link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
RAIONUL IALOVENI VA COOPERA CU O REGIUNE DIN ESTONIA
de emigrare.md la: 20/05/2015 13:40:12
Raionul Ialoveni din Republica Moldova va coopera strâns cu unitatea administrativă Rapla din Estonia. Acum două săptămâni reprezentanții celor două entități au semnat un Acord de cooperare pentru a stabili relații mai strânse între cele două state.
Părțile vor coopera în domeniul economic, organizații comunale, administare publică locală, cultură, educație, tineret, dezvoltare regională, turism, sport.
De menționat că Acordul a fost semnat la inițiativa Ambasadei Republicii Moldova în Estonia. Acordul face parte din programul misiunii de aprofundare a relațiilor de cooperare la nivel local. Până acum au fost semnate 11 astfel de acorduri.
De asemenea, și alte acorduri similare sunt actualmente la etapa negocierilor.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"RAIONUL IALOVENI VA COOPERA CU O REGIUNE DIN ESTONIA"

Video: Accident cu Mini Cooper
Rareori ai ocazia sa vezi o ciocnire spectaculoasa in timpul seriei MINI CHALLENGE datorita faptului ca masinile de curse Mini Cooper nu prind viteze destul de ridicate.
Reclama Mini Cooper la modelul Cabrio
Cei de la Mini Cooper au lansat o reclama haioasa in care un tip se afla cu prietena lui intr-un Mini Cooper Cabrio.
MINI John Cooper Works Cabrio la Monaco
Compania britanica MINI a prezentat pe YouTube un film in care modelul MINI John Cooper Works Cabrio este condus la Monaco.
Regiunea Tirol din Austria
Tirol este o regiune situata in partea de Vest a Austriei. Acesta regiune din Austria cuprinde numai o parte din toata regiunea denumita Tirol care se mai intinde in Italia si Germania.
MINI Cooper S by Superchips
MINI Cooper S by Superchips..... ....... ...... ....... ..... ....... ....... ..... ....... ....... ..... ....... ...... ....... .....
Romania se incadreaza in topul celor mai slab dezvoltate regiuni din UE
Şase dintre cele opt regiuni de dezvoltare ale României sunt printre cele mai sărace din UE, puterea de cumpărare în aceste zone fiind la nici jumătate din media europeană, potrivit unui Eurostat.

Cele mai sărace 20 de regiuni din cele 271 ale UE se află în România, Bulgaria, Polonia şi Ungaria,
Mini Cooper 2011 facelift
Mini Cooper 2011 facelift ............ ........... .......... ............. .............. .............. ................
Mini Cooper, Convertible, Clubman 2011 Facelift
Mini Cooper, Convertible, Clubman 2011 Facelift ............ .................. .................. ......................
Mini Cooper Cummins
Mini Cooper Cummins ................ ....................... .................... ................... ...................
Dubita Mini Cooper
Dubita Mini Cooper .................. ...................... ...................... ................ .....................
Mini Cooper Canyon
Mini Cooper Canyon ................. ....................... ..................... .................... .................
Imagini Bradley Cooper și Irina Shayk, într-o escapadă romantică în Italia
Cateva imagini cu clipe fierbinti ale celui mai tare cuplu al momentului, Bradley Cooper si Irina Shayk.
Reclama haioasa de la Mini Cooper
Compania constructoare de masini Mini Cooper a lansat o reclama haioasa in care se evidentiaza diferentele dintre soferii de Mini Cooper si restul lumii.
SUV-ul MINI Cooper
Compania MINI Cooper a prezentat conceptul lor privind ideea de Sport Utility Vehicle denumit Beachbomber.
Countryman John Cooper Works
Oficialii MINI au declarat ca e posibil ca o versiune John Cooper Works a modelului nou lansat MINI COuntryman e posbil sa apara.
