link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fondue de carne de vita
de ealtfel la: 12/06/2008 09:11:53
taguri: Diverse 

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Fondue de carne de vita"

Analiza de piata pentru pretul carnii de vita din Romania pentru luna aprilie 2012
Dupa cum se observa, pretul minim al unui kg de carne de vita in viu este de 4 lei/kg in judetul Harghita, care se inregistreaza timp de 2 saptamani 9-22 aprilie 2012.
Carnea de vita
Carnea de vita a fost dintotdeauna una dintre cele mai cautate tipuri de carne. Carnea de vita ofera o multime de minerale: contine iod, magneziu, zinc, cobalt, seleniu, nichel, crom, crom, molibden, fluor, vanadiu si silicon
Lasagna cu carne de vita
Lasagna cu carne de vita
Retete simple cu carne de vita
Retete simple cu carne de vita
Placinta cu varza si carne de vita
Placinta cu varza si carne de vita
La Hamè, dacă vrei carne de vită, primeşti fasole!
La Hamè, dacă vrei carne de vită, primeşti fasole!
Supă de vită cu găluşte de griş
Ingrediente - 2-3 linguri de griş - 1 ou - 1 vârf de cuţit de bicarbonat - 500 gr. carne de vită - pătrunjel proaspăt - sare - piper măcinat Mod de ...
Tocanita de vita
Tocanita din carne de vita cu vin rosu si patrunjel. Am adaugat si un dovlecel, dar acesta este optional.
Gulas unguresc de vita
Gulas unguresc din carne de vita cu chimen si ardei iute.
Recomandare produs natural de slabit - Clarinol 1000 mg
CLA se gaseste in mod natural in lapte, branzeturi si in carnea de vita.
Exista un numar mare de studii care analizeaza continutul de CLA in alimente.
Rezultatele sugereaza ca se consuma pe zi o cantitate de 160-430 mg CLA.
Aceasta variatie depinde de un numar de factori, cum ar fi dieta fiecarui individ, varsta si sex.
Carnitas
Carnitas, în bucătăria mexicană, sunt fâșii de carne de vită sau de porc, pregătite așa cum vom vedea mai jos, care se folosesc drept ingredient de bază în mai multe mâncăruri tradiționale mexicane, cum sunt: quesadilla, fajitas, burritos, tacos.
Salata de boeuf
Salata de boeuf, de fapt salata à la rousse. Dar putem adauga carne de vita sau chiar de pui.
Teniazele — Prevenirea si combaterea parazitozelor intestinale | Medicina informativa
In etiologia teniazelor intra mai rar Taenia solium, care se ia din carnea de porc si mai frecvent Taenia saginata, care se ia din carnea de vita.
Sarmale în foi de varză
Sarmalele se pot face în multe feluri, din mai multe tipuri de carne (porc, vită, oaie, pui) şi învelite în diverse foi (varză crudă sau murată, viţă de vie, ştevie, tei).
9 septembrie: Ziua șnițelului vienez
Marcată în fiecare an pe 9 septembrie, Ziua șnitelului vienez celebrează acest fel de mâncare și istoria sa. Constând, în cea mai simplistă rețetă din carne de vită, învelită în făină de grâu, ouă, făină și pesmet, prăjită într-o tigaie, este considerat o delicatesă în multe părți ale lumii.
Chili con carne
N-am nimic împotriva iahniei de fasole, însă azi am vrut să valorific într-un mod mai picant și mai exotic fasolea pestriță primită de la țară, așa că mi-am zis s-o punem de un „Chili con carne”, torid, aprig și pasional ca un sărut din telenovelele de pe Acasă…
Sarmale de varza cu carne
Sarmale de varza cu carne tocata (porc si vita).
Mancare de castraveti murati cu carne
Mancare de castraveti murati cu carne (de porc, vita sau chiar oaie).
Quesadilla con carne
Quesadilla con carne e un fel de plăcintă mexicană cu carne și cașcaval, foarte ușor și rapid de realizat, care se pretează foarte bine a fi halită la micul dejun sau luată la scârbici la pachet.
Sarmale in foi de vita
Sarmalute in foi de vita de vie.
Ciorba de vita
Ciorba de vita cu legume.
Carne Griffiths – conexiuni spirituale | 21art
Carne Griffiths reuşeşte să combine cerneala caligrafică şi grafitul pentru a realiza un echilibru în portretele sale, armonia dintre om şi natură. Nimic deosebit aţi putea spune, însă artistul surprinde prin două elemente pe care acesta le foloseşte pentru realizarea picturilor, ceaiul şi alcoolul.
Duminica lasatului sec de carne – Traditii si obiceiuri
Duminica lasatului sec de carne, sau duminica Infricosatoarei Judecati, marcheaza o saptamana de tranzitie (numita, Saptamana alba) pana la inceperea Postului Pastilor (Postul Mare), de-a lungul careia nu se mai mananca carne, ci numai oua, branza si peste de doua ori pe zi, si numai o singura data pe zi miercurea si vinerea.
Analiza de piata pentru pretul carnii de pasare din Romania pentru luna aprilie 2012
Dupa cum se observa, pretul minim al unui kg de carne de pasare in viu este de 4 lei/kg in judetul Gorj, care se inregistreaza timp de 2 saptamani 16-29 aprilie 2012.
Analiza de piata pentru pretul carnii de porc din Romania pentru luna aprilie 2012
Dupa cum se observa, pretul minim al unui kg de carne de porc in viu este de 5 lei/kg in judetul Hunedoara, care se inregistreaza timp de 2 saptamani 9-22 aprilie 2012.
Vinete umplute cu carne tocata
Vinete umplute cu carne tocata la cuptor.
Sclava a traficantilor de carne vie
Cate fete cad prada in fiecare zi in lume, dar si in Romania, traficantilor de carne vie? Cate dintre ele ajung sclave ale unor indivizi cinici si fara Dumnezeu, ce se inchina numai la altarul banilor murdari, patati de sange si distrugerea inocentei ori a personalitatii umane?
Anchetă în Suedia privind carnea de porc și vițel etichetată fals drept carne de cal
"Nu putem spune cu certitudine de unde provine această carne, deoarece documentele de import sunt foarte insuficiente", a declarat Martin Stricland, de la divizia de control a Agenţiei suedeze pentru Siguranţă Alimentară.
Cerbul si vita de vie – Fabula de Esop
Un cerb, urmarit indeaproape de niste vanatori, isi gasise adapost sub frunzele mari ale unei vite de vie. Vanatorii, grabiti sa ii dea de urma, nu au reusit ii gaseasca ascunzisul.

