link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile
de godessdiana88 la: 13/12/2012 19:16:46
Horoscop chinezesc si previziuni inspirate de interpretarea evenimentelor astrale din anul 2012, Anul Sarpelui Negru de Apa. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile"

Horoscop chinezesc 2013 - Iepure
Potrivit horoscopului chinezesc 2013, ramurile pamantesti ale Iepurelui si Sarpelui, Mao si Chen, tind sa isi faca rau una alteia. Din acest motiv, nativii din Iepure si cei din Sarpe sunt incompatibili. Reprezentantii semnului zodiacal chinezesc al Iepurelui au in fata un destin mai putin auspicios in Anul Sarpelui Negru de Apa.
Horoscop Chinezesc 2013. Predictii chinezesti pentru anul 2013
Horoscop Chinezesc 2013. Afla ce iti rezerva anul Sarpelui Negru de Apa pentru anul 2013.
Horoscop chinezesc 2013 - Bivol
In horoscopul chinezesc 2013, balanta dintre norocul si esecurile Bivolului tind sa ajunga la un fragil echilibru. In anul Sarpelui Negru de Apa, drumul catre succese este conditionat de curajul cu care sunt infruntate piedicile interioare si exterioare.
Horoscop chinezesc 2013 - Tigru
Horoscopul chinezesc 2013 anticipeaza pentru nativii din Tigru o vreme de confruntari si competitii, de-a lungul carora trebuie sa faca dovada ambitiei, perseverentei si chiar agresivitatii personale. Conform principiului chinezesc al celor cinci elemente, lemnul (Tigrul) infrange pamantul (Dragonul). Oricum, lupta acerba dintre Tigru si Dragon este in masura sa se puna in calea norocului celui dintai in Anul Sobolanului Negru de Apa.
Horoscop chinezesc 2013 - Oaie
Potrivit horoscopul chinezesc 2013, nativii din Oaie au parte de un an de impliniri medii, dar nu mediocre. Ei trebuie sa evite sau sa aplaneze conflictele cu colegii, prietenii si rudele, si sa fie cat se poate de prevazaatori fata de un posibil complot pus la cale impotriva lor de persoane din imediata lor apropiere.
Horoscop chinezesc 2013 - Caine
Horoscopul chinezesc 2013 nu vesteste un destin in totdeuna senin pentru Caine. In Anul Sarpelui Negru de Apa, fortele Dragonului si cele ale Cainelui tind sa se opuna, provocand infruntari si dificultati deloc neglijabile. Potrivit Cartii chinezesti a schimbarii, atunci cand apar forte contrarii, calea norocului poate fi urmata numai prin mijlocirea unor transformari de amploare.
Horoscop Chinezesc 2013
Horoscop Chinezesc 2013 - Previziuni pentru toate zodiile in Anul Sarpelui 2013-2014.
Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile
Horoscopul chinezesc 2015 cuprinde previziunile astrologice pentru toate zodiile chinezesti corespunzatoare anului Oii/Caprei de Lemn, ce debuteaza pe 19 februarie 2015 si se incheie pe 7 februarie 2016. Oaia/Capra este patrunsa de energia Yin, si este un simbol al pacii, coexistentei armonioase si al unor vremuri de dezvoltare si regasire a sinelui. Pentru a afla ce iti rezerva destinul potrivit astrologiei chinezesti in 2015, da click pe linkul colorat corespunzator zodiei tale.
Horoscop chinezesc 2017 - Toate zodiile
Horoscopul chinezesc 2017 este guvernat de Cocoşul de Foc, o zodie asociată cu toamna, recolta, roadele şi fructele culese în acest anotimp, cu metalele şi pietrele preţioase, frumuseţea, bucuria, iubirea şi ceaţa.
Horoscop chinezesc 2013 - Sarpe
2013, Anul Sapelui Negru de Apa, se vadeste a fi promitator pentru nativii din zodia Sarpelui. Gratie sprijinului prietenilor si rudelor, ei au in fata o evolutie stabila a destinului, cu conditia de a nu se lasa pe tanjeala si a se focaliza cu consecventa spre ambitioase teluri pe termen lung.
Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile
Nativii din toate zodiile chinezeşti se pot aştepta la tot ce este mai neaşteptat în 2016. Anul 2016 stă sub semnul Maimuţei de Foc, aşa că, ar trebui să ne pregătim pentru cutremure de mare anvergură în viaţa noastră, bune ori rele, în funcţie de cum ne aliniem lor...
