link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Game of Thrones - Sezonul 4, episodul 9 / The Watchers on the Wall
de godessdiana88 la: 08/06/2014 15:40:39
In Game of Thrones, sezonul 4, episodul 9, Jon Snow si restul strajerilor din "Night’s Watch" se confrunta cu cel mai mare atac asupra Zidului (the Wall) de pana acum.
Acest episod, numit "The Watchers on the Wall” (Strajerii de pe Zid), are un scenariu scris de David Benioff si D.B. Weiss, si a fost regizat de Neil Marshall. Neil Marshall revine astfel in Game of Thrones, dupa ce a regizat in sezonul 2 episodul “Blackwater.”

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Game of Thrones - Sezonul 4, episodul 9 / The Watchers on the Wall"

Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 9 Online
Game of thrones sezonul 4 episodul 9 intitulat urzeala tronurior sezonul 4 episodul 9 online, in acest ep in centrul atentiei se afla Jon Snow care a trecut zidul cu un grup de salbatici.
Game of Thrones, sezonul 4, episodul 10 / The Children
Duminica seara HBO va transmite filmul Game of Thrones (Urzeala tronurilor) sezonul 4 episodul 10, intitulat The Children (Copiii), episod ce incheie acest sezon! In sezonul 4 vom avea multe de vazut si lamurit: ce se intampla cu Zidul (The Wall), care va fi soarta lui Tyrion... In episodul 9 din Games of Thrones, nu am putut vedea nimic altceva decat batalia pentru Zid, intrigile din celelalte planuri ale episodului ramanand in suspensie. Poti vedea aici o prezentare video pe scurt a evenimentelor din filmul Game of Thrones (Urzeala tronurilor) sezonul 4 episodul 10, cu o traducere si subtitrare in limba romana realizata de mine...
Game of Thrones Sezonul 1 Episodul 9 Online
Game of thrones sezonul 1 episodul 9 intitulat urzeala tronurior sezonul 1 episodul 9 online, actiunea il are in prim plan pe tanarul Robb Stark care porneste la razboi impotriva familiei Lannister, desi tanarul conducator al nordului nu are prea multa experienta el ii va surprinde pe toti si il va captura pe Jamie Lannister si propune un schimb.
Game of Thrones Sezonul 2 Episodul 9 Online
Game of thrones sezonul 2 episodul 9 intitulat urzeala tronurior sezonul 2 episodul 9 online, in centrul atentiei se afla Stannis Baratheon care ataca King`s Landing pe mare cu o flota foarte mare de nave, insa micutul Tyrion stiind ca va fi ultima lui noapte in viata, bea si se simte bine alaturi de Shae dupa care pleaca la lupta.
Game of Thrones Sezonul 3 Episodul 9 Online
Game of thrones sezonul 3 episodul 9 intitulat urzeala tronurior sezonul 3 episodul 9 online, dupa ce Daario si mercenari condusi de el sau alaturat lui Daenerys aceasta incepe sa se gandeasca tot mai mult la tronul de fier, ea conducand o armata de mercenari si de nepatati.
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 1 Online
Game of thrones sezonul 4 episodul 1 intitulat urzeala tronurior sezonul 4 episodul 1 online, acest ep il are in prim plan pe Twyn Lannister care face dintr-o veche sabie din otel valyrian, doua sabi mai mici si mai rapide una o da fiului sau Jaime Lannister si ii spune ca trebuie sa invete sa lupte si cu mana stanga, daca pe cea dreapta nu o mai are.
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 2 Online
Game of thrones sezonul 4 episodul 2 intitulat urzeala tronurior sezonul 4 episodul 2 online, ep de astazi il are in prim plan pe Ramsey Snow care este un fiu bastard al lui Roose Bolton.
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 3 Online
Game of thrones sezonul 4 episodul 3 intitulat urzeala tronurior sezonul 4 episodul 3 online, in acest ep ne este prezentata moartea regelui Joffrey.
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 4 Online
Game of thrones sezonul 4 episodul 4 intitulat urzeala tronurior sezonul 4 episodul 4 online, in acest ep actiunea se desfasoara pe procesul de lupta pe care Tyrion Lannister la cerut.
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 5 Online
Game of thrones sezonul 4 episodul 5 intitulat urzeala tronurior sezonul 4 episodul 5 online, dupa ce a avut loc judecata lui Tyrion si luptator Oberyn ales sa il reprezinte
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 6 Online
Game of thrones sezonul 4 episodul 6 intitulat urzeala tronurior sezonul 4 episodul 6 online, in prim plan este Stannis care alaturi de Davos merge la Banca din Bravos.
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 7 Online
Game of thrones sezonul 4 episodul 7 intitulat urzeala tronurior sezonul 4 episodul 7 online, in prim planul acestui ep se afla Tyrion care la judecata.
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 8 Online
Game of thrones sezonul 4 episodul 8 intitulat urzeala tronurior sezonul 4 episodul 8 online, actiunea din acest ep se petrece in nord unde Ramsey se foloseste de sclavul sau Theon.
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 10 Online
Game of thrones sezonul 4 episodul 10 intitulat urzeala tronurior sezonul 4 episodul 10 online, in acest episod Jon Snow alege sa mearga in nordul indepartat la tabara salbaticilor.
Game of Thrones Sezonul 5 Episodul 9 Online
Game of thrones sezonul 5 episodul 9 intitulat urzeala tronurior sezonul 5 episodul 9 online, in acest ep actiunea isi face aparitia din primele minute.
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 9 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 9 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 9 Online
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 9 Online
Game of Thrones - Sezonul 4, episodul 8 / Muntele si vipera
Serialul Game of Thrones (numit de unii "Urzeala tronurilor") a ajuns la sezonul 4, episodul 8. Daca nu am apucat sa va zic pana acum, trebuie sa marturisesc sincer ca imi place foarte mult acest film. Daca mai este si altcineva fan al acestui serial, trebuie sa-i spun ca ultimul episod (pe care nu l-am vazut inca), purtand titlul de "The Mountain and the Viper" (Muntele si vipera) promite sa fie unul cu multe lovituri de teatru.
Game Of Thrones Sezonul 5 Episodul 9 Online
Game Of Thrones Sezonul 5 Episodul 9 Online
Game of Thrones Sezonul 1 Episodul 9 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 1 Episodul 9 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 3 Episodul 9 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 3 Episodul 9 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 1 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 1 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 2 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 2 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 3 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 3 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 4 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 4 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 6 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 6 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 8 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 8 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 10 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 4 Episodul 10 Online Subtitrat
Game of Thrones Sezonul 6 Episodul 9 Online
Game of Thrones Sezonul 6 Episodul 9 Online