link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop Berbec 2014
de godessdiana88 la: 30/08/2013 20:52:52
taguri: 2014 berbec Horoscop Diverse 
Horoscopul Berbecului 2014 anticipeaza o serie de imprevizibile si majore transformari avand capacitatea de a-ti testa flexibilitatea mintii si spiritului, a-ti pune la incercare individualitatea personalitatii, inaltele aspiratii si nazuinte. Oportunitatile din cariera si cele de a calatori se impletesc cu lipsa de rabdare si impulsul de a-ti impune cu incapatanare vointa.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop Berbec 2014"

Horoscop Berbec 2014
În 2014, Berbecul va trebui să îşi reamintească vechea vorbă care spune că cine are noroc în bani nu are noroc în dragoste şi invers. Pentru nativii Berbec, va fi a doua variantă: zeul iubirii le devine prieten şi îi ţinteşte cu săgeţile lui înfocate, însă buzunarele rămân goale.
Horoscop Berbec iunie 2014
Horoscopul Berbecului iunie 2014 lasa sa se intrevada un ciclu al existentei caracterizat de o usoara indepartare de viata sociala, focalizat asupra caminului si familiei, a contactului cu lumea ta interioara.
Horoscop Berbec august 2014
Horoscopul Berbecului august 2014 insista asupra potentialului tau creativ, a unor fericite circumstante in viata sentimentala, a preocuparii fata de sanatate si a implicarii profunde si motivatiilor din viata profesionala.
Horoscop Berbec septembrie 2014
Horoscopul Berbecului septembrie 2014 scoate in evidenta o constanta focalizare catre relatiile de parteneriat, o benefica intensificare a imaginatiei si intuitiei, orientarea catre studiu, invatatura, spre noi isi incitante parcursuri ale vietii.
Horoscop Berbec octombrie 2014
Horoscopul Berbecului octombrie 2014 anticipeaza o evidenta lipsa de apetit fata de treburile cotidiene si nazuinta navalnica de a te elibera de trecut, conventii ori restrictii sociale. Perspectiva obiectiva despre lume este insotita de dorinta transformarii esentiale a vietii si/sau personalitatii. Invigorarea relatiilor de parteneriat iti conditioneaza succesele din toate planurile existentei, inclusiv in activitatea profesionala si cea financiara.
Horoscop Berbec noiembrie 2014
Horoscopul Berbecului noiembrie 2014 prefigureaza tendinta de a te desprinde de monotonia cotidiana, a te descotorosi de formele fara fond ale existentei, a ajunge la esentele lucrurilor si oamenilor care te intereseaza, si a-ti largi perspectivele destinului prin experiente de viata directe si inedite.
Horoscop Berbec decembrie 2014
Horoscopul Berbecului decembrie 2014 te focalizeaza asupra unor serioase proiecte de viitor, carora esti in stare sa te dedici cu perseverenta, responsabilitate si o mare forta interioara. Desi o creativitate jucausa este in masura sa-ti deschida nebanuite fatete ale lumii, viata ta se bucura de stabilitate si poate avea de castigat de pe urma unor conjuncturi profesionale in general favorabile.
Horoscop iulie 2014 - Toate zodiile
In Horoscopul iulie 2014, toate zodiile sunt influentate in profunzime mai ales de tranzitul lui Jupiter in Leu, revenirea lui Saturn in turnura directa in Scorpion si trecerea lui Uranus in aspect retrograd in Berbec. Daca primele doua majore evenimente astrologice sunt asociate cu transformari pozitive ale existentei, cel de-al doilea poate provoca deruta, mai cu seama atunci cand nu exista o adevarata armonie in interdependenta dintre lumea interioara si cea exterioara. Prezenta lui Marte in Leu insufla incredere in sine, mandrie si chiar orgoliu personal, ne indruma care drumurile cel mai scurte si mai eficiente de implinire a telurilor si ne indeamna sa obtinem rezultate cat mai vizibile si mai rapide ale actiunilor noastre. Calatoria lui Venus in Rac poate destepta o intensa sensibilitate emotionala si necesita uneori prudenta in dragoste, in vreme ce iesirea lui Mercur din tranzitul sau retrograd si perindarea sa prin nu mai putin de trei zodii este de bun augur, dar nu ne fereste de unele probleme in comunicarea cu ceilalti.
Aspecte astrologice in horoscopul august 2014
In horoscopul august 2014, numai cateva obiecte astrale pasesc peste granita unui nou semn zodiacal (Venus, Mercur si Soarele) dar, in schimb , avem parte de o sumedenie de aspecte astrale (trigonuri, conjunctii, opozitii si sextile) ce confera varietate si chiar dramatism mai ales in zodiile Leului, Scorpionului si Berbecului.
Horoscop Berbec 2015
Horoscopul Berbecului 2015 anunta un inalt potential energetic, o intensa creativitate, si un mare dinamism, capabile sa te aduca in preajma unor rare, pretioase oportunitati de-a lungul intregului an. Insufletit de nazuinta de a te bucura de o sporita independenta si libertate individuala, este vremea sa pasesti pe scena lumii, sa iesi in evidenta sub luminile reflectoarelor si sa nu te sfiesti sa dai tot ce ai mai bun in tine. Ideile noi si inspirate din 2015 te pot aduce mai aproape de idealurile tale esentiale si descoperirea de noi planuri ale existentei in care ai capacitatea de a te afirma. Marte, planeta ta guvernatoare, tinde sa-ti insufle forta si energie, sprijinindu-te sa-ti depasesti temerile si prejudecatile, sa cuceresti, cu curaj, cetati aparent inexpugnabile ale vietii sociale si profesionale.
