link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Concurs marca Vultoor.com
de Vultoor la: 30/04/2008 22:29:54
Cine reuseste in perioada 1 - 23 Mai sa-mi trimita cei mai multi referrer-i de pe blog-ul sau, se va alege cu un link la sfarsitul fiecarui post de pe vultoor.com timp de o luna, adica 23 mai - 23 iunie. In caz ca cineva va reusi sa-mi trimita peste 100 de vizitatori, va primi drept recompensa...

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Concurs marca Vultoor.com"

Reteaua – un concurs marca eMAg si KissFM
Reteaua – un concurs marca eMAg si KissFM
Concurs marca copiat.biz şi Ciupanezul
Concurs marca copiat.biz şi Ciupanezul
Concurs pe bloggerul.com
Concurs pe bloggerul.com
Promovează-ţi articolele
Un post special pentru bloggeri. Este vorba despre un nou site marca ning.com, făcut de mine special pentru bloggeri care vor să
Vultoor's Blog
Este un blog personal... reprezentant al Blogosferei Moldovenesti. Este intr-un fel varianta inoita a vechiului blog care era vultoor.wordpress.com
Vultoor si post-ul “Gata, Blogovat s-a incheiat” pe ProBlogger.Net
Un link la articolul "Gata, Blogovat s-a incheiat" a ajuns pe unul din cele mai cunoscute blog-uri din lume cu ajutorul lui Twitter.
Castigatorii WebTop 2007
Lista tuturor castigatorilor pe categorii la editia a VII-a a primului concurs din Republica Moldova destinat site-urilor: WebTop
WebTop publica lista participantilor. Pronosticuri.
Pe site-ul oficial WebTop a fost publicata in cele din urma lista tuturor site-urile participante la concurs. Vreau sa va mai arat inca o data ca-s un “bun” prevazator, si am decis sa public niste pronosticuri personale, de data asta referitor la castigatorii pe categorii la cel mai “tare” concurs al Moldovei, WebTop. Asadar:
Ultima zi de analiza al datelor la Blogovat 2008 - Festivalul Blogului Moldovenesc
Ultima zi de jurizare a blogurilor inregistrate la Blogovat 2008 - Festivalul Blogului Moldovenesc.
Programul zilei pe 22.03.2008 - ziua anuntarii castigatorilor la Blogovat 2008
Pe 22 martie 2008 va avea loc anuntarea castigatorilor Blogovat 2008 si decernarea premiilor in incinta USM. Organizatorii au pus la punct un program al zilei. Vedeti care este acesta.
Continutul proiectului de site (principii)
O lista de principii de care ar trebui sa tina cont orice incepator pentru a intocmi o "dare de seama" pentru site-ul sau.
Windows vs Linux - Super Video
Un video super despre rivalitatea dintre Windows si Linux. Verry Funny.
Voronin reales in functia de presendinte al PCRM
Vladimir Voronin a fost reales in functia de presedinte al Partidului Comunist din Republica Moldova. Reactii personale.
Rezumatele UCL de pe YouTube restrictionate de UEFA
Rezumatele meciurilor din UEFA Champions League nu mai pot fi vizionate pe YouTube datorita unei restrictii impuse de UEFA. Probabil e vorba de drepturi de autor.
Cirip.ro - microblogging in stil romanesc
A fost lansata prima platforma de microblogging special pentru utilizatorii romani, cirip.ro. Noul proiect isi propune sa aduca posibilitati noi microbloggerilor si cat mai multa ciripeala.
Favoritii bloggerilor [Blogovat 2008]
Participantii de la Blogovat 2008 au putu fi alesi de bloggeri cu ajutorul serviciului electionplatform, rezultatele fiind publicate ulterior. Acestea nu sant rezultatele finale ci doar favoritii bloggerilor din Republica Moldova
Kro$$fire despre Republica Moldova
Korssfire a scris un articol excelent despre Republica Moldova. O parere din dreapta Prutului despre Basarabia de azi.
Inca un jurnalist asasinat la Moscova
Vanatoarea de jurnalist continua la Moscova. Un alt jurnalist a fost asasinat din cauza activitatii sale. El a fost gasit strangulat de o curea in apartamentul personal.
Gata, Blogovat s-a incheiat
S-a incheiat prima editie a Festivatului Blogului Moldovenesc, Blogovat. Au fost decernate premii castigatorilor, si un offline la care au participat destul de multi bloggeri, dar nu toti.
Tricolorii inving in fata Rusilor cu 3-0. Bravo Romania!
Romania reuseste sa invinga frumos in fata Rusiei cu scorul de 3-0. Articolul include marcatorii si golurile. Un mEci foarte frumos si o viictoire mai mult decat fantastica.
Technorati fura continut?
Vestitul search engine de bloguri este acuzat de unul din utilizatorii sai ca fura continut de pe blogurile inregistrate pentru a-si mari numarul de afisari cu ajutorul motoarelor de cautare in scop financiar.
Timeline-ul Blogosferei Moldovenesti
Un timeline in care am inclus cele mai importante evenimete ale Blogosferei Moldovenesti. De la post-uri importante pana la articole din presa destinata blogosferei noastre.
IT Headlines (25.3.08-31.3.08)
O lista de headline-uri din domeniul IT in perioada 25 martie 2008 - 31 martie 2008. Peste 20 de linkuri la sursele cu cele mai importante stiri IT din perioada respectiva.
IT Headlines (01.4.08-03.4.08)
O lista de headline-uri din domeniul IT in perioada 01 aprilie 2008 - 03 aprilie 2008. Aproximativ 20 de linkuri la sursele cu cele mai importante stiri IT din perioada respectiva.
Blogosfera Moldoveneasca din nou in presa
După ce, acum aproape un an, a avut loc prima întâlnire off-line a bloggerilor din Moldova şi a fost înregistrat domeniul blogosfera.md, iar la sfârşitul lui 2007 blogosfera moldovenească a făcut primii paşi în presă, recent s-a încheiat şi primul Festival al Blogului Moldovenesc - BLOGOVĂŢ - al cărui succes i-a surprins chiar şi pe organizatori.
Imigrantii ilegali din Moldova sunt tratati mai bine decat bastinasii
Potrivit EUTV migrantii ilegali din Republica Moldova vor beneficia de conditii foarte bune! Cazare la nivel european, servicii sociale...
IT Headlines (04.4.08-07.4.08)
O lista de headline-uri din domeniul IT in perioada 04 aprilie 2008 - 07 aprilie 2008. Peste 20 de linkuri la sursele cu cele mai importante stiri IT din perioada respectiva.
Blog Marketing Survey - inca un sondaj pentru bloggerii români
Blog Marketing Survey a fost lansat ieri de Manafu si are scopul de a oferi o imagine asupra asteptarilor bloggerilor referitor la promovare.
Liverpool 4-2 Arsenal: Cel mai tare meci din UCL 07/08
Liverpool - Arsenal de pe 8 aprilie 2008 a fost fara indoiala cel mai tare meci din editia curenta a UEFA Champions League. In post gasiti niste reactii personale si un rezumat video al meciului (20 min).