comentarii (6):

*** - de tetete la: 12/06/2008 09:43:23
fondue de carne de vita e mancare de regim de slabit?!

ma faci sa rad...
#1206 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
da, este! - de ealtfel la: 12/06/2008 14:03:06
Da tetete, este vorba de dieta Atkins, care se bazeaza pe carne, branza si altele prezentate pe site, eliminand carbohidratii din regimul zilnic.

Dar bineinteles ca a fost greu sa incerci sa te uiti sa vezi despre ce e vorba si ai preferat sa comentezi direct. Tipic romanesc, bineinteles.
#1208 (raspuns la: #1206) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ealtfel - de Intruder la: 12/06/2008 14:25:16
sa-nteleg ca dumneata esti japonez??

nu ma pricep la diete, dar ce spui matale acolo are branza...stii ce aliment complex e branza?
ok, sa presupunem ca e branza de vaca subnutrita.
io recunosc, sunt roman, inaltimea-voastra! cad pe spate cand se iveste cate-un specialist strain sau cate-un guru care a mancat si el de cateva ori la pizzeria lu' nea' Costica si a devenit mare imperator!
aferim.
#1211 (raspuns la: #1208) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
tipic romaneasca e reactia - de ealtfel la: 12/06/2008 14:32:35
nu altceva. Eu ziceam sa citesti intai despre ce e vorba in dieta inainte de a comenta aiurea.

Dar in fine, nu asta era ideea.

Imi pare rau ca nu doriti sa cititi mai departe si sa comentati.

Pentru mai multe detalii ati putea verifica atkins.com si cartile editate in o gramada de tari...

Dar las' ca e mai comod sa comentezi aiurea si sa dai -1 la ghidoo, nu? :)
#1213 (raspuns la: #1211) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
ealtfel - de Intruder la: 12/06/2008 14:49:49
eu stiam de fondue ca infigi carnea (prajita, fiarta, fripta...nu mai stiu, ca eram beat) intr-un batz si-o inmoi intr-un lighean de branza topita...apoi o halesti.
taran, deh!
...d-aia ziceam ca ce dieta e asta?
la dumneata vad ca e si maioneza...moartea colesterolului, ce sa zic?

PS: am anulat votul cu rosu, sa nu zici ca-s chiar cioban. :D
#1215 (raspuns la: #1213) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul
multumesc :) - de ealtfel la: 12/06/2008 14:52:44
ei, da, cam asa e si fondue-ul, numai ca dieta asta chiar exista si se bazeaza pe grasimi multe si nu pe carbohidrati. Si da, riscul e sa-ti creasca si colesterolul, d'aia e bine sa-l ai mic cand incepi dieta :)

sincer, chiar e o dieta care are efecte (eu am slabit 10kg) si chiar nu e bullshit ce am zis cu reteta aia...
#1216 (raspuns la: #1215) comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul