link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn
de godessdiana88 la: 25/08/2013 22:17:49
Acest articol despre 2014, Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn, reprezinta o avanpremiera a Horoscopului chinezesc 2014 ce urmeaza a apare in curand pe Blogul Dianei. Noul an incepe pe 31 ianuarie 2014 si se incheie pe 18 februarie 2015. Calul este cea de-a saptea zodie din astrologia chinezeasca si este un simbol al nobletei, elegantei si hotararii.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn"

2015 - Anul chinezesc al Oii / Caprei de Lemn | Previziuni horoscop 2015
Horoscopul anului chinezesc 2015 este promitator avand in vedere ca acest an este al Oii sau Caprei de Lemn, un consacrat simbol chinezesc al pacii, armoniei si seninatatii. Desi provocarile razboiului se fac simtite si auzite in numeroase parti ale lumii in prezent, inclusiv in imediata noastra apropiere, se pare ca anul 2015 este rezervat pacii, compromisurilor si unei relative acalmii in conflictele armate de pe glob.
Horoscop chinezesc 2016: Cal
Horoscopul chinezesc al Calului din 2016 sugerează obţinerea de beneficii importante graţie inventivităţii şi agerimii minţii şi necesitatea de a-ţi struni cu grijă ambiţia astfel încât să nu le aduci prejudicii celor din jurul tău. În anul Maimuţei de Foc sunt avantajaţi mai ales Caii implicaţi într-o relaţie de cuplu, iar sfera profesională şi cea financiară îţi sunt înconjurate de bune auspicii atâta timp cât nu eziţi să-ţi pui umărul la treaba şi nu te aventurezi în întreprinderi riscante.
2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa
Anul Sarpelui Negru de Apa incepe pe 10 februarie 2013 si se incheie pe 31 ianuarie 2014. Elementul primar specific acestui an chinezesc este APA, caracterizata prin mobilitate, dinamism si schimbare, iar culoarea-i reprezentativa este NEGRU, tonalitatea cromatica a spatiului cosmic ori a abisului, a noptii polare si a adancilor, nepatrunselor ape oceanice.
Horoscop chinezesc 2013 - Cal
In 2013, Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa, Calul trece printr-o dramatica oscilare intre succese si esecuri. Tocmai de aceea, este nevoie sa isi impuna mereu, indiferent de cea ce i se intampla, o atitudine cat mai calma si mai echilibrata, capabila sa ii asigure luciditate in abordarea provocarilor existentei cotidiene.
2016 - Anul chinezesc al Maimuţei de Foc | Previziuni horoscop 2016
2016 este anul chinezesc al Maimuţei de Foc. Început pe 8 februarie 2016 şi încheiat pe 27 ianuarie 2017, acest nou an chinezesc este asociat cu elementul primar al focului şi cu culoarea roşie. Pe de altă parte, nu trebuie să fie neglijat că Maimuţa este cel nouălea semn zodiacal chinezesc, iar cifra 9 este corelată cu ambiţia, activitatea, isteţimea, neastâmpărul şi aventura.
Afla care sunt semnificatiile anului chinezesc 2016 si ce iti aduce maimuta de foc!
Afla care sunt semnificatiile anului chinezesc 2016 si ce iti aduce maimuta de foc!
Horoscop chinezesc 2015 - Cal
Potrivit horoscopului chinezesc 2015, desi norocul ii va surade pe diferite si chiar neasteptate cai Calului, acesta va trebui sa stie sa il recunoasca si sa discearna in ce masura si in ce directie isi poate folosi cel mai bine abilitatile.
Horoscop chinezesc 2017: Cal
Focul Calului are capacitatea de a topi metalul Cocoşului, dar acest lucru necesită un mare consum energetic din partea primei zodii. Drept urmare, Cocoşul nu îi va ceda Calului tărâmurile sale norocoase fără să opună o vajnică rezistenţă, şi Calul va fi nevoit să-şi mobilizeze toate forţele pentru a le cuceri!
Horoscop chinezesc 2018 - Cal
Calul se remarcă prin capacitatea de a munci din greu și a face față dificultăților, așa că tinde să fie un tovarăș de nădejde al Câinelui, care este preocupat de apărarea și bunăstarea fermei, gospodăriei. Una dintre cele mai robuste, puternice zodii chinezești, Calul oferă în colaborarea cu Câinele siguranță și stabilitate, repere statornice ale vieții tale din 2018.
