link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ARTEMIZA DECIS – singura opţiune viabilă în relaţia cu sistemul judiciar pentru mediere
de krysthy la: 24/05/2015 12:02:53
Se pare ca in ziua de azi ne place sau poate chiar dorim ignorarea valorilor, mai ales a celor profesionale. Împrăştiem informaţii eronate, prezentăm clasamente făcute din burtă, atacăm subtil adversarii, totul de dragul artei manipulării şi a prostirii electoratului, oricare ar fi el. La GIURGIU, ILFOV, BUCUREŞTI, TELEORMAN, CĂLĂRAŞI alegerile au fost 21 – 22 mai şi luni, 25 mai, vor fi la IALOMIŢA, procesul de votare pentru alegerile reprezentatulului Corpului Profesional al Mediatorilor de pe lângă Curtea de Apel Bucuresti, are un singur nume: ARTEMIZA DECIS. E un lucru evident, e clara şi din avion opţiunea electoratului.

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"ARTEMIZA DECIS – singura opţiune viabilă în relaţia cu sistemul judiciar pentru mediere"

Când doriți să achiziționați rochii de club ieftine magazinul francoise.ro trebuie să fie prima opțiune
Când doriți să achiziționați rochii de club ieftine magazinul francoise.ro trebuie să fie prima opțiune
PENTRU SEZONUL CALD, BALERINII DIN PIELE SUNT PRIMA MEA OPȚIUNE
PENTRU SEZONUL CALD, BALERINII DIN PIELE SUNT PRIMA MEA OPȚIUNE
Conceptul de moarte a fost interpretat în foarte multe moduri, demonstrându-se că moartea poate deveni în timp o opţiune, nu un fapt dat
Conceptul de moarte a fost interpretat în foarte multe moduri, demonstrându-se că moartea poate deveni în timp o opţiune, nu un fapt dat
Situaţia deconturilor de TVA cu opţiune de rambursare
Iata situaţia deconturilor de TVA cu opţiune de rambursare aflate în stoc la data de 28 februarie 2009 - publicata pe site de Ministerul Finanţelor Publice şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.
Opţiune “voice features” pe Yahoo Messenger pentru utilizatorii de Vista
Opţiune “voice features” pe Yahoo Messenger pentru utilizatorii de Vista
Internet Explorer 8 ar putea bloca banerele publicitare cu ajutorul opţiunii InPrivate
Internet Explorer 8 ar putea bloca banerele publicitare cu ajutorul opţiunii InPrivate
VIDEO: Google lansează opţiunea de video chat pentru utilizatorii Gmail
VIDEO: Google lansează opţiunea de video chat pentru utilizatorii Gmail
3 cu Twitter: 1. eBay pe Twitter - Tweebay. 2. Twitter adaugă opţiunea “sugestii” la căutarea de useri. 3. Top 30 locaţii ale userilor de pe Twitter
3 cu Twitter: 1. eBay pe Twitter - Tweebay. 2. Twitter adaugă opţiunea “sugestii” la căutarea de useri. 3. Top 30 locaţii ale userilor de pe Twitter
Google oferă opţiunea download pentru clipuri de pe YouTube
Google oferă opţiunea download pentru clipuri de pe YouTube
Vânzarea cu opţiune de răscumpărare
Interzisa vreme de mai multe decenii ca urmare a abrogarii art. 1371-1387 cod civil prin legea nr. 994/1931 contra cametei, vanzarea cu pact de rascumparare a devenit din nou posibila sub imperiul codului civil actual ...
Este suficient să alegi o marcă bună de termopane? « România Blog
În ziua de azi superioritatea tâmplăriei PVC cu geam termopan nu mai trebuie explicată iar statisticile arată că acestea au devenit singura opţiune a ...
Curs gratis pentru investiţii!
Fondurile de investiţii sunt o opţiune viabilă pentru a te bucura de mai multă siguranţă financiară. Succesul acestor investiţii se învaţă şi depinde în foarte mare măsură de cunoştiinţele financiare ale investitorului.

Investesc prin bancă sau cu ajutorul broker-ului?
Cum îmi pot da seama din timp de siguranţa unei investiţii?
Cum să aleg fondul de investiţii potrivit?

