link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Previziunile 2014 ale lui Isaac Asimov
de godessdiana88 la: 02/01/2014 11:17:03
Aceste previziuni referitoare la anul 2014 au fost schitate de Isaac Asimov in urma cu 50 de ani! Cu prilejul Expozitiei Mondiale de la New York din 1964, prolificul scriitor de science fiction a indraznit sa anticipeze cum va arata lumea in 2014 daca reusea sa supravietuiasca amenintarilor nucleare din razboiul rece. Previziunile sale, publicate in The New York Times, descriu o lume pe care o poti recunoaste partial in zilele noastre...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Previziunile 2014 ale lui Isaac Asimov"

FUNDATIA lui Isaac Asimov: Un nou serial SF marca HBO
"Fundatia," incitanta serie de romane stiintifico-fantastice apartinand reputatului Isaac Asimov, este pe cale sa se metamorfozeze intr-un serial de televiziune marca HBO, cu aportul lui Jonathan Nolan, un cineast deja bine cunoscut in domeniul SF.
Citate despre incompetență
"Violența este ultimul refugiu al incompetenței."
Isaac Asimov

"Un om nu poate trăi prin incompetență de unul singur."
Charlotte Whitton

"Scuzele sunt instrumente pe care un incompetent le folosește să clădească poduri către nicăieri și monumente ale nimicnicei."
Barack Obama
Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
Previziunile horoscopului 2014 sugereaza aparitia unei serii de evenimente cu totul iesite din comun, avand potentialul de a aduce mari si violente schimbari in lume atat din punct de vedere politic cat si economic.
Horoscop 2014 - Toate zodiile
Horoscopul 2014 iti pune la dispozitie previziunile astrologice pentru toate cele 12 zodii, tendintele generale din noul an legate de dragoste, cariera, bani si sanatate.
La fel ca orice alte predictii astrale, acest horoscop 2014 nu are pretentia de a-ti anticipa sau a-ti trasa niste cai fixe ale destinului, ci iti ofera o serie de trenduri ce sunt in masura sa iti influenteze viata, precum si indicatii ori sugestii despre felul in care iti poti pune in valoare resursele interioare, talentele si ambitiile astfel incat sa poti profita cat mai mult de circumstantele pozitive si sa atenuezi conjuncturile negative din viitorul apropiat, transformandu-le eventual chiar in oportunitati.
Horoscop dragoste 2014 - Toate zodiile
Horoscopul dragostei 2014 iti pune la dispozitie previziunile astrologice legate de viata sentimentala, oportunitatile continuarii ori initierii unei relatii de cuplu stabile sau nu in noul an pentru toate zodiile.
Aspecte astrologice in ianuarie 2014
O trecere in revista a principalelor previziuni astrologice si a horoscopului din ianuarie 2014, cuprinzand semnificativele evenimente si aspecte astrologice ce au potentialul de a genera notabile schimbari in destinele nativilor din toate zodiile.
Horoscop Urania ianuarie 2014
Horoscop Urania pentru luna ianuarie 2014. Previziuni astrologice pentru luna ianuarie 2014.
Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile
Horoscop chinezesc si previziuni inspirate de interpretarea evenimentelor astrologice din 2014, Anul calului de Lemn. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei, banilor si al sanatatii.
Horoscop februarie 2014 - Toate zodiile
Previziuni inspirate de principalele aspecte astrologice din luna februarie 2014. Horoscop general, horoscopul dragostei, al carierei si banilor.
Horoscop aprilie 2014 pentru toate zodiile
Afla horoscop aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru toate zodiile in luna aprilie 2014: dragoste, cariera, bani si sanatate.
Horoscop Urania august 2014
Horoscop Urania august 2014. Previziuni astrologice pentru luna august 2014.
Horoscop 21-27 iulie 2014
Horoscop 21-27 iulie 2014. Aflati previziunile astrologice pentru saptamana 21-27 iulie 2014.
Horoscop 2014
Horoscop 2014 pentru fiecare zodie. Previziuni astrale pentru dragoste, profesie si sanatate.
Numerologia anului 2014 – Destinul tau in 2014
La fel ca in ultimii ani, iti ofer o alta perspectiva asupra viitorului, destinului tau, de aceasta data din anul 2014, prin prisma numerologiei. In acest domeniu al divinatiei, se tine seama de numerele ce iti marcheaza ziua de nastere, precum si de cifrele incluse in noul an. Valoarea numerologica a anului 2014 se calculeaza astfel: 2+1+0+4= 7. 7, numarul sub semnul caruia se deruleaza anul 2014, anunta pe plan spiritual o vreme de comuniune a omenirii intru divinitate. Anticii considerau aceasta cifra drept una mistica, legata de o inalta cunoastere si o intelepciune universala. 7 a fost privit adeseori drept un numar al lui Dumnezeu, indicand o conexiune divina a tuturor oamenilor indiferent de rasa, religie, politica sau interese regionale. In tarot, numarul 7 este asociat cartilor Faetonului sau Carului si Turnului. Daca Faetonul semnifica atingerea unei starii de gratie, a unui echilibru intre partea noastra emotionala si cea mentala, intre zona materiala si cea spirituala a existentei noastre, Turnul prezice catastrofe, calamitati neasteptate si evenimente surprinzatoare ce pun la incercare intelegerea si intelepciunea.
