link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ziua Porţilor Deschise la Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor
de cosmina85 la: 15/05/2015 11:17:02
Ziua Porţilor Deschise la Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Ziua Porţilor Deschise la Oficiul Naţional pentru Cultul Eroilor"

VIDEO: Palatul Cotroceni luat cu asalt de Ziua “Porţilor Deschise”
VIDEO: Palatul Cotroceni luat cu asalt de Ziua “Porţilor Deschise”
Pentru prima dată de la înfiinţare, Senatul României va organiza evenimentul “Zilele Porţilor Deschise la Senat”
Pentru prima dată de la înfiinţare, Senatul României va organiza evenimentul “Zilele Porţilor Deschise la Senat”
Colegiul Național ,,Elena Cuza” promovează învățarea activă folosind jocul ca metodă de învățare
Am deschis porțile bucuriei de a învăța jucându-ne, în acest an școlar, la Colegiul Național ,,Elena Cuza” din București, odată cu lansarea parteneriatului strategic în domeniul educației GAMES FOR ACTIVE LEARNING. Acesta este un proiect coordonat de școala noastră și finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+.

Proiectul urmărește dezvoltarea inteligenței emoționale și a bunăstării elevilor, folosind jocul ca metodă de învățare. Profesorii și elevii noștri vor avea ocazia să învețe alături de parteneri din alte școli europene precum Cipru, Grecia, Austria și Italia.

Lansarea proiectului a fost o adevărată sărbătoare și un prilej de bucurie pentru toți elevii școlii noastre, de la mic la mare, pentru colectivul de profesori, dar și pentru invitații noștri, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar al Municipiului București. Cei mai mici, elevii din învățământul primar, au desenat pe asfalt steagurile partenerilor, au cântat și au lansat baloane. Cei mai mari, elevii de la gimnaziu și liceu, îndrumați de profesori, s-au documentat și au identificat tradiții și obiceiuri specifice partenerilor noștri. Astfel, au organizat un eveniment de primă clasă: au pregătit preparate specifice fiecărei țări partenere, au pus în scenă momente inspirate din cultura și civilizația partenerilor, au dansat și au cântat melodii tradiționale.

Proiectul se va desfășura timp de doi ani, perioadă în care profesorii, dar și elevii vor participa la ateliere de formare și multe activități interesante se vor realiza în fiecare școală parteneră.
Articol 4: NINSORI ŞI VISCOL în aproape toată ţara. Cod portocaliu şi galben în 21 de judeţe. Trenuri ANULATE şi drumuri naţionale ÎNCHISE
Articol 4: NINSORI ŞI VISCOL în aproape toată ţara. Cod portocaliu şi galben în 21 de judeţe. Trenuri ANULATE şi drumuri naţionale ÎNCHISE
CREŞTEREA economică pentru 2014, revizuită pozitiv de Institutul Naţional de Statistică: de la 2,8% la 3%
CREŞTEREA economică pentru 2014, revizuită pozitiv de Institutul Naţional de Statistică: de la 2,8% la 3%
1 decembrie - Ziua Națională a României
1 decembrie, este Ziua Națională a României, fiind o sarbatoare nationala care marcheaza unul dintre cele mai importante evenimente ...
De ce 1 decembrie este Ziua Națională a României?
În principiu, Ziua Națională a României, sărbătorită anual pe 1 decembrie, celebrează Marea Adunare Națională de la Alba Iulia și unirea provinciilor Basarabia, Bucovina ,Transilvania, Banat, Crișana, Maramureș și Sătmar cu Regatul României. A fost adoptată în 1990, de parlamentul de tristă amintire FSN și promulgată de comunistul de o și mai tristă, revoltătoare, amintire, Ion Iliescu, președintele minerilor și al securiștilor.
Cum se face ordonarea candidaţilor după Evaluarea Naţională
După încheierea anului şcolar şi susţinerea examenelor de Evaluare Naţională, fiecare elev din clasa a VIII-a va avea disponibile toate notele şi ...
9 septembrie: Ziua Minunaților Trăzniți
Ziua Minunaților Trăzniți din 9 septembrie ne încurajează anual să ne debarasăm de orice este monoton, convențional, plictisitor în viață, să ne refuzăm să mai dansăm după cum ne cântă alții, să fim trăzniți, ciudați, stranii, și să onorăm o persoană care ne-a minunat mereu în decursul vieții prin personalitatea sa și ideile sale neobișnuite!
Masacru în Parcul Naţional Retezat
Masacru în Parcul Naţional Retezat. Zeci de hectare din singura pădure virgină a Europei sunt rase fără milă chiar sub ochii autorităţilor. Pădurea aparţine statului român, iar copacii sunt valorificaţi de mai multe firme private care au primit contracte de la Romsilva
Descoperă parcurile naţionale din Croaţia
Pe plaiurile Croaţiei se găsesc cel mai bine conservate parcuri naturale din toată Europa, printre care opt parcuri naţionale pe o suprafaţă relativ mică. Aceste meleaguri întrunesc culorile mediteraneene cu agitaţia, prospeţimea şi liniştea munţilor din jur cu auriul pur ale câmpurilor. Croația este cu adevărat mediul inspiraţiei divine, despre care numeroase cronicari au scris opere contemplative, ţinuturi de frumuseţe neasemănată.
5 iulie: Ziua Dependenților de Muncă
5 iulie, Ziua Dependenților de Muncă, este dedicată anual oamenilor care-și petrec tot timpul muncind și tind să ignore alte laturi ale existenței. Această sărbătoare neoficială țintește să crească conștientizarea despre faptul că munca în exces, fără distracție, poate fi dăunătoare sănătății mentale și fizice. Ea îi încurajează pe dependențîi de muncă să-și schimbe stilul de viață astfel încât să se orienteze spre alte aspecte ale traiului lor, la fel de importante ca preocupările lor profesionale.
17 decembrie: Ziua Fraților Wright
Pe 17 decembrie, an de an, este celebrată Ziua Fraților Wright, o zi care comemorează primul zbor cu un avion propulsat mecanic care era mai greu decât aerul. Avionul a fost creat de Orville și Wilbur Wright, sau frații "Wright", în 1903, în apropiere de Kitty Hawk, Carolina de Sud, SUA.
3 octombrie: Ziua pasionaților de tehnologia informațiilor (techies)
Ziua pasionaților de tehnologia informațiilor, pasionați porecliți în engleză "techies", încurajează studenții să ia în considerare o carieră în acest domeniu, numit IT sau, de mai curând, TIC, unul constând din prelucrarea sau procurarea, procesarea, stocarea, convertirea și transmiterea informațiilor, îndeosebi prin intermediul calculatoarelor, computerelor.
28 decembrie: Ziua Sfinților Prunci Nevinovați
Ziua Sfinților Prunci Nevinovați este comemorată an de an pe 28 decembrie, ocazia cu care biserica catolică îi onorează pe primii martiri. Aceștia au fost copiii din Israel uciși de regele Irod în încercarea sa de a-l găsi și a-l da pieirii pe Pruncul Iisus.
Tãierile de arbori in Parcul Naţional Retezat
Mişcarea Verzilor vrea… verde
Mai multe organisme internaţionale vor fi sesizate în problema tăierilor de copaci care au avut loc în cadrul a două parchete din Parcul Naţional Retezat (PNR).
România-Franţa, pe Naţional Arena din Bucureşti
Mare meci mare, pe stadionul nou construit, Naţional Arena din Bucureşti...
Turneu național Horia Brenciu
Între 23 aprilie și 30 mai. Horia Brenciu împreună cu HB Orchestrase plimbă prin țară cu ocazia primului lor turneu național cu show-ul Fac ce-mi spune inima.
Ploiesti 5-7 aprilie, Campionatele naţionale de gimanstică
În perioada 5-7 aprilie 2012, va avea loc la sala “Leonard Doroftei”, campionatele naţionale de gimnastică ritmică pentru copii şi juniori mici.
Gala naţională a voluntarilor, ediţia 2012
Federaţia VOLUM dă startul nominalizărilor la cea de-a doua ediţie a Galei Naţionale a Voluntarilor, singura competiţie naţională ce aduce recunoaştere voluntarilor, proiectelor de voluntariat, coordonatorilor şi centrelor de voluntariat din întreaga ţară.
33 de experţi români jurizează Competiţia „Gala Naţională a Voluntarilor”
Federaţia VOLUM se apropie de cea de-a doua ediţie a Galei Naţionale a Voluntarilor, singura competiţie naţională ce aduce recunoaştere voluntarilor, proiectelor de voluntariat, coordonatorilor şi centrelor de voluntariat din întreaga ţară.
Gala Naţională a Voluntarilor 2012 şi-a desemnat câştigătorii
Cea de-a doua ediţie a Galei Naţionale a Voluntarilor, evenimentul anual organizat de Federaţia VOLUM, şi-a desemnat cei 22 de câştigători.

