link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
de godessdiana88 la: 28/08/2013 15:01:19
Previziunile horoscopului 2014 sugereaza aparitia unei serii de evenimente cu totul iesite din comun, avand potentialul de a aduce mari si violente schimbari in lume atat din punct de vedere politic cat si economic.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014"

Despre horoscop si previziunile astrologice
Despre horoscop si previziunile astrologice
Horoscop 2014 - Toate zodiile
Horoscopul 2014 iti pune la dispozitie previziunile astrologice pentru toate cele 12 zodii, tendintele generale din noul an legate de dragoste, cariera, bani si sanatate.
La fel ca orice alte predictii astrale, acest horoscop 2014 nu are pretentia de a-ti anticipa sau a-ti trasa niste cai fixe ale destinului, ci iti ofera o serie de trenduri ce sunt in masura sa iti influenteze viata, precum si indicatii ori sugestii despre felul in care iti poti pune in valoare resursele interioare, talentele si ambitiile astfel incat sa poti profita cat mai mult de circumstantele pozitive si sa atenuezi conjuncturile negative din viitorul apropiat, transformandu-le eventual chiar in oportunitati.
Horoscop 2014 pentru toate zodiile
Horoscop 2014 pentru toate zodiile
Horoscop 2014
Horoscop 2014 pentru fiecare zodie. Previziuni astrale pentru dragoste, profesie si sanatate.
Horoscop 2014 Leu
Horoscop 2014 Leu
Horoscop 2014 Fecioara
Horoscop 2014 Fecioara
Horoscop 2014 Balanta
Horoscop 2014 Balanta
HOROSCOP NOIEMBRIE 2015 – Previziuni astrologice
Vezi care sunt previziunile astrologice pentru toate zodiile corespunzatoare lunii noiembrie 2015.
Horoscop 10 decembrie 2015. Previziuni astrologice pentru joi
Vezi care sunt previziunile astrologice pentru ziua de joi, 10 decembrie 2015!
Previziuni astrologice
Previziuni astrologice de calitate. Aflati mai multe informatii aici!
Horoscop 2014 Scorpion: bani si cariera
Pentru nativii Scorpion, prima jumătate a lui 2014 nu aduce încă nimic foarte important în ceea ce priveşte banii şi afacerile, dar totul începe să se schimbe pe perioada verii, când miza începe să crească brusc.
Horoscop 2014 Gemeni: sanatate si forma fizica
2014 este al doilea an consecutiv în care Saturn tranzitează casa sănătăţii, pentru nativii Gemeni. Acest tranzit are şi părţi bune, şi părţi mai puţin pozitive.
Horoscop 2014 Gemeni: bani si profesie
Până la jumătatea lunii iulie 2014, Jupiter îi susţine pe Gemeni din plin, pe plan financiar. Vremurile bune ar fi trebuit să sosească pentru aceştia încă de la începutul verii anului anterior. Pentru cei al căror portofel a început să se umple încă din 2013, avem o veste bună: aceste evoluţii pozitive vor continua şi în primele şase luni din 2014.
Horoscop 2014: Varsator bani si cariera
2014 va fi pentru nativii Vărsător un an complicat pe plan profesional, ca urmare a continuării tranzitului planetei Saturn prin casa a 10-a. Lucrurile nu evoluează pe atât de repede pe cât şi-ar dori Vărsătorii, care se văd în continuare puşi în situaţia de a se izbi de diferite obstacole
Horoscop 2014 Pesti - bani si profesie
2014 este un an destul de liniştit pentru nativii Peşti, pe plan profesional. Practic, singura influenţă astrală majoră care le vizează în mod direct cariera se va manifesta abia în ultima săptămână a anului, începând cu 23 decembrie 2014, când Saturn va intra în casa profesiei. Va fi vorba însă de o influenţă de durată, ale cărei efecte se vor face simţite din plin abia în cei doi ani care urmează.
Horoscop 2014 Balanta: sanatate
Neptun e de mare ajutor, oferindu-le Balanţelor capacităţi vindecătoare (şi auto-vindecătoare) prin intermediul rugăciuni sau al altor practici spirituale.
Horoscop 2014 Scorpion: dragoste si relatii
Aflat în mijlocul unei perioade în care Saturn îl pune în mod constant la încercare, Scorpionului nu îi rămâne prea mult timp pentru iubire şi romantism. De altfel, nici de obicei nu este un romantic, probabil pentru că vede lucrurile într-un mod prea profund, dincolo de aparenţe, pentru a se mai lăsa impresionat de lumânărele frumos mirositoare şi inimioare roz.
Crezi in influenta astrelor asupra vietii tale? Gaseste-ti calea cu ajutorul previziunilor astrologice!
Crezi in influenta astrelor asupra vietii tale? Gaseste-ti calea cu ajutorul previziunilor astrologice!
Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013
Previziunile horoscopului pentru 2013 nu sunt deloc incurajatoare sau pline de fagaduinte. Potrivit evenimentelor astrologice din urmatorul an, norii intunecati ai crizei si recesiunii vor continua sa poposeasca deasupra noastra, lasand sa se intrevada nu atat o adancire a problemelor globale, cat o stare de stagnare economica.
Horoscop 2014 in dragoste: Berbec
16 iulie 2014 este o dată pe care, fără nicio îndoială, Berbecii trebuie să o ţină bine minte: intrarea lui Jupiter în Leu le va dinamiza puternic viaţa amoroasă, iar năzdrăvanul zeu al iubirii, Cupidon, îi va săgeta într-una cu săgeţile sale aducătoare de amor.
Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012
Principalele evenimente astrale din anul 2012 anunta o perioda de transformari dramatice si evenimente surprinzatoare sfidand rutina si conformismul .Este vremea reinventarii , reevaluarii, a analizelor profunde si confruntarilor sociale , dar si a impunerii unor perspective vizionare individuale de exceptie.
Previziuni astrologice pentru anul 2015
Previziuni astrologice pentru anul 2015
Nascut pe 6 martie – Horoscop general | Profil astrologic
Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 6 martie fac parte din zodia Pestilor si sunt guvernati de catre Neptun si Venus.
Nascut pe 22 martie – Horoscop general | Profil astrologic
Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 22 martie , faci parte din zodia Berbecului si esti sub ocrotirea planetei Marte si Uranus.
Nascut pe11 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic
Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 11 aprilie , soarta iti este guvernata de zodia Berbecului si esti sub stapanirea lui Marte si a Lunii.
Nascut pe 14 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic
Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 14 aprilie, faci parte din zodia Berbecului si esti sub ocrotirea planetelor Marte si Mercur.
Nascut pe 15 aprilie – Horoscop general | Profil astrologic
Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 15 aprilie , soarta iti este guvernata de zodia Berbecului si esti sub stapanirea planetelor Marte si Venus.
Nascut pe 6 iunie – Horoscop general | Profil astrologic
Persoanele nascute in ziua de 6 iunie fac parte din zodia Gemenilor si sunt sub ocrotirea planetelor Mercur si Venus.
Născut pe 20 ianuarie – Horoscop general | Profil astrologic
Oamenii care își aniversează ziua de naștere pe data de 20 ianuarie fac parte din zodia Capricornului și sunt guvernați de către Saturn , Uranus și Lună. Vezi mai departe...