link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Horoscop chinezesc 2014 - Bivol
de godessdiana88 la: 02/12/2013 19:12:48
Atunci cand vorbim despre horoscopul chinezesc al Bivolului (Boului) din anul 2014 nu trebuie sa uitam ca acest animal este unul domestic. Spre deosebire de el, Calul este mult mai bine tratat si ingrijit. Pe de alta parte, Bivolul are treburi mult mai impovaratoare de facut in gospodarie. Din aceasta pricina, Boul ii poate purta ranchiuna Calului, relatia dintre cei doi neparand a fi mereu una nemaipomenit de armonioasa.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Horoscop chinezesc 2014 - Bivol"

Horoscop chinezesc 2015 - Bivol
Potrivit horoscopului chinezesc 2015, Bivolul are la indemana o enorma energie, pe care trebuie sa o foloseasca cu pricepere si delicatete, astfel incat sa nu sparga bibelourile si simtamintele de portelan din pravalia vietii sale. Chiar daca se simte mai puternic decat altadata, trebuie sa se poarte cu manusi cu cei din jurul sau, sa nu dea foc paielor de sub propria sa casa si astepte cu rabdare ca viata lui sa isi gaseasca matca, fara sa-si revarse vitalitatea intr-un potop de fapte nechibzuite si sa isi forteze cu orice pret norocul. Chiar daca este tentat sa faca asta, Bivolul nu are de ce sa isi transforme in mod radical viata, ci sa se lase cumva in voia ei, profitand de sansele miraculoase pe care i le ofera.
Bivolul se scrie astfel in chineza, 牛 (丑), este o zodie Yin si semn zodiacal fix de apa. Cei care fac parte din zodia Bivolului conform astrologiei chinezesti sunt nascuti (se vor naste) in intervalele: 6 februarie 1913- 25 ianuarie 1914, 24 ianuarie 1925- 12 februarie 1926, 11 februarie 1937- 30 ianuarie 1938, 29 ianuarie 1949, 16 februarie 1950, 15 februarie 1961- 4 februarie 1962, 3 februarie 1973- 22 ianuarie 1974, 20 februarie 1985-8 februarie 1986, 7 februarie 1997- 27 ianuarie 1998, 26 ianuarie 2009-13 februarie 2010, 11 februarie 2021-31 ianuarie 2022, 31 ianuarie 2033-18 februarie 2034, 17 februarie 2045-5 februarie 2046.
Horoscop chinezesc 2014 - Sobolan
Horoscopul chinezesc 2014, anul Calului Verde de Lemn, nu anunta o perioada foarte buna pentru zodia Sobolanului . Potrivit astrologiei chinezesti, Calul nu suporta Sobolanii, mai ales ca, potrivit traditiei orientale, el este sortit mortii atunci cand mananca din excrementele acestora. Pe de alta parte, Sobolanul apartine elementului apei, iar Calul celui al focului. Se spune ca focului ii este teama de apa, dar, totodata, Calul este cel mai puternic semn de foc din zodiacul chinezesc. Focul Calului si apa Sobolanului prefigureaza o teribila lupta sau, cel putin, inversunate certuri si dispute.
Horoscop chinezesc 2014 - Dragon
In Horoscopul chinezesc 2014 trebuie sa se tina seama ca Dragonul este o creatura a cerului, in vreme ce Calul (sub semnul caruia se desfasoara noul an) este una pamantului. Cele doua animale traiesc in lumi cu totul diferite, chiar opuse, fara a avea multe lucruri in comun. Amandorura le place sa preia conducerea, sa fie lideri, si, desi ajung arareori la un conflict direct, le este foarte greu sa inchege o prietenie.
Horoscop chinezesc 2014 - Sarpe
Conform horoscopului chinezesc 2014, Sarpele nu mai este stanjenit de numeroasele tabuuri, oprelisti, ce i-au fost asezate in fata in 2013, un an care, culmea, a fost sub semnul acestui semn zodiacal. 2014 este anul chinezesc al Calului. Atat aceasta zodie cat si cea a Sarpelui sunt caracterizate de foc in traditia chinezesca a celor cinci elemente, ceea ce nu poate fi decat de bun augur pentru oamenii nascuti in Sarpe.
