link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Apare un nou model Renault Duster pick-up pentru Argentina si Brazilia?
de Myagy la: 04/11/2014 10:50:30
Se numeste Renault Duster Oroch Concept si, deocamdata, este doar in stadiul de fantezie. Renault testeaza reactia sud-americanilor cu privire la o imbunatatire a modelului pick-up. Oficialii Renault au declarat ca il vor promova ca fiind o masina recreationala, sustine Andrei Stirbu intr-un articol publicat in ProMotor. Acest concept nou a fost prezentat in cadrul salonului de la Sao Paolo. Printre altele, noutatea este spatiul din habitaclu, suficient pentru cinci pasageri.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Apare un nou model Renault Duster pick-up pentru Argentina si Brazilia?"

Modelul Dacia Duster rechemat in service
Se pare ca un total de 316 modele Dacia Duster, existente in Romania si care detin o tractiune fata (4×2), trebuiesc rechemate in service.
Un pick-up, doua surubelnite si MULT RESPECT pentru trecut!
E placut sa-ti revezi trecutul si mai ales copilaria inca vii.

Si stau sa ma gandesc mereu. Oare Matei si cu Tibi vor mai avea dovezi din acestea vii care sa le reaminteasca de copilarie?
Renault Sandero echipat cu Nokia, special pentru Brazilia
Renault Sandero echipat cu Nokia, special pentru Brazilia
Varianta Gordini RS a lui Renault Twingo
Constructorul francez Renault a prezentat modelul Renault Twingo Gordini RS care aduca in atentia publicului marca racing clasica.
Masinile de curse entry-level Renault Twingo RS R2 si R1
Constructorul francez Renault a prezentat modelele Renault Twingo RS R2 si R1 care sunt masini de curse entry-level care sunt legale si pe drumurile publice.
Dacia Duster Army Edition
Cei de la Dacia vor sa scoata un model de Duster pentru Armata Romana.
Dintr-un secol în altul. Ritual
În duminica asta ninsă am refăcut mai vechiul ritual al răsfoirii prafului din bibliotecă. Mi se întîmplă asta la fiecare început de an cînd găsesc potrivită oblojirea rănilor cărţilor bătrîne şi amestecarea cu cele noi născute în anul abia trecut. Niciodată nu am destul timp pentru acest ritual. Sunt prea multe de răsfoit, de aranjat şi mă aleg mai mereu doar cu cîteva capitole de ici, cîteva de colo… E ca o joacă şi ţin minte că la fel ca în orice joc timpul e mereu prea scurt chiar dacă e vorba de ore bune… De altfel mă uit la Ina: niciodată nu are destul timp ca să-şi termine un joc sau mai multe începute între timp…
De data asta m-am oprit cu drag şi cuvenita nostalgie la cîteva dintre numerele “revistei” “Secolul XX”. Minunăţie! Am regăsit numărul 1 din ianuarie 1962, cel în care citeam – mulţi ani mai tîrziu după apariţia sa – pentru prima oară fragmente din jurnalul lui Cesare Pavese, cum am redescoperit şi numărul 300, din decembrie 1985, dedicat aniversării revistei şi lui Samuel Beckett.
Fiecare astfel de Secol poartă sublinierile vremurilor, ale mele sau ale altora, fiindcă pe multe dintre ele le-am cumpărat din anticariate. Mi-am pierdut între timp îndeletnicirea asta a sublinerii unor pasaje din cărţi, cred din prea multă grabă însă acum văd cît de preţios este acest obicei. Amestecarea acestor linii tremurate sub fraze ar putea face obiectul unui mic studiu. Le-am recunoscut, cum spuneam, pe ale mele îngrămădite sau departe de ale altora. În creion sau cu pastă de pix albastră, neagră sau roşie. Ici şi colo însemnări pe margine, inconfundabile, cu cerneală de stilou… (O, da, unde mi-or fi stilourile?! Stilourile alea vechi, chinezeşti “cu peniţă de aur”, “scumpe”, de 100 de lei bucata sau cele mai noi, “imediat de după Revoluţie”, cu patroane? Cum o mai fi să scrii cu un stilou?…).

În primul Secol XX, la Pavese subliniam: “Singura bucurie în viaţă este aceea de a începe. Este frumos să trăieşti pentru că a trăi înseamnă a începe mereu, în fiecare clipă. Cînd acest sens lipseşte – închisoare, boală, obişnuinţă, prostie – atunci ai vrea să mori”… Teribil!
În numărul 300 am subliniat ce scria atunci Mircea Cărtărescu despre această revistă: “Cînd eşti cu adevărat la pămînt, cînd te simţi neînsemnat, cînd te retragi în vizuina ta cu soţie, pick-up şi bibliotecă, pe cînd la ferestre apele cresc precum în Buzzati şi Daneliuc, e atît de bine să deschizi această revistă şi să reîncepi cu timiditate să crezi că de fapt există soluţii la acest uriaş koan al (nomen odiosum) Vieţii. Că podul nu este o iluzie, că se poate urca pe spinarea curcubeului.” Ce coincidenţă!

P.S. – Nu vreau o concluzie despre insula asta, revista-cartea “Secolul XX”, mirabilă pe vremurile acelea, mirabilă azi. Se înţelege dorul meu de ea. Din Hoinar pe Web aflu că ea s-a transformat în “Secolul XXI” şi că ar arăta la fel cum o ştiam eu şi acum (mai mult virtual, cred!). Sper să fie aşa, sper să o găsesc la un chioşc…

http://flaviusobeada.wordpress.com/
Pachet: Adevarul despre femei si Adevarul despre barbati, Sasha Sklear
„Femeia este o fiinta umana care palavrageste, se imbraca si se dezbraca.“ – Voltaire
„Toate rationamentele barbatilor nu costa nici macar un sentiment al femeilor.“ – Voltaire

Incepator? Fii pe faza! Urmeaza cursul de initiere in ale pick-up-ului.
Primo. Cine esti? Iti doresti ceva si chiar obtii sau doar visezi si colectezi frustrari?
Secundo. Ce stii sa faci? Procedee, tehnici si metode… Te tenteaza? Citeste.
Terto. Rezultatul? Tine minte, rezultatul nu poate fi decat unul de succes.
Pick-up – un model de comportament al omului de succes, dar si o abordare bine gandita a comunicarii cu persoanele de sex opus si seducerea lor. Pentru aceasta ai nevoie de un maxim de informatie utila si dexteritate.
EMC loganul electric o masina cu sperante pentru piata americana dacia electrica
EMC asa cum este intitulat Loganul Pick-up alimentat cu motor electric va fi disponibil in curand pe piata americana de masini dupa ce un american a implementat sub denumirea de Electric Motor Car precum declara insu-si afaceristul Gene Gabus.