Abonează-te la cursul gratis Shopping de Fonduri de Investiţii şi vei şti să alegi fondurile de investiţii care îţi sporesc siguranţa banilor. Acest curs conţine o serie de 4 mailuri. Vei primi un mail pe săptămână.
Horoscop Săgetător iunie 2016
Pe 5 iunie, Luna nouă din Gemeni şi a şaptea casă a Săgetătorului tinde să te facă să oscilezi între urmărirea ţelurilor personale şi tentaţia de a trăi conform aşteptărilor altora. Chiar dacă îţi pui la bătaie abilităţile diplomatice, nu ai cum să găseşti o cale de mijloc. Nu lua nici o hotărâre pripită şi cântăreşte-ţi cu grijă opţiunile.
Relaţiile de durată – vezi termenul de valabilitate înscris pe ambalaj
Trăim în secolul vitezei. Al supremaţiei bunurilor de larg consum. Astăzi, aproape toate lucrurile pe care ni le dorim sunt la distanţa unei tranzacţii cu cardul, iar multitudinea de opţiuni care ni se înfăţişează în faţa ochilor ne întăreşte convingerea că pentru orice există cel putin o alternativă înlocuitoare. Totul este pe „repede înainte”, măcar o data pe sezon apare o variantă nouă şi îmbunătăţită a unui lucru pe care îl...
Yahoo!mash - Reţea Socială lansată de Yahoo
Yahoo! Mash este o reţea socială lansată de Yahoo! în Septembrie 2007 pentru a face concurenţă reţelelor sociale existente ca MySpace, Orkut şi Facebook oferind un mashup a diferitor servicii într-un singur loc. Yahoo! Mash la moment trece perioada de beta testareîn baza invitaţiilor.

Mash prezintă utlizatorilor săi posibilitatea de a redacte paginile altor persoane, numai dacă această opţiune nu este deconectată.
Stilul “dambovitean” de lupta cu evaziunea fiscala
După ce au dezechilibrat bugetul de stat cu tot felul de “achiziţii de materiale” sau “proiecte de investiţii” care mai de care mai fanteziste sau mai dedicate, foamea de resurse împinge actualii guvernanţi într-o “luptă deschisă” cu evaziunea fiscală dublată de efortul de convingere a pensionarilor şi a bugetarilor că trebuie să pună pe masă mai puţin în lunile care vor urma (ca alţii să pună mai mult pe masă). Abia după ce au simţit nemulţumirea populară la adresa incapacităţii lor de a guverna corect, au înţeles că este timpul ca, măcar formal şi de ochii lumii, să ne spună că se vor lupta cu evaziunea fiscală.

Iniţial guvernul a început cu micii evazionişti de la colţul străzii: vânzători de ceapă, brânză şi seminţe de floarea soarelui vor trebui încetul cu încetul să îşi fiscalizeze activitatea şi să îşi “legalizeze” cu forţa relaţia lor cu statul. Atunci când a pornit această luptă statul uită două lucruri esenţiale: (1) nu orice poate fi fiscalizat cu costuri optime (cu siguranţă atunci când a gândit fiscalizarea vânzătorilor de seminţe la colţul străzii guvernanţii au omis din discuţie costul implementării unei astfel de măsuri); (2) în plină criză economică nu loveşti în aceşti mici evazionişti pentru că ei reprezintă, pe de o parte, o sursă de bunăstare pentru cei care văd că veniturile lor scad (pot cumpăra ceapa şi brânza mai ieftină fără a-l mai face părtaş şi pe stat la consumul meu), pe de altă parte, sunt o opţiune importantă pentru şomerii care îşi pierd temporar locul de muncă. Iniţiativa micilor evazionişti poate fi şi un lucru bun pentru mediul antreprenorial din România: unii dintre aceşti mici evazionişti îşi continuă dezvoltarea naturală a afacerii lor transformând-o într-o afacere în toată regula în timp. [...]
Horoscop Balanţă septembrie 2015
Horoscopul Balanţei septembrie 2015 aduce în prim plan cultivarea prieteniilor actuale şi închegarea unor noi amiciţii, necesitatea estimării şi analizării modalităţilor de comunicare cu oamenii şi a fructificării informaţiilor ajunse la tine, oportunitatea de a-ţi îmbunătăţi imaginea exterioară şi a-ţi promova personalitatea şi interesele, dezideratul de a te regăsi şi a-ţi limpezi opţiunile şi dilemele în singurătate.
Horoscop Gemeni aprilie 2018
În horoscopul Gemenilor din aprilie 2018 se pune accentul pe fortificarea relațiilor veritabile de amiciție, intrarea în contact cu universul tău interior, dar și pe o relaționare socială incandescentă. Succesele în dragoste și în sfera finanaciara depind de o revizuire matură a responsabilităților și opțiunilor tale majore.
Horoscop Balanță aprilie 2019
Relațiile în doi din toate planurile vieții tale capătă întâietate, întrucât îți sunt mai împlinitoare, mai confortabile decât cele dintr-un grup ori o colectivitate. Ai nevoie mai mereu de cineva apropiat, în care ai încredere, împreună cu care să-ți verifici ideile, opțiunile, năzuințele.
Filmulete YouTube in GoogleEarth
Începând de azi, aplicația disponibilă în versiune gratuită GoogleEarth integrează filme de pe YouTube poziționate pe hartă cu ajutorul opțiunii “Map” din YouTube.
Google bug 31 ianuarie 2009
Acum foarte puţin timp Google a introdus o chestie nouă. În dreptul fiecărui rezultat îmi spune “acest site poate dăuna computerului dumneavoastră“. Chiar toate site-urile îmi pot dăuna?

