link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Evaluarea Nationala- clasa a IV-a
de salvatdeclopotel la: 27/05/2014 19:03:24
Maine, miercuri- 28.05.2014, are loc prima roba, cea de limba romana, la clasa a IV-a in cadrul Evaluarii Nationale. Joi se va continua cu matematica si vineri cu limba materna/ unde este cazul. Proba incepe la orele 10,in clasa in care invata elevii insa in prezenta unui alt cadru didactic decat invatatoarea lor, fiecare proba este scrisa si are durata de 60 minute. Notele/ calificativele nu vor fi trecute in catalog insa vor fi analizate la nivelul institutiei scolare si apoi elaborate planuri individualizate de invatare, unde se impune, se vor informa parintii.Vor fi evaluati 193.000 de elevi la nivel national.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Evaluarea Nationala- clasa a IV-a"

Evaluarea Nationala, clasa a IV-a: subiecte la limba romana
Pentru a impiedica orice forma de copiat, elevii au fost impartiti pe doua tipuri de subiecte, doua variante, pe randuri diferite. Iata subiectele de astazi:
Evaluarea Nationala 2014- a inceput inscrierea elevilor de clasa a VIII-a
Azi a inceput inscrierea elevilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala. Probele scrise efective vor fi insa saptamana viitoare:

23 iunie- limba si literatura romana
24 iunie- limba materna
25 iunie – matematica
27 iunie- afisarea rezultatelor si depunerea contestatiilor (pana la orele 20.00)
1 iulie- afsarea rezultatlor finale

http://subiecte.edu.ro/2013/evaluarenationala/modeledesubiecte/
Noile reglementari privind Evaluarea Nationala 2014
Educatia a fost in continua schimbare, imediat dupa Revolutie. Elevii si profesorii sunt de-a dreptul bulversati. Nu se stie nimic cert pt un an scolar. E dovada aparitia ultimelor reglementari cu privire la sustinerea evaluarii nationale de catre elevii de clasa a II-a, clasa a IV-a si clasa a VI-a. Au aparut modele noi de teste:
Rezultate partiale evaluare nationala 2019 - 25 iunie - Municipiul Bucuresti
Rezultate partiale evaluare nationala 2019 - 25 iunie - Municipiul Bucuresti
Au aparut rezultatele de la Evaluarea Nationala! Au fost unele favorabile?
Abia maine vor fi destul de clare datele generale despre rezultatele obtinute in acest an la Evaluarea Nationala la clasa a VIII-a. Au aparut insa niste date preliminarii in cateva judete si capitala.
Calendar EVALUAREA NATIONALA 2015
Calendar EVALUAREA NATIONALA 2015
Evaluarea nationala 2014, clasa a IV-a-proba la limba romana
ubiectul I: Poezia „Rânduri pentru Anul Nou“, de Ion Minulescu cu cerintele de rigoare..

