link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Evaluarea Nationala 2014- a inceput inscrierea elevilor de clasa a VIII-a
de salvatdeclopotel la: 16/06/2014 18:59:26
Azi a inceput inscrierea elevilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala. Probele scrise efective vor fi insa saptamana viitoare:

23 iunie- limba si literatura romana
24 iunie- limba materna
25 iunie – matematica
27 iunie- afisarea rezultatelor si depunerea contestatiilor (pana la orele 20.00)
1 iulie- afsarea rezultatlor finale

http://subiecte.edu.ro/2013/evaluarenationala/modeledesubiecte/

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Evaluarea Nationala 2014- a inceput inscrierea elevilor de clasa a VIII-a"

Noile reglementari privind Evaluarea Nationala 2014
Educatia a fost in continua schimbare, imediat dupa Revolutie. Elevii si profesorii sunt de-a dreptul bulversati. Nu se stie nimic cert pt un an scolar. E dovada aparitia ultimelor reglementari cu privire la sustinerea evaluarii nationale de catre elevii de clasa a II-a, clasa a IV-a si clasa a VI-a. Au aparut modele noi de teste:
Au fost publicate modele de teste pentru cls a II-a, a IV-a si a VI-a pentru Evaluarea Nationala 2014
Pe site-ul Ministerului Educatiei a fost publicat un comunicat cu privire la calendarul de desfasurare a Evaluarii Nationale pentru cls aII-a, a IV-a si a VI-a dar si modele de teste. Se pot descarca in format pdf.
Perle de la examenul de Evaluare Nationala 2014
“Am scris 143 de cuvinte, fără sa le număr pe cele din aceasta propoziție. Deci ar trebui măcar aici sa primesc punctaj maxim”.
,,poezia este prea tristă şi are sentimente de tristeţe, iar tristeţea este dureroasă, e deprimant să fii aşa, dar e ok că poţi comunica cu acest An nou care vine odată pe an şi e prea tare că-ţi aduce mâncare şi distracţie, dar el a uitat să precizeze asta”.
„Titlul este şocant şi şukar. Ion Minulescu este un al doilea Eminescu”, a menţionat un alt elev în teză. Un altul a ajuns la concluzia că „poetul îşi exprimă indirect sentimentele, prin intermediul Anului Nou” şi „Minulescu este un bolnav, suferea şi comunica cu obiectele”.
la subiectul III, intalnirea cu un scriitor contemporan, un elev a scris: „M-am întâlnit încă de pe hol cu Creangă şi i-am zis «tu esti Mare şef, să ştii că mi-au plăcut amintirile tale, poţi să mi le zici înco dată, hai te rog»”.
Evaluarea nationala 2014, clasa a IV-a-proba la limba romana
ubiectul I: Poezia „Rânduri pentru Anul Nou“, de Ion Minulescu cu cerintele de rigoare..

