link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Franklin Graham - rebelul cu o menire
de danucu la: 07/03/2008 10:22:24
Franklin Graham, rebel in tinerete si cel mai indragit pastor american in prezent, vine la Festivalul Sperantei Timisoara 2008

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Franklin Graham - rebelul cu o menire"

Festivalul Sperantei, Timisoara - Romania 2008
Festivalul Sperantei sustinut de Franklin Graham in Timisoara 2008. Redescopera libertatea copilariei.
Alexander Graham Bell-161 de ani de la nastere
Astazi, Google, a imbracat iar haine de sarbatoare. In ziua de 3 martie 1847, s-a nascut in Edinburgh, Scotia, Alexander Graham Bell, prima persoană care a brevetat un dispozitiv capabil să emită şi să recepţioneze cuvintele rostite. Descoperirea istorică a telefonului în 1876 duce la introducerea sa în sistemul de comunicaţie internaţional, firma de început “Bell Telephone Company” devenind ulterior un concern gigant de comunicaţie A&T.
Gândurile unui om care a fost tânăr şi rebel cândva, cu privire la fenomenul Colectiv
Gândurile unui om care a fost tânăr şi rebel cândva, cu privire la fenomenul Colectiv
Osho despre rebeli şi revoltă
Rebelul se mişcă, pur şi simplu, în afara trecutului şi nu îi permite niciodată trecutului să îl domine. Este un proces constant, continuu. Întreaga viaţă a rebelului este un foc arzând. Până la cea din urmă respiraţie a sa, este proaspăt, este tânăr. El nu va întâmpina nici o situaţie conform experienţei sale trecute; el va trata fiecare situaţie potrivit stării sale de conştiinţă prezente.
Graham
<strong><a href="http://www.3pey.com/pt/a-lange-e-sohne-c-53.html">Réplica a Lange & Sohne relógios UK</a></strong>

<strong><a href="http://www.3pey.com/pt/a-lange-e-sohne-c-53.html">Suíço réplica a Lange & Sohne</a></strong>

[b][url=http://www.3pey.com/pt/]Relógios réplica rado[/url][/b] | [b][url=http://www.3pey.com/pt/]Relógios réplica hublot[/url][/b] | [b][url=http://www.3pey.com/pt/]Relógios suíços réplica rolex[/url][/b]
Graham
US Dollar
Euro
GB Pound
Canadian Dollar
Australian Dollar
Jappen Yen
Norske Krone
Swedish Krone
Danish Krone
CNY
Categorias
[url=http://www.3pey.com/pt/-cartier--c-73.html] Car
Spray pentru par carliontat si rebel Frizz Tamer, 200 ml, Batiste
Spray pentru par carliontat si rebel Frizz Tamer, 200 ml, Batiste
Cele 13 reguli despre virtute ale lui Franklin
Idealurile noastre sunt precum stelele : nu avem cum ajunge la ele cu mainile dar , asemeni unui om pierdut in desert , le putem alege ca niste repere de orientare si , daca le urmam , avem sansa de a ne implini destinul.Faimosul inventator si om politic Benjamin Franklin a ramas in constiinta lumii drept un campion al autoperfectionarii si urmaririi idelurilor.
Outlandish - Sound Of A Rebel album
Outlandish a revenit cu un nou album care imi suna destul de bine la prima ascultare .Imi place ca ei au si stropul ala de hip-hop care mai trebuie pe langa partea cantata .Nu stiu cati dintre voi stiu ca Outlandish este formata din 3 mabrii ce au origini diferite si religia , unul e nascut in Danemarca dar de oricine marocana, atul de origine pakistaneza iar altul nascut in Honduras dar de origine cubaneza.
Planurile si menirile
Mi-au promis creioanele că anul acesta îmi dau voie să mai desenez un cerc pentru cineva special aşa încât o să-l rog să îşi pună acolo gândurile de înfăptuire, iar norii şi avioanele i le trimit eu cadou
Rugăciunile animalelor | O poveste despre menirea ta
Dumnezeu a privit în jos şi a zâmbit. S-a întors spre îngeri şi le-a zis, "Ah, dacă şi oamenii s-ar ruga de mine să devină întru felul cum i-am creat! Acest lucru ar fi tare însemnat!"
„Dragoste rebelă” - Prima telenovelă online din România
„Dragoste rebelă” - Prima telenovelă online din România
Rebelii din California se întorc la Pro Cinema în ultimul sezon al serialului
Rebelii din California se întorc la Pro Cinema în ultimul sezon al serialului
Prima TV transforma o fata rebela intr-o lady! Inscrie-te la prima scoala de bune maniere!
Prima TV transforma o fata rebela intr-o lady! Inscrie-te la prima scoala de bune maniere!
Maria Radu este rebela! Trece pe rosu ca pe verde! (video)
Maria Radu este rebela! Trece pe rosu ca pe verde! (video)
Cinci trucuri utile pentru un căţel rebel
Alintat şi pus pe şotii, căţelul năzdrăvan provoacă multe zâmbete şi este simpatizat de toată lumea. Dar să nu uităm, orice animăluţ energic face şi boacăne. Dacă nu este dresat corect, un astfel de exemplar poate produce pagube serioase. Cu puţin efort şi câteva informaţii, un stăpân responsabil va şti cum să acţioneze.
Insomnia rebela - factori care o declanseaza
Insomnia rebela - factori care o declanseaza
Care e valoarea lucrurilor? Eseu de Paul Graham
Care e valoarea lucrurilor? Eseu de Paul Graham
Paul Graham despre legatura intre renumele scolii pe care o termini si succesul de mai tarziu. Sau mai degraba despre lipsa ei.
"A few weeks ago I had a thought so heretical that it really surprised me. It may not matter all that much where you go to college.