Horoscop chinezesc 2014 - Oaie
In horoscopul chinezesc 2014, trebuie avut in vedere ca Oaia si Calul au multe lucruri in comun. Amandoua sunt animale ierbivore, care se bucura de viata in aer liber. Uneori, fermierul le aseaza noaptea impreuna, in acelasi grajd. In traditia chinezeasca a celor cinci elemente, Oaia si Calul impartasesc o puternica atractie reciproca din cauza focului ce caracterizeaza ambele semne zodiacale. Se prefigureaza, asadar, un an in general norocos pentru nativii din Oaie!
Horoscop chinezesc 2014 - Cocos
In horoscopul chinezesc 2014 trebuie sa se tina seama de faptul ca atat Cocosul, cat si Calul (sub semnul caruia se desfasoara noul an chinezesc), sunt animale de ferma. Recunoscut drept capetenie a ograzii, Cocosul nu se simte atasat de Cal, vazandu-si amenintata pozitia din pricina prestantei si nobletii acestuia. Potrivit traditiei celor cinci elemente chinezesti, Cocosul face parte din zodiile de metal, iar Calul din cele de foc. Focul are capacitatea de a topi metalul, acesta fiind motivul pentru care Cocosului ii este teama de Cal.
Horoscop chinezesc 2014 - Porc
In horoscopul chinezesc 2014, trebuie luat in considerare faptul ca Porcul, un animal norocos in astrologia asiatica, nu presteaza nici un fel de munca in ferma oamenilor. Tot ce are de facut este sa manance, sa bea si sa doarma! Pe de alta parte, Calul se face mereu de folos, atat la ferma, cat si ca mijloc de calatorie. Porcul isi petrece timpul mai ales in interiorul cocinei, in vreme ce Calul are de muncit in aer liber. Drept urmare, cele doua animale nu ar trebui sa aiba motive de discordie sau de inamicitie.
Horoscop chinezesc 2014 - Maimuta
Horoscopul chinezesc 2014 al Maimutei nu evidentiaza nici o legatura speciala in aceasta zodie si cea a Calului (sub semnul careia se desfasoara noul an). Potrivit traditiei chinezesti a celor cinci elemente, Calul este caracterizat mai cu seama de foc, iar Maimuta are drept element esential metalul. Metalului ii este teama de foc, asa ca nativii din Maimuta tind a se confrunta cu niste constante presiuni asupra existentei, in general, in anul ce vine.
Horoscop chinezesc 2016 - Bivol
Horoscopul chinezesc 2016 al Bivolului vesteşte dinamizarea în toate planurile existenţei tale, necesitatea de a te desprinde de conservatorism şi inerţie, a fi cât mai flexibil şi mai deschis faţă de noi idei şi aspecte ale realităţii. Influenţele favorabile ale anului Maimuţei de Foc din viaţa sentimentală, cea financiară şi cea profesională trebuie să fie însoţite de prudenţă şi responsabilitate.
Horoscop Chinezesc 2015 Bivol
Horoscop Chinezesc 2015 Bivol
Horoscop chinezesc 2013 - Bivol
In horoscopul chinezesc 2013, balanta dintre norocul si esecurile Bivolului tind sa ajunga la un fragil echilibru. In anul Sarpelui Negru de Apa, drumul catre succese este conditionat de curajul cu care sunt infruntate piedicile interioare si exterioare.
Horoscop chinezesc 2014 - Tigru
Potrivit horoscopului chinezesc al Tigrului, ferocele, carnivorul animal pare a se intelege bine cu Calul, semnul zodiacal ce guverneaza anul 2014. In traditia chinezeasca a celor cinci elemente, Calul este inzestrat mai ales cu foc, iar Tigrul cu lemn. Intrucat ajuta focul sa se arda, sa se dezvolte, lemnul este considerat a fi “mama” elementului foc. Elementele primare chinezesti de tip mama – copil nu au cum lupta unul impotriva celuilalt si, din aceasta cauza, Tigrul si Calul tind a se intelege si a conlucra.
Horoscop chinezesc 2014 - Iepure
In horoscopul chinezesc din 2014 trebuie sa tinem cont de faptul ca Iepurele este un animal sperios dar si agil, plin adeseori de mari si nebanuite resurse. Iepurele are darul de a alerga repede, dar nu la fel de iute precum Calul, semnul zodiacal al noului an chinezesc. Din aceasta pricina, Calul are menirea de a inspira Iepurele si a-i potenta talentele. In traditia chinezeasca a celor cinci elemente, Iepurele este asociat cu lemnul, element caracteristic copacilor. Pe de alta parte, Calul este inzestrat mai cu seama cu foc, un element legat direct de Soare. Copacii nu pot supravietui si nu se pot dezvolta fara lumina si caldura solara si, din aceasta cauza, Iepurele pare a primi multe beneficii din partea Calului, prevestindu-i-se astfel in 2014 o soarta plina de impliniri.
