link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
S-a dus direct la Politie cand a citit mesajul! Ce i-a spus FIUL ei de 23 de ani | VIDEO
de gioghy la: 29/04/2014 16:52:41
taguri: Diverse 

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"S-a dus direct la Politie cand a citit mesajul! Ce i-a spus FIUL ei de 23 de ani | VIDEO"

Polita CASCO poate fi din nou a masinii tale, acum mai veche de 10 ani
Polita CASCO poate fi din nou a masinii tale, acum mai veche de 10 ani
Decontarea directa pentru politele RCA ar putea deveni obligatorie!
In viitorul apropiat, decontarea directă apentru politele RCA (posibilitatea pentru victima unui accident să obțină repararea prejudiciului de la propriul asigurător) ar putea deveni obligatorie.

La acest moment, decontarea directă este doar opțională pentru asigurați. Dacă aceasta va deveni obligatorie, costurile cu asigurarea ar putea crește. Legislația cu privire la asigurările de răspundere auto civile (RCA) ar putea fi modificată în perioada imediat următoare, scopul unei astfel de decizii fiind acela de a creşte încrederea consumatorilor pe această piaţă, potrivit unui anunț făcut de Leonardo Badea, președintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), instituția care reglementează piața asigurărilor din România.
Şansa ignorată a României
Una dintre cauzele protestelor de stradă din Tunisia, care au dus la fuga preşedintelui, a fost creşterea explozivă a preţurilor la produse alimentare. După modelul Ceauşescu, Ben Ali a încercat să oprească revolta făcând promisiuni disperate. Nu a anunţat o creştere a salariilor şi pensiilor, ci scăderea preţurilor la pâine, orez, zahăr şi lapte. Nici pe el nu l-a mai crezut poporul, însă avionul lui a ajuns mai departe decât elicopterul lui Ceauşescu, reuşind să-l ducă până în Arabia Saudită, unde a primit azil. Regimul său autoritar a fost pus pe butuci mai puţin de abuzurile comise timp de 23 de ani de poliţia politică şi mai mult de un trend economic la fel de implacabil ca şi falimentul comunismului acum 20 de ani: scumpirea mâncării. [...]
Concursul de creioane
Frunzele multicolore căzute în straturi, aminteau că e iarăşi toamnă. Clopoţelul şcolii, sunase pentru prima oară, iar micuţii care alergau în fiecare dimineaţă spre centrul localităţii, aveau ca loc de întâlnire grădiniţa. Era prin anul 1997, iar micuţul Ovidel păşea direct în grupa mare. Părinţii nu au vrut să mă dea de la trei ani (atunci nu era o catastrofă socialo-politică asta), aşa că am mers doar cu un an înainte de începerea şcolii. Reţin cu drag emoţia primelor zile şi ştiu că mi-a luat ceva timp până m-am obişnuit cu noţiunea de “a împărţi cu ceilalţi jucăriile”, acasă totul centrându-se în jurul meu.
Ce face un om al strazii cu 100 de dolari | Video viral de Craciun
Atunci cand starul YouTube Josh Paler Lin i-a daruit 100 de dolari unui om al strazii si l-a urmarit apoi cu o camera video ascunsa pentru a vedea cum cheltuieste banii, era bantuit de cele mai pesimiste suspiciuni, pe cale sa i se confirme. Omul fara adapost s-a dus direct la un magazin de bauturi alcoolice! Creatorii filmului pareau sa fie convinsi ca banii au fost cheltuiti intru totul pe alcool. Ceea ce s-a intamplat, de fapt, aduce cu o poveste de Craciun...
Cum să ţii iadul plin - O poveste de Paulo Coelho
Potrivit unei poveşti tradiţionale, imediat după ce Fiul lui Dumnezeu şi-a pierdut viaţa pământeană pe cruce, s-a dus direct în iad pentru a-i salva pe păcătoşi.
Un cerşetor în rai? | O poveste de Osho
S-a întâmplat odată ca un om bogat să moară în aceeaşi zi cu un cerşetor din oraşul său. Numele cersetorului era Lazăr. Bogătaşul s-a dus direct în iad, iar Lazăr s-a pomenit într-o clipă în rai. Omul înstărit şi-a înălţat privirea şi l-a zărit pe Lazăr în apropierea lui Dumnezeu, aşa că a strigat cât a putut de tare către ceruri, "Alo! Se pare că s-a petrecut o încurcătură. Eu ar fi trebuit să fiu acolo, iar cerşetorul Lazăr ar fi trebuit să fie aici!"
Milionar cu afaceri în Botoşani – dosar de proporţii la DIICOT cu 168 firme şi ONG-uri
Cătălin Chelu şi alte 15 persoane sunt urmăriţi penal pentru delapidare, evaziune fiscală şi spălare de bani. Omul de afaceri care controlează direct sau prin interpuşi şi afacerile UPSS, Lido şi Porţealnul din judeţul Botoşani, este acuzat că, împreună cu membri ai familiei sale, a înfiinţat 168 de firme şi 10 ONG-uri, pe care le-a folosit la tranzacţii bursiere, prejudiciul fiind de 20 milioane euro.
GAMARDE, APA TERMALA SI UNIVERS BIO
Reintalnirea mea cu Gamarde a fost ceva de genul "Cum adica Gamarde? Adica aduceti Gamarde direct si in exclusivitate in Romania? " si mi s-a spus "Da". Am cunoscut produsele Gamarde exact acum 5 ani, eram in luna a 6-a de sarcina, nu mai suportam parfumuri, cremele cu mirosul clasic de crema si voiam si un deodorant sub forma de spray cu miros mai neutru. Pe vremea aceea, am gasit Gamarde intr-o parfumerie de lux, preturile erau tot asa de lux, insa mirosul lor m-a fascinat de la prima atingere. " Nu miros asa bine", imi zicea vanzatoarea din parfumeria unde stateau int-un coltisor cateva produse Gamarade.
