link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cazare Hotel Croatia
de Link Builder la: 11/07/2013 12:13:11
In orasul Cavtat din Croatia o unitate de cazare potrivita pentru a petrece un sejur de exceptie este Hotelul Croatia, clasificat la 5*, ce ofera conditii bune de cazare, un Centru Spa cu dotari moderne, Sali de conferinte, restaurante, baruri si piscine. Informatii complete cu privire la acest hotel sunt disponibile pe site-ul http://www.croatia.com.ro/hotel-croatia_2545.html.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Cazare Hotel Croatia"

Cazare Hotel Imperial
Situat pe plaja in orasul Vodice din Croatia, Hotelul Imperial ofera cazare in camere confortabile, alaturi de un Centru Spa cu sauna, masaj si jacuzzi, fiind o buna unitate de cazare din Croatia. Mai multe informatii cu privire la acest hotel sunt disponibile pe site-ul http://www.croatia.com.ro/vodice/hotel-imperial_2496.html.
Cazare Hotel Condor
In centrul statiunii Mamaia se afla Hotelul Condor, clasificat la 4 stele, ce se afla la 50 metri de plaja si ofera vedere spre mare si spre lac, alaturi de conditii bune de cazare. Hotelul dispune de restaurant cu terasa si sala de fitness, iar site-ul http://www.mare.com.ro/mamaia/hotel-condor_396.html ofera informatii complete despre hotel.
Cazare Hotel Capitol
Cu o pozitionare privilegiata, pe malul marii, Hotelul Capitol este o unitate de cazare din statiunea Jupiter, situata pe malul marii,ce a fost renovata in anul 2010 si ofera conditii bune de cazare, alaturi de servicii si facilitati de calitate. Site-ul http://www.plaja.info.ro/jupiter/hotel-capitol_292.html ofera informatii despre Hotelul Capitol din Jupiter. Cazare Hotel Capitol, Hotel Capitol, Jupiter, Cazare Jupiter
Cazare Hotel Rixos Premium
Hotelul Rixos Premium este o unitate de cazare de cinci stele din Belek, Turcia, ce a construita in anul 2005 si dispune de camera confortabile, alaturi de conditii bune de cazare. Hotelul detine un Centru Spa si un aqua park, iar pentru a afla informatii complete depsre hotel accesati site-ul http://www.sparesorts.ro/rixos-premium_233.html.
Cazare Hotel Ieftin Bucuresti 3 Stele
Cazare Hotel Ieftin Bucuresti 3 Stele
Cazare Hotel Laguna
In statiunea Novigrad exista Hotelul Laguna, clasificat la 3*, ce este situat in apropiere de plaja cu pietris si ofera cazare in camere confortabile, cu vedere la mare. De asemenea, hotelul ofera 2 restaurante, facilitati pentru copii si facilitati de agrement, iar pe site-ul http://www.croatia.com.ro/hotel-laguna_2440.html este oferita o descriere completa a hotelului.
Cazare Hotel Rixos Libertas
Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai frumoase orase din Croatia, Dubrovnik este un oras deosebit, iar Hotelul Rixos Libertas este o buna unitate de cazare din acest oras, clasificata la 5 stele. Clientii hotelul se pot relaxa in Centrul Spa, iar pentru a afla mai multe informatii, este disponibil site-ul http://www.croatia.com.ro/dubrovnik/hotel-rixos-libertas_2542.html.
Cazare Hotel Eden
Clasificat la 4 stele, Hotelul Eden din Rivinj, Croatia, este o buna unitate de cazare. Astfel, dispune de camera confortabile, alaturi de un Centru Spa, piscina interioara si exterioara, iar site-ul http://www.croatia.com.ro/rovinj/hotel-eden_2444.html ofera informatii complete despre hotel.
Cazare Hotel Medulin
Pentru a petrece o vacanta frumoasa in orasul Medulin din Croatia, Hotelul Medulin, clasificat la 4 stele reprezinta o buna alegere, acesta fiind situat pe plaja, aproape de centrul orasului. Camerele hotelului sunt confortabile si dispun de dotari complete, printre serviciile si facilitatile oferite se afla un restaurant, piscina exterioara si interioara, cat si o sala de conferinte. Site-ul http://www.croatia.com.ro/hotel-medulin_2429.html ofera informatii complete despre Hotelul Medulin.
