link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Scriere creativa
de anna02 la: 08/10/2012 09:51:30
bizcampus.com.ro , bizcamp

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Scriere creativa"

Primul ebook practic de PR este lansat de Creative Business Management
Agenția de training Creative Business Management a lansat primul ghid practic de scriere și comunicare în relații publice: 50 de REGULI SIMPLE în PR. Realizat de trainerul Bianca Preda, ghidul vine sub forma a 50 de reguli pe care orice persoană ar trebui să le urmeze pentru a evita greșelile frecvente în comunicarea cu clienții, jurnaliștii sau bloggerii.

Ebook-ul este structurat în trei capitole, fiecare cuprinzând un alt set de reguli. Documentul poate fi descărcat gratuit de pe site-ul agenției, din pagina cursului “Strategii practice de PR”.

Într-o abordare informală a domeniului, Bianca Preda ancorează principiile sale de lucru într-un ghid care se vrea a fi un punct de plecare pentru cei care vor să comunice mai bine. “Documentul nu este o carte sau un curs. Nu se dorește a fi un set de principii pentru atingerea succesului în comunicare și nici o referință bibliografică. Ghidul este o concluzie a celor 13 ani de practică în PR, în care am interacționat cu foarte mulți aspiranți la o carieră în acest domeniu. Subiectele sunt pe cât de frecvente, pe atât de actuale, iar ordinea în care au fost enumerate are ca scop punerea în context a unor procese firești în PR. Îmi doresc ca cei care citesc acest ghid să găsească o latură amuzantă și umană a PR-ului, fără de care nimeni nu poate supraviețui în acest domeniu”, spune Bianca Preda.
Creative food
Creative food
Asociatia Dintr-un Basm, sau educarea copiilor prin creativitate
Interviu cu Mihaela Netoiu, una dintre cele trei femei care au pus bazele Asociatiei Dintr-un Basm, care ofera copiilor ateliere creative.
Despre Creative Monkeyz si RObotzi
Băieții de la Creative Monkeyz sunt niște tineri studenți din Cluj ce se ocupă de design în mare. Aceștia par a fi super de treabă și cu un simț al umorului super dezvoltat, ce nu au învățat ceea ce știu din școală și din facultăți, ci și-au fost autodidacți în ceea ce fac așa de bine. Băieții nu vor să se dea mari și nu se lasă luați de valul faimei, ci ei muncesc ca niște oameni normali și doresc să trăiască din ceea ce fac, să nu mai fie nevoie să aibă servicii pentru a avea resursele să pună în practică ideile lor geniale.
Alatura-te Campusului Creativ Urban (CCU)
Echipa Campusului Creativ Urban organizeaza o surpriza creativa pentru tinerele talente din Romania. Vrei sa te alaturi echipei de organizare?
Metode de Promovare Creative
În ziua de azi, e foarte greu să îl convingi pe consumator să îți folosească produsul. Concurența e extrem de mare și trebuie să faci cumva să ieși în evidență.

În cele ce urmează voi prezenta o serie de astfel de metode de a te diferenția de concurență. Fiecare metodă va fi prezentată într-un articol diferit, iar primul articol din această serie va face referire la product placement (plasarea de produse).

Product placement-ul se referă la inserarea unui produs, brand sau logo într-un film, producție TV, roman, piesă de teatru, videoclip muzical, ș.a..

Deși suntem tentați să spunem că se urmărește, în principal, creșterea vânzărilor, acest obiectiv este unul secundar. Îndeplinirea acestuia trebuie să urmeze întâi de toate o serie de pași. Astfel, obiectivele plasării de produse ordonate în funcție de importanța acestora ar putea fi:

creșterea notorietății;
îmbunătățirea imaginii unui produs;
confirmarea sau modificarea poziționării pe piață;
lansarea unui nou produs;
creșterea vânzărilor.