2 cu politica la TV: 1. Alegerile prezidenţiale din SUA în direct la TVR 1 2. Realitatea TV lansează “Alege premierul”
2 cu politica la TV: 1. Alegerile prezidenţiale din SUA în direct la TVR 1 2. Realitatea TV lansează “Alege premierul”
Directiva e-Intimitate a UE - Politica privind consimțământul vizitatorilor pe site
Probabil aţi observat în navigarea pe internet cum pe majoritatea site-urilor apar tot mai des mesaje prin care sunteţi informat că acel site utilizeaza ...
In dezbaterile politice, telefoanele in direct pot aduce multe intrebari problematice
In dezbaterile politice, telefoanele in direct pot aduce multe intrebari problematice
Duduia bordelului politic din Romania
A transformat Norvegia din monarhie in republica.Cu zambetul tamp pe buze si cu fusta sub subsiori a (re)dus politica romaneasca la nivelul de port-jartiere. Blonda lui El Presidente a dat iara cu inteligenta in sticla de whishy a matelotului sef.
Criza politica și criza economica scad in continuare pretul apartamentelor
Vești bune pentru cei care doresc să își cumpere o casă, un apartament sau un teren: criza politică adăugată crizei economice a dus prețurile la cel mai mic nivel din ultimii ani.
Romanii prefera cazile de baie in locul cabinelor de dus
Romanii prefera cazile de baie in locul cabinelor de dus
Statistici cu privire la polita RCA
Pentru a se putea crea o imagine a situatiei politelor auto obligatorii din tara, se compara datele din evidenta Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule (DRPCIV) cu datele din evidenta Autoritatii de Supraveghere Financiara. Astfel se stabileste numarul masinilor asigurate in Romania.
Politia din Rusia, foarte caraghioasa…
oze cu politia din moscova in diferite ipostaze , sunt foarte caraghiosi oameni…
Politice... destul de grave... si bine spuse !
O ametzeala politica de oameni fara coloana vertebrala !
;)
Si totusi, e si politica o SCOALA sau e doar o CURVA bine "imbracata"?
Intrebari existentiale ale unui om care crede mai tare, cu fiecare zi ce trece, ca viitorul sau e in politica!
Politica... mama curvelor. Cat o fi oare "scorul"?
Despre politica, despre cum s vrea eu sa fie politica si (DE CE NU?) despre cum vrei tu sa fie politica!
Upskirt cu iz politic
Upskirt cu iz politic
Cum pacalim clientul cand vine vorba de promovare online? Seo si Politica!
Daca titlul nu este tocmai expresiv sau el nu va ofera suficiente indicii despre ce va fi articolul atunci sa dam o idee despre ce urmeaza a fi scris. Nu-mi place politica si cu siguranta nu-mi place ce se intampla pe scena politica din Romania, din acest motiv am asociat unele practici Seo cu modul de desfasurare a ‘ostilitatilor’ pe scena politica de la noi.
Testamentul politic al lui Mihai Eminescu
Astăzi se împlinesc 159 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu. Cu aceasta ocazie, m-am gândit să vă supun privirii "Testamentul politic al lui Mihai Eminescu", mai exact fragmente din lucrarea "SPRE EMINESCU. Răspuns românesc la ameninţările prezentului şi la provocările viitorului", ediţia a III-a revizuită, Editura Cartea
Universitară, Bucureşti, 2005 realizată de Radu Mihai CRIŞAN, doctor în economie – specializarea Istoria gândirii economice.
Am ales acest text pentru a putea distinge împreună caracterul poporului român, prezent în cultura colectivă astăzi la fel de pregnant ca şi acum 130 de ani şi probabil la fel ca acum 500 de ani. Din acelaşi text veţi putea observa cum politicienii contemporani lui Eminescu se aseamănă izbitor cu clasa politică actuală.
Din păcate, acum nu-l mai avem pe Eminescu să le observe şi să le condamne în pieţele publice, în gura mare.
Lectia de politica!
Lectie de politica
Politia a cautat softuri fara licenta la Inform Media
Politia a descins joi la un punct de lucru din Timisoara al grupului Inform Media dupa ce cineva a depus o plangere conform careia institutia ar folosi programe IT fara sa aiba licenta, informeaza Mediafax.ro
Rasturnari politice: Geoana si Basescu
Rasturnari politice: Geoana impotriva lui Basescu
Partidele politice franceze se bat în spoturi electorale pentru alegerile europarlamentare
Partidele politice franceze se bat în spoturi electorale pentru alegerile europarlamentare
O recomandare - “Doi ani de Politică Europeană. Ce ştiam, ce am învăţat, ce urmează?”
O recomandare - “Doi ani de Politică Europeană. Ce ştiam, ce am învăţat, ce urmează?”
Chevrolet Caprice 2011 de politie
General Motors a prezentat in weekend-ul ce a trecut modelul Chevrolet Caprice 2011 de politie care va vi prezenta in America de Nord in 2011.