2017 - Anul chinezesc al Cocoşului de Foc
În 2017, Cocoşul ne îndrumă să ne focalizăm pe punctualitate, sincronizare a acţiunilor noastre majore şi consecvenţă, să ne smulgem din inerţie, să ne trezim dintr-o relativă letargie, din somnul obişnuinţelor şi tabieturilor noastre, şi să nu mai amânăm de azi pe mâine demersurile noastre decisive, să prindem din zbor orice oportunitate fugară ivită în faţa ochilor şi să fim vigilenţi, atenţi la tot ceea ce se petrece în jurul nostru.
2018: Anul chinezesc al Câinelui de Pământ
Potrivit astrologiei chinezeşti, Câinele este conectat cu aspectul masculin, maroniul, culoarea pământului şi, din această pricină, are legătură cu munţii. În acelaşi timp, zodia Câinelui conţine puţin metal şi foc. Câinele masculin de pământ din 2018 sugerează doi munţi alăturaţi, ceea ce ne semnalează oportunităţi ţinând de terenuri, agricultură, mediul exterior, zone religioase ori spirituale.
Horoscop chinezesc 2012 - Cal
Nativii din zodia chinezeasca a Calului se vor adapta cu usurinta noilor tendinte si evenimente din 2012. Asemeni Dragonului Negru de Apa , ei adora paradele, sarbatorile, procesiunile publice si onorurile, si sunt in stare sa treaca peste orice pentru a-si asigura triumful personal .
Horoscopul Bivolului in anul chinezesc 2012
In 2012 , anul Dragonului negru de apa , horoscopul Bivolului lasa sa intrezareasca o stare de tensiune in viata sociala si profesionala , ce va lasa loc , treptat , unor perspective extrem de favorabile.
ECDL ROMANIA continua campania lansata anul trecut “Click pe verde!” si in aceasta vara
ECDL ROMANIA continua campania lansata anul trecut “Click pe verde!” si in aceasta vara
Horoscop chinezesc 2014 - Sobolan
Horoscopul chinezesc 2014, anul Calului Verde de Lemn, nu anunta o perioada foarte buna pentru zodia Sobolanului . Potrivit astrologiei chinezesti, Calul nu suporta Sobolanii, mai ales ca, potrivit traditiei orientale, el este sortit mortii atunci cand mananca din excrementele acestora. Pe de alta parte, Sobolanul apartine elementului apei, iar Calul celui al focului. Se spune ca focului ii este teama de apa, dar, totodata, Calul este cel mai puternic semn de foc din zodiacul chinezesc. Focul Calului si apa Sobolanului prefigureaza o teribila lupta sau, cel putin, inversunate certuri si dispute.
Horoscop chinezesc 2014 - Sarpe
Conform horoscopului chinezesc 2014, Sarpele nu mai este stanjenit de numeroasele tabuuri, oprelisti, ce i-au fost asezate in fata in 2013, un an care, culmea, a fost sub semnul acestui semn zodiacal. 2014 este anul chinezesc al Calului. Atat aceasta zodie cat si cea a Sarpelui sunt caracterizate de foc in traditia chinezesca a celor cinci elemente, ceea ce nu poate fi decat de bun augur pentru oamenii nascuti in Sarpe.
Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc si previziuni inspirate de interpretarea evenimentelor astrologice din 2014, Anul calului de Lemn. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei, banilor si al sanatatii.
Culoarea la moda in anul 2014
Potrivit celor mai recunoscuti initiatori si analisti de trenduri din moda, culoarea anului 2014 pare sa fie albastrul (stralucitor) sau verdele specific Calului de Lemn ce guverneaza anul chinezesc 2014-2015.
Horoscop chinezesc 2014 - Iepure
In horoscopul chinezesc din 2014 trebuie sa tinem cont de faptul ca Iepurele este un animal sperios dar si agil, plin adeseori de mari si nebanuite resurse. Iepurele are darul de a alerga repede, dar nu la fel de iute precum Calul, semnul zodiacal al noului an chinezesc. Din aceasta pricina, Calul are menirea de a inspira Iepurele si a-i potenta talentele. In traditia chinezeasca a celor cinci elemente, Iepurele este asociat cu lemnul, element caracteristic copacilor. Pe de alta parte, Calul este inzestrat mai cu seama cu foc, un element legat direct de Soare. Copacii nu pot supravietui si nu se pot dezvolta fara lumina si caldura solara si, din aceasta cauza, Iepurele pare a primi multe beneficii din partea Calului, prevestindu-i-se astfel in 2014 o soarta plina de impliniri.