Subiectul II: Comentarea unui articol de ziar – ” Ematia, o abilitate dobandita prin lectura”, de Corina Zorzor, material jurnalistic publicat în ziarul „Adevărul“.
Subiectele per ansamblu au fost untest de imaginaţie şi de cultură generală. Iar întrebările, considerate de Ministerul Educaţiei nu foarte dificile, i-au derutat chiar şi pe adulţi. La primul subiect elevii au trebuit să analizeze o poezie compusă de Ion Minulescu.
Au fost publicate modele de teste pentru cls a II-a, a IV-a si a VI-a pentru Evaluarea Nationala 2014
Pe site-ul Ministerului Educatiei a fost publicat un comunicat cu privire la calendarul de desfasurare a Evaluarii Nationale pentru cls aII-a, a IV-a si a VI-a dar si modele de teste. Se pot descarca in format pdf.
Perle de la examenul de Evaluare Nationala 2014
“Am scris 143 de cuvinte, fără sa le număr pe cele din aceasta propoziție. Deci ar trebui măcar aici sa primesc punctaj maxim”.
,,poezia este prea tristă şi are sentimente de tristeţe, iar tristeţea este dureroasă, e deprimant să fii aşa, dar e ok că poţi comunica cu acest An nou care vine odată pe an şi e prea tare că-ţi aduce mâncare şi distracţie, dar el a uitat să precizeze asta”.
„Titlul este şocant şi şukar. Ion Minulescu este un al doilea Eminescu”, a menţionat un alt elev în teză. Un altul a ajuns la concluzia că „poetul îşi exprimă indirect sentimentele, prin intermediul Anului Nou” şi „Minulescu este un bolnav, suferea şi comunica cu obiectele”.
la subiectul III, intalnirea cu un scriitor contemporan, un elev a scris: „M-am întâlnit încă de pe hol cu Creangă şi i-am zis «tu esti Mare şef, să ştii că mi-au plăcut amintirile tale, poţi să mi le zici înco dată, hai te rog»”.
Evaluarea Nationala 2014 la clasele a II-a a IV-a si a VI-a modele de test
Evaluarea Nationala 2014 la clasele a II-a a IV-a si a VI-a modele de test
Evaluarea Nationala- subiecte la matematica
Subiectul I: elevii au avut de aflat rezultatul operatiilor 4×4+10, cat este numarul “a” daca a/6=5/2, precum si perimetrul unui patrat si volumul unui cub cu laturi date. La acelasi subiect, li s-a cerut sa interpreteze datele dintr-un tabel cu notele unui examen.
EDUCATIE MUZICALA - Manual pentru clasa a IV-a
EDUCATIE MUZICALA - Manual pentru clasa a IV-a
LIMBA FRANCEZA - Manual pentru clasa a IV-a
LIMBA FRANCEZA - Manual pentru clasa a IV-a
Afisarea rezultatelor la Evaluarea Nationala pe http://www.edu.ro
Pe 27 iunie se vor afisa rezultatele obtinute la probele scrise de catre elevii absolventi ai claselor a VIII-a, pe http://www.edu.ro sau http://admitere.edu.ro/2014/ . In acceasi zi, cei nemultumiti de rezultat pot depune contestatie la scoala de provenienta si pot vedea chiar lucrarea corectata insa aceasta este posibil doar dua afisarea rezultatului final al contestatiei.
SCANDAL EVALUARE NAȚIONALĂ 2016: Exercițiul cu diagrama la matematică
Exercitiul cu diagrama la matematica a dat de furca elevilor de clasa a VIII-a la examenul de capacitate creand un scandal urias pentru Evaluarea Nationala 2016.
Modele de subiecte pentru Evaluarea Națională 2015
Calendarul examenelor si modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala din aceasta vara
Perle de la simularea evaluarii nationale
Ne-am obisnuit deja cu perlele in subiectele corectate la examenele nationale, fie bac sau evaluare nationala. Insa pe masura ce trec anii, ideile sunt din ce in ce mai “crete”, inventivitatea in momente critice scoate la iveala incultura si lipa de interes pt a se pregati penntru examenele nationale. Care sunt realele motive oare?
Cum se face ordonarea candidaţilor după Evaluarea Naţională
După încheierea anului şcolar şi susţinerea examenelor de Evaluare Naţională, fiecare elev din clasa a VIII-a va avea disponibile toate notele şi ...
Bacalaureat 2014- proba scrisa la limba romana
Iaca si prima zi de bac anul asta, proba scrisa la limba romana. Cum s-au descurcat proaspat absolventii de liceu? Vom vedea la rezultatele finale. Sper doar ca tragedia sa nu fie la fel de mare ca si la Evaluarea nationala.