Google, Yahoo si Facebook: Piata online din Romania este una dintre cele mai importante din regiune
Piata online din Romania este una dintre cele mai importante din regiune, sustin reprezentanti ai Google, Yahoo si Facebook, prezenti astazi la evenimentul pe teme de online RoNewMedia, existand oportunitati la tot pasul, precum si suficient loc pentru investitii.
prognoza-meteo-pe-regiuni-15-03-2011-700-15-03-2011-1900/
prognoza-meteo-pe-regiuni-15-03-2011-700-15-03-2011-1900/
Regiunea Tirol merita vizitata
Austria a devenit una dintre destinatiile de vacante preferate ale turistilor romani, in special pe timp de iarna. Prieteni sau pur si simplu cunoscuti strang bani de pe acum pentru un sejur la munte in regiunea Tirol.
Regiunea de schi Arlberg din Austria
Regiunea de schi Arlberg din Austria este una dintre cele mai frumoase si mari statiuni de schi din Europa.
REPUBLICA MOLDOVA ȘI STATUL MUNTENEGRU VOR COOPERA ÎN DOMENIUL TURISMULUI
Republica Moldova și Muntenegru își vor dezvolta relațiile de cooperare în domeniul turismului. Totodată, cele două state intenționează să creeze o temelie pentru extinderea relațiilor de colaborare în domeniul turismului.
Astfel, autoritățile celor două state se concentrează pe crearea condițiilor favorabile pentru atragerea investițiilor în sectorul turismului, facilitarea schimbului de specialiști și experți, organizarea instruirilor pentru personalul din domeniul turismului, schimbul de informații cu privire la actele juridice care reglementează activitățile turistice.
Toate acestea sunt prevăzute de Acordul dintre Agenția Turismului a Republicii Moldova și Ministerul Dezvoltării Durabile și Turismului al Muntenegrului privind cooperarea în domeniul turismului.
Acest acord va contribui la promovarea relațiilor de prietenie dintre cetățenii Moldovei și Muntenegrului. De asemenea, turismul are o importanță majoră pentru dezvoltarea relațiilor economice și culturale, precum și o mai bună înțelegere a istoriei, culturii și patrimoniului natural ambelor popoare.
Acordul va fi încheiat pe un termen de cinci ani.
Cele mai bune regiuni de vizitat in 2013
La cei 100 de ani de existenta, Turul Frantei va avea ca punct de plecare Corsica, intr-un decor spectaculos, nu va mira pe nimeni faptul ca anul 2013 va face din aceasta insula franceza o destinatie turistica de top. De data aceasta, luptele nu vor intra in istoria clasica a Mediteranei, ci in cea turistica. Ciclistii se vor intrece pe zig-zagurile muntoase ale insulei, deasupra tarmurilor minunat rasfirate in mare. Marcata puternic de influente franceze si italiene, Corsica are grija sa puna in valoare spiritul corsican.
Regiunea istorica - Tara Barsei
Regiunea istorica - Tara Barsei
VAMA VECHE: Atelier de creatie si manufactura la Cooperativa de Vara
Daca te pricepi la desen, la pictura, sa modelezi sau pur si simpul sa personalizezi dupa bunul plac si imaginatia proprie, o palarie sau o traista de plaja si o bijuterie esti asteptat fara drept de apel sa dai cu subsemnatu’
Premierul Republicii Moldova cere retragerea trupelor ruse din Transnistria şi misiune civilă internaţională în regiune
Premierul Republicii Moldova cere retragerea trupelor ruse din Transnistria şi misiune civilă internaţională în regiune
Google, Yahoo si Facebook: Piata online din Romania este una dintre cele mai importante din regiune
Google, Yahoo si Facebook: Piata online din Romania este una dintre cele mai importante din regiune
U2 și Bradley Cooper, printre laureaţii premiilor GQ Men of the Year. Vezi lista completă a câstigătorilor (galerie foto)
U2 și Bradley Cooper, printre laureaţii premiilor GQ Men of the Year. Vezi lista completă a câstigătorilor (galerie foto)
Orteze medicale pentru regiunea cervicala
Orteze medicale pentru regiunea cervicala
Lienen il ia pe Cooper in Germania
Lienen il ia pe Cooper in Germania
Cod galben de ploi si grindina pentru majoritatea regiunilor din tara
Cod galben de ploi si grindina pentru majoritatea regiunilor din tara