Horoscop chinezesc 2014 - Cal
Potrivit horoscopului chinezesc, intalnirea dintre doi Cai este de rau augur, asa ca nativii din acest semn zodiacal par a nu se bucura de mult noroc in 2014. Intr-o pilda din traditia astrologica chinezeasca, se spune ca daca un Cal trece printr-o asezare guvernata de un alt, tiranic, Cal, el ramane in siguranta si isi poate vedea linistit de calatorie pe mai departe, atat vreme cat isi vede de treaba sa si nu se amesteca in viata localitatii pe care o traverseaza. Daca, insa, el se ia la harta cu tiranul, ori il provoaca in vreun fel, are parte de mari necazuri de-a lungul calatoriei sale.
Horoscop chinezesc 2014 - Caine
Horoscopul chinezesc din 2014 ia in considerare numeroasele lucruri pe care le au in comun Cainele si Calul. Ambele semne zodiacale sunt intruchipate de animale de ferma inteligente si mereu gata sa-si slujeasca stapanii, cunoscute a fi printre cei mai buni prieteni ai omului. Potrivit astrologiei chinezesti, Calul si Cainele au o mare atractie reciproca din cauza focului, element predominant in amandoua zodiile. Din aceasta pricina, nativii din Caine tind a se bucura de excelente relatii cu oamenii din jur in anul Cainelui.
Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc si previziuni inspirate de interpretarea evenimentelor astrologice din 2014, Anul calului de Lemn. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei, banilor si al sanatatii.
Horoscop chinezesc 2011 - Bivolul in anul Iepurelui
Bivolul a trebuit , vrand-nevrand, sa evolueze de-a lungul anului 2010.Momentele dinamice si dramatice ale acestui an l-au fortat sa isi adapteze gandirea si sa invete ce este oportunismul (intr-un sens benefic). Unii dintre nativi nu apreciaza , insa, in mod deosebit felul in care au decurs lucrurile in 2010 si isi indreapta , cu speranta , privirile catre 2011.
Horoscop chinezesc 2017: Bivol
Atât Bivolul, cât şi Cocoşul sunt animale de fermă, care împărtăşesc acelaşi teritoriu fără a avea motive să se duşmănească sau să fie rivale. Acest lucru înlesneşte inţelegerea dintre ele, aşa că este de aşteptat ca anul 2017 să fie unul în general de bun augur Bivolului.
Horoscop chinezesc 2018 - Bivol
In 2018, sub presiunea neastâmpărului, vioiciunii Câinelui, Bivolul trebuie să se desprindă de comoditate, din conservatorismul său tipic, să-și stimuleze creativitatea și să se străduiască să se autoperfecționeze. În caz contrar, poate să se confrunte cu dificultăți, ce-i drept, nu foarte mari, însă sacaitoare, stresante. De asemeni este indicat să-și domolească încăpățânarea, să fie cât mai adaptabil, să țină seama într-o măsură sporită de opiniile și ideile altora.
Horoscop Chinezesc Bou / Bivol 2013
Horoscop Bou (Bivol) 2013 - Horoscop Chinezesc Bou 2013
Horoscop chinezesc 2015 - Tigru
Potrivit horoscopului chinezesc 2015, in general, Tigrul se poate baza cu incredere pe instinctele sale de vanator fara a fi el insusi vanat sau prins in capcane de cei care isi doresc sa-i puna pielea in bat si sa-l transforme intr-un impresionant trofeu cinegetic. El nu pare a se lovi de mari esecuri, probleme ori piedici in nici un domeniu important al vieti sale. Cu toate acestea, nu ar fi rau, din cand in cand, sa observe cu acuitate ce se intampla in jurul sau si sa profite de oportunitatile din apropierea sa in loc sa alerge dupa cai verzi pe pereti si idealuri indepartate. Da, uneori, placerea unei indelungate vanatori face ca prada sa fie mai delicioasa, insa energia consumata in timpul harturii poate fi folosita mai curand si mai bine pentru noi, ambitioase si implinitoare demersuri.