Continuarea aici: http://romaniancopywriter.ro/metode-de-promovare-creative-product-placement/
Bucuria gindirii creative !
Cum pot sa descopar creativitatea in adincul personalitatii mele? Cum pot sa descopar bucuria gindirii creative?
Creative Fitness Studio - sport pentru minte!
Fundatia Friends for Friends revine cu un anunt atractiv: din 16 octombrie incepem o noua serie de antrenamente Creative Fitness Studio, curs intensiv de descoperire, stimulare si dezvoltare a creativitatii.
Idei creative pentru bucataria ta
Descopera cateva idei creative pe care sa le aplici in bucataria ta. E simplu si usor sa iti faci solutii de depozitare a oalelor, tacamuri si alte ustensile.
Top 10 idei creative pentru copiii de 6 la 18 luni
Descopera 10 idei creative pentru jucariile copiilor .Aceste jucarii conduc la deschiderea apetitului de explorare si descoperire al copilului, cateodata mai mult decat jucariile conformiste.
Creative Mobili
Creative Mobili
5 moduri creative in care poti purta tenisi confortabili vara aceasta
5 moduri creative in care poti purta tenisi confortabili vara aceasta
Curs de design vestimentar pentru incepatori! 20 de saptamani de cursuri interactive si creative
Curs de design vestimentar pentru incepatori! 20 de saptamani de cursuri interactive si creative
Te temi ca cel mic are o problema patologica de vorbire sau scriere? Apeleaza la ajutorul unui centru de logopedie din Bucuresti!
Te temi ca cel mic are o problema patologica de vorbire sau scriere? Apeleaza la ajutorul unui centru de logopedie din Bucuresti!
VREI O JUCARIE CREATIVA PENTRU MICUTUL TAU? MARKER MAKER CRAYOLA VA FI CADOUL MULT DORIT!
VREI O JUCARIE CREATIVA PENTRU MICUTUL TAU? MARKER MAKER CRAYOLA VA FI CADOUL MULT DORIT!
Cadouri creative
Cadouri creative
Invatare creativa
Invatare creativa
Tablouri creative
Tablouri creative
Hipnagogia, starea dintre somn și cea de veghe, este cheia creativității
Mulți artiști au folosit hipnagogia, starea dintre somn și cea de veghe, pentru a pătrunde în cele mai adânci niveluri ale creativității lor. Suntem cu toții familiarizați cu cele două stări ale conștiinței: somnul și starea de veghe. Dar ce se petrece între aceste două stări?
Servicii Serigrafie - Business Creativ - Cum se face?
Vrei sa afli cum poti dezvolta un business creativ si profitabil? Iata aici mai multe detalii despre serigrafie!
creative design
eu, senior graphic designer, layout web designer, communication boutique, creative manager.
Bdesign Shop - vestimentatie creativa handmade
Dupa cum se si recomanda, de la bun inceput, Bdesign Shop este un atelier de creatie.
Prima pagina a site-ului te intampina pe un ton vesel: ceea ce se doreste este sa se ofere clientilor ce ii trec pragul macar putina creativitate in vestimentatia de zi cu zi, dandu-le o mana serioasa de ajutor pentru a fi unici si creativi cu propria vestimentatie.
Creativitate în afaceri
Luminiţa Hosu este liderul grupului HG Network, specializat în consultanţă financiară şi audit, dar şi iniţiatoarea conceptului de contabilitate creativă. Cu specializări multiple, în şară şi în Statele Unite, ea a asimilat ce este mai bun din ambele lumi – deschiderea spre informaţie aprofundată din România, spiritul antreprenorial şi deschiderea spre interpretarea inteligentă a legislaţiei din America. Un interviu despre „umanizarea” unor discipline aseptice şi despre oportunităţi, atunci când majoritatea văd doar probleme, în rândurile următoare.
Magazin handmade Galeria Creativ: diversitate si inspiratie
Galeria Creativ este un magazin handmade situat in Brasov, care prin diversitatea produselor si inspiratia oferita pentru orice persoana, a devenit în scurt timp locul preferat de multi clienti care ne-au vizitat.
Cele mai creative si mai originale cadouri de Craciun
cele mai creative si mai originale cadouri de Craciun
Idei creative pentru bradul de Craciun
Descopera ideile creative pentru bradul de Craciun. Renunta la un brad natural si alege un brad artificial. Bradul artificial te face sa economisesti, sa devii creativ/a si sa salvezi natura.
jucarii creative
jucarii creative
Pretul platit pentru un escape room din Bucuresti? Multa curiozitate si creativitate, cu siguranta!
Pretul platit pentru un escape room din Bucuresti? Multa curiozitate si creativitate, cu siguranta!
Afaceri creative
Afaceri creative