Cred că băieţii vor să introducă o opţiune nouă şi anume să mă atenţioneze încă din căutări care-i baiu’ cu site-urile pline de porcării (viruşi, mallware and stuff like that). Păcat că momentan e treaba e făcută cu curu’. Mi-aduce aminte de “translate this page”. Pagina respectivă care îmi spune ce şi cum afectează site-ul computerul e nefuncţională. I-a prins criza pe Google?

update: twitter geme. Lumea e curioasă ce se întâmplă cu Google. Se pare că din moment ce Google e “picat”, lumea încearcă să găsească răspunsul în alte moduri, gen twitter. Aşteptăm “google search bug” pe google trends

update1: uite cum curg comentariile pe techcrunch.

last: 17:18, Google îşi revine pe moment.
Vremea newsletterelor a apus!
Primesc zilnic newslettere. O foarte mică parte din ele provin de la diferite conturi de ale mele unde nu există minunăţia opţiunii de dezabonare. Majoritatea sunt genul de newslettere spam.
Tweeter Feed
Dacă nu eşti familiarizat cu Twitter uite o metodă simplă de a trimite mesajele tale sau posturile de pe blogul personal către persoanele care îţi urmăresc contul de twitter (dacă nu ai un cont nu cred că mai este nevoie să îţi spun că nu poţi folosi opţiunea ).
BitDefender AntiSpam Solution for WordPress
Săptămâna trecută am primit un mail de la BitDefender în care mi se sugera să testez soluția lor de plugin WordPress antispam. BitDefender AntiSpam Solution for WordPress este oarecum similar binecunoscutului Akismet folosind tot un server central pentru analiza și catalogarea unui comentariu ca spam sau comentariu valid. Trebuie să recunosc că nu mi-a stârnit prea multă încredere la prima vedere, dar ca testul să fie “pe bune” am dezactivat Akismet și, ca o măsură de siguranță, am activat opțiunea ca primul comentariu să intre automat în moderare.
Facebook anunță noi setări pentru privacy
După săptămâni încinse de tumultul dezbaterilor aprinse purtate pe tema gradului de intimitate (irelevant) oferit de Facebook, compania a anunțat noi opțiuni menite să răspundă criticilor întețite de lansarea platformei Open Graph.

Mark Zuckerberg – CEO-ul Facebook – a ținut o prezentare în care a descris câteva schimbări care se vor produce la interfața rețelei sociale, cuvântul la ordinea zilei fiind „simplu” – dorindu-se astfel realizarea unui contrast cu păienjenișul de setări, meniuri și submeniuri existent în prezent pe Facebook.
Little Gossip - Noul Facebook?
Little Gossip – Noul Facebook?

December 22, 2010
News
0 comments
Edit

Principala opţiune a noului site, LittleGossip.com, este de a le permite utilizatorilor săi să posteze comentarii anonime despre ceilalţi membri ai reţelei.

