link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
UNIMEDIA, un HotNews de mâna a patra din Republica Moldova. Postul numărul 3
de inconstantin la: 07/06/2008 11:06:49
taguri: Internet 

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"UNIMEDIA, un HotNews de mâna a patra din Republica Moldova. Postul numărul 3"

UNIMEDIA, un HotNews de mâna a patra din Republica Moldova. Postul numărul 2
UNIMEDIA, un HotNews de mâna a patra din Republica Moldova. Postul numărul 2
UNIMEDIA, un HotNews de mâna a patra din Republica Moldova. Postul numărul 4
UNIMEDIA, un HotNews de mâna a patra din Republica Moldova. Postul numărul 4
UNIMEDIA, un HotNews de mâna a patra din Republica Moldova
UNIMEDIA, un HotNews de mâna a patra din Republica Moldova
CREŞTEREA economică pentru 2014, revizuită pozitiv de Institutul Naţional de Statistică: de la 2,8% la 3%
CREŞTEREA economică pentru 2014, revizuită pozitiv de Institutul Naţional de Statistică: de la 2,8% la 3%
Primul offline politico-blogosferic din Republica Moldova, organizat de Unimedia, cu participarea preşedintelui PLDM, Vlad Filat
Primul offline politico-blogosferic din Republica Moldova, organizat de Unimedia, cu participarea preşedintelui PLDM, Vlad Filat
HotNews.md - HotNews de Republica Moldova
HotNews.md - HotNews de Republica Moldova
Nico şi Vlad Miriţă intră cu numărul 17 în prima semifinală Eurovision, iar Geta Burlacu va fi a patra
Nico şi Vlad Miriţă intră cu numărul 17 în prima semifinală Eurovision, iar Geta Burlacu va fi a patra
Marele premiu al Selecţiei Naţionale Eurovision 2011 este un autoturism BMW Seria 3
Marele premiu al Selecţiei Naţionale Eurovision 2011 este un autoturism BMW Seria 3
Funcţionari ai Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie şi ai Primăriei sectorului 1 Bucureşti vizaţi în ancheta privind acordarea cetăţeniei române persoanelor din Republica Moldova şi U
Funcţionari ai Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie şi ai Primăriei sectorului 1 Bucureşti vizaţi în ancheta privind acordarea cetăţeniei române persoanelor din Republica Moldova şi U
CETĂȚENII MOLDOVENI VOR CĂLĂTORI FĂRĂ VIZE ÎN SERBIA.
Cetăţenii Republicii Moldova vor putea călători fără vize în Serbia. În acest, executivul a aprobat astăzi ratificarea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Republicii Serbia privind abolirea regimului de vize pentru cetăţenii acestora, informează UNIMEDIA.
Perioada de şedere nu va putea depăşi 90 de zile în decurs de şase luni. Scutirea de viză însă nu acordă cetăţenilor Republicii Moldova dreptul de a munci în Serbia.
Cerinţele necesare pentru vizele de lucru, studii, cercetare, educaţie, reîntregire a familiei şi de şedere pe termen lung pe teritoriul statului fiecărei părţi vor fi reglementate de prevederile legislaţiei naţionale a statelor.
În vederea combaterii migraţiei ilegale, protejării intereselor şi securităţii ambelor state, părţile vor stopa intrarea oricăror persoane nedorite şi a cetăţenilor statelor terţe pe teritoriul lor.
Spre fascism, în zbor?
Tinerii care azi vânează derbedei, mâine îşi vor vâna adversarii politici.


Se vor împlini curând 70 de ani de la moartea savantului Nicolae Iorga, ucis de un comando legionar în noaptea de 26/27 noiembrie 1940. Istoricii dau răspunsuri diferite la întrebarea dacă guvernul şi, mai cu seamă „conducătorul statului”, mareşalul Antonescu, erau sau nu la curent cu ceea ce i se pregătea marelui istoric. Un amplu documentar legat de această controversă puteţi citi în numărul din noiembrie al revistei „Historia”. Un lucru e clar: în regimurile dictatoriale, crima politică e cel puţin inevitabilă atunci când nu este dictată direct de putere.
Hotelierii de pe litoralul bulgăresc aşteaptă mai mulţi turişti în 2011
Turiştii români constituie o parte împortantă a turismului de pe litoralul bulgăresc, astfel încât hotelierii se pregătesc să-i primească şi în acest an, chiar mai mulţi decât în 2010. Odată cu deschiderea sezonului estival la Nisipurile de Aur, hotelierii prevăd creşteri uşoare în ceea ce priveşte turiştii străini care le vor călca pragul.