Horoscop Berbec ianuarie 2015
Horoscopul Berbecului ianuarie 2015 pune accentul pe invigorarea relatiilor de prietenie, o perspectiva pozitiva despre viitor, o serie de surprinzatoare si, in general, favorabile circumstante ale vietii, fertile schimburi de idei cu oamenii, dar si demersuri individuale incununate de succes.
Horoscop Berbec octombrie 2011
In luna octombrie 2011, horoscopul Berbecului lasa sa se intrezareasca un interval strabatut de o mare incarcatura si excitabilitate emotionala , avand capacitatea de a te face foarte vulnerabil dar si de a-ti darui o viata amoroasa de exceptie.
Horoscop Berbec noiembrie 2011
Horoscopul Berbecului din luna noiembrie 2011 anticipeaza un interval in general favorabil redesteptarii interesului pentru evolutia in viata , orientat catre valorificarea abilitatilor personale , mai ales in plan profesional si financiar.
Horoscop Berbec decembrie 2011
In decembrie 2011 , horoscopul Berbecului prefigureaza o perioada inceputa sub auspicii vag contradictorii , care tind insa sa se imprastie in preajma Craciunului, lasand loc unor oportunitati promitatoare atat in dragoste cat si in plan financiar.
Horoscop Berbec ianuarie 2012
In luna ianuarie 2012, horoscopul Berbecului lasa sa se intrezareasca o perioada auspicioasa integrarii in lume , intalnirii unor noi oameni si revitalizarii relatiilor umane neglijate in ultima vreme.
Horoscop Berbec februarie 2012
In luna februarie 2012, horoscopul Berbecului pare a prefigura un interval contradictoriu, de oscilare intre afirmarea sinelui si nesiguranta, intre o fericita relationare cu ceilalti si o atitudine de suspiciune si neincredere.
Horoscop Berbec aprilie 2012
In luna aprilie 2012, horoscopul Berbecului prefigureaza o oscilare dramatica intre o integrare fericita in mijlocul oamenilor si o suspiciune uneori nefondata fata de intentiile celor din preajma.
Horoscop Berbec mai 2012
Horoscopul Berbecului din luna mai 2012 marcheaza o intensa preocupare pentru aspectele pragmatice ale vietii si nazuinta catre bunastare materiala, scotand in evidenta necesitatea de a selecta cele mai productive orientari ale destinului.
Horoscop Berbec iunie 2012
Horoscopul Berbecului din luna iunie 2012 prefigureaza initial o perioada de necesara meditatie si reflectie, urmata de o eliberare treptata a fiintei spre exterior, de placerea de a comunica, a invata si a te exprima cu spontaneitate, a te regasi si implini prin oameni, mai ales prin cei dragi ori familie.
Horoscop Berbec iulie 2012
In luna iulie 2012, horoscopul Berbecului prefigureaza o vreme de incercari si testari menite a-ti scoate la iveala spontaneitatea, creativitatea, sociabilitatea si abilitatea de a profita de noi si neasteptate oportunitati.
Horoscop Berbec august 2012
Horoscopul Berbecului din luna august 2012 anticipeaza o dramatica oscilare intre o stare de armonie interioara si impartasire afectiva, pe de o parte, si o aproape incontrolabila emotivitate ori impulsivitate, pe de alta parte.
Horoscop Berbec septembrie 2012
Horoscopul Berbecului din luna septembrie 2012 lasa sa se intrevada o pofta excesiva de a schimba brusc macazul destinului sau a-ti afirma cu neostoire individualitatea si libertatea. Este vorba despre o piatra de incercare ce poate fi depasita prin fructificarea unor reale oportunitati de a regasi o adevarata comunicare si cooperare cu lumea.
Horoscop Berbec 2013
Horoscopul Berbecului din anul 2013 previzioneaza o vreme de lupta intre insingurare si nevoia de a fi in mijlocul oamenilor, intre impulsul catre independenta sau libertate si necesitatea de a te conforma normelor si conventiilor exterioare, precum si oportunitatea de a profita din plin de talentele si resursele tale interioare.
Horoscop Berbec octombrie 2012
Horoscopul Berbecului din luna octombrie 2012 prefigureaza nazuinta de explorare a noi dimensiuni, taine si sensuri inalte ale existentei, necesitatea impunerii in lume a unor esentiale teluri personale, o viata amoroasa relativ fericita si o contradictorie evolutie pe plan financiar.
Horoscop Berbec noiembrie 2012
Horoscopul Berbecului din luna noiembrie 2012 anticipeaza o perioada favorabila dezvoltarii personale, strabatuta de o viata amoroasa pasionala si oportunitati financiare si profesionale.
Horoscop Berbec ianuarie 2013
Horoscopul Berbecului din ianuarie 2013 pune accentul pe o placuta si profitabila interactiune cu prietenii, pe aspiratia de implinire a personalitatii si concentrarea pe obiectivele majore din plan personal si profesional.
Horoscop aprilie 2014
Horoscop aprilie 2014. Aflati ce va rezerva horoscopul lunii aprilie 2014!
Horoscop aprilie 2014 pentru toate zodiile
Afla horoscop aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru toate zodiile in luna aprilie 2014: dragoste, cariera, bani si sanatate.
Horoscop mai 2014
Horoscop mai 2014. Aflati ce va rezerva contextul astral in luna mai 2014!