Prezentatorii evenimentului Irina Păcurariu (realizator TVR) şi Dragoş Dehelean (CEO responsabilitatesociala.ro), alături de cei 33 de membrii ai juriului, cei 90 de finalişti şi alţi invitaţi de seamă au fost prezenţi la singura competiţie naţională ce aduce recunoaştere voluntarilor, proiectelor de voluntariat, coordonatorilor şi centrelor de voluntariat din întreaga ţară.
Evaluările Naţionale 2014 « Gimnaziu.info
Evaluările Naţionale la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a vor avea loc, în două sesiuni, în intervalul 6 - 29 mai. Ministerul Educaţiei ...
Calendar Evaluarea Naţională 2016
Anexa la O.M.E.C.S. nr. 5081/31.08.2015 privind organizarea şi desfăşurarea evaluării naţionale pentru absolvenții clasei a VIII-a, în anul şcolar ...
Deșteaptă-te, române! – Imnul naţional al României
Deșteaptă-te, române! - Imnul naţional al României (Poemul Un răsunet de Andrei Mureşanu) La ocazii festive se interpretează doar strofele îngroşate ...
Tabăra Națională de Hipnoterapie Ericksoniană
Tabăra Națională de Hipnoterapie Ericksoniană – Strategii hipnoterapeutice pentru dezvoltarea rezilienței emoționale în fața criticismului
Centrul Național de Sănătate Mintală și Luptă Antidrog organizează concurs în vederea ocupării unor posturi contractuale vacante, dintre care: 1 post – psiholog principal
Centrul Național de Sănătate Mintală și Luptă Antidrog organizează concurs în vederea ocupării unor posturi contractuale vacante, dintre care 1 post – psiholog principal
Deșteaptă-te, române! – Imnul naţional al României
Deșteaptă-te, române! - Imnul naţional al României (Poemul Un răsunet de Andrei Mureşanu) La ocazii festive se interpretează doar strofele îngroşate ...
OBSERVATORUL NAȚIONAL PRESS - Informația înseamnă putere!
OBSERVATORUL NAȚIONAL PRESS - Informația înseamnă putere! - Politica, Adminsitratie, Anchete, Eveniment, Actualitate, BreakingNews, Utile, Life&Style, Transmisiuni Evenimente Live-TV. www.ObservatorulNational.ro