For me, as for a lot of middle class kids, getting into a good college was more or less the meaning of life when I was growing up. What was I? A student. To do that well meant to get good grades. Why did one have to get good grades? To get into a good college. And why did one want to do that? There seemed to be several reasons: you'd learn more, get better jobs, make more money. But it didn't matter exactly what the benefits would be. College was a bottleneck through which all your future prospects passed; everything would be better if you went to a better college.

A few weeks ago I realized that somewhere along the line I had stopped believing that."
Despre viitorul startupurilor web - eseu Paul Graham
Despre viitorul startupurilor web - eseu Paul Graham
18 ani fara 23 August
23 august 2007. O zi ca oricare alta: unii sunt bine-mersi, in vacanta, pe altii ii lasa nervii incercand sa razbata prin trafic, pana la serviciu. Putini sunt cei care observa ca astazi se implinesc 18 ani de la ultima "manifestatie grandioasa" a Zilei de 23 August.

O zi ce marcheaza unul dintre cele mai importante, tensionate, dar si controversate momente ale istoriei recente a Romaniei. Menirea acestei "sarbatori" a fost insa deturnata prin demonstratiile colosale, dedicate la finele verii, an de an, timp de decenii, partidului si conducatorului iubit.
Cum sa iti dai seama daca te-ai nascut blogger?
De unde pana unde? Tind sa cred, din cauza ultimelor aparitii din blogosfera si nu numai, ca unii s-au nascut bloggeri, iar ca sa le usurez munca ii voi ajuta in randurile care urmeaza sa afle daca menirea lor a fost blogareala inca de cand erau hraniti de la cordonul ombilical pentru ca pe zi ce trece apar noi pastai in peisaj; si tot ce poate iesi e doar o ciorba de fasole pe care o mananci in zilele de post, cand tie frica sa nu te bata Dumnezeu ca ai visat azi-noapte carne...[continuarea pe blog!]
Mischa Barton este mandra de corpul ei
Aflată în vacanţă Australia, Micha Barton - protagonista din serialul "Rebel in California"- a fost fotografiata de un paparazzi făcând plajă topless, iar pozele arată ca tanara de numai 22 de ani are picioarele pline de o celulită foarte profunda.
Joc experimental
Titlul este auzit recent într-o melodie . Joc experimental , natura umană . Un pic cam sadic după părerea mea . Odată cu aparaţia computerelor oamenii au început să-şi pună întrebări noi şi să-şi imagineze alte lucruri ciudate . Nu mai miră pe nimeni că cineva crede că lumea reală este defapt una virtuală sau că fantomele există . Citisem recent şi teoria conform căreia oamenii au evoluat din maşini . Şi să nu uităm de faptul că universul este un computer uriaş .