Horoscop Diana 2013 - Toate zodiile
Horoscopul anului 2013 ne pune in fata unor optiuni si a unor transformari esentiale ale destinului nostru. Nativii din toate zodiile sunt pusi la incercare mai ales in dragoste si in viata profesionala. Previziunile astrologice din 2013, la fel ca si orice alte predictii astrale, nu iti aseza in cale un drum imuabil, un destin caruia nu i te poti sustrage, ci reprezinta doar orientari si indicatii despre felul cum ne putem pune in valoare talentele, ambitiile si abilitatile, profitand chiar si de cele mai negative conjuncturi ale vietii noastre viitoare.
Horoscop septembrie 2013 - Toate zodiile
Previziuni inspirate de conjuncturile astrologice din luna septembrie 2013. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei si banilor.
Horoscop chinezesc 2013 - Cal
In 2013, Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa, Calul trece printr-o dramatica oscilare intre succese si esecuri. Tocmai de aceea, este nevoie sa isi impuna mereu, indiferent de cea ce i se intampla, o atitudine cat mai calma si mai echilibrata, capabila sa ii asigure luciditate in abordarea provocarilor existentei cotidiene.
Horoscop chinezesc 2013 - Maimuta
Anul Sarpelui negru de Apa nu este marcat de mari dificultati sau probleme pentru nativii din Maimuta. De fapt, acest semn zodiacal chinezesc pare a fi unul din cele mai norocoase in 2013.
Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc si previziuni inspirate de interpretarea evenimentelor astrologice din 2014, Anul calului de Lemn. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei, banilor si al sanatatii.
Horoscop chinezesc 2012 - Toate zodiile
Horoscop si previziuni fundamentate pe interpretarea evenimentelor astrale din anul 2012, din perspectiva astrologiei chinezesti. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei & banilor si al sanatatii.
Horoscop chinezesc 2013 - Sobolan
Anul Sarpelui Negru de Apa se anunta a fi fericit si plin de promisiuni pentru Sobolan. Dupa problemele intampinate in 2012, nativii din acest semn zodiacal chinezesc se vor bucura in 2013 de numeroase oportunitati, cu precadere in cariera si finante. De fapt, Sobolanul pare a fi cea mai favorizata zodie din Anul Sarpelui.
Horoscop chinezesc 2013 - Dragon
In 2013, Anul Sarpelui Negru de Apa, nativii din Dragon trebuie sa actioneze cu prudenta si sa fie toleranti fata de cei din preajma lor. Norocul si ghinionul atarna in mod egal pe balanta destinului acestui semn zodiacal chinezesc.
Horoscop chinezesc 2013 - Porc
Horoscopul 2013 al Porcului prefigureaza un an contradictoriu, strabatut de mari succese si amare neimpliniri, atat in cariera si finante, cat si din punct de vedere al dragostei si sanatatii.
Horoscop chinezesc 2013 - Cocos
In 2013, Anul Sarpelui Negru de Apa, nativii din zodia Cocosului sunt pe cale sa se descotoroseasca de ghinionul care i-a urmarit in ultima vreme, avand sansa de a se bucura de perspective din ce in ce mai promitatoare ale evolutiei personale.
Horoscop august 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei
Previziuni sugerate de conjuncturile astrale din luna august 2013. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei si banilor.
Horoscop noiembrie 2013 - Toate zodiile
Previziuni inspirate de evenimentele astrologice din luna noiembrie 2013. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei si banilor.
Horoscop decembrie 2013 - Toate zodiile
Previziuni inspirate de evenimentele astrologice din luna decembrie 2013. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei si banilor.
Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile
Previziuni inspirate de aspectele astrologice din luna Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei si banilor.
Horoscop Chinezesc 2013 Caine
Horoscop Chinezesc 2013 Caine
Horoscop Chinezesc 2013 Porc/Mistret
Horoscop Chinezesc 2013 Porc/Mistret
Horoscop Chinezesc 2013 Sarpe
Horoscop Chinezesc 2013 Sarpe
Horoscop chinezesc – Iepurele (Pisica)
Continuam seria dedicata zodiilor unui horoscop chinezesc si va prezentam saptamana aceasa semnul Iepurelui - cunoscut de multe ori si ca Pisica.