Se pare ca deja noua Dacia cu motor electric si-a gasit cativa pasionati fiind livrate pana acum peste 40 de masini urmand ca pana in vara la uzinele Pitesti sa mai fie fabricate inca 100 daca cererea va fi cum trebuie . Motorul de sub capota noului logan este unul
Micul Print
Micul prinţ apare acum şi în ediţie pop-up!" De 67 de ani, Micul prinţ v-a cucerit sufletele, devenind un mit care a captivat întreaga planetă.
Sunwaves 3 @ Mamaia
Seria de petreceri Sunwaves a ajuns la editia a 3a. De data aceasta, incepand cu 1 mai 2008 in incintacomplexului Enigma din Mamaia se vor aduna la pick-up-uri, playere, mixere, butoane dupa cum urmeaza:
BlackBerry Storm Ad
A aparut un nou model Blackberry scos de cei de la Vodafone(cel de afara), un raspuns la Iphone, cu touchscreen .Are un display de 480 x 360 pixeli , camera foto de 3,2 megapixeli , poti si filma cu el .Mie unul imi place si Blackberry Bold dar am auzit ca in Marea Britanie a fost retras dupa piata din cauza problemelor cu softul .Acum nu stiu cand va aparea Blackberry Storm Ad si la noi , o sa mai dureze ceva, si cred ca o sa ucida Iphone-ul , acum depinde si ce pret o sa aiba .Mai jos aveti un filmulet cu Blackberry Storm Ad .
Scorched 3D v42.1
Scorched 3D is a game based loosely (or actually quite heavily now) on the classic DOS game Scorched Earth "The Mother Of All Games". Scorched 3D adds amongst other new features a 3D island environment and LAN and Internet play. Scorched 3D is totally free and is available for both Microsoft Windows and Unix (Linux, FreeBSD, Mac OS X, Solaris, etc.) operating systems. You can pick up the game and begin playing very quickly. Then, when/if you are interested, you can poke in the dimmer recesses of the game and get into the strategy (or just ignore it altogether!).
Cum sa mixam cu viniluri muzica mp3, wav sau wma
O scula de nota 10 pentru cei care vor sa mixeze in stilul vechi cu pick-up-uri, dar totusi cu o muzica ce poate nu se gaseste in acest format, ci in MP3, wav sau wma.
Tiffany & Co 1837 Interlocking Circles Pendant [a590] - $77.00 : cheap tiffany Jewelry, goodtiffany.space
<strong><a href="http://www.goodtiffany.space/">sterling silver tiffany</a></strong>

<strong><a href="http://www.goodtiffany.space/">tiffany outlet store</a></strong>

g, and / or sculpture.It doesn't can be expensive to collect the desired sewing equipment; the right size tiny needles, thread, and textile or record item is basically everything required to begin.You can build a regular sewing basket subsequently, if your hobby genuinely takes accommodate.Learning how to do small, even stitching that restoration torn seams and missing buttons can be described as valuable experience.Depicting logo or message on handkerchiefs, pillowcases, or various other household goods makes an important welcome antique for generations to arrive.<br />
<br />
<br />
If you're able to give it a shot, pick up a beginner kit for your favorite hobby or cloth fabric store.Pick out a time when people or chores won't take the trouble you.Then consider a comfy spot and initiate your struggle of appreciate.Chances are that this day's emotional stress will melt away as ever notice yourself enjoying your creation of art in which unfolds by using each movement of your respective fingers.[b][url=http://www.goodtiffany.space/]cheap tiffany jewellery[/url][/b] | [b][url=http://www.goodtiffany.space/]tiffany jewellery[/url][/b] | [b][url=http://www.goodtiffany.space/]tiffany and co online shop[/url][/b]
Tiffany & Co 1837 Interlocking Circles Pendant [a590] - $77.00 : cheap tiffany Jewelry, goodtiffany.space
language:
<a href="http://www.goodtiffany.space/de/">
<img src="http://www.goodtiffany.
Tiffany & Co Outlet Heart Key Ring jewelry - $76.00 : cheap tiffany Jewelry, tiffanycorp.cn
<strong><a href="http://www.tiffanycorp.cn/tiffany-bracelets-c-2.html">tiffany bracelets and necklace</a></strong>

<strong><a href="http://www.tiffanycorp.cn/tiffany-bracelets-c-2.html">tiffany bracelets gold</a></strong>

d.One s gets impressed by looking at their numbers nowadays.This contributor counted on just one site not to mention found a lot more than three few more entries for ones five-star option alone.The count for the four, three and two movie star hotels will be even further awesome, one reckons.There were a 100 % of 414 hotel rooms in Dubai in your year 2006.They were the visitor attractions for taking the 6.5 zillion visitors who visited the city that time.The income earned by these places to stay stood from Dh10.8b in the same length.This nevertheless grew by 15.74 percent to be at Dh12.5b in the year 2007.This also discloses the stress on Dubai hotel rooms (United Arab-speaking Emirates), furnished villas as well as Dubai conventional hotel apartments throughout their attempts to cope with the standard of demand people face with the industry.

This is why Dubai's government has nodded to a lot of new programs that promised to set up newer rendered villas, furnished apartments not to mention Dubai hotels (United Arabic Emirates) for its place.The total number of homes stood by 40, 862 in all these clips, in the entire year 2006.This will have to be further raised with a handsome margin in order to satisfy with that set formal target involving receiving 15 huge number of visitors by your year 2010.Two key happenings, one of which was just held, and the other even so on, are expected to guidance Dubai around meeting out utilizing its 2010 aim at.The to begin with was Dubai's earliest Tourism Expansion Projects not to mention Investment Economy (TDIM) exposure, which was to become held out of January 20-22, 2008.Major property companies from all over the world were required to showcase ventures worth finished 0 billion dollars.The plan behind it had been to pick up various components of Dubai's elegant growth in concert, namely real estate firms, private companies, investors and government bodies, and frame out the near future course of action.

The other event, which is taking destination across Dubai immediately, is typically the 13th Dubai Store shopping Festival (DSF).This will coincide with the help of many easy programs by places like shopping malls, Dubai hotels and any place else, apart out of your shopping mania that the festival was info on.The show to be held because of January hrs a to January 24 (2008), is expected to attract 3.5 zillion visitors from all over the globe.[b][url=http://www.tiffanycorp.cn/tiffany-key-rings-c-6.html]tiffany key rings discount[/url][/b] [b][url=http://www.tiffanycorp.cn/tiffany-key-rings-c-6.html]tiffany key rings[/url][/b] [b]<a href="http://www.tiffanycorp.cn/tiffany-key-rings-c-6.html">tiffany key rings for men</a>[/b]
Tiffany & Co Outlet Heart Key Ring jewelry - $76.00 : cheap tiffany Jewelry, tiffanycorp.cn
US Dollar
Euro
GB Pound
Canadia
Replici de agatat. Bunul, raul si uratul?
Ce faci cand vrei sa agati o femeie? Merg tehnicile de agatat? Replicile de agatat stas? Te ajuta un dating coach?
Cand s-a nascut muzica rock? (2)
Noul tip de muzica, rock and roll, s-a impus incepand cu anul 1948 , gratie impletirii dintre sound-ul diferitelor grupuri etnice americane din diverse parti ale SUA de pe parcursul celui de-al doilea razboi mondial. Un nou tip de ritm si melodicitate si-a facut loc indeosebi prin radio, parcarile auto ale marilor autostrazi si barurile cu jukebox. Era vorba despre o juxtapunere intre formele muzicii albe si negre, a celei country, si a genului "rythm and blues" ce se raspandise coplesitor dincolo de locul ei de nastere, Detroit.
Suv-ul Dacia Duster apare pe piata in aprilie
Suv-ul Dacia Duster apare pe piata in aprilie
Renault Voiturette Model A
Renault Voiturette Model A este primul model din seria de automobile Voiturette şi a fost proiectat de Louis Renault în anul 1898. Autoturismul s-a ...
Monopostul de Formula Renault 2.0 model 2010
Renault Sport Marea Britanie a anuntat astazi ca noua masina de curse Formula Renault 2.0 2010 isi va face debutul la Formula Renault Michelin Marea Britanie anul viitor.
Renault Voiturette Model A « Călătorie în Trecut
Renault Voiturette Model A, este primul model din seria de automobile Voiturette şi a fost proiectat de Louis Renault în anul 1898 ...
Aparat de aer conditionat Osaka OHW09, 9000BTU/h, Clasa energetica A, Alb, Model nou - pret ieftin
ECHILIBRARE A DIFERENŢEI DE TEMPERATURĂFiind montată aproape de tavan, unitatea interioară înregistrează o temperatură mai ridicată fată de temperatura resimtită la nivelul pardoselii.&nbsp<br />În momentul instalării, această deviaţie poate fi reglată, astfel încât temperatura programată să corespundă cu temperatura înregistrată efectiv în încăpere. DETECTAREA SCURGERILOR DE FREONDatorită aceastei inovatii tehnologice, unitatea interioară poate semnala orice pierdere de freon înregistrată de unitateaexterioară, crescând astfel durata de viaţă a aparatului.
Renault lanseaza din 2011 un model electric in Spania
Renault lanseaza din 2011 un model electric in Spania
Aparat EKG mobil Beurer Germania-model ME80
Aparat pentru auto-evaluarea functiei cardiace pentru acasa sau in calatorii

-Inregistreaza ritmul cardiac
-Potrivit pentru persoane cu : hipertensiune, colesterol marit, diabet de tipurile I si II, -supraponderabilitate, obezitate, sedentarism, cu infarcturi sau accidente vasculare cerebrale in antecedent, fumatori
-Durata inregistrarii : 30 secunde
-Informatii imediate despre ritmul cardiac la finalul inregistrarii
-99 spatii de memorare
-USB incorporat si cablu prelungitor USB
-Software inclus pentru reprezentare si evaluare detaliate
-Afiseaza data si ora
-Beneficiaza de functie de oprire auotmata
-Afiseaza starea bateriei
-Prevazut cu etui pentru depozitare
-Include acumulator Li-ion : 100 mAh-incarcabil prin USB
-Produs medical
-Termen de garantie : 3 ani
Apare un model nou de Opel
Dupa recentele modele noi Opel Corsa si Opel Adam – varianta cu trei usi, producatorul anunta ca va lansa in anul urmator o noua masina cu cinci usi. Se va numi Opel Karl si va fi un autovehicul de dimensiuni mici.
Osaka Aparat de aer conditionat Osaka OHW09S4, 9000 BTU/h, Clasa energetica A+, Inverter, Alb, Model 2015
Osaka Aparat de aer conditionat Osaka OHW09S4, 9000 BTU/h, Clasa energetica A+, Inverter, Alb, Model 2015
Osaka Aparat de aer conditionat Osaka OHW12S4, 12000 BTU/h, Clasa energetica A++, Inverter, Alb, Model 2015
Osaka Aparat de aer conditionat Osaka OHW12S4, 12000 BTU/h, Clasa energetica A++, Inverter, Alb, Model 2015
Osaka Aparat de aer conditionat Osaka OHW18S4, 18000 BTU/h, Clasa energetica A++, Inverter, Alb, Model 2015
Osaka Aparat de aer conditionat Osaka OHW18S4, 18000 BTU/h, Clasa energetica A++, Inverter, Alb, Model 2015


linkuri

hot

taguri

arhiva

 

comentarii

recente

 

RSS
urmareste-ne pe Twitter...

 

plugin WordPress

Ai un blog pe WordPress?

Instaleaza-ti pluginul WP RoSocial cu care iti poti trimite foarte usor linkurile catre Ghidoo
(pentru mai multe detalii si un exemplu de utilizare click aici)

 

cautari recente
"rcs"
"cornea marin reumatism"
"citate despre scoala"
"cbecuri led"
"port forwariding"
"constanta"
"andrea teodorova"
"parintii"
"RN9596684430RO din 05-12-2011"
"a navali"
"alexandra dinu poze"
"ondrill ro"
"opel astra g"
"petpal"
"cantecul privighetorii o veste de iubire si de mila"
"dansul ploii"
"hotnews md"
"4-11-2010 ARAD"
"Casti moto la Super MotoMarket"
"horoscop octombrie 2010"
"stil masculin"
"ghid-sanatate info"
"helesteu"
"protectia muncii"
"povestea"
"cazul anca"
"grasa"
"bradul la romani"
"bradea"
"Aer condiționat Daewoo 1234"
mai multe...

 

ghidoo blog

anunturi de la admin

 

contact ghidoo

contact, sugestii, nelamuriri...

 

fotografii

Vrei fotografii de calitate pentru a ilustra articolele blogului tau?

Incearca Photoree, unde vei gasi rapid imagini deosebite, in licenta gratuita Creative Commons.