link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ciulama de pui
de ursubucatar la: 27/03/2013 19:36:36 modificat la: 27/03/2013 19:38:11 arata originalul
Ciulamaua de pui este o mâncare neaoșă românească, simplă și nepretențioasă, menită să adune în jurul mesei toată familia. Servită imediat după preparare, ciulamaua este atât de gustoasă, încât nu va rămâne nici o urmă din ea. Ritualul servirii începe cu răsturnarea mămăligii și se sfârșește cu linsul blidelor de către copii, astfel încât nici o picătură de ciulama să nu fie irosită.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Ciulama de pui"

Ciulama de pui
Ciulama de pui.
Ciulama de pui
Ciulamaua de pui este o mâncare neaoșă românească, simplă și nepretențioasă, menită să adune în jurul mesei toată familia. Servită imediat după preparare, ciulamaua este atât de gustoasă, încât nu va rămâne nici o urmă din ea. Ritualul servirii începe cu răsturnarea mămăligii și se sfârșește cu linsul blidelor de către copii, astfel încât nici o picătură de ciulama să nu fie irosită.
Ciulama de ciuperci, pui
Ciulama de ciuperci, pui
Ceafa de pui la gratar, cat de mare o fi portia?
Ceafa de pui la gratar, WTF? Poza...
Piept de Pui Italienesc la Cuptor
Există ideea că pieptul de pui, deși sărac în grăsimi și recomandat în diete, este o carne uscată și fadă, fapt care îl face nesuferit celor care încearcă să-și impună o alimentație sănătoasă. Dacă știi însă să-l gătești, poți combate cu succes aceasta prejudecată, transformându-l într-un ingredient delicios.
Ringtone In puii mei | Becali, Fernando, Perversu & Nu stiu d-astea |
Emisiunea In puii mei ne incanta cu 4 ringtone-uri foarte dragute. Deja toti il cunoastem pe faimosul “nu stiu d-astea” sau pe Perversul de pe Targul Ocna. Sunt chiar foarte dragute
Si le puteti asculta si descarca mai jos.
Ringtone, In puii mei ! (NOI) |
In puii mei vine cu noi ringtone-uri pentru telefon, un fel de partea a doua, prima parte o puteti vedea AICI, dar de data asta cu Vanghelie, Mucea, nea Gigi si Varu Virgil si Basescu. Le puteti asculta si descarca putin mai jos.
Sper sa va placa!
Ciorba de pui a la grec
Ciorba de pui a la grec, unul din puținele lucruri bune pe care le-a lăsat în urmă dominația fanariotă, cunoaște pe meleagurile noastre cam tot atâtea variații câte gospodine și bucătari, fiecare aplicându-și lovituri energice cu cărămida în piept în susținerea variantei proprii. Din păcate eu n-am găsit nici o cărămidă disponibilă…
Dovlecei umpluti cu pui la cuptor
Dovlecei umpluti cu carne tocata de pui la cuptor.
Saramura de pui ”DNA”
Pentru că nimeni nu te bagă la saramură mai repede decât DNA când îi sună telefonul cu firul roșu, și pentru că DNA te face să te simți ca un pui perpelit numai la gândul că ți-ar putea bate la ușă să te întrebe de ce ai fluierat în biserica preacurviosului marinar, astăzi vorbim despre saramura de pui ”DNA”.
Pui intreg la cuptor cu cartofi
Pui intreg la cuptor cu marinata de rozmarin si garnitura de cartofi.
Ostropel de pui
Ostropelul de pui este o mâncare ușoară, primăvăratecă, care se prepară neapărat cu geamul de la bucătărie larg deschis, astfel încât aroma sa specifică să îmbolnăvească atât vecinii cât și participanții la traficul pietonal, dacă stai la parter sau la etaje inferioare.