Previziunile pentru sezonul turistic sunt optimiste în Bulgaria. Statisticile naţionale arată că numărul de turişti străini care au vizitat Bulgaria în primele doua luni din 2011 a crescut cu 6% în comparaţie cu aceeaşi perioadă din 2010. Majoritatea turiştilor sosiţi în Bulgaria sunt cei din ţările vecine, Grecia, Macedonia, România, Serbia şi Turcia. De asemenea, veniturile din turismul internaţional în ianuarie 2011 sunt de 109.1 milioane euro, cu 5% mai mari decât în aceeaşi perioadă din 2010, se arată într-un comunicat al companiei Balkan Travel.
Podul şi cârnatul
Cred că am ieşit din criză. Cred că industria de panglici tricolore prosperă. Văd că sporeşte consumul acestora, proporţional cu numărul de inaugurări. Ca ieri se tăia panglica unei autostrăzi de… 10 km. Ca ieri se tăia panglica unei şosele de centură care, imediat după panglică, s-a prăbuşit, profitând de faptul că inauguratorul profesionist se întorsese cu spatele să plece. Cu alte cuvinte, îndeplinim programul de inaugurări.

Avem motive să ne mândrim: vreo doi kilometri de pod peste calea ferată, la Bucureşti, au provocat o adevărată sărbătoare naţională, sâmbătă, pentru a se deschide duminică circulaţiei. Ce nu e clar e dacă e mai lung podul decât cârnatul de anţărţ, pe care-l expunea acelaşi primar al Capitalei. Nu-i vorbă, lucrarea e arătoasă, probabil va fi şi utilă, dar proiectul s-a lucrat, în loc de un an şi ceva, în cinci ani şi ceva. Ceauşescu ne îndemna să facem cincinalul în patru ani şi jumătate. [...]
Box Office > Johnny English se întoarce, direct pe primul loc
Filmele distribuite de către MediaPro domină clasamentul cu rezultatele din weekendul trecut (având două filme pe primele trei locuri și trei filme pe primele cinci locuri), însă primul loc la box office este ocupat de către un film al lui RoImage – Johnny English Reborn/Johnny English se întoarce. Și iată că în sfârșit nimeresc și eu o previziune, după ce săptămâna trecută ziceam că acesta va fi fără îndoială noul numărul 1 în clasament.
Hot Shorts (2012)
Dacă Bogdan Mirică vorbește în Bora Bora despre drama omului simplu și cinstit care se trezește arestat peste noapte, iar Cristina Jacob explorează, în filmul ei intitulat În film la nașu’, umorul nebun iscat la granița cu Republica Moldova când un actor caută cu disperare să ajungă la o filmare cu Coppola, Radu Potcoavă ne spune în Tatăl meu e cel mai tare povestea lui Andrei, care devine pionul principal într-o rețea de mafioți de cartier.
AVANTAJELE REDOBÂNDIRII CETĂŢENIEI REPUBLICII MOLDOVA PENTRU CETĂŢENII RUŞI CU RĂDĂCINI DIN MOLDOVA
Cetăţenii ruşi cu rădăcini din Republica Moldova care din varii motive şi-au pierdut cetăţenia acestei ţări acum, mai mult ca niciodată, au multe motive de a-şi redobândi cetăţenia. Cetăţenia moldovenească le oferă solicitanţilor posibilitatea de a trăi, circula liber şi de a se bucura de toate drepturile şi libertăţile unui cetăţean moldovean pe teritoriul Republicii Moldova. Fără acest act cetăţenii ruşi, precum şi de alte naţionalităţi sunt privaţi în acţiuni, nu pot beneficia de avantajele pe care le oferă legislaţia moldovenească. Un motiv ar fi avantajul pentru a trăi într-un stat cu adevărat european, de a călători în ţările Europei fără vize, de a beneficia de acordurile încheiate de către Moldova cu alte ţări. Un alt motiv ar fi posibilitatea cetăţeanului rus de a circula liber şi de a-şi transfera mai uşor familia pe teritoriul ţării, sau pobilitatea rudelor de peste de a-l vizita fără niciun fel de probleme în Republica Moldova. Posibilitatea de a se angaja liber la muncă, fără a întâmpina dificultăţi la perfectarea documentelor necesare. Redobândirea cetăţeniei moldoveneşi întruneşte în sine atât drepturi, cât şi obligaţii.
VEZI CELE MAI SOLICITATE BIROURI DE CĂTRE PERSOANELE CARE DORESC SĂ-ȘI REDOBÂNDEASCĂ CETĂȚENIA ROMÂNĂ
Cele mai solicitate Birouri teritoriale ale Autorității Naționale pentru Cetățenie de pe teritoriul României sunt cele de la Iaşi, Galaţi, Suceava, care înregistrează sute de dosare pe săptămână. Clujul şi Timişoara înregistrează mai puţin, dar se pare că tot mai multă lume, pentru a evita cozile din birourile de lângă frontieră, parcurge o distanţă mai mare şi depune dosarele la birourile de cetăţenie din Cluj sau de la Timişoara.