Subiectul II: Comentarea unui articol de ziar – ” Ematia, o abilitate dobandita prin lectura”, de Corina Zorzor, material jurnalistic publicat în ziarul „Adevărul“.
Subiectele per ansamblu au fost untest de imaginaţie şi de cultură generală. Iar întrebările, considerate de Ministerul Educaţiei nu foarte dificile, i-au derutat chiar şi pe adulţi. La primul subiect elevii au trebuit să analizeze o poezie compusă de Ion Minulescu.
Evaluarea Nationala 2014 la clasele a II-a a IV-a si a VI-a modele de test
Evaluarea Nationala 2014 la clasele a II-a a IV-a si a VI-a modele de test
Au inceput inscrierile la cursurile de actorie DallesGO! Inscrie-te si tu!
Au inceput inscrierile la cursurile de actorie DallesGO! Inscrie-te si tu!
Rezultate partiale evaluare nationala 2019 - 25 iunie - Municipiul Bucuresti
Rezultate partiale evaluare nationala 2019 - 25 iunie - Municipiul Bucuresti
Evaluarea Nationala- clasa a IV-a
Maine, miercuri- 28.05.2014, are loc prima roba, cea de limba romana, la clasa a IV-a in cadrul Evaluarii Nationale. Joi se va continua cu matematica si vineri cu limba materna/ unde este cazul. Proba incepe la orele 10,in clasa in care invata elevii insa in prezenta unui alt cadru didactic decat invatatoarea lor, fiecare proba este scrisa si are durata de 60 minute. Notele/ calificativele nu vor fi trecute in catalog insa vor fi analizate la nivelul institutiei scolare si apoi elaborate planuri individualizate de invatare, unde se impune, se vor informa parintii.Vor fi evaluati 193.000 de elevi la nivel national.
Evaluarea Nationala, clasa a IV-a: subiecte la limba romana
Pentru a impiedica orice forma de copiat, elevii au fost impartiti pe doua tipuri de subiecte, doua variante, pe randuri diferite. Iata subiectele de astazi:
Au aparut rezultatele de la Evaluarea Nationala! Au fost unele favorabile?
Abia maine vor fi destul de clare datele generale despre rezultatele obtinute in acest an la Evaluarea Nationala la clasa a VIII-a. Au aparut insa niste date preliminarii in cateva judete si capitala.
Calendar EVALUAREA NATIONALA 2015
Calendar EVALUAREA NATIONALA 2015
Evaluarea Nationala- subiecte la matematica
Subiectul I: elevii au avut de aflat rezultatul operatiilor 4×4+10, cat este numarul “a” daca a/6=5/2, precum si perimetrul unui patrat si volumul unui cub cu laturi date. La acelasi subiect, li s-a cerut sa interpreteze datele dintr-un tabel cu notele unui examen.
A inceput inscrierea la Bacalaureat 2014
A inceput inscrierea la Bacalaureat 2014
Afisarea rezultatelor la Evaluarea Nationala pe http://www.edu.ro
Pe 27 iunie se vor afisa rezultatele obtinute la probele scrise de catre elevii absolventi ai claselor a VIII-a, pe http://www.edu.ro sau http://admitere.edu.ro/2014/ . In acceasi zi, cei nemultumiti de rezultat pot depune contestatie la scoala de provenienta si pot vedea chiar lucrarea corectata insa aceasta este posibil doar dua afisarea rezultatului final al contestatiei.
Primaria Ploiesti da gratis ghiozdane si rechizite tuturor elevilor de clasa I - Garbo.ro
caiet a4, caiet de matematica, caiet matematica, caiete scolare
SCANDAL EVALUARE NAȚIONALĂ 2016: Exercițiul cu diagrama la matematică
Exercitiul cu diagrama la matematica a dat de furca elevilor de clasa a VIII-a la examenul de capacitate creand un scandal urias pentru Evaluarea Nationala 2016.
Cum se face ordonarea candidaţilor după Evaluarea Naţională
După încheierea anului şcolar şi susţinerea examenelor de Evaluare Naţională, fiecare elev din clasa a VIII-a va avea disponibile toate notele şi ...
Modele de subiecte pentru Evaluarea Națională 2015
Calendarul examenelor si modele de subiecte pentru Evaluarea Nationala din aceasta vara
VIDEO!!! Elevi intoxicaţi cu bomboane cu… naftalină la şcoala din Garoafa, Vrancea
10 elevi din clasa a VIII-a de la Şcoala din comuna Garoafa au fost aduşi ieri dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani după ce au început să se simtă rău.
Profesorul i-a dat temă elevului: „Îţi dau 10, dacă îmi aduci femei”
La prima şedinţă cu părinţii, noua conducere a Liceului „Dinu Lipatti” s-a trezit cu belea pe cap. O mămică, nemulţumită de sistemul de învăţământ în general, a relatat pentru toată suflarea adunată în sala de festivităţi cum un profesor i-a propus unul elev de clasa a VIII-a, mai în glumă, mai în serios, să se facă peşte.
Perle de la simularea evaluarii nationale
Ne-am obisnuit deja cu perlele in subiectele corectate la examenele nationale, fie bac sau evaluare nationala. Insa pe masura ce trec anii, ideile sunt din ce in ce mai “crete”, inventivitatea in momente critice scoate la iveala incultura si lipa de interes pt a se pregati penntru examenele nationale. Care sunt realele motive oare?
Atentionare inscriere definitivat sesiunea 2014
Am gasit o atentionare referitoare la inscrierea pentru examenul de definitivare in invatamant, sesiunea 2014, precum ca inscrierile nu au inceput.
Generatia facebook la examinare: cum se completeaza fisa de inscriere la liceu
Generatia facebook a sustinut examenul national, Evaluarea nationala, la limba romana, matematica si limba materna/ unde a fost cazul. In urma obtinerii rezultatelor afisate pe 27 iunie, se va completa fisa de inscriere la liceu impreuna cu parintii si dirigintele, in perioada 4-8 iulie. E bine insa sa fie totul clar si bine inteles de la inceput, atlfel apar surprize neplacute. Iata cateva ponturi de stiut inainte de a completa acea fisa:
Bacalaureat 2014- proba scrisa la limba romana
Iaca si prima zi de bac anul asta, proba scrisa la limba romana. Cum s-au descurcat proaspat absolventii de liceu? Vom vedea la rezultatele finale. Sper doar ca tragedia sa nu fie la fel de mare ca si la Evaluarea nationala.