Mercedes GLC 2014
Mercedes GLC 2014 .................... ..................... ....................... ................. ..................
Isaac Newton a prevăzut moartea noastră pentru 2060
Isaac Newton, unul dintre cei mai mari oameni de ştiinţă din toate timpurile, este la originea unui număr impresionant de legi în matematică şi în fizică. Dar el se interesa, de asemenea, de lucruri mai puţin riguroase. Astfel, el a prevăzut sfârşitul lumii pentru anul 2060. Născut în sec. XVIII, Newton este un matematician şi fizician englez. El a enunţat teoria legii gravităţii...
Previziuni 2013
Previziuni astrologice pentru toate zodiile.
Previziuni astrologice 2013 | Horoscop 2013
Previziunile horoscopului pentru 2013 nu sunt deloc incurajatoare sau pline de fagaduinte. Potrivit evenimentelor astrologice din urmatorul an, norii intunecati ai crizei si recesiunii vor continua sa poposeasca deasupra noastra, lasand sa se intrevada nu atat o adancire a problemelor globale, cat o stare de stagnare economica.
Moda barbati 2013-2014: Intre ridicol si oroare
In aceasta saptamana moda pentru barbati a facut un pas enorm pentru omenire! Desigur un enorm pas inapoi (din nefericire, nu in timp). Colectia de moda din Londra, o prezentare de o saptamana a celor mai noi trenduri pentru toamna-iarna 2013-2014, ar fi trebuit sa ne ofere o perspectiva despre viitorul imbracamintii pentru barbati. Ei bine, viitorul este sumbru din acest punct de vedere... Se anticipeaza o adevarata apocalipsa a stilului de haine masculin.
Moda Versace toamna-iarna 2013-2014
Colectia de moda Versace toamna-iarna 2013-2014, dezvaluita in cadrul saptamanii de moda de la Milano se dovedeste a fi la fel de indrazneata precum cea de toamna-iarna din 2012-2013, avand de aceasta data o nota clara de explorare a gladiatorilor de odinioara.
Moda toamna-iarna 2013-2014 Christian Dior la Paris
Un mare cort alb amplasat chiar in inima Parisului a intampinat vizitatorii dornici de a descoperi noutatile modei toamna-iarna 2013-2014 in conceptia casei Christian Dior.
Luna in 2014 | Calendar lunar 2014
Calendar lunar / selenar cuprinzand zilele si orele fazelor lunii in 2014, inclusiv data si semnul zodiacal in care apar in acest an Luna noua si Luna plina.
Calendar astronomic 2014 | Evenimente astronomice 2014
Calendarul evenimentelor astronomice din anul 2014 evidentiaza, in functie de data si ora, principalele aspecte ale lunii, spectaculoasele ploi de stele/ meteoriti, tranziturile si pozitiile relative ale planetelor si ale altor corpuri ceresti. La finalul acestui articol am adaugat un mic dictionar cu termeni specifici din astrologie ce sunt intalniti in acest calendar.
Calendar solar 2014 | Tranziturile Soarelui in 2014
Acest calendar descrie in functie de zile si ore tranziturile Soarelui in 2014, principalele evenimente astrologice asociate cu astrul solar in noul an.
Calendar astrologic 2014 | Evenimente astrologice in 2014
Acest calendar astrologic, un preambul al Horoscopului 2014 pentru toate zodiile din Blogul Dianei, iti pune la dispozitie principalele evenimente astrale, tranzituri sau aspecte planetare din noul an. Aspectele astrologice sunt grupate pe fiecare corp ceresc in parte, in ordinea lunilor, zilelor, orelor si minutelor cand au loc. Te desparte, asadar, doar un click de aflarea fazelor Lunii, a tranziturilor Soarelui, ale lui Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun si Pluton in semnele zodiacale pe tot cuprinsul anului 2014.
2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn
Acest articol despre 2014, Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn, reprezinta o avanpremiera a Horoscopului chinezesc 2014 ce urmeaza a apare in curand pe Blogul Dianei. Noul an incepe pe 31 ianuarie 2014 si se incheie pe 18 februarie 2015. Calul este cea de-a saptea zodie din astrologia chinezeasca si este un simbol al nobletei, elegantei si hotararii.
Horoscop Berbec 2014
Horoscopul Berbecului 2014 anticipeaza o serie de imprevizibile si majore transformari avand capacitatea de a-ti testa flexibilitatea mintii si spiritului, a-ti pune la incercare individualitatea personalitatii, inaltele aspiratii si nazuinte. Oportunitatile din cariera si cele de a calatori se impletesc cu lipsa de rabdare si impulsul de a-ti impune cu incapatanare vointa.
Horoscop Leu 2014
Horoscopul Leului 2014 lasa sa se intrezareasca o prima jumatate a anului cumva stagnanta, dedicata revitalizarii si echilibrarii relatiei cu tine insuti si cei din preajma ta, urmata de o perioada de fericite oportunitati si impliniri materiale si afective ce nu exclud insa o abordare serioasa si responsabila a existentei.
Horoscop Gemeni 2014
Horoscopul Gemenilor 2014 insista asupra obiectivelor esentiale ale vietii tale, inlaturarii balastului emotional si mental, si implinirii sociale si profesionale mai cu seama prin straduinte individuale, capabile a-ti pune in valoare precumpanitoare resurse interioare.