Papricas unguresc de pui UDMR
UDMR-ul primește acum o lovitură foarte dureroasă, pentru că am aflat prin mijloace specifice secretul papricașului unguresc de pui și-l voi deconspira aici. Știu, Pino e delicatesa supremă a poporului maghiar, și nu papricașul, dar Pino va trebui s-o accesați și s-o consumați prin forțe proprii. Dacă o faceți cum trebuie, poate primiți ca bonus secretul papricașului…
Ciulama de cartofi noi
Ciulama din cartofi noi cu smantana.
Paste cu pui si ciuperci
Paste cu pui si sos din ciuperci si smantana.
Pui cu smantana si ciuperci
Puiul cu smântână și ciuperci este o mâncare clasică în bucătăria românească, mai ales în zona Moldovei, însă cu toate că aproape toate gospodinele o gătesc în mod curent, în această variantă există câteva secrete care fac diferența – în loc să folosim făină pentru a îngroșa sosul, punem gălbenușuri și codițe de ciuperci tocate, ceea ce va lega sosul și-i va da savoare… dar să trecem la treabă, să vedem concret cum e cu puiul asta cu smâtână și ciuperci!
Papricas de pui
Papricas din piept de pui cu galuste de faina.
Rulada de pui cu ciuperci la cuptor
Rulada de pui umpluta cu ciuperci, ardei si ceapa.
Ostropel de pui
Ostropelul de pui este o mâncare ușoară, primăvăratecă, care se prepară neapărat cu geamul de la bucătărie larg deschis, astfel încât aroma sa specifică să îmbolnăvească, atât vecinii, cât și participanții la traficul pietonal, dacă stai la parter sau la etaje inferioare.
Salata Caesar cu pui
Salata Caesar cu piept de pui, crutoane si sos Worchestershire.
Piept de pui la cuptor a la Salajan
Am gătit prima oară mâncarea asta într-un apartament din Sălăjan, după indicațiile primite pe mess de la un prieten plecat în Anglia care susținea că voi găti „pui italienesc”. Puiul sigur nu era italian, ci născut, crescut și tăiat în România, iar mâncarea, deși cu clare accente mediteraneene, nu are o origine certă, dar are un gust care o face să dispară urgent din farfurie și s-a impus atât de categoric în meniul familiei, încât sunt nevoit s-o gătesc cel puțin o dată la două luni, la insistențele fanilor.
Pui umplut la cuptor
Pui umplut la cuptor (cu ficatei si pipote).
Tocanita de pui
Tocanita de pui cu legume.
Lipie cu pui si legume
O lipie îmbrăcată cu pui, legume, murături, sos şi parmezan, excelentă pentru o cină la care nu avem timp să depunem prea mult efort.
Cateaua si puii ei – Fabula de Esop
O catea pe cale sa nasca l-a rugat cu lacrimi in ochi pe un cioban sa ii daruiasca un loc unde sa isi aduca puii pe lume. Dupa ce cererea i-a fost aprobata si a dat nastere catelusilor, cateaua l-a implorat pe om sa o lase sa isi creasca tot acolo puiandrii.
Drob de pui
Un aperitiv excelent, uşor de făcut, delicios şi foarte puţin caloric: drob de pui
Papricaș unguresc de pui UDMR
UDMR-ul primește acum o lovitură foarte dureroasă, pentru că am aflat prin mijloace specifice secretul papricașului unguresc de pui și-l voi deconspira aici. Știu, Pino e delicatesa supremă a poporului maghiar, și nu papricașul, dar Pino va trebui s-o accesați și s-o consumați prin forțe proprii. Dacă o faceți cum trebuie, poate primiți ca bonus secretul papricașului…
Drob de pui
Drob de pui cu ficatei, pipote si inimi.
Saramura de pui DNA
Pentru că nimeni nu te bagă la saramură mai repede decât DNA când îi sună telefonul cu firul roșu, și pentru că DNA te face să te simți ca un pui perpelit numai la gândul că ți-ar putea bate la ușă să te întrebe de ce ai fluierat în biserica preacurviosului marinar, astăzi vorbim despre saramura oltenească de pui ”DNA”