Se poate , nu spune nimeni că nu se poate . Atât timp cât nu este demonstrat contrariul , există orice . Fiecare e liber să-şi imagineze . În fond , de ce nu ? Îşi omoară timpul cu ceva şi scapă de viitoarele depresii . Să fie imaginaţia o altă formă de auto-apărare ? Revenind la subiectul nostru , umanul este o chestiune interesantă . Dacă ar fi să ne luăm după Biblie , suntem o Creaţie . Dar nu orice fel de creaţie ci creaţia Cuiva . Iar dacă suntem adepţii evoluţionismului jocul experimental este doar o întâmplare . Întâmplare materializată prin existenţă . O Creaţie fără creator . O casă necesită cărămizi , muncitori şi alte cele ca să ia formă . Un cub are colţuri şi o sferă are rază . Biblia încearcă să ne ofere un răspuns mestecabil în limite umane . Omul are nevoie de un creator pentru a putea înţelege o creaţie . Al doilea joc este mai greu mestecabil . Ceea ce nu poate fi înghiţit , nu ajunge să fie digerat decât prin ficţiune . Ne imaginăm că nimicul a devenit la un moment dat ceva . La rândul lui ceva-ul a evoluat în ceea ce este astăzi .

De ce a fost nevoie de tehnică de calcul ? Odată cu creşterea populaţiei şi implicit nevoilor , oamenii au trebuit să găsească alte moduri să-şi facă munca mai rapidă . Se spune că trăim într-un secol în care totul se derulează rapid . Tehnologia face ca totul să se desfăşoare rapid sau totul a avut nevoie de tehnologie ca să se desfăşoare rapid ? Ce este omul la nivel biologic ? Facem repede o analogie cu maşinile noastre şi suntem siguri că avem dreptate . Totuşi roboţeii la care te gândeşti au apărut după om şi chiar s-au inspirat din modul lui de funcţionare . Poate că totuşi omul este mai presus decât o maşină . Un joc experimental al evoluţiei cu două mâini şi două picioare . Pornind de la faptul că maşina a apărut dintr-o anumită nevoie a omenirii , omul poate să fi apărut dintr-o anumită nevoie a Evoluţiei . Şi fără să vrem ne lăsăm ademeniţi de primul joc în care există un creator . Suntem influienţaţi de noi înşine . Ne imaginăm o lume fără creator . Putem însă să concepem acest lucru ? Totuşi de ce a fost nevoie ca noi să existăm , să evoluăm până la acest moment ? Dinnou suntem influienţaţi de creier şi tindem să punem totul pe seama unui Scop .

Omul are nevoie de un motiv pentru care să existe . Poate nici măcar creierul nu poate să conceapă nevoia aleatorului şi caută să-şi imagineze . Caută să se conformeze fără să pună prea tare accent pe ceva ce nu poate înţelege . El are rolul să ţină corpul în viaţă , să funcţioneze şi să se asambleze la sistem . Ar fi chiar urât ca totul să fie doar un joc experimental , aşa-i ? Îţi scrijeleşti o aliură optimistă pentru a trece cu bine , mai departe . Refuzi pesimismul din simplul motiv că ai pierde timpul degeaba şi nici nu te-ai simţi prea bine . Să presupunem că omul la rândul lui a trebuit să existe pentru ca alte bucăţi din sistem să existe sau să se simtă bine . Un lanţ experimental bazat pe nevoie , cauze , efecte şi focare .