Asadar, elevii de la profilul filologie au avut in prim plan:
Avantajele de a urma invatamantul profesional 2014
Admiterea la liceu fiind pe baza unor medii calculate in functie de notele obtinute la evaluarea nationala si mediile anilor de gimnaziu nu sunt suficient pentru a reusi trierea elevilor pentru a fi admisi in bune conditii. O spun in cunostinta de cauza! Cei cu note sub 5 care aveau posibilitatea candva de a invata o meserie si de a obtine un certificat profesional au din nou sansa dupa ce ani de-a randul mai marii au considerat ca “diplomatii” nostrii nu mai pot munci. Asa au disparut bresle precum: reparatii incaltaminte, croitorie, patiserie, zugrav etc.
Violenta elev-profesor
In ultimul timp, se pare ca nu profesorii sunt cei care ii agreseaza pe elevi, ci rolurile s-au schimbat. Tot mai frecvent apar cazuri de profesori agresati si chiar batuti de catre elevii lor. Cel mai proaspat caz sesizat , este o profesoara de limba romana, de la Grupul Scolar de Industrie Usoara Botosani care a fost batuta de un elev din clasa a XI- a, in timpul orei de curs.
VIDEO!!! Un elev şi o profesoară- sărutul care aruncă în aer Colegiul Economic din Focsani
Două fotografii în care se presupune că apar o profesoară de romană şi un elev de clasa a XII-a pun într-o situaţie foarte delicată Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” Focsani în prag de bacalaureat, dar aduc în discuţie şi relaţiile dintre profesor şi elev în „era Facebook” u elevii liceului s-au apucat pe spionat şi au dat în vileag o presupusă relaţie nepotrivită dintre cadrul didactic şi elev u elevii spun că profesoara şi-a favorizat la clasă
Paul Stelian Olaru, elevul cu memorie de calculator
Paul Stelian Olaru a finalizat clasa a VIII-a la Liceul Teoretic “Duiliu Zamfirescu” din Odobeşti şi este considerat unul dintre cei mai buni elevi pe care i-a avut această unitate de învăţămant, cel puţin în ceea ce priveşte matematica.
Anul şcolar 2014-2015 – Cursuri, teze, vacanţe « Gimnaziu.info
Anul şcolar 2014-2015 are 36 de săptămâni de cursuri, însumând 177 de zile lucrătoare. Pentru clasa a VIII-a, anul şcolar are 36 de săptămâni, din ...