Pe teritoriul Republicii Moldova, dosarul cu acte pentru dobândirea cetățeniei române poate fi depus și la secţiile consulare ale Ambasadei României din Chişinău și din Bălți.Menţionez că dosarele se înregistrează personal - excepţie se face numai în situaţia în care persoana justifică imposibilitatea permanentă de a se deplasa, care este dovedită printr-un act medical legalizat, sau prin avocat cu delegaţie pentru fiecare dosar în parte. Iar mandatarul - dacă vine cu actele medicale ale solicitantului - trebuie neapărat să facă dovada faptului că e rudă cu acesta. Altminteri totul se face personal. Această regulă a fost instituită pentru ca toate dosarele să ajungă la Direcţia Cetăţenie.
Studiu privind băuturile pe bază de bere și riscurile acestora pentru sănătate
Studiu privind riscurile pentru sănătate ale băuturilor1 fotografie

APC România a achiziționat din marile structuri comerciale ale capitalei 45 de tipuri de băuturi pe bază de bere în vederea analizării informațiilor menționate pe etichetă. Scopul acestei analize îl constituie informarea și educarea consumatorilor de astfel de produse.

Studiul a fost realizat de către o echipă coordonată de dr. ing. biochimist Mădălina Iliș și dr. ing. biochimist Mihai Rissdorfer, experți produse alimentare ai APC România. La realizarea studiului s-au avut în vedere prevederile legale în vigoare referitoare la etichetarea alimentelor, în special:

a) Scopul etichetării - de a da consumatorilor informațiile necesare, suficiente, verificabile și ușor de comparat, astfel încât să permită acestora să aleagă acel produs care corespunde exigențelor lor din punct de vedere al nevoilor și posibilităților lor financiare, precum și de a cunoaște eventualele riscuri la care ar putea fi supuși.

b) Informațiile înscrise pe etichetă nu trebuie să inducă în eroare consumatorii, la achiziționarea produselor, în privința caracteristicilor alimentului și în special a naturii, identității, proprietăților, compoziției, cantității, durabilității, originii sau provenienței sale, precum și a metodelor de fabricație sau de producție.

c) Prevederile privind ingredientele, modul de introducere pe etichetă și indicarea ingredientelor cu potențial alergen.

d) Prevederile privind denumirea sub care este vândut alimentul care trebuie să corespundă naturii, genului, speciei, sortimentului sau proprietăților alimentului ori materiilor prime utilizate în fabricație;

Pentru acest studiu ne-am propus următoarele obiective:

Eliminarea confuziei create în rândul consumatorilor cu privire la cele două produse: produsul “bere” și produsul “băutură pe bază de bere”.

Berea este o băutură alcoolică spumoasă, saturată cu dioxid de carbon, obținută prin fermentarea mustului de bere preparat din malț pentru fabricarea berii, hamei și/sau produse din hamei, apă și drojdie de bere fără adaos de alcool etilic, aromatizatori și aditivi gustativi.

Băutură pe bază de bere (mix de bere) este o băutură alcoolică, fabricată pe bază de bere, cu utilizarea zaharului sau a siropurilor de zaharuri și/sau a materiilor prime vegetale, fructelor, pomușoarelor, sau a produselor de prelucrare a acestora, și/sau a aditivilor alimentari gustativi și aromatici.

Cele doua definiții de mai sus, date celor două produse, ar trebui să elimine confuzia creată în rândul consumatorilor cu privire la acestea.

Din păcate, pentru 27% din produsele analizate, denumirea descriptivă a produselor, cum ar fi “Amestec de bere blondă și limonada cu suc de…” sau “Băutură din bere cu aroma de…”, și la care procentul de bere este sub 50%, induce în eroare consumatorii, creându-le percepția falsă a unui nou tip de bere, deși produsul conține mai mult suc de fructe sau limonadă.