Cazare Hotel Ambasador
Unul dintre cele mai bune hoteluri din regiunea Kvarner este Hotelul Ambasador, situat la doar 50 metri fata de plaja, in orasul Opatija. Acest hotel dispune de un Centru Spa si de un restaurant cu specific traditional. Site-ul www.croatia.com.ro/opatija/hotel-ambasador_2472.html ofera informatii complete cu privire la Hotelul Ambasador.
Cazare Hotel Belvedere
Situat pe plaja, Hotelul Belvedere din orasul Medulin este clasificat la 3 stele si ofera camere confortabile, alaturi de un restaurant cu preparate culinare traditionale si o piscina interioara. Pentru a afla mai multe informatii despre acest hotel, accesati site-ul http://www.croatia.com.ro/medulin/hotel-belvedere_2432.html.
Cazare Hotel Marina
Hotelul Marina din orasul Moscenicka Draga este clasificat la 4 si ofera clientilor camere confortabile, alaturi de un Centru Spa, sala de conferinte si restaurant. Pe site-ul http://www.croatia.com.ro/moscenicka-draga/hotel-marina_2446.html sunt disponibile informatii complete despre acest hotel.
Cazare Hotel Forum
Pentru a petrece o vacanta relaxanta in statiunea Costinesti, Hotelul Forum va sta la dispozitie. Acesta se afla la doar 20 metri fata de plaja si a fost renovat recent, iar clientii sai pot beneficia de conditii bune de cazare, alaturi de un restaurant cu terasa si sauna, iar oamenii aflati in team building se pot bucura de 4 sali de conferinte. Mai multe informatii despre acest hotel sunt disponibile pe site-ul http://www.mare.com.ro/hotel-forum_317.html.
Cazare Hotel Palas
O unitate de cazare potrivita pentru a petrece un sejur linistit si relaxant in statiunea Mamaia este Hotelul Palas, clasificat la 4*, ce este situat in apropiere de plaja si face parte din complexul Palas Pelican. Acest hotel ofera cazare in camere confortabile, cat si un restaurant cu specific romanesc si international, alaturi de facilitati pentru relaxare, iar mai multe informatii despre Hotelul Palas sunt disponibile pe site-ul http://www.plaja.info.ro/mamaia/hotel-palas_623.html.
Cazare Hotel Meduza
Hotelul Meduza din Eforie Nord este recomandat atat persoanelor care doresc sa se bucure de plaja si de soare, cat si celor care doresc sa urmeze un tratament balnear, datorita bazei de tratament de la clinica Efosan 2. Astfel, clientii acestui hotel se pot bucura de conditii bune de cazare in camera confortabile, alaturi de servicii si facilitate de calitate, iar o prezentare completa a Hotelului Meduza este disponibila pe site-ul http://www.tratament.com.ro/hotel-meduza_334.html.
Cazare Hotel Modern
Hotelul Modern este o unitate de cazare de 4 din statiunea Mamaia, situata la 100 metri distanta de plaja, iar datorita serviciilor si facilitatilor pe care le ofera, este apreciat ca fiind unul dintre cele mai bune hoteluri de 4 din statiunea Mamaia. Hotelul este recomandat oamenilor aflati in team building si familiilor cu copii, iar o prezentare completa a acestui hotel este disponibila pe site-ul http://www.hotelinmamaia.ro/hotel-modern_622.html.
Cazare Hotel Caraiman
Pentru a petrece un sejur relaxant in statiunea Neptun la un tarif avantajos, este recomandat Hotelul Caraiman, clasificat la 2*, ce dispune de o localizare centrala si este unul dintre hotelurile nerenovate de pe litoralul romanesc. Astfel, acest hotel ofera conditii bune de cazare la tarife accesibile, iar o prezentare detaliata a hotelului este disponibila pe site-ul http://www.mare.com.ro/hotel-caraiman_1339.html.
Cazare Hotel Belona
Renovat in anul 2008, Hotelul Belona din Eforie Nord este potrivit pentru a petrece o vacanta frumoasa in statiunea Eforie Nord, atat datorita pozitionarii la o mica distanta de plaja, cat si datorita camerelor sale confortabile, fiind una dintre cele mai bune unitati de cazare din statiunea Eforie Nord. Site-ul http://www.tratament.com.ro/hotel-belona_344.html ofera informatii complete cu privire la Hotelul Belona.
Cazare Hotel Cupidon
In centrul statiunii Saturn, la o mica distanta de plaja se afla Hotelul Cupidon, ce a fost renovat in anul 2003 si ofera cazare in camera cu vedere la mare sau la statiune. De asemenea, acest hotel dispune de o gradina de vara deosebit de frumoasa, iar in baza Hotelului Hora se asigura tratament. Site-ul http://www.mare.com.ro/hotel-cupidon_243.html ofera informatii complete despre Hotelul Cupidon.
Cazare Hotel Fortuna
In statiunea Eforie Nord, Hotelul Fortuna este o varianta buna de cazare, atat datorita apropierii fata de plaja si de Lacul Techirghiol, cat si datorita camerelor sale confortabile, fiind renovat in anul 2011. De asemenea, hotelul ofera facilitati pentru copi, iar o prezentare detaliata a hotelului este disponibila pe site-ul http://www.plaja.info.ro/eforie-nord/hotel-fortuna_347.html.
Cazare Hotel Diamant
In statiunea Cap Aurora, o unitate de cazare potrivita pentru a petrece un sejur cat mai placut este Hotelul Diamant, situat la 50 metri de plaja, ce ofera conditii bune de cazare. De asemenea, acest hotel dispune de o piscina cu apa minerala sulfuroasa pentru adulti, fiind prezentat complet pe site-ul http://www.mare.com.ro/cap-aurora/hotel-diamant_269.html.
Cazare Hotel Wolf 2
Situat la 1.5 kilometri de Castelul Bran, Hotelul Wolf 2 face parte din lantul hotelier Wolf si este o buna unitate de cazare din Bran, fiind deschis in anul 2009. Hotelul dispune de un Centru Spacu piscina semiolimpica, sauna umeda si sauna uscata, iar site-ul http://www.sparesort.ro/bran/hotel-wolf-2_15.html ofera informatii complete cu privire la acest hotel.
Cazare Hotel Tomis
O varianta buna de cazare din statiunea Mamaia este Hotelul Tomis, situat in central statiunii,lao mica distanta de plaja si de Lacul Mamaia. Acest hotel a fost renovat in anul 2005 si dispune de plaja privata, alaturi de un restaurant mai multe informatii despre hotel fiind disponibile pe site-ul http://www.hotelinmamaia.ro/hotel-tomis_650.html
Cazare Hotel Amiral
O buna unitate de cazare din statiunea Mamaia este Hotelul Amiral, ce se afla la o mica distanta de plaja si a fost renovat in anul 2007, fiind un hotel de 4 stele. Acest hotel dispune de un Centru Spa, iar site-ul http://www.mare.com.ro/mamaia/hotel-amiral_394.html ofera informatii complete cu privire la hotel.
Cazare Hotel Majestic
In statiunea Jupiter, o varianta buna de cazare este Hotelul Majestic, ce a fost renovata in anul 2003, facand parte din lantul hotelier Perla Majestic. Acest hotel dispune de un restaurant cu specific romanesc, terasa si baruri, iar site-ul http://www.plaja.info.ro/jupiter/hotel-majestic_288.html ofera informatii complete cu privire la acest hotel.
Cazare Hotel Parc
Reclasificat la 4 in anul 2010, Hotelul Parc din statiunea Mamaia este o varianta buna de cazare, fiind situat la o distanta de doar 20 metri de plaja. Majoritatea camerelor sale beneficiaza de vedere la mare, serviciile si facilitatile oferite de Hotelul Parc fiind prezentate pe site-ul http://www.hotelinmamaia.ro/hotel-parc_625.html.
Cazare Hotel Astoria Mamaia
Hotelul Astoria din statiunea Mamaia este o unitate de cazare buna pentru a petrece o vacanta frumoasa, fiind unul dintre cele mai bune unitati de cazare de trei stele din statiune. Hotelul a fost renovat in anul 2005, iar site-ul http://www.mare.com.ro/mamaia/hotel-astoria_631.html prezinta o descriere completa a hotelului.
Cazare Hotel Puflene
Puflene Resort este singurul resort din Delta Dunarii ce dispune de numeroase posibilitati de relaxare si conditii bune de cazare, fiind amplasat pe marginea unui lac. Centrul Spa de care dispune impresioneaza prin gama de servicii oferite, iar pentru a obtine mai multe informatii despre Puflene Resort este disponibil site-ul http://www.sparesort.ro/murighiol/hotel-puflene_192.html.
Cazare Hotel Apollo
In statiunea Eforie Nord, Hotelul Apollo, clasificat la trei stele, este o buna unitate de cazare. Acest hotel dispune de un restaurant cu terasa si bar, alaturi de o piscina exterioara, alaturi de conditii bune de cazare. Site-ul http://www.tratament.com.ro/eforie-nord/hotel-apollo_339.html ofera o prezentare a Hotelului Apollo.