Horoscop chinezesc 2014 - Cocos
In horoscopul chinezesc 2014 trebuie sa se tina seama de faptul ca atat Cocosul, cat si Calul (sub semnul caruia se desfasoara noul an chinezesc), sunt animale de ferma. Recunoscut drept capetenie a ograzii, Cocosul nu se simte atasat de Cal, vazandu-si amenintata pozitia din pricina prestantei si nobletii acestuia. Potrivit traditiei celor cinci elemente chinezesti, Cocosul face parte din zodiile de metal, iar Calul din cele de foc. Focul are capacitatea de a topi metalul, acesta fiind motivul pentru care Cocosului ii este teama de Cal.
Horoscop chinezesc 2011 - Sobolanul in anul Iepurelui
Nativii din zodia Sobolanului vor rasufla usurati la sfarsitul anului 2010. Au avut parte de o multime de schimbari si au trait intr-un ritm trepidant , lucru nu tocmai pe placul lor. Anul chinezesc al Iepurelui de Metal va fi diferit din acest punct de vedere , evenimentele se vor succeda intr-un tempo mai lent , iar Sobolanul va fi satisfacut de un progres lipsit de stralucire , dar stabil si ferm.
Horoscop chinezesc 2015 - Iepure
Horoscopul chinezesc 2015 al Iepurelui anunta o vreme de inflorire si prosperitate materiala. Universul pare sa ia seama, in cele din urma, la aspiratiile tale cele mai fierbinti legate de implinirea financiara. Acei dintre Iepuri care si-au cladit pana acum o solida fundatie a demersurilor lor de a-si inalta nivelul de trai tind sa se bucure de o viata lipsita de griji si probleme. Oaia/Capra de Lemn, guvernatoarea acestui nou an chinezesc, nu are de ce sa se confrunte cu Iepurele, si neavand nici un motiv sa alunge norocul din calea ta.
Horoscop chinezesc 2013 - Tigru
Horoscopul chinezesc 2013 anticipeaza pentru nativii din Tigru o vreme de confruntari si competitii, de-a lungul carora trebuie sa faca dovada ambitiei, perseverentei si chiar agresivitatii personale. Conform principiului chinezesc al celor cinci elemente, lemnul (Tigrul) infrange pamantul (Dragonul). Oricum, lupta acerba dintre Tigru si Dragon este in masura sa se puna in calea norocului celui dintai in Anul Sobolanului Negru de Apa.
2011 - Iepurele de metal ne aduce un an linistit
In zodiacul chinezesc, 2011 este anul iepurelui de metal. Acesta aduce liniste si ragaz pentru a pregati proiecte viitoare. Cum ne va influenta pe fiecare dintre noi? Cum vor fi copiii nascuti in acest an?
Iepurele de metal Basescu, la final de ciclu in zodiacul chinezesc
Intre 3 februarie 2011 şi 2 ianuarie 2012, ne aflăm, conform zodiacului chinezesc, în anul chinezesc al Iepurelui de metal. Evenimentul e unul special pentru preşedintele Băsescu, născut în 1951, adică tot într-un an în care era sărbătorit Iepurele de metal chinezesc.
Horoscop chinezesc 2016 - Şobolan
Horoscopul chinezesc al Şobolanului lasă să se întrezărească în 2016 (anul chinezesc al Maimuţei de Foc) o viaţă fericită, o binecuvântată poftă de a te bucura de traiul zilnic, relaţii strânse cu familia şi prietenii, oportunităţi în dragoste şi o mulţime de treabă în plan social şi profesional.
Horoscop chinezesc 2016 - Tigru
Horoscopul chinezesc al Tigrului dîn 2016 vesteşte dezideratul de a fi cât se poate de prudent în orice demers al tău, de a te feri de transformări spectaculoase şi a avea grijă să păstrezi un echilibru cât mai stabil în viaţa personală, socială şi profesională. Răbdarea, precauţia şi perseverenţa sunt atuurile de bază ale Tigrului în anul chinezesc al Maimuţei de Foc.
Horoscopul chinezesc – Zodiacul chinezesc
Anul chinezesc nu începe la 1 ianuarie, ci la a doua lună nouă de după solstiţiul de iarnă, undeva între 21 ianuarie şi 20 februarie, de aceea există diferenţe majore de la un an la altul.
Horoscop chinezesc 2014 - Caine
Horoscopul chinezesc din 2014 ia in considerare numeroasele lucruri pe care le au in comun Cainele si Calul. Ambele semne zodiacale sunt intruchipate de animale de ferma inteligente si mereu gata sa-si slujeasca stapanii, cunoscute a fi printre cei mai buni prieteni ai omului. Potrivit astrologiei chinezesti, Calul si Cainele au o mare atractie reciproca din cauza focului, element predominant in amandoua zodiile. Din aceasta pricina, nativii din Caine tind a se bucura de excelente relatii cu oamenii din jur in anul Cainelui.