Efectul de cub , în societatea modernă . Lumea e din ce în ce mai mecanizată . Acceptă mai uşor cubul decât înainte pentru că are nevoie . Omul fără scop , se pierde . Fie că se împătureşte într-o mantie depresivă , rebelă sau naivă . Fie nu ajută cu nimic sistemul . Scopul este deci , într-o manieră pesimistă desigur , gluma care aţâţă focul evolutiv . Şi cum unii oameni au înţeles această chestie s-au hotărât să dea o altă noanţă jocului . Când eşti manipulat chiar de psihic căci este nevoie , când mai picură cu nişte cuvinte frumoase şi atât de adevărate , chiar crezi că eşti unic . Unic în felul tău fireşte . O bază de date cu imagini , text şi sunet . Le învârţi niţel şi iese de-o supă socială şi-un caracter inteligent . Modul în care foloseşti informaţiile pe care le strângi te diferenţiază de restul . Nimeni nu garantează un creator , dar totdeauna cineva caută să-l deseneze . Jocul devine sinistru . Manipulare din toate direcţiile . Uneori urâtul poate deveni focul care defineşte oala frumosului . Trebuie doar să ai curaj să joci . Nu-ţi impune limite , ai deja destule .
Avem o rugaciune. Cum procedam?
Spectacol grandios la investirea lui Barack H. Obama. Tipic american.
Un alt aspect tipic american a fost rugaciunea de investire rostita de Rick Warren. Rick Warren e autorul cartii Purpose driven life, tradusa la noi ca Viata condusa de scopuri, unul dintre liderii evanghelici din State.
Decizia de a-l avea pe Warren in locul “traditionalului” Billy Graham, fie el si cel junior a fost contestata din ambele tabere. Sustinatorii lui Obama au fost suparati pe motiv ca Warren e prea “evanghelic” si prin urmare impotriva homosexualilor care si-au legat multe sperante de noul presedinte, opozantii lui Obama au fost suparati pe Rick Warren ca a acceptat pe motiv ca ar trebui sa fie impotriva lui Obama care sustine agenda grupurilor gay.
Mi-a placut atitudinea lui Rick Warren care a spus ca nu este homofob ci dimpotriva el si alti membri din biserica lui au mers si au impartit apa si gogosi la un mars al homosexualilor. Nu e de acord cu stilul lor de viata si homosexualitatea in sine sau cu casatoriile homosexuale dar cu ei ca oameni nu are nimic.

Mai simpatica decat rugaciunea in sine mi s-a parut stanjeneala comentatorilor de la Realitatea si a traducatorului. Luati prin surprindere de acest moment nu au facut fata nici cu traducerea nici cu comentariile. Prea putin familiarizati cu cultura “evanghelica” sau cu stilul american s-au balbait si singura fraza pe care am auzit-o a fost “ma tem ca nu putem comenta prea mult pentru ca este in desfasurare o rugaciune”. Care rugaciune ii confuza pe dumnealor pentru ca nu era nici “Inger, ingerasul meu” si nici insotita de cadelnitari ritmice si fum de tamaie.
Dar n-are nimic, asa mai facem si noi un pic de cultura generala si ne mai diminuam fobiile impotriva celor diferiti, in cazul asta, al genului cunoscut la noi sub numele generic de “pocaiti” care desemneaza in mod gresit pe oricine nu este ortodox sau catolic si vorbeste despre Biblie si Iisus.
Sistemul de învăţământ pute
ste ştiut de toată lumea că sistemul de învăţământ pute, lumea copiază şi se chiuleşte în masă. Până şi ministrul educaţiei, Ecaterina Andronescu, e conştientă de această problemă.

Tezele cu subiect unic, ca sisteme de evaluare naţională, nu ar fi atât de rele dacă elevii nu ar fi lăsaţi să copieze. Copiatul acesta produce numai nenorociri. În primul rând îl face necinstit. Îl face să fie hoţ pe elev, ceea ce nu este menirea şcolii. Pe de altă parte, strică ierarhia şcolară şi în felul acesta cel care este slab la clasă ia notă mare, iar cel care învaţă ajunge să aibă note mai mici.

