link nou

ghidoo este o comunitate colaborativa care selecteaza cele mai interesante linkuri de pe internet.

Selectia se face pe baza voturilor membrilor, precum si cu ajutorul algoritmilor de inteligenta artificiala.

populareFeed-icon  recenteFeed-icon  controversate


Hei, cum stai la mate? Testeaza-te online!
Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Apa din piscina este contaminata cu bacterii? Foloseste sterilizatorul cu lampa UV pentru a combate rapid existenta acestora!
de baron la: 15/06/2015 08:42:08
Apa din piscina este contaminata cu bacterii? Foloseste sterilizatorul cu lampa UV pentru a combate rapid existenta acestora!

comenteaza . modifica . sterge
semnaleaza adminului . adauga la bookmarkuri

linkuri similare cu:

"Apa din piscina este contaminata cu bacterii? Foloseste sterilizatorul cu lampa UV pentru a combate rapid existenta acestora!"

Ce tipuri de infectii micotice pot contamina apa din piscina si cum te poate proteja sterilizatorul uv?
Ce tipuri de infectii micotice pot contamina apa din piscina si cum te poate proteja sterilizatorul uv?
Ti-e teama ca impuritatile din apa de la chiuveta iti pot afecta sanatatea? Foloseste sterilizatoarele cu raze UV!
Ti-e teama ca impuritatile din apa de la chiuveta iti pot afecta sanatatea? Foloseste sterilizatoarele cu raze UV!
Apa din piscina – un pericol pentru tine? Descopera dezinfectantul cu cea mai mare eficienta!
Apa din piscina – un pericol pentru tine? Descopera dezinfectantul cu cea mai mare eficienta!
Pielea este uscata dupa spalare? Foloseste un sapun lichid cu emolienti si indeparteaza rapid problema!
Pielea este uscata dupa spalare? Foloseste un sapun lichid cu emolienti si indeparteaza rapid problema!
Apa de la robinet, pentru bebelusi? Instaleaza-ti sterilizatoare UV la robinetul tau si uita de griji!
Apa de la robinet, pentru bebelusi? Instaleaza-ti sterilizatoare UV la robinetul tau si uita de griji!
Apa dura a afectat masina de spalat? Foloseste un dedurizator si scapa de calcar in doi timpi si trei miscari!
Apa dura a afectat masina de spalat? Foloseste un dedurizator si scapa de calcar in doi timpi si trei miscari!
Afla acum ce avantaje ai daca folosesti sterilizatoarele UV pentru eliminarea bacteriilor din apa
Afla acum ce avantaje ai daca folosesti sterilizatoarele UV pentru eliminarea bacteriilor din apa
panouri solare apa calda Clima Center SRL
Cu ajutorul pompei de caldură Warmtech vă puteți încalzi apa din piscină putand avea temperatura dorită tot timpul anului.Sistemul nostru de încalzire vă ofetă posibilitatea să aveți o temperatură de 25-28 ℃ atat timp cat doriți ,în cursul unui an, putand astfel sa vă bucurați la maxim de piscina dumneavoastră.
Splash! Bataie cu apa in Parcul Izvor
Cine nu-si mai aminteste de bataile cu apa din liceu sau din scoala generala, de elefanteii de plastic care puteau fi umpluti rapid la orice tasnitoare sau chiuveta trebuie sa vina, pe 25 si 26 august, in Parcul Izvor, pentru o bataie in toata regula cu apa. Evenimentul, organizat de compania Oricum si intitulat Splash!, va avea loc in patru “zone de batalie”. In plus, vor fi multe “concursuri ude” cu vedete-surpriza.
Cursuri Instalator Instalatii Tehnico Sanitare si de Gaze,
Cursuri Instalator Instalatii Tehnico Sanitare si de Gaze,

Descrierea ocupatiei:

1) Contextul ocupatiei:
Instalatorul tehnico-sanitar si gaze isi desfasoara activitatea în companii din domeniul constructiilor, în toate punctele de lucru ale acestora.
2) Procesul de lucru
Instalatorul tehnico-sanitar si gaze din sectorul constructii trebuie sa stie sa masoare, sa taie, sa pozeze si sa îmbine conducte, sa realizeze treceri prin ziduri
si plansee pentru conducte, sa monteze conducte, utilaje, aparate de utilizare, accesorii, sa puna în functiune instalatii, sa înlocuiasca, sa repare conductele,
îmbinarile si garniturile acestora, sa diagnosticheze si sa remedieze defectiunile constatate la toate tipurile de instalatii si utilaje/aparate de utilizare folosite
pentru alimentarea cu apa, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale si sa efectueze lucrari de întretinere a acestora.
Activitatea instalatorului tehnico-sanitar si gaze se desfasoara în echipa si de obicei în interiorul cladirilor, dar pot exista cazuri când aceasta activitate se poate
realiza si în exteriorul acestora, putând fi expus la frig, caldura si umiditate.
Nivelul de responsabilitate: 3,4 muncitor calificat – studii medii, având nevoie ca, pentru desfasurarea activitatii sale, sa aiba urmatoarele competente cheie:
comunicare în limba materna, competenta matematica si competente de baza în stiinta si tehnologie, a învata sa înveti, competente sociale si civice si spirit întreprinzator si de initiativa.
Pentru realizearea activitatii sale, instalatorul tehnico-sanitar si gaze, se foloseste de echipamente specifice, respectiv: menghine, chei simple si reglabile, polizoare unghiulare,
seturi filiera, clesti, patent, ciocan, compresor aer, masini de gauri, etc. si utilaje: vase tampon, pompe, hidrofoare, apometre, debitmetre, armaturi, compresoare, rezervoare, etc.
În vederea îndeplinirii sarcinilor sale, instalatorul tehnico-sanitar si gaze trebuie sa detina cunostinte de baza de matematica, hidraulica, mecanica, mecanica constructiilor,
rezistenta materialelor folosite în lucrarile de instalatii, de interpretare a documentatiilor si schemelor tehnologice, tehnologii de îmbinare, normative în domeniu si norme ISCIR, etc.
De asemenea, trebuie sa aiba o serie de aptitudini, cum ar fi: atentie, îndemânare, putere de analiza si decizie, spirit de echipa, adaptibilitate la situatii noi, etc.
3) Lista functiilor majore
Principalele functii îndeplinite sunt urmatoarele:
- Montarea instalatiilor de canalizare
- Montarea instalatiilor de ridicare a presiunii apei
- Montajul instalatiilor interioare de apa rece si calda de consum menajer
- Montarea utilajelor folosite în instalatiile sanitare
- Montarea instalatiilor pentru stingerea incendiilor
- Montarea instalatiilor interioare de gaze naturale combustibile
- Montarea aparatelor de utilizare a gazelor
- Întretinerea instalatiilor interioare de gaze naturale si a celor sanitare
4) Alte informatii relevante
Pentru obtinerea calificarii, instalatorul tehnico-sanitar si gaze, în vederea realizarii instalatiilor

Tipul programului de formare : Calificare
Pregatire minima pt.inscriere : Invatamantul minim obligatoriu
Varsta minima : 18 ani
Durata programului : 17 saptamani - 720 ore(240 ore teorie + 480 ore practica)

S.C. Tehno Art Solution S.R.L.

Str Matei Voievod Nr 116 Bucuresti
0761.102.433 0757143926 0734.392.311 Tel/Fax:0212522628
www.tehnosolution.ro office@tehnosolution.ro
Tot ce vrei sa stii despre fose ecologice
Fosele ecologice sunt sisteme inteligente, de tratare a apelor uzate dintr-o locuinta. Atunci cand deseurile umane ies dintr-o casa, ele ajung in fose ecologice, unde are loc un proces de decantare, prin care solidele se aseaza pe fundul rezervorului, grasimile se ridica la suprafata, iar apa este tratata natural de catre bacteriile anaerobe, care se dezvolta in interiorul fosei ecologice. Apoi, apa curata este eliminata in campul de drenaj, unde are loc un alt proces de tratare prin intermediul bacteriilor aerobe.
Igiena inseamna sanatate!
Intr-un cabinet stomatologic din cauza rulajului foarte mare de pacienti, dar si pentru ca se utilizeaza dispozitive rotative ce conduc la imprastierea la distanta a materiilor organice ce pot fi contaminate cu bacterii, sterilizarea este absolut necesara pentru a combate dezvoltarea microbilor si imbolnavirea pacientilor. Astfel orice instrumentar stomatologic ce intra in contact cu pacientii se dezinfecteaza cu ajutorul echipamentelor stomatologice de ultima generatie, iar cabinetul se dezinfecteaza constanta cu solutii speciale.
DESCOPERIRE! O nouă boală cu transmitere sexuală. „Este mai rea decât SIDA”
Extrem de rezistentă la antibiotice și descoperită acum 2 ani la o prostituată din Japonia, tulpina de gonoreea HO41 îi face pe cercetători să creadă că acest virus este mult mai periculos decât HIV, iar bacteria este mai agresivă și lovește cu rapiditate.

“Într-adevar, ar putea fi mai rea decât SIDA, pentru că bacteria este mult mai agresivă și lovește cu rapiditate”, a explicat doctorul Alan Christianson pentru postul CNBC. „Acestă formă de gonoreea declanșează aproape imediat septicemie, iar moartea survine în doar câteva zile. Este foarte periculoasă”, mai spune specialistul, potrivit doctorulzilei.ro. “Este o situație de urgență. Lucrurile se înrăutățesc pe măsură ce trece timpul”, a declarat îngrijorat directorul executiv al Coaliției Naționale pentru Boli cu Transmitere Sexuală din SUA, William Smith.

“Oamenii trebuie sa practice sexul protejat, iar oricine incepe o relatie noua sa se testeze odata cu partenerul, pentru ca nu toata lumea stie ca are gonoreea”, a mai explicat medicul Christianson.Monica Avram
Iti muti sediul firmei? Apeleaza la serviciile de mutari firme
Serviciile de mutari firme sunt esentiale in cazul in care trebuie sa isi schimbe sediul. Mobilierul, echipamentele de mari dimensiuni precum imprimantele si altele, toate trebuie sa fie transportate in conditii de maxima siguranta. Nimic nu e mai usor decat sa apelati la o echipa profesionista de mutari firme. Mai mult, firmele nu trebuie sa piarda prea mult timp cu mutatul, iar serviciile profesioniste se desfasoara foarte rapid si eficient.
Intreg procesul de mutare este realizat de catre o echipa de profesionisti, formata din persoane cu experienta in mutari, ce vor demonta cu foarte mare atentie corpurile de mobilier, vor impacheta si vor elibera complet incaperile biroului, transportand apoi cu multa responsabilitate toata mobila si toate obiectele, pentru a le aranja in noua locatie.
Serviciile profesioniste de mutari firme se pot desfasura la orice ora din zi si din noapte si de asemenea, in orice zi a saptamanii. Este foarte important ca mutarea sa nu afecteze productivitatea muncii firmei respective, de aceea, indicate ar fi mutarile pe timp de noapte. Echipele de profesionisti detin o vasta experienta in mutarea si transportul de mobilier, desfasurand intreg procesul in cea mai deplina ordina si eficienta. O echipa de profesionisti in mutari firme nu va deteriora niciodata obiectele transportate, deorece acestea vor fi bine protejate si de asemenea, nu vor lasa in urma lor pereti zgariati sau murdari.
Hints & tips
- Pregatirile necesare trebuie incepute cu minim o saptamana inainte de mutarea efectiva
- Incearca sa te intalnesti personal cu reprezentantii firmei de mutari
- Daca impachetezi singur bunurile ai grija la obiectele fragile
- Nu umple cutiile pana la refuz si in acelasi timp nu le face foarte grele. Exista posibilitatea sa nu le poti ridica sau sa se rupa
- Foloseste cutii mici pentru carti
- Noteaza destinatia cutiilor si continutul acestora
Recomandare
Este indicat sa alegem compania al care-i reprezentat a efectua o evaluare reala. Incheie intotdeauna un contract de pestari servicii cu firma respectiva.
Tot ce trebuie sa stii despre o firma transport mutari!
Sa alegi o firma transport mutari poate fi o provocare destul de dificila uneori. De unde stii ca nu o sa-ti sparga obiectele fragile, ca nu o sa te suprataxeze sau ca nu vor incarca bunurile in camion si se vor face pur si simplu nevazuti? Pentru a evita toate aceste neplaceri si altete probleme ce pot aparea pe durata transportului, trebuie facuta o mica cercetare in domeniu.


1. Stabileste coordonate exacte
Inainte de a te apuca sa cauti pe net o firma transport mutari trebuie sa ai puse pe foaie datele esentiale: distanta dintre adrese, inventarul aproximat al bunurilor mutate, data la care doresti sa efectuezi operatiunea etc.

2. Cauta firme de profil
Daca mutarea este una locala, atunci trebuie sa apelezi la o firma transport mutari din orasul respectiv. In cazul in care vrei sa te muti din Bucuresti in Timisoara, Cluj, Iasi sau Contanta, atunci poti selecta companii din ambele orase. Un raport calitate/pret convenabil si detaliat este varianta ideala. Nu alege neaparat la costul cel mai mic.

3. Evaluare gratuita
O firma transport mutari care isi respecta clientul trebuie sa determine toate coordonatele si variabilele unei mutari fara a-l taxa pentru aceasta activitate. Astfel se poate oferi un cost corect si ai posibilitatea sa ii intalnesti in persoana pe cei ce se vor ocupa de bunurile tale. Chiar daca firma va fi reprezentata printr-un simplu angajat, tot este suficient sa iti faci o idee despre calitatea serviciilor oferite, din modul in care aceasta interactioneaza cu tine.