Conținutul în alcool al produselor analizate variază de la 0 la 8,5% în volum.

În acest tabel puteți vedea descrierea produselor analizate, conform etichetei.

Identificarea provenienței tipurilor de băuturi pe bază de bere.

În privința țării de origine a produselor analizate a reieșit că: 33% dintre produse sunt fabricate în România, 27% în Germania, 22% în Belgia, 8% în Olanda, 4% în Austria, 4% în Cehia, iar 2% dintre produse au mențiunea “Fabricat în UE”.

Numărul mare de astfel de produse realizate în țara noastră certifică, din păcate pentru consumatori, existența unei cereri mari pentru acest tip de produs, susținută și de preț, care variază între 1,29 lei și 10,25 lei.

Identificarea aditivilor alimentari utilizați în compoziția acestui tip de produs, care prezintă un risc de apariție a unor afecțiuni medicale în cazul unui consum constant și pe termen lung.

În 66% dintre produsele analizate au fost identificați următorii aditivi alimentari: aspartam, acesulfam de potasiu, ciclamat de sodiu, zaharina și sărurile sale, acid citric, albastru briliant, benzoat de sodiu și caramel amoniacal. Asupra aditivilor mentionați mai sus planează cele mai multe suspiciuni privind generarea unor afecțiuni medicale cum ar fi: migrene, astm, epilepsie, boli cardio-vasculare și alergii.

În cele ce urmează vom realiza o descriere sumară a acestora.

Aspartamul (E 951) este un îndulcitor artificial care are o putere de îndulcire de 180 de ori mai mare decât zahărul, fiind lipsit de calorii și asupra căruia există suspiciuni privind declanșarea următoarelor afecțiuni medicale: alergii, migrene, spasme musculare, boli cardio-vasculare.

Acesulfam de potasiu (E 950) este un îndulcitor sintetic care are o putere de îndulcire de 200 de ori mai mare decât zaharul, lipsit de calorii și asupra căruia exista suspiciuni privind declanșarea unor afecțiuni identice cu ale aspartamului.

Ciclamat de sodiu (E 952) este un îndulcitor artificial care are o putere de îndulcire de 30 de ori mai mare decât zahărul. Acest aditiv nu este autorizat în SUA ca urmare a unor studii care au arătat posibile efecte carcinogene.

Zaharina și sărurile sale de Na, K si Ca (E 954) este un îndulcitor artificial

Acid citric (E 330) este un compus organic, cristalin, fără culoare, care aparține clasei de acizi carboxidici și este folosit ca acidifiant. Poate provoca dureri abdominale și poate ataca smalțul dinților.

Albastru briliant (E 133) este un colorant albastru care poate provoca alergii la persoanele cu astm moderat.

Benzoat de sodiu (E 211) este un conservant cu acțiune antibacteriană și antifungică în mediul acid. Asupra acestuia planează suspiciuni cu privire la generarea unor alergii.

Caramel amoniacal (E 150 c) este un colorant maroniu obținut prin arderea zahărului în prezența amoniacului. Este susceptibil de declanșarea unor alergii. De asemenea, distruge Vitamina B6 din organism.

Din totalul de 45 de produse analizate, 7 dintre acestea conțin ASPARTAM.

Top 7 băuturi pe bază de bere cu aspartam din cele analizate:

- Bergenbier Fresh Lemon cu senzor de răcire

- Bergenbier Fresh Soc

- Bergenbier Fresh Grapefruit

- Redd's Cranberry Crush

- Redd's Mojito

- Stephans Brau Grapefruit

- Valentins.

Aici puteți vizualiza detaliat lista ingredientelor prezente în eșantionul de produse analizate.

La fabricarea acestui tip de produs s-au mai folosit și alți aditivi alimentari, cum ar fi: acid carminic (colorant), acid lactic (acidifiant), acid ascorbic (antioxidant), acid carbonic (conservant), citrat disodic (corector de aciditate), citrați de potasiu (corector de aciditate), carbonați de magneziu (corector de aciditate), verde natural C 15, benzoat de sodiu (conservant), arome și stabilizatori (gumă de carruba, gumă esterică, pectine, extract de guillala și guma de acacia).

Din păcate, doar 9% dintre produsele analizate nu conțin aditivi alimentari.