Acum, hai s-o dăm pe faţă şi să nu mai punem botul la tâmpenii. Elevii şi studenţii sunt lăsaţi să copieze pentru că autoritatea profesorilor a scăzut. Îi doare pe ei la bască dacă ăla care învaţă de-i sar capacele ajunge ceva în viaţă sau nu. Adevărat? Pe vremea lu’ bunicul era ordine şi disciplină. Acum elevii îşi bat profesorii, între şedinţele de învăţat în grup.

Dar cred că în acest an şcolar va trebui să schimbăm curricula (n.r.-programa şcolară), să o construim pe formarea de competenţe, şi nu pe însumarea de cunoştinţe şi informaţii.

Până acum ce-aţi făcut? Accentul pe practică când începe să se pună? Degeaba vine o zambilică şi turuie formule la chimie dacă nu explodează ceva în laborator. Lumea e ignorantă, facultăţile sunt fabrici de diplome.
Newton Faulkner - Teardrop (Massive Attack cover)
Newton Faulkner este un soft-rebel cu alura rasta datorita stilului Dreadlocks (si-a crescut pletele de la varsta de 14 ani), cu voce calma si o tinuta mai degraba funky. A inceput sa cante la chitara la 13 ani si a devenit cunoscut nu pentru vocea pop sau accentul britanic, dar pentru cum lovea cutia chitarei in timp ce canta, facadu-si singur percutia, cu iscusinta si imaginatie. Nu stiu daca o sa te incante ca are doar 24 de ani si deja "a reusit", dar sigur o sa te incante primul album, Hand Built By Robots. E mult pop, ceva rock, folk si new wave.
Herman Dune - doi barbosi simpatici si habarnisti
Herman Dune e un ex-trio, actual duo muzical, sub al carui nume se ascund doi barbosi simpatici, rebeli si habarnisti: David-Ivar si Néman. André, fratele lui David, statea si el linistit sub acest nume, pana cand, in 2006, a simtit nevoia sa inceapa alte proiecte, si a plecat. Din anul 1999, de cand au decis sa lase costumele sofisticate pentru bussinessmen-i, si joburile de la 9 la 17 pentru oamenii “mari”, cei de la Herman Dune si-au materializat creativitatea in noua albume oficiale.
De ce-i soacra mare vipera?
Soacră, soacră, poamă acră. Aparent, marea majoritate a nurorilor au o problemă cu mama soţului (şi invers), de unde şi cuvintele astea spuse cu un oftat: "Singurul defect al bărbatului meu e mă-sa!". Revistele femeieşti şi site-urile de profil mustesc de sfaturi şi ghiduri de convieţuire armonioasă cu aceasta. Din păcate însă, numărul nevestelor care-şi privesc soacra ca pe principalul lor inamic în lupta pentru supravieţuire, pare să crească continuu. Ba chiar nişte statistici trâmbiţează că un divorţ din opt are la bază fie o soacră cu limba ascuţită ori o noră prea rebelă.
Prezentul sters
Traiesc in prezent un prezent sters. Simt ca nu e ceea ce trebuie sa fac sau menirea pentru care sunt alocat eu in acest rastel de arme numit viata. parca nu am gloantele necesare pentru a-mi duce la indeplinire menirea, parca mereu si mereu aleg alte gloante si trag tintesc cate ceva dar o fac pentru un termen scurt.


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"doi ursi sio vulpe fabula"
"referat tema dulciurile"
"leu"
"andrea mantea"
"aparat anti pipi"
"Parchetă suedeză, Parchetă panglică"
"accesorii ceai"
"http: datarecoveryuk co uk "
"ziua indragostitilor"
"germania"
""rodica munteanu" "om" "thebrightside""
"postare poze"
"succes"
"bon recoltare zilnica"
"fisa de inventar"
"maini"
"elodia a fost gasita"
"jessica-2004"
"plante folosite in magie"
"CAINE ro obosit"
"lentile pentru condus"
"zdraila florin"
"kpshunik maddy"
"muma paduri povestea"
"Magie de aducere %C3%AEnapoi a iubitului"
"buniesc"
"messenger"
"parintii"
"carti pdf"
"page rank"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.