Asadar, elevii de la profilul filologie au avut in prim plan:
Artistu zice… » Fantezii erotice… din copilarie !
Sa incepem cu inceputul ! Eram in clasa a IV-a si una din colegele de clasa, Monica, cea care “crescuse” cel mai repede, ma ruga sa o duc pana acasa. Si o duceam ! Si ea ma invita sus la ea
Luca (portret cu o iubita)
Nu astepta sa ti se strecoare in buzunar timp concentrat la plic pentru ca muritorii sunt foarte egoisti si niciodata atenti la detalii. Zilele trecute citeam o scrisoare de ramas bun a unui elev de clasa a IV a catre invatatorul sau, in care ii spunea acestuia din urma ca “in prima zi din clasa I am crezut ca sunteti un om rau si ca o sa ne dati teme multe de nu o sa mai iesim afara”.
Şi voi aţi mâncat sandwich cu pui când aţi fost mici? | TransMix
Să nu mâncaţi sanwich-uri cu pui orice-ar fi......Un băieţel şi o fetiţă mergeau la aceeaşi şcoală şi cu timpul au devenit prieteni. În fiecare zi ei stăteau împreuna şi îşi mâncau sandwich-urile. Au descoperit împreună că amâdoi îşi aduceau zilnic sandwich-uri cu PUI !!! Acest lucru s-a întâmplat până în clasa a IV-a el şi a V-a ea, când într-o zi el descoperă că sandwich-ul ei nu mai era cu PUI.
Nenea JULES VERNE… ala care m-a facut oare “inginer”?
Am vazut ca azi e ziua lui nenea Verne. Va voi povesti in dulcele meu stil clasic cum am facut eu cunostinta cu nenea asta, cum m-a cucerit si cum am ramas indragostit pe veci de el.
Ca orice familie de romani care se respectau si in casa noastra erau cel putin cinci volume ale acestui nene, din acea superba colectie Jules Verne pe care au reeditat-o oamenii de la Adevarul. Si imi aduc aminte ca prima carte pe care am pus mana a fost Insula misterioasa, prin clasa a IV-a. De abia iesisem din goana basmelor. Citeam Ispirescu ca un nebun. Imi venea “sa mananc eroi” din basmele lui dimineata, la pranz si seara. Nu mai spun ca in clasa a doua eram disperat sa am cele 4 carti din colectia POVESTIRI ISTORICE. Dar sa ma intorc!
Avantajele de a urma invatamantul profesional 2014
Admiterea la liceu fiind pe baza unor medii calculate in functie de notele obtinute la evaluarea nationala si mediile anilor de gimnaziu nu sunt suficient pentru a reusi trierea elevilor pentru a fi admisi in bune conditii. O spun in cunostinta de cauza! Cei cu note sub 5 care aveau posibilitatea candva de a invata o meserie si de a obtine un certificat profesional au din nou sansa dupa ce ani de-a randul mai marii au considerat ca “diplomatii” nostrii nu mai pot munci. Asa au disparut bresle precum: reparatii incaltaminte, croitorie, patiserie, zugrav etc.
Generatia facebook la examinare: cum se completeaza fisa de inscriere la liceu
Generatia facebook a sustinut examenul national, Evaluarea nationala, la limba romana, matematica si limba materna/ unde a fost cazul. In urma obtinerii rezultatelor afisate pe 27 iunie, se va completa fisa de inscriere la liceu impreuna cu parintii si dirigintele, in perioada 4-8 iulie. E bine insa sa fie totul clar si bine inteles de la inceput, atlfel apar surprize neplacute. Iata cateva ponturi de stiut inainte de a completa acea fisa:
Calendar Evaluarea Naţională 2016
Anexa la O.M.E.C.S. nr. 5081/31.08.2015 privind organizarea şi desfăşurarea evaluării naţionale pentru absolvenții clasei a VIII-a, în anul şcolar ...
Evaluările Naţionale 2014 « Gimnaziu.info
Evaluările Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a vor avea loc, în două sesiuni, în intervalul 6 - 29 mai. Ministerul Educaţiei ...
Evaluarea la Matematică – Adevărul despre controversa diagramei cu elevi
Evaluare Naţională Matematică 2016 Printre huo şi înjurături am găsit şi oameni care gândesc matur, logic, corect, cinstit. La examenul de evaluare ...
Cum se face repartizarea computerizată pentru admiterea în colegii şi licee
Odată ce ierarhia candidaţilor a fost definitivată, urmează repartizarea computerizată a elevilor pentru admiterea în colegii şi licee. Cum se face ...