistii sunt o parte din elevii din clasa respectiva al Liceului Agricol.
Vaslui – Timisoara 1-1 ,Poli pastreaza distanta de 2 puncte fata de vasluieni
Dusan Uhrin Jr. a mers in Moldova gandindu-se sa se apere si sa nu piarda . Astfel ca meciul a inceput cu Timisoara in aparare si cu Vasluiul presand careul advers fara a avea insa ocazii notabile de gol . In aceasta seara nici Wesley si nici Adailton nu au parut a fi in forma ,cei doi facandu-se remarcati de foarte putine ori fiind mai tot timpul cu spatele la poarta .De cealalta parte Zicu nu a semanat nici el cu golgeterul Timisoarei din tur . Astfel ca la pauza s-a intrat la egalitate 0-0 . In repriza a doua meciul s-a desfasurat la fel ca si in prima parte , cu Vasluiul combinand steril la mijlocul terenului si cu Timisoara in aparare incercand sa scape pe contraatac . Dupa o faza in care s-a cerut de doua ori offside , Dan Alexa isi introduce mingea in propria poarta . Imediat dupa acest gol Vasluiul s-a retras in defensiva si le-a lasat initiativa banatenilor care au iesit la joc iar Goga profitand de o eroare in defensiva moldovenilor restabileste egalitatea in minutul 73 . Spre finalul meciului vasluienii au mai ratat doua ocazii importante de a inscrie insa meciul s-a terminat la egalitate , un egal care avantajeaza in primul rand pe Otelul Galati si mai apoi pe Timisoara care pleaca neinvinsa de pe terenul unei dintre contracandidate la titlu .
Se cauta spatii de birouri
investitorii gasesc un potential atractiv pe piata birourilor in orasele mari din tara cum sunt Brasov, Cluj Napoca, Timisoara, Iasi sau Sibiu.
Intre Arta si Monstruozitate – vazut in Timisoara
La iesirea din spate a noului Parc al Copiilor din Timisoara (iesirea care da spre parcul Rozelor) sunt de cativa ani asezate cateva “opere de arta” moderna.

Din cate am aflat artistii care au realizat acele opere de arta au participat la un fel de competitie sponsorizata de compania din spatele brandului Tuborg.
Vrei acte false? Mergi la Timisoara
vrei acte false? Mergi la Timisoara
Parada motociclistilor din Timisoara
parada motociclistilor din timisoara
Concert Veritasaga in Timisoara
Vineri 01.02.2008 Concert Veritasaga in Timisoara
Festivalul Sperantei, Timisoara - Romania 2008
Festivalul Sperantei sustinut de Franklin Graham in Timisoara 2008. Redescopera libertatea copilariei.