4. Profesionalism vs marketing
Cum putem sti daca informatiile furnizate de o firma transport mutari sunt reale sau sunt doar o prezetare bine ambalata care sa dea bine la public? Primul lucru ce trebuie facut este sa studiezi site-ul companiei. Aici poti gasi informatii importante: adresa, numar de telefon, mail sau o descriere a firmei. O alta varianta eficienta ar fi sa ii cauti pe Facebook sau alte retele de socializare si sa vezi daca au pagina, daca posteaza imagini reale de la mutarile efectuate si ce se scrie despre ei. Iti poti face si o idee despre reputatia lor din aprecierile sau criticile aduse de fosti clienti. Un site bun si o promovare profesionista merg mana in mana cu servicii de calitate.

5. Suna la numarul afisat pe site
Astfel poti testa cel mai simplu si rapid serviciile oferite. Trimite si un mail si in functie de timpul de raspuns poti sa observi calitatea customer service-ului.

6. Incearca sa dai de Managerul General sau o persoana din conducere care are autoritatea de a decide. Astfel poti verifica si mai in profunzime sistemul de functionare al companiei.

Gaseste o firma cu experienta in domeniu. Nu te orienta neaprat dupa cost pentru ca poti avea surpriza ca la finalul operatiunii sa constati ca pagubele sunt mai mari de cateva ori decat diferenta de pret dintre oferte.

Hints & tips

• Pregatirile necesare trebuie incepute cu minim o saptamana inainte de mutarea efectiva;
• Incearca sa te intalnesti personal cu reprezentantii firmei de mutari;
• Daca impachetezi singur bunurile ai grija la obiectele fragile;
• Nu umple cutiile pana la refuz si in acelasi timp nu le face foarte grele. Exista posibilitatea sa nu le poti ridica sau sa se rupa;
• Foloseste cutii mici pentru carti;
• Noteaza destinatia cutiilor si continutul acestora
Recomandare

Este indicat sa alegem compania al care-i reprezentat a efectua o evaluare reala. Incheie intotdeauna un contract de pestari servicii cu firma respectiva.
Elimina microorganismele din piscina folosind un dezinfectant eficient
Elimina microorganismele din piscina folosind un dezinfectant eficient
Clorinarea apei versus sterilizatorul uv
Clorinarea apei versus sterilizatorul uv
Transpiblock roll-on
Transpiblock roll-on
http://www.prtotal.ro/foloseste-piscina-7-8-luni-pe-an/
http://www.prtotal.ro/foloseste-piscina-7-8-luni-pe-an/
Apa dura afecteaza masina de spalat? Uita de Calgon si foloseste un dedurizator pentru eliminarea depunerilor de calcar!
Apa dura afecteaza masina de spalat? Uita de Calgon si foloseste un dedurizator pentru eliminarea depunerilor de calcar!
Te confrunti cu apa impura de la robinet? Iata de ce trebuie sa folosesti un dedurizator!
Te confrunti cu apa impura de la robinet? Iata de ce trebuie sa folosesti un dedurizator!
Apa cu nitrati provoaca o fatalitate de 80% printre nou-nascuti! Foloseste un denitrificator si ofera SANSA la viata!
Apa cu nitrati provoaca o fatalitate de 80% printre nou-nascuti! Foloseste un denitrificator si ofera SANSA la viata!
Stiai ca excesul de fier din apa este daunator? Foloseste un filtru pentru impuritati si mentine-te sanatos!
Stiai ca excesul de fier din apa este daunator? Foloseste un filtru pentru impuritati si mentine-te sanatos!
Apa de la robinet contine clor? Foloseste un filtru cu carbune activ pentru a o purifica!
Apa de la robinet contine clor? Foloseste un filtru cu carbune activ pentru a o purifica!
Treci cu vederea efectele apei dure? Iata la ce riscuri te supui daca refuzi sa folosesti un dedurizator pentru apa!
Treci cu vederea efectele apei dure? Iata la ce riscuri te supui daca refuzi sa folosesti un dedurizator pentru apa!
Apa de la robinet te otraveste! 3 motive pentru care trebuie sa folosesti un filtru de impuritati
Apa de la robinet te otraveste! 3 motive pentru care trebuie sa folosesti un filtru de impuritati
De ce trebuie sa folosesti un denitrificator daca gatesti mancarea lui bebe cu apa de la robinet?
De ce trebuie sa folosesti un denitrificator daca gatesti mancarea lui bebe cu apa de la robinet?
Lupta pentru apa pura se da intre eficienta sterilizatoarele uv si persistenta bacteriile din compozitia sa!
Lupta pentru apa pura se da intre eficienta sterilizatoarele uv si persistenta bacteriile din compozitia sa!
Apa dura iti lasa pielea aspra dupa dus? Foloseste un dedurizator performant si rezolva rapid problema!
Apa dura iti lasa pielea aspra dupa dus? Foloseste un dedurizator performant si rezolva rapid problema!