Analiza altor informații de pe etichetă, din punct de vedere al necesității existenței acestora și al clarității mesajului transmis consumatorului.

Mențiunea “A se feri de temperaturi ridicate și îngheț” este neclară pentru consumator și nu-l poate ajuta pe acesta în privința identificării temperaturii de păstrare a acestui produs. În tratatele de specialitate se recomandă ca produsele de acest tip să fie păstrate la temperaturi situate peste temperatura de îngheț, dar nu mai mari de 12 grade Celsius și ferite de razele solare.

Doar 24% dintre produsele analizate au pe ambalaj mesaje de responsabilitate socială de tipul ”Nu consuma alcool în timpul sarcinii” sau alte tipuri de pictograme prin intermediul cărora să se atragă atenția în privința interzicerii consumului acestui produs de către anumite categorii de consumatori care nu au vârsta sau starea medicală adecvată unui astfel de consum.

Ingredientele cu potențial alergen nu sunt, pe eticheta anumitor produs, evidențiate în mod clar, conform legislației în vigoare, existând riscul ca unii consumatori alergici la anumite substanțe din compoziția acestor produse să aibă probleme de sănătate în urma consumului.

De exemplu drojdia, a doua sursa de alergii alimentare, se gaseste nu doar in paine ca drojdie de brutarie, ci si in bere.

Aceasta provoaca alergii la unele persoane, si, in acelasi timp, irita tractul digestiv, facandu-l mai permeabil la proteinele nedigerate din hrana. Acest lucru sporeste posibilitatea dezvoltarii unei reactii alergice la orice si de aceea unele persoane se simt cel mai rau cand consuma alimente la care sunt alergice.“Berea trebuie să rămână un produs 100% natural, realizat din cele 4 ingrediente (apă, malț din orz, hamei și drojdie de bere) care de-a lungul timpului au subliniat într-un mod unic culoarea, aroma și gustul specifice acestui produs. Amestecul de bere, aditivi alimentari și sucuri de fructe nu contribuie în niciun fel la completarea unor nutrienți necesari organismului în fiecare zi, dimpotrivă, anumiți aditivi alimentari (aspartam, acesulfam de potasiu, ciclamat de sodiu, zaharina și sărurile sale, caramel cu amoniac, albastru briliant, acid citric și benzoat de sodiu) folosiți în unele produse de acest gen sunt susceptibile de efecte negative asupra sănătății, mergând de la simple alergii până la boli mai grave, precum afecțiunile cardio-vasculare.” a declarat conf. univ. dr. Costel Stanciu, președintele Asociației pentru Protecția Consumatorilor din România.
Cărţile de joc şi ghicitul viitorului
Cărţile de joc, vechi de mii de ani
Istoria cărţilor de joc începe undeva în Tibet, India sau China, regiune cunoscută ca patria de origine şi a altor jocuri clasice, cum ar fi şahul, dominoul sau GO-ul. Părintele cărţilor de joc nu se cunoaşte, deşi unele legende chinezeşti îi atribuie acest merit unui personaj celebru, pe nume Wu, un vasal al împăratului Kieh Kwei (1818-1767 î.Ch.), acelaşi care ar fi inventat şi GO-ul. Mai plauzibilă pare ideea că ele au avut un autor colectiv şi s-au perfecţionat în timp, în funcţie şi de scopul urmărit – mistic sau decorativ.