Horoscop chinezesc 2015 - Iepure
Horoscopul chinezesc 2015 al Iepurelui anunta o vreme de inflorire si prosperitate materiala. Universul pare sa ia seama, in cele din urma, la aspiratiile tale cele mai fierbinti legate de implinirea financiara. Acei dintre Iepuri care si-au cladit pana acum o solida fundatie a demersurilor lor de a-si inalta nivelul de trai tind sa se bucure de o viata lipsita de griji si probleme. Oaia/Capra de Lemn, guvernatoarea acestui nou an chinezesc, nu are de ce sa se confrunte cu Iepurele, si neavand nici un motiv sa alunge norocul din calea ta.
Horoscop chinezesc 2015 - Sarpe
Potrivit horoscopului chinezesc 2015, nativii din Sarpe trebuie sa contureze granite cat mai distincte intre aspectele principale ale existentei lor. Sfera profesionala nu le aduce beneficii directe, asa ca nu ar fi rau, in acest caz, sa imbrace armura stocismului, a rabdarii si calmului, dar viata amoroasa ii solicita sa se deschida cat mai mult sufleteste si sa nu se fereasca sa isi marturiseasca si dovedeasca sentimentele.
Horoscop chinezesc 2015 - Sobolan
Conform horoscopului chinezesc 2015, nazuintele esentiale ale Sobolanului nu vor fi ingradite ci, din contra, sprijinite de Oaia/Capra de Lemn. Incertitudinile si nesiguranta vietii din trecut se vor risipi, permitandu-le nativilor din aceasta zodie sa stea ferm cu picioarele pe pamant. Cu toate acestea, ei nu trebuie sa se astepte sa le pice norocul din cer, fiind necesar sa aiba o perspectiva cat mai realista si mai echilibrata despre potentialul lor si sansele de a-si materializa visele.
Horoscop chinezesc 2015 - Cal
Potrivit horoscopului chinezesc 2015, desi norocul ii va surade pe diferite si chiar neasteptate cai Calului, acesta va trebui sa stie sa il recunoasca si sa discearna in ce masura si in ce directie isi poate folosi cel mai bine abilitatile.
Horoscop chinezesc 2015 - Oaie/Capra
Potrivit horoscopului chinezesc 2015, nativii din Oaie/Capra trebuie sa aleaga intre castiguri mai mici sau mai mari, intre realizari de mai mica ori de mai mare anvergura, intre avantaje majore sau minore. Sortii de izbanda sunt de partea lor in aproape tot ceea ce fac si depinde numai de ei ce fel obiective isi aleg. Cel putin din punct de vedere teoretic, cei nascuti in aceasta zodie chinezeasca au parte de o conjunctura favorabila in anul dedicat lor, anul Caprei/Oii de Lemn.
Horoscop chinezesc 2015 - Maimuta
In conformitate cu horoscopul chinezesc 2015, Maimuta ajunge la o importanta rascruce de drumuri, nefiind totusi pusa sa opteze pentru cel mai mic rau posibil ci, din contra, trebuind sa aleaga intre mai multe trasee oportune destinului ei, gratie generozitatii Oii/Caprei de Lemn ce guverneaza acest an.
Horoscop chinezesc 2015 - Cocos
Horoscopul chinezesc 2015 vesteste pentru Cocos o treptata eliberare de poverile anului trecut, o existenta de-a lungul careia lucrurile bune incep sa prevaleze asupra celor rele. Asta nu inseamna ca pentru nativii din aceasta zodie cainii vor umbla cu covrigi in coada, banii vor pica din cer si dragostea le va face cu ochiul dupa fiecare colt de strada. Oaia/Capra de Lemn este generoasa fata de Cocos, dar ii da o mana de ajutor mai ales atunci cand acesta isi ia viata in serios si se lupta cu darzenie pentru a obtine ceea ce isi doreste.
Horoscop chinezesc 2015 - Caine
Horoscopul chinezesc 2015 anunta pentru Caine un an mai bun sau mai rau in functie de felul cum stie sa se adapteze cerintelor Oii/Caprei de Lemn si sa interactioneze in mediul social. Exista, poate, circumstante in care este indicat sa maraie ori chiar sa latre, dar, in mod sigur, exista si imprejurari in care ar fi necesar sa isi demonstreze cu varf si indesat vestita sa loialitate si buna credinta. Totul este sa stie cum sa le deosebeasca si sa actioneze in conformitate cu credintele sale, fara a prejudicia voit interesele altora.