Se pare că noul trend în materie de socializare virtuală a intrat puternic printre studenţii din Marea Britanie. Cele mai multe comentarii sunt răutăcioase şi fac referire directă la viaţa sexuală sau problemele cu drogurile pe care le au colegii celor care le postează.

Deşi a fost lansat de curând, siteul a adunat [...]
Respectarea promisiunilor: FORD face cadou 10 modele noi compact şi un program de electrificare
Dorind să ofere clienţilor săi mai multe opţiuni, Ford are o familie de 10 noi modele din segmentul C la salonul de automobile de la Detroit din 2011 - şi confirmă angajamentul său de a oferi clienţilor din întreaga lume o nouă generaţie de autovehicule de calitate.
Prezentarea în premieră mondială a trei noi modele electrificate, care aduc o economie de combustibil...
Jaluzele exterioare pentru casa ta
Jaluzele exterioare - CONFORT TERMIC ŞI OPTIC

Jaluzele exterioare, care împiedică mare parte a razelor solare să pătrundă în încăpere, jaluzele exterioare care protejează în mod eficient încăperile să se încălzească şi dotările să îşi piardă culoarea şi de asemenea jaluzele exterioare care creează condiţii optice confortabile în interior. În plus, posibilitatea reglării unghiului şipcilor, disponibil la intreaga gama de jaluzele exterioare, permite alegerea nivelului corespunzător de întuneric în cameră.

Jaluzele exterioare - ESTETICĂ ŞI FUNCŢIONALITATE

Intreaga noastra gama de jaluzele exterioare schimbă aspectul unei faţade oferindu-i un aspect interesant şi modern. Gama de jaluzele este caracterizata prin montajul uşor, o construcţie uşoară şi un design atractiv.
O gamă variată de panouri, forme interesante, şi culorile diverse ale gamei de jaluzele exterioare permit adaptarea la nevoile clientilor. Mai mult, gama de jaluzele exterioare ofera posibilitatea alegerii unei opţiuni de acţionare şi control, cât şi de folosire a senzorilor meteo, sporesc funcţionalitatea sistemului de jaluzele exterioare .

Jaluzele exterioare – DURABILITATE

Gama de jaluzele exterioare consta în şipci mobile fabricate din bandă de aluminiu de aproximativ 0,42 mm. Şipcile sunt smălţuite în cuptor ceea ce garantează rezistenţa atât la condiţiile meteorologice cât şi la impactul mecanic din timpul transportului şipcilor. Datorită unei construcţii solide şi a unei finisări corespunzătoare a şinelor de ghidare, a panourilor şi a suporturilor de montare, intreaga noastra gama de jaluzele exterioare este stabila şi rezistenta. Mai mult decât atât, toate elementele folosite în procesul de producţie a gamei de jaluzele exterioare, au o durabilitate mare şi rezistă la condiţiile meteorologiceJ
Recomandare: Vacanţă în Bulgaria? Melia Grand Hermitage!
O opţiune pentru a scăpa de stresul cotidian şi de a te relaxa într-o oază de linişte este chiar la câteva ore depărtare. În Bulgaria, Nisipurile de Aur, te vor întâmpina bucuroşi, îmbrăcaţi în straie populare, personalul vesel al Hotelului Melia Grand Hermitage...

Hotelul, de 5 stele, este dotat cu 727 de camere spaţioase, cu vedere la mare, la pădure sau apartamente prezidentiale. Restaurantul iţi oferă diferite mâncăruri tradiţionale şi deserturi atent gătite şi sofisticate.

comentarii (1):

mediator Artemiza Decis - de krysthy la: 24/05/2015 12:03:58
ARTEMIZA DECIS vine după 5 ani de experienţă şi promovare a medierii, de evenimente organizate cu şi despre aceasta, cu participare efectivă în diverse proiecte dedicate reprezentanţilor profesiilor cu care colaborează si breslei. Calitatea nu are nevoie de ştampilă, sediu sau salariu. Valorile promovate de mediere (etică, înţelepciune, corectitudine, spiritualitate, respect, empatie, durabilitate, încredere, integritate, libertate, toleranţă, compasiune, eficienţă, implicare, loialitate) fac parte din BIBLIA ei.
#1458 comenteaza . modifica . semnaleaza adminului . blocheaza userul