Odată cu evoluţia cărţilor de joc, s-a înmulţit şi numărul jocurilor, iar regulile acestora s-au perfecţionat continuu. În Europa, cărţile de joc au pătruns la sfârşitul secolului al XIII-lea şi începutul secolului al XIV-lea, fiind semnalate în ţările mediteraneene, aduse, se pare, de arabi sau de marinarii italieni. Prima atestare documentară a cărţilor de joc în Europa apare la cronicarul italian Nicolas de Covelluzo, care le semnalează în oraşul său natal, Viterbe, în anul 1379. El ne spune că se juca „naibis”, un joc de origine indiană numit „naib”, care avea drept scop educarea copiilor, cărţile având reprezentate pe lângă realităţi ale vieţii de zi cu zi, cum erau Papa, împăratul sau cerşetorul şi cele nouă muze, cele şase virtuţi şi cele şapte planete, cunoscute în acea perioadă.
Bossuet, vrăjitorul negru ce ameninţa să ardă pe foc 185.000 de femei deodată
Orice statistică, oricât de sumară, ajunge de la prima aruncătură de ochi să constate că numărul vrăjitoarelor este mult mai mare decât cel a vrăjitorilor, poate şi pentru că femeile poartă în ele păcatul primordial pe care l-au primit moştenire de la Eva sau Lilith. În secolul al XVII-lea, cumplitul şi machiavelicul Bossuet (1627-1704; episcop şi orator francez), supranumit «Cloncanul din Meaux», era mult mai antrenat în legături cu diavolul decât nefericitele pe care le trimitea la rug. Nu numai că a fost unul din principalii autori morali ai revocării Edictului de la Nantes (1685 – prin care protestantismul era considerat ilegal în Franţa), cu urmări atât de funeste pentru Franţa, dar chiar în săptămâna în care prigonirea protestanţilor ajunsese la culme şi aceştia erau hăituiţi ca nişte animale, el se înfrupta de zor din bunurile lor, acumulând o avere imensă.
Ai un creier Google?
Vrei să ştii dacă ai un creier Google? Spune repede: Când este ziua de naştere a prietenului tău cel mai bun? Care este numărul de telefon al sorei tale/fratelui tău? Atunci când te contrazici cu cineva, cât de repede apelezi la prietenul tău, telefonul, pentru a căuta pe Google argumente care să îţi susţină punctul de vedere?
TRANSCRIEREA CERTIFICATULUI DE CĂSĂTORIE – O NECESITATE PENTRU FIECARE CETĂȚEAN ROMÂN
Căsătoria unui cetățean român, înregistrată pe teritoriul Republicii Moldova trebuie înscrisă în registrele de stare civilă românești. Astfel, dacă ați obținut cetățenia României chiar și după ce v-ați înregistrat căsătoria în Moldova, trebuie să vă transcrieți certificatul de căsătorie pentru ca acesta să se afle la evidența autorităților române.
Acest act este dovada juridică a evenimentului din viața cetățeanului român din care motiv trebuie să fie emise de statul român. Totodată, dacă ați obținut cetățenia română înainte de a vă înregistra căsătoria, atunci aveți la dispoziție șase luni că să o înregistrați și în registrele românești de acte civile.
Pentru a nu pierde nicio zi, vă propunem să apelați la specialiștii noștri în consultanță. Ei vă pot ajuta să adunați documentația necesară pentru a înainta dosarul pentru transcrierea certificatului de căsătorie. Compania Emigrare.md vă stă la dispoziție cu toate resursele necesare pentru a transpune în viață necesitățile și doaleanțele dumneavoastră.
Redobândirea cetățeniei române presupune în sine transcrierea actelor de stare civilă: certificatul de naștere și, după caz, certificatul de căsătorie și cetificatul de naștere a copilului minor.
VIDEO: UNIMEDIA Epic Fail. Cometa Lenin vs. Cometa Elenin
VIDEO: UNIMEDIA Epic Fail. Cometa Lenin vs. Cometa Elenin
Vladimir Voronin: Limba rusa e limba oficiala in Republica Moldova
Limba rusa este limba oficiala in Republica Moldova - declaratia ii apartine presedintelui moldovean Vladimir Voronin, si a fost facuta marti in cadrul unei conferinte de presa. Declaratia presedintelui vine in contradictie cu art. 13 din Constitutia Republicii Moldova, potrivit careia limba de stat a Republicii Moldova este limba moldoveneasca, in baza grafiei latine, transmite DW, citat de Rador.
Joia Mare | A patra zi din Săptămâna Patimilor
Joia Mare | A patra zi din Săptămâna Patimilor
Jim Jones feat. Oshy Star - Na Na Nana Na Na videoclip
Jim Jones vine cu un nou videoclip la piesa Na Na Nana , piesa ce va intra pe albumul Pray IV Reign ce trebuie sa iasa pe 24 martie .Mie mi-a placut piesa din prima, si acum si videoclipul mi se pare reusit , eu ma gandesc ce ar fi facut Busta cu Spliff Star pe refrenul asta caterinca .
HotNews.ro: Campanie online a pet shop-ului PetPal - Vrei sa fim prieteni?
HotNews.ro: Campanie online a pet shop-ului PetPal - Vrei sa fim prieteni?
Galeriile Noblesse dau startul înscrierilor la a patra ediţie InSign Awards
Galeriile Noblesse dau startul înscrierilor la a patra ediţie InSign Awards
Televizoare la promotii la badabum [comunicat de presa Hotnews]
Televizoare la promotii la badabum [comunicat de presa Hotnews]