link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Festivalul de teatru de strada - video
de Andubk la: 02/06/2008 12:05:18
taguri: festival teatru de strada Cultura 
Aseara s-a desfasurat seara finala a Festivalului de strada de la Bucuresti. Am asistat la un show absolut superb… Si cum 1 imagine (film) nu fac cat o mie de cuvinte va prezint in continuare niste videouri (clipuri) de la Festivalul de teatru de stada, seara finala 1 iunie 2008 - Bucuresti, Piata Constitutiei.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Festivalul de teatru de strada - video"

Festivalul de Teatru EuroArt, 3-10 mai
Iata ca dupa 2 editii reusite, Festivalul de Teatru EuroArt revine in atentia publicului iesean cu noi reprezentatii ale unor teatre mari din Romania, adunand la Iasi, in perioada 3-10 mai, zeci de actori iubiti de publicul de toate varstele.
Programul festivalului de teatru scurt - Oradea
Ediţia din acest an este una de excepţie şi datorită faptului că, pe lângă spectacole, FTS va oferi orădenilor un număr impresionant de evenimente artistice în spaţii neconvenţionale: spectacole de stradă, spectacole de pub, concerte, lansări de carte, parada costumelor de teatru, carnaval în aer liber, ateliere de creaţie handmade, statui vivante, prezentări de modă, recitaluri de muzică şi poezie.
Undercloud, Festival de teatru independent pe terasa “La Motoare”
Undercloud, Festival de teatru independent pe terasa “La Motoare”
Baia Mare: FESTIVALUL de teatru ATELIER 2009
Stiu ca e inceput deja acest festival, insa avand parte de asa putine stiri din Bucovina si intinzandu-se pana pe sambata pe 27 iunie am zis ca e un bun motiv de “ispita culturala”.
Sibiu- capitala europeana a teatrului, 6-15 iunie
Sibiul va deveni capitala europeana prin prisma deschiderii culturalitatii, festivalul de teatru fiind dovada importantei acestui colt de suflet romanesc. In perioada 6- 15 iunie se va desfasura festivalul aflat la cea de-a 21 editie, cu tema “Unicitate in diversitate”, 380 de spectacole de teatru, dans clasic si contemporan, muzica, opera, spectacole de strada.
Alambic de Arte – Proiectul O.M.U’. la Piatra Neamt
Pe 30 iulie Piatra Neamţ are ocazia să vă ofere un eveniment unic în România. Proiectu` OMU vine dintr-un altfel de manifestare (un Alambic de arte), reprezentând un întreg, adică oamenii, şi el vă oferă:

workshop-uri artă plastică, handmade, ceramică, etc.;
proiecţii video (regizori şi visual-jockeys);
slide show-uri cu fotografii (fotografi amatori şi profesionişti);
muzica live (trupe, artisti solo, dj, producători);
teatru de stradă;
expoziţie de pictură, grafitti, desen, artă fotografică şi design graphic;
street dance – breakdancing;
stand-up comedy;
UNDERCLOUD - Festivalul Teatrului Independent
Festivalul e inspirat din viata oamenilor de azi si ii inspira pe oamenii de azi. Fara decor special si cheltuieli inutile. Zice direct ce crede. E lipsit de pretentii “de eticheta”. Le vorbeste oamenilor pe limba lor, direct catre minte si suflet. E uman, fara artificii, fara recuzita excesiva. Emotia este transmisa de oamenii care il fac si te convinge sa te simti ACOLO, implicat.
Bucurestiul devine capitala teatrala. Astazi incepe Festivalul National de Teatru
Festivalul National de Teatru va propune 33 de productii, 12 conferinte si intalniri, lansarea a 26 de carti si reviste de teatru si 6 filme de specialitate incepand cu 30 octombrie.
VIDEO: Doi ciobani homosexuali anunţă deschiderea Festivalului de Film Transilvania
VIDEO: Doi ciobani homosexuali anunţă deschiderea Festivalului de Film Transilvania
VIDEO: Noi tehnici ale tiganilor – cum se fura in Iasi pe strada!
Programe pentru integrarea rromilor, tiganii sunt persecutati, ajutati rromii in societate bla bla. Unde mortii ma’sii sunt aia care urla astfel de chestii?! De ce nu se integreaza? Pentru ca nu vor. Ce propun eu? Pluton de executie sau o bataie din aia ca sa nu-si mai foloseasca niciodata mainile. Atentie cum se fura in Iasi pe strada…iar cei 2 trecatori se uita ca dobitocii. Si pe aia i-as bate.
video: SGM-ul pe strada
video !
VIDEO: Festivalul GUSTAR 2011
VIDEO: Festivalul GUSTAR 2011
VIDEO: Aproape 300 de filme de animaţie, la a treia ediţie a festivalului Anim’est
VIDEO: Aproape 300 de filme de animaţie, la a treia ediţie a festivalului Anim’est
VIDEO: Spotul promo pentru Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2010
VIDEO: Spotul promo pentru Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2010
Estonia merge pe Strada Rockefeller spre Eurovision 2011 (video)
Estonia merge pe Strada Rockefeller spre Eurovision 2011 (video)
Radio România Cultural se mută la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu
Radio România Cultural se mută la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu
Lovitură de teatru la Burlacul de la Antena1! Edward o cere în căsătorie pe Ana Maria (video)
Lovitură de teatru la Burlacul de la Antena1! Edward o cere în căsătorie pe Ana Maria (video)
CATENA, sponsor al spectacolului ”ZELDA” de William Luce prezentat la Festivalul International de Teatru de la Edinburgh
CATENA, sponsor al spectacolului ”ZELDA” de William Luce prezentat la Festivalul International de Teatru de la Edinburgh
Loredana a cântat la Festivalul de Film d'Amour de Mons, Belgia (video live)
Loredana a cântat la Festivalul de Film d'Amour de Mons, Belgia (video live)
Ion Caramitru, oaspete de onoare al Festivalului de Film Istoric de la Rasnov (video)
Ion Caramitru, oaspete de onoare al Festivalului de Film Istoric de la Rasnov (video)
Generaţia Teatru
Jucăm teatru ca să dăm bine în ochii lumii . Jucăm rolul unui personaj într-o viaţă fericită . Suntem ca ceilalţi şi ne simţim bine . Ne îmbrăcam cât mai cochet şi păşim atent pe stradă . Avem grijă ca niciun fir de păr să nu stea mai altfel . Privim cu atenţie la cireada de masculi care ne-ar putea agăţa gagica . Vrem să ajungem cineva în viaţă , dacă se poate cât mai cunoscut posibil . Vorbim despre majoritate , deci nu scrie comenturi pline de banalitate . Un loc în cartea de istorie , o poză lângă cea mai impunătoare clădire din oraş . Albumul de la nuntă , majorat . Visăm de mici la un serviciu plăcut , fără prea mult stres da cu mult bănet . Tot de mici vrem o “amantă” mişto şi de aia cu patru roţi . Ce vrem cu adevărat ?
Festivalul de Muzica si Film Multicolor 2010
Multicolor sau Festivalul de Muzica si Film revine la Iasi cu a doua editie, in perioada 11-20 iunie. Din ce in ce mai nuantata, initiativa va avea loc timp de 10 zile in Parcul Copou si pe Strada Lapusneanu, spatii care se vor imbraca in vesminte ce apartin celor 10 culturi.
Skype acum cu suport pentru video de inalta definitie
Noul beta de Skype 3.6 pentru Windows oferă în premieră HQV (High Quality Video).
Video Blogging - de ce nu ma intereseaza asta?
Video blogging este un nou trend in blogosfera. Cu toate acestea am gasit cateva motive pentru care poate un asemenea sistem inca nu este cea mai buna idee.
Comenzi la taxiuri pe “Strada unde am Pupat-o pe Mimi”
Cred ca am mai scris despre asta (dar nu mai gasesc printre posturi), sunt strazile acelea cu nume la caterinca puse de ApaNova. Ariel Constantinof suna la centrele telefonice a diferitor firme de taxi si cere o masina pe “Strada unde am pupat-o pe mimi” , a doua telefonista este cea mai caraghioasa dupa mine...
Blogurile - piese de teatru
Deoarece teatrul exista si din nevoia de a simti si de a articula artistic tendintele societatii prezentului, intentia proiectului BLOG THE THEATRE este aceea de a crea texte pentru teatru distilate din material autentic de jurnale de pe internet (”bloguri”)BLOG THE THEATRE, initiat de Schauspielhaus din Graz (Austria), isi propune sa cerceteze felul in care simte si gandeste generatia internetului din tarile partenere ale proiectului (Italia, Polonia, Romania, Ungaria) si sa investigheze locurile comune, diferentele, pretentiile, intrebarile care exista in diversele comunitati din noua sfera europeana.
Festivalul Sperantei, Timisoara - Romania 2008
Festivalul Sperantei sustinut de Franklin Graham in Timisoara 2008. Redescopera libertatea copilariei.
Zvon: YouTube va acorda Serviciile de Video Uploading pentru Situri Terţe
Iată un zvon foarte intrigant: YouTube poate înb viitor va oferi terţelor părţi serviciile şi infrastructura sa pentru video uploading. După spusele Dan Frommer at SAI, o declaraţie oficială poate apărea deja săptămîna viitoare. Iniţial asemenea servicii a fost anunţat că sunt prestate de VideoEgg just got out of, dar după un timp VideoEgg a declarat că ei stopează oferirea a acestor servicii şi sau focusat asupra profitabilului business de video advertising. Acest pas de altfel are sens - VideoEgg s-a orientat în direcţia menţinerii infrastructurii şi a canalelor sale.
Google Video Ads pentru Google AdWords
Digital Inspiration oferă video publicitate pentru rezultatele căutării în Google. Un pas mai puţin aşteptat de la Google, dar dacă luăm în cosideraţie situaţia creată - cred că este un pas efectiv